Μαθήτριες, λεσβίες, σκλάβες (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

"Ξανά!" ούρλιαξε η Αυγή ξανακατεβάζοντας το μαστίγιο μ\' όλη της την δύναμη πάνω στον κώλο της Ελίζας.

\"ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!\" φώναξε η Ελίζα και το κορμί της τραντάχτηκε έτσι όπως ήταν δεμένο. Τα χέρια της τέντωσαν τις δερμάτινες λουρίδες που τα κρατούσε δεμένα σε μια απεγνωσμένη αλλά μάταιη προσπάθεια να λυθεί. Το μόνο που κατάφερε ήταν να χώσει πιο βαθειά στο μουνί της που αιμορραγούσε το θεόρατο μεταλλικό πούτσο-δονητή. Το κορίτσι όμως ούτε που έδινε σημασία στο αίμα της χαμένης παρθενιάς του. Ο κώλος της και η πλάτη της πονούσαν φριχτά, αφόρητα, από τα λυσσασμένα χτυπήματα της σαδίστριας γυναίκας με τα δερμάτινα ρούχα. Το μαστίγιο ξανάπεσε αμείλικτα στην πλάτη της. Η Ελίζα για άλλη μια φορά ούρλιαξε από τον πόνο.

\"Γαμήσου μόνη σου! · Έλα πουτάνα! κούνα την μουνάρα σου να την γαμήσεις πάνω στην ψεύτικη ψωλάρα\", της φώναξε έξαλλη η Αυγή μαστιγώνοντας την πάλι.

Μέσα στην απελπισία της η Ελίζα προσπαθούσε να κάνει αυτό που της ζητούσε όσο μπορούσε καλύτερα. Τέντωνε αδιάκοπα τα χέρια και τα πόδια της προσπαθώντας να ανεβοκατεβάσει το ξεσκισμένο μουνάκι της πάνω στο πελώριο δονητή. Κάθε λίγα δευτερόλεπτα η κραυγή της γέμιζε το δωμάτιο τη στιγμή που το μαστίγιο έπεφτε στον κώλο της.

Η Μαίρη παρακολουθούσε το θέαμα υποχρεωτικά, ενώ το μουνί της ανεβοκατέβαινε πάνω κάτω στην ζουμερή ψωλή του άντρα και το κορμί της έβραζε από πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ο άντρας της έπιασε τα βυζιά της, τα χάιδεψε, μετά της τα ζούληξε, και τέλος της τσίμπησε μ\' όλη του την δύναμη τις ρόγες κάνοντάς την να βγάλει μια πονεμένη κραυγή.

\"\'Έτσι μπράβο τσουλάκι, πες μου πόσο πολύ σ\' αρέσει! πες μου πόσο πολύ το θέλεις!

\"Ναι, ναι αφέντη, το θέλω!\" φώναξε εκστασιασμένη η Μαίρη. Ο κώλος της έτσουζε ακόμα από το βάρβαρο μαστίγωμα της Αυγής και ο πόνος από το τσίμπημα του άντρα στις ρόγες της που είχαν σκληρύνει ήταν αφόρητος. Αλλά κάτι πολύ περίεργο συνέβαινε στην νεαρή ξανθιά μαθήτρια. Το τρίψιμο του χοντρού καβλιού στα καυτά τοιχώματα του ζουμερού μουνιού της είχε συνδυαστεί με τον πόνο και το αποτέλεσμα ήταν ένας επικίνδυνα αυξανόμενος ερεθισμός που κυρίευε ολόκληρο το κορμί της.

Το μουνί της είχε ερεθιστεί όσο ποτέ πριν και ανεβοκατέβαινε μόνο του στην χοντρή ψωλή του άντρα.

Η Αυγή την ίδια ώρα χτυπούσε αλύπητα με το μαστίγιο την Ελίζα πληγώνοντας συνεχώς τα κωλομέρια της.

\"Κάτω! κι άλλο! πιο πολύ!\" ούρλιαζε μανιασμένα η δερματοντυμένη γυναίκα στην αβοήθητη μαθήτρια που προσπαθούσε απεγνωσμένα να την υπακούσει. Η Αυγή είδε τις αγωνιώδεις προσπάθειες της Ελίζας και γέλασε σαρκαστικά. \"Μην ανησυχείς παλιοκλέφτρα, πολύ σύντομα θα έχεις έναν αληθινό ζουμερό πούτσαρο να χώνεις στο μουνί σου.

Η Ελίζα είχε θολώσει από τους αφόρητους πόνους που είχαν κατακλύσει κάθε εκατοστό του κορμιού της. Ούρλιαζε κάθε φορά που το μαστίγιο την χτύπαγε και τότε έτσι απροειδοποίητα τα χτυπήματα σταμάτησαν. Η κοπέλα δεν μπορούσε να το πιστέψει, περίμενε κι άλλο χτύπημα ενώ το μουνάκι της ανεβοκατέβαινε με δυσκολία στον φοβερό μεταλλικό δονητή που είχε βαφτεί κόκκινος από το αίμα της χαμένης παρθενιάς της.

\'Ένας από τους άντρες συνοδευμένος από την Ντιάνα ανέβηκε στην σκηνή. Οι ζαρτιέρες της Ντιάνας είχαν ξεκουμπωθεί, τα ξανθά μαλλιά της ήταν άγρια ανακατεμένα και το φόρεμά της ήταν τσαλακωμένο, ενώ είχε και λεκέδες από χύσια στο μπροστινό μέρος. Χαμογελούσε σαρκαστικά ενώ γονάτιζε μπροστά στον άντρα και προσπαθούσε να βγάλει τον πούτσο του έξω από το παντελόνι του. Το κοντό φόρεμά της, σηκώθηκε ακόμη πιο ψηλά και όλοι είδαν ότι η κοπέλα δεν φορούσε εσώρουχα. Κάτω από το φόρεμά της ήταν ολόγυμνη!

Αλλά δεν ήταν βέβαια και η μόνη που είχε χάσει κάποιο ρούχο. Οι περισσότεροι άντρες είχαν γδυθεί εντελώς και οι υπόλοιποι δεν φορούσαν τίποτε άλλο εκτός από τα ξεκουμπωμένα τους πουκάμισα. Η Ντιάνα με ανυπόμονες κινήσεις έγδυσε τον άντρα που είχε ανέβει μαζί της πάνω στη σκηνή.

\"Λοιπόν για πες μας πόσο πολύ θέλεις να σε γαμήσει αυτός εδώ ο ωραίος κύριος;\" ρώτησε χαμογελώντας η Αυγή τη Ελίζα.

\"Μάλιστα αφέντρα, φυσικά... Το θέλω πάρα πολύ... Το γουστάρω τρομερά... \" ψέλλισε η Ελίζα.

\"Μπράβο, πολύ ωραία\", είπε η Αυγή.

Η Ντιάνα άφησε την ψωλή του άντρα που την χάιδευε τόση ώρα και την είχε καβλώσει και εκείνος προχώρησε προς το μέρος της μελαχροινής μαθήτριας.

Ο άντρας έλυσε τα δεσμά απ\' τα χέρια της Ελίζας και την βοήθησε να κατέβει από την πλατφόρμα και να ξεσφηνώσει από τον απαίσιο μεταλλικό πούτσο που της είχε πάρει την παρθενιά την γύρισε προς το μέρος του και την ξάπλωσε ανάσκελα πάνω σε μια άλλη πλατφόρμα της φοβερής ξύλινης κατασκευής.

\"Αυγή, θέλω να μαστιγώνεις το τσουλάκι όση ώρα θα το γαμάω. Μ\' αρέσει καλύτερα έτσι\", είπε ο άντρας και τα λόγια του χτυπήσαν σαν σφυριά στα αυτιά της Ελίζας.

\"Αχ, όχι, σας παρακαλώ αφέντρα... Θα κάνω οτιδήποτε θέλετε, οτιδήποτε μόνο μη με. . .\" ψέλλισε τρομοκρατημένη η Ελίζα.

\"Τι;\" φώναξε άγρια η Αυγή πλησιάζοντας και αρπάζοντας από τα μαλλιά την Ελίζα. \"Τι είπες; Με παρακάλεσες να μην σε μαστιγώσω; Αυτό έκανες;\"

\"\'Όχι, αφέντρα εγώ... δεν... αααχχχ!\"

Η Αυγή τράβηξε βάρβαρα τα μαλλιά της νεαρής μαθήτριας και σήκωσε στον αέρα το μαστίγιο σημαδεύοντας τα βυζιά της.

\"Κράτησε την ακίνητη\", πρόσταξε η Αυγή την Ντιάνα.

\"Μάλιστα αφέντρα\" είπε πρόθυμα η Ντιάνα και πλησίασε. · ’ρπαξε τα μαλλιά της Ελίζας και τα τράβηξε πιο άγρια αναγκάζοντας το κεφάλι της να γύρει προς τα πίσω.

Η Ελίζα ξέσπασε σε κλάματα μόλις είδε την Αυγή να σηκώνει το μαστίγιο πάνω απ τις βυζάρες της.

\"Με παρακάλεσες να μην σε χτυπήσω, έτσι δεν είναι;\" ρώτησε απειλητικά η Αυγή και χωρίς να περιμένει απάντηση, κατέβασε με όλη της την δύναμη το μαστίγιο πάνω στα ανυπεράσπιστα βυζιά της μαθήτριας.

\"ΛΑΛΑΛχχχχ! ναιιιι!\" ούρλιαξε η Ελίζα καθώς καινούριος πόνος ξεχύθηκε στο κορμί της απ\' την καυτή σάρκα των βυζιών της.

\"Τώρα θα με παρακαλέσεις να σε μαστιγώσω!\" είπε η ψηλή δερματοντυμένη σαδίστρια ξανακτυπώντας τα βυζιά της Ελίζας ακριβώς πάνω στις ρόγες. Μια μεγάλη κόκκινη γραμμή εμφανίστηκε στην καυτή σάρκα.

\"ΩΩΩΧΧΧ ΠΟΝΑΩΩ! Σε παρακαλώ.. χτύπα με... ΑΛΛΛΧΧΧΧ! Αφέντρα, σε παρακαλώ χτύπα με!\" ούρλιαξε η Ελίζα. Το κορμί της τραντάχτηκε αλλά δεν τόλμησε να σηκώσει τα χέρια της για να προφυλαχτεί γιατί η Ντιάνα πίσω της της τράβηξε άγρια τα μαλλιά ακινητοποιώντας την.

\"· Έτσι μπράβο... \" είπε η Αυγή και γυρίζοντας στον άντρα συμπλήρωσε. \"Σου ζητώ συγγνώμη γι\' αυτήν την μικρή αταξία\".

\"Μην ανησυχείς, εντάξει\", είπε εκείνος.

Το καβλί του άντρα είχε πρηστεί κι άλλο καθώς παρακολουθούσε το μαστίγιο να πέφτει στα βυζιά της Ελίζας. Πλησίασε την κοπέλα και έπιασε με τα δυο του χέρια τα μπούτια της σηκώνοντας τα ψηλά στον αέρα. Το γιγάντιο παλαμάρι του τρίφτηκε στην ματωμένη είσοδο του νεανικού μουνιού της. Η Ελίζα κοίταξε τον βιαστή της με δάκρυα στα μάτια. Το αμείλικτο βλέμμα του την έκανε να ανατριχιάσει. Ο άντρας άπλωσε τα χέρια του και της χάιδεψε τα μαστιγωμένα βυζιά.

\"Ξέρεις κάτι κοριτσάκι, αν ήσουν ένα καλό υπάκουο παιδί, σαν την Ντιάνα, τότε θα σε τιμωρούσαν μόνο αν έκανες κάτι πολύ άσχημο. Έτσι δεν είναι Ντιάνα;\"

\"Αχ ναι κύριε\", είπε η Ντιάνα \"αλλά και γω είμαι αρκετά κακή\".

\"Ναι\", είπε η Αυγή, \"βλέπω ότι γέμισες το φόρεμά σου ξανά με χύσια\".

\"Μάλιστα αφέντρα\", είπε χαμογελώντας η Ντιάνα.

\"Καλά, εσύ μπορείς να περιμένεις\", είπε η Αυγή και η Ντιάνα ξαναχαμογέλασε.

Αλλά αυτή που δεν μπορούσε να περιμένει ήταν η Μαίρη. Ο άντρας που την γαμούσε κόντευε να χύσει και τώρα το καβλί του μπαινόβγαινε πιο γρήγορα στο μουνί της ξανθιάς μαθήτριας, ενώ τα χέρια του της χούφτωναν τα βυζιά και της τσιμπούσαν πεινασμένα τις ρόγες. Η Μαίρη βογκούσε καθώς το πάθος που τόση ώρα φούσκωνε μέσα της, τελικά ξεχείλισε και κυρίευσε το κορμί της.

\"Ααααααχχχχ!\" βόγκηξε η κοπέλα καθώς ξεσπούσε ο οργασμός της. Το μουνί της κουνιόταν ξέφρενα πάνω κάτω στην ψωλάρα του άντρα και ήταν έτσι μο να δεχτεί τα καυτά χύσια του. Τα βυζιά της βάρυναν στα χέρια του άντρα, οι ρώγες της σκλήραναν μέσα στα δάχτυλά του και κείνη ρουφούσε μ\' όλη τη δύναμη του νεανικού μουνιού της το χοντρό παλαμάρι του μέσα της.

\"Γαμώτο!\" βόγκηξε ο άντρας. \"Αυτό εδώ το τσουλάκι τελειώνει! κοιτάχτε την που να πάρει, χύνει σας λέω!!!!\"

Ο άντρας κουνούσε ξέφρενα τους γοφούς του και καθώς το μουνί της Μαίρης σφιγγόταν γύρω από τον πρησμένο πούτσαρό του δεν άντεξε άλλο και άρχισε να χύνει κι αυτός. Πηχτά, καυτά χύσια ξεχύθηκαν από το καβλί του που σπαρταρούσε βαθειά μέσα στο μουνί της ξανθιάς μαθήτριας.

Όλοι όσοι ήταν τριγύρω, γύρισαν για να παρακολουθήσουν την Μαίρη που ούρλιαζε και χτυπιόταν καθώς ο οργασμός της γινόταν όλο και πιο έντονος και ο άντρας βογκώντας έχυνε στο μουνί της. Τα χύσια πλημμύρισαν το σφιχτό στενό μουνάκι της και άρχισαν να κυλάνε στα μπούτια της.

\"ΟΧΙ!!\" ούρλιαξε η Μαίρη ενώ τα βυζιά της την έκαιγαν από την κάβλα και ολόκληρο το κορμί της έτρεμε κυριευμένο από την ένταση ενός ανεπανάληπτου οργασμού.

\"ΕΙ μάγκες κυττάχτε την! Χύνει σας λέω! Αυτό εδώ το πουτανάκι χύνει και το φχαριστιέται!!\" ακούστηκε κάποια αντρική φωνή από το πλήθος αλλά την Μαίρη δεν την ένοιαζε καθόλου τώρα πια...

Η ηδονή την είχε κυριεύσει. Ένιωθε να πετά σ\' ένα απαλό σύννεφο περιτυλιγμένο από μια ομίχλη πάθους. Δυνατά ουρλιαχτά ξέφυγαν απ\' το στόμα της καθώς εξακολουθούσε να ανεβοκατεβαίνει φρενιασμένα στην ψωλάρα του άντρα που δεν είχε σταματήσει καθόλου να της τσιμπάει και να της τρίβει μανιασμένα τις ρόγες της. Ποτάμια καυτά αλμυρά χύσια πλημμύριζαν την μουσκεμένη σπηλιά της και η ψωλή του άντρα αποκαμωμένη απ\' το ξέφρενο γαμήοιάρχισε να μαλακώνει σιγά σιγά.

Η Μαίρη τρανταζόταν χωρίς να έχει πλέον αίσθηση του χώρου και του χρόνου καθώς αλλεπάλληλοι οργασμοί χτυπούσαν το ταλαιπωρημένο κορμί της.

Σιγά σιγά οι κινήσεις έγιναν πιο αργές μέχρι που σταμάτησαν εντελώς.

\"Γλείψε με καλά μέχρι να με καθαρίσεις\", πρόσταξε ο άντρας που είχε γαμήσει την Μαίρη και η νεαρή μαθήτρια σχεδόν πήδηξε στον αέρα απ\' την βιασύνη της να τον υπακούσει.

Γονάτισε μπροστά του και πήρε τον μαλακό πούτσο του στο στόμα της. Του τον έγλειψε παθιασμένα μέχρι που τον καθάρισε τελείως από τα χύσια του και τα δικά της ζουμιά που είχαν πλημμυρίσει την μουνάρα της όση ώρα την γαμούσε.

\"ΕΙ!\" φώναξε ένας άλλος άντρας, \"η πιτσιρίκα είναι πράγματι τόσο καλή όσο δείχνει;\"

\"Κι ακόμα παραπάνω. Ειδικά άμα την μαστιγώνεις κιόλα είναι τέλεια! Αυτό το τσουλάκι το \'χει ανάγκη το ξύλο!\" είπε ο άντρας που απολάμβανε το γλείψιμο του πούτσου του απ\' το καυτό στόμα της ξανθιάς μαθήτριας.

\"Εντάξει λοιπόν\", είπε ο άντρας που είχε ρωτήσει \"σήκω πάνω πουτανάκι! \"

Η Μαίρη τώρα που είχε ικανοποιήσει το τρελό πάθος της ένιωσε το φόβο να ξαναφωλιάσει μέσα της, αλλά υπάκουσε. Σηκώθηκε όρθια και γύρισε προς το μέρος του άντρα που της είχε μιλήσει. Το καβλί του άντρα ξεπρόβαλλε από το ανοιχτό παντελόνι του σαν παλούκι σκληρό, σημαδεύοντας το ταβάνι. Τα πεινασμένα μάτια του άντρα \"έτρωγαν\" αχόρταγα το υπέροχο κορμί της Μαίρης.

\"Βγάλε αυτό το νυχτικό αμέσως!\" της είπε.

\"Μάλιστα αφέντη\'\', είπε υπάκουα η Μαίρη έτσι μη να ξαναβάλει τα κλάματα. Σήκωσε ψηλά το διάφανο μπέΙμπυ ντολ, το πέρασε πάνω απ\' τους ώμους της και απόμεινε ολόγυμνη. Πέταξε το διάφανο νυχτικό στο πάτωμα.

\"Ανέβα σ\' αυτό το τραπέζι\", είπε ο άντρας. \"Ανέβα κα ξάπλωσε ανάσκελα πουτανάκι\".

\"Μάλιστα αφέντη\", είπε ξανά η Μαίρη και έκανε ότι ακριβώς της είχε ζητήσει. Ξάπλωσε με την πλάτη στο τραπέζι όσο πιο γρήγορα μπορούσε και μόνο τότε άρχισε να συνειδητοποιεί τον καινούριο κίνδυνο που την απειλούσε. Ένας άλλος άντρας ήρθε πίσω της και την έπιασε απ\' τους ώμους τραβώντας την πάνω στο τραπέζι μέχρι που το κεφάλι της έφτασε στην άκρη του τραπεζιού. Ο άντρας που της είχε μιλήσει πλησίασε, της έπιασε τα πόδια και της τα σήκωσε ψηλά στον αέρα πάνω απ\' το κεφάλι της. Ο δεύτερος άντρας άφησε τους ώμους της και πιάνοντας τα πόδια της απ\' τους αστραγάλους, τα κατέβασε δίπλα στο κεφάλι της ενώ η Μαίρη βόγκηξε απ\' τον πόνο και βρέθηκε με το μουνί της διάπλατα ανοιχτό και ελαφριά ανασηκωμένο.

\"Γλείφτον μου\", είπε ο άντρας πίσω απ\' το κεφάλι της και η ψωλή του ακούμπησε στα χείλια της.

Η Μαίρη άνοιξε τα χείλια της καθώς το κεφάλι της κρεμόταν προς τα πίσω έξω απ\' το τραπέζι και το χοντρό πουτσοκέφαλο του άντρα γλίστρησε στο στόμα της. Την ίδια στιγμή ένιωσε την πίεση απ\' το καβλί του άλλου άντρα πάνω στα μουσκεμένα της μουνόχειλα. Ο άντρας ανάμεσα στα διάπλατα ανοιχτά μπούτια της έσπρωξε κι άλλο και εξαφάνισε την ψωλάρα του στα βάθη του ξανθού μουνιού της.

Αλλά η χαριστική βολή για την Μαίρη ήρθε αμέσως μετά. Το φοβερό μαστίγιο με τις εννιά λουρίδες που ονομάζεται \"η γάτα με τις εννιά ουρές\" ακούμπησε απειλητικά πάνω στους λόφους των βυζιών της.

Η Μαίρη ρίγησε ξέροντας πως ο φριχτός πόνος δεν θα αργούσε να έρθει. Μες\' την απελπισία της ρούφηξε όσο πιο καλά μπορούσε τον πούτσο του άντρα στο στόμα της ελπίζοντας ότι θα τον έκανε να χύσει όσο γινόταν πιο γρήγορα για να γλιτώσει το μαστίγωμα.

Αργά αργά ο άντρας τράβηξε την ψωλή του απ\' το στόμα της μέχρι που απλά το πουτσοκέφαλό του ακουμπούσε στα χείλη της.

\"Πες μας πόσο πολύ σου αξίζει να μαστιγωθείς γιατί είσαι μια απαίσια κλέφτρα\", είπε ο άντρας.

Η Μαίρη δεν μίλησε. · Ήξερε καλά ότι τελικά θα την υποχρέωναν να τους παρακαλέσει να την πονέσουν και να την εξευτελίσουν. Αλλά μαζί με τη ντροπή και το φόβο της μεγάλωνε μέσα της κι ένα παράξενο συναίσθημα πάθους που δεν ήταν δυνατόν να το ελέγξει. Το μουνί της αντέδρασε πρώτο σ\' αυτό το συναίσθημα και σφίχτηκε μόνο του πάνω στο χοντρό πούτσαρο που ήταν σφηνωμένος βαθειά μέσα της. Καθώς οι δερμάτινες λουρίδες του φοβερού μαστίγιου χάιδευαν τα βυζιά της, με τρόμο η Μαίρη κατάλαβε ότι ο ρώγες της μεγάλωσαν και σκλήραναν ερεθισμένες.

\"Σε παρακαλώ αφέντη, χτύπα με! το αξίζω! ·Έκλεψα πράγματα και πρέπει να τιμωρηθώ γι\' αυτό! ΧΤΥΠΑ ΜΕ! \"

Η Μαίρη κόντευε να καταρρεύσει αλλά το κορμί της ανατρίχιασε από πρόστυχα συναισθήματα.

Η Ελίζα ζούσε τον δικό της εφιάλτη. Ένας τεράστιος πούτσος καρφωνόταν αργά μέσα στο μουνί της. Τα μπούτια της ήταν διάπλατά ανοιχτά και τα μουνόχειλά της σφιγγόντουσαν απεγνωσμένα πάνω στον κρεάτινο εισβολέα! ·Όμως τα εσωτερικά τοιχώματα του μουνιού της άνοιγαν όλο και πιο πολύ καθώς ο άντρας αμείλικτα της κάρφωνε το θεόρατο παλούκι του.

\"Ωωωωχχχ! Αααααχχχχ!\" βόγκηξε ηδονικά ο άντρας σπρώχνοντας πιο βαθειά την ψωλάρα του με τους γοφούς του. Η Ελίζα βόγκηξε από τον πόνο καθώς ο άντρας τραβήχτηκε ορμητικά προς τα έξω και αμέσως μετά ξανάσπρωξε μ\' όλη του την δύναμη βαθειά μέσα της.

\"Γαμώτο! Είναι σφιχτή! Αααααχχχχ! Γαμώτο! τι σφιχτό μουνάκι είναι αυτό! θεέ μου γουστάρω!! ! \" βόγκηξε καβλωμένος και άπλωσε τα χέρια του για να της χαϊδέψει τις υπέροχες βυζάρες της. Μετά έσκυψε πάνω της και πλησίασε το στόμα του στο δικό της.

\"Φίλησε με! \" της είπε και κόλλησε το στόμα του στο δικό της. Η Ελίζα σαν σε όνειρο άνοιξε τα χείλια της και η γλώσσα της μπλέχτηκε με τη γλώσσα του άγνωστου άντρα που την γαμούσε. Από το σβέρκο της η Ελίζα ένιωσε να ανατριχιάζει μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών της. Το καβλί του άντρα άρχισε να μπαινοβγαίνει με ήρεμες τώρα κινήσεις μέσα της ξυπνώντας ένστικτα που ποτέ δεν είχε υποψιαστεί την παρουσία τους. Το φιλί τους κράτησε πολύ ώρα, ενώ ο άντρας ταυτόχρονα της χάιδευε τις βυζάρες και έχωνε την ψωλάρα του όσο πιο βαθειά μπορούσε μέσα στο πριν λίγα λεπτά παρθένο μουνάκι της.

Τελικά τα στόματά τους χωρίστηκαν.

\"Ωωωωωωχχχχ θεέ μου!\" βόγκηξε η Ελίζα.

\'\' Ήσουν και συ κακό κορίτσι, έτσι δεν είναι;\" την ρώτησε αινιγματικά ο άντρας.

\"Ααααχχχ!\" αναστέναξε η Ελίζα καθώς η ηδονή από το μουνί της πλημμύριζε το κορμί και το μυαλό της σβήνοντας κάθε άλλη σκέψη. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι της συνέβαινε, αλλά αυτά που της έκανε ο άγνωστος άντρας της άρεσαν τόσο πολύ!!!

\"Ναι αφέντη, ναι\", ψέλλισε, \"ήμουν κακό κορίτοικαι εγώ. Νομίζω ότι πρέπει να τιμωρηθώ γι\' αυτό!\"

Ο άντρας χαμογέλασε και τη φίλησε ξανά την ίδια στιγμή που το μαστίγιο ξανάπεσε πάνω στα καυτά κωλομέρια της.

Η κραυγή που ανέβηκε στο στόμα της Ελίζας πνίγηκε καθώς ο άντρας τη φιλούσε παθιασμένα. Ο πόνος απ\' το χτύπημα τίναξε τον κώλο της προς τα εμπρός και έτσι η ψωλάρα του άντρα χτύπησε βαθειά στον πάτο της μουνάρας της. Το μαστίγιο την ξαναχτύπησε και ο πυρετός του πάθους της ανέβηκε σε επικίνδυνα επίπεδα. Βόγκηξε απ\' τον πόνο και την ηδονή που τώρα είχε ανακατευτεί και δεν μπορούσε να τα ξεχωρίσει.

Ο πούτσαρος μπαινόβγαινε μέσα της και τα τοιχώματα του μουνιού της μούσκεψαν απ\' τα ζουμιά της. Η Ελίζα με τρόμο διαπίστωσε ότι περίμενε ανυπόμονα το επόμενο χτύπημα του μαστίγιου.

Η αγωνία της ήταν γνήσια, βαθιά και ανεξέλεγκτη. Η ηδονή και η ευχαρίστηση μεγάλωναν συνεχώς μέχρι που ένας σπασμός και μια κραυγή τράνταξαν το κορμί της. Μόνο τότε η Ελίζα κατάλαβε τι της συνέβαινε. Ζούσε τον πρώτο οργασμό της ζωής της!. Έχοντας έναν χοντρό τεράστιο πούτσαρο να της γαμάει το μουνί, φιλώντας παθιασμένα ένα άγνωστο που της χούφτωνε λαίμαργα τις βυζάρες και έχοντας πίσω μια φρικτή σαδίστρια που την μαστίγωνε ανελέητα τα τρυφερά της κωλομάγουλα.

Η Ελίζα ούρλιαξε ξανά τινάζοντας το μουνί της πάνω στην ψωλή του άντρα προσπαθώντας να την ρουφήξει όσο πιο βαθειά γινόταν.

Εκείνος τραβήχτηκε λίγο μακριά της και της χαμογέλασε.

\"Είσαι μια αληθινή πουτάνα! Σ\' αρέσει το μαστίγιο έ; Θα έχει όση ηδονή θέλεις. Τόση που ποτέ σου δεν φανταστικές ότι θα μπορούσε να υπάρχει.

\"Αααααχχχχ!!!\" ούρλιαξε η Ελίζα καθώς το μαστίγιο ξανάπεσε για άλλη μια φορά στον κόκκινο κώλο της και άλλος ένας οργασμός χτύπησε την κορμάρα της. Τα μαύρα μαλλιά της κουνιόντουσαν ελεύθερα στον αέρα καθώς τίναζε το κεφάλι της δεξιά αριστερά και βογκούσε από τον πόνο και την αφόρητη ηδονή.

Η φίλη της η Μαίρη ζούσε την δικιά της ανεπανάληπτη εμπειρία. Ο ένας άντρας έχωσε τον πούτσο του βαθειά στο μουνί της και την γαμούσε αλύπητα ενώ ο άλλος έσπρωξε βαθειά στο στόμα της την ψωλάρα του κι έφτασε στο λαρύγγι της. Την ίδια στιγμή η φοβερή \"γάτα με τις εννιά ουρές\" έπεσε με φόρα πάνω στα βυζιά της στέλνοντας αφόρητα κύματα πόνου σ\' όλο το κορμί της. Το λαρύγγι της άνοιξε πιο πολύ για να ουρλιάζει αλλά έτσι βρήκε την ευκαιρία ο άντρας που την τσιμπούκωνε και ·έσπρωξε πιο βαθειά στο λαιμό της την ψωλάρα του. Το μουνί της συσπάστηκε πάνω στο καβλί του άλλου άντρα που την γαμούσε με ξέφρενο ρυθμό.

\"ΕΙ κοιτάχτε την πουτάνα!\" είπε ο άντρας που της τον έχωνε στο στόμα και της κρατούσε τα πόδια ψηλά διάπλατα ανοιχτά, ενώ ο άντρας που της γαμούσε το μουνί άρχισε να της μαστιγώνει τα βυζιά με λύσσα με το φοβερό μαστίγιο με τις λουρίδες.

Το κορμί της Μαίρης χόρευε στους ρυθμούς που του έδιναν οι δύο ψωλές που μπαινοβγαίνανε στ μουνί και στο στόμα της. Μια τρομερή κάβλα φούντωνε μέσα της καθώς τα χτυπήματα στα βυζιά της συνεχιζόντουσαν. · Έκλεισε τα μάτια της και απολάμβανε τα πρωτόγονα ένστικτα που είχαν ξυπνήσει μέσα της αδιαφορώντας για το πλήθος αντρών που την παρακολουθούσαν.

Οι πιο πολλοί άντρες καθώς κοίταζαν, είχαν βγάλει τις ψωλές τους έξω απ\' τα παντελόνια τους και βάραγαν μαλακία. Τρεις απ τις υπηρέτριες γονατιστές έπαιρναν τσιμπούκι σε αντίστοιχους άντρες.

\"Στοίχημα ότι η σκύλα θα χύσει ξανά\", είπε ένας.

\"Έλα Τάκη χτύπα την, μαστίγωσε την την τσούλα πιο σκληρά! κάν\' την να να χύσει!\" είπε κάποιος άλλος.

\"ΝΑΙ!!!\" είπε ο Τάκης καρφώνοντας την ψωλή του στο μουνί της Μαίρης και μαστιγώνοντας λυσσασμένα τις βυζάρες της.

Η Μαίρη τους άκουσε και παρόλη την ντροπή της έπρεπε να παραδεχτεί ότι είχαν δίκιο.

Οι φωνές της ακούστηκαν παρόλο που ο πούτσος του άντρα χωνόταν στο λαρύγγι της. Η κοπέλα ένιωθε τις σκληρές πουτσότριχες του άντρα να της γαργαλάνε τα χείλια καθώς η ψωλή του εξαφανιζόταν ολόκληρη στο στόμα της.

Ο άντρας βογκούσε από την κάβλα και κρατιόταν απ\' τα πόδια της σφιχτά για να σπρώχνει πιο άνετα. Η Μαίρη πέρασε γρήγορα την γλώσσα της πάνω στο πρησμένο του πουτσοκέφαλο και ένιωσε τον άντρα να φτάνει στα πρόθυρα του οργασμού του.

\"Τσούλα! πουτάνα! Σκύλα!\" ούρλιαξε ο Τάκης καβλωμένος γαμώντας σαν τρελός το μουνί της και μαστιγώνοντας τις βυζάρες της με τις τεράστιες σκουρόχρωμες ρώγες.

Ο άντρας ένιωσε το καυτό φορτίο των αρχιδιών του έτσι μο να χυθεί μέσα στο στενό μουνάκι της ξανθιάς μαθήτριας.

\"Θα σε χύσω πουτανάκι! \" θα χύσω στην μουνάρα σου\", ούρλιαξε ο Τάκης.

Η Μαίρη κατάλαβε ότι ο οργασμός της πλησίαζε ανελέητα. Τα πρώτα κύματα ηδονής χτύπησαν το κορμί της.

\"ΝΑΙ! ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΩ!! ΘΑ ΣΤΑ ΧΥΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΣΟΥΛΑ! ΧΥΝΩ ΩΩΩ! ΝΑΙ! ΠΑΡΤΑ ΟΛΑΛΑΛ!!!!\" φώναξε ο άντρας που της γαμούσε το στόμα και εκτόξευε στο λαιμό του τα καυτά χύσία του.

\"ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΜΟΥ ΤΣΟΥΛΑ!!! ΧΥΝΩ ΣΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΟΥ!!! ΠΑΡΤΑΛΛΑΛ! ΧΥΝΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΧΥΝΩ!!!!\" φώναξε και ο Τάκης κατεβάζοντας το μαστίγιο άλλη μια φορά στα βυζιά της.

Ο οργασμός χτύπησε το κορμί της Μαίρης ταυτόχρονα με το χτύπημα της γάτας με τις εννιά ουρές και η κοπέλα ούρλιαξε ασυγκράτητη καθώς έχυνε και κείνη μαζί με τους δύο άντρες που άδειαζαν το καυτό σπέρμα τους μέσα της.

Η Ελίζα ήταν στην ίδια θέση. Το μαστίγιο στα χέρια της Αυγής έπεφτε με φόρα στον κώλο της, ούρλιαζε από την αγωνία του πόνου και την ίδια στιγμή η ψωλή του άντρα στην καυτή σπηλιά της έστελνε ηδονικά ρίγη στο κρεμασμένο κορμί της

\"Πες μας πόσο πολύ σ αρέσει μωρό μου! πες μας πως σου αρέσει να σε μαστιγώνουν την ώρα που σε χύνω! πάρε τα χύσια μου μωρό μου στη μουνάρα σου! ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΑ ΑΥΓΉ!!! ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΥΝΩΩΩΩ!!! ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ!!! ΠΑΡΤΑΑΑΑΑ!!!!\" φώναξε ο άντρας αδειάζοντας κι αυτός τα καυτά χύσια του μέσα της τρέμοντας από την κάβλα. Την ίδια στιγμή η Ελίζα έχασε την επαφή με την πραγματικότητα καθώς ο οργασμός χτύπησε σε κύματα το κορμί της και το μουνί της συσπαστηκε σαν τρελό πάνω στην ψωλάρα του άντρα που έχυνε μέσα της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")