Μαθήτριες, λεσβίες, σκλάβες (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η Αυγή χτύπησε ακόμα μια φορά με το δερμάτινο μαστίγιο την τρυφερή σάρκα στα κωλομέρια της ξανθιάς μαθήτριας στέλνοντας νέα κύματα πόνου στο αβοήθητο κορμί της.

\"Γλύψε τον καλά! θέλω να γλύψεις και την παραμικρή σταγόνα που θα σου γλιστρήσει απ τα χείλια σου!\" είπε αυστηρά η δερματοντυμένη γυναίκα και ξανακτύπησε με το μαστίγιο την μαθήτρια.

Το μικρό άσπρο κυλοτάκι που φορούσε η Μαίρη δεν της πρόσφερε την παραμικρή προστασία. Ολόκληρη η περιοχή του κώλου της ήταν κατακόκκινη και η κοπέλα ούρλιαζε και κτυπιόταν πάνω στο τραπέζι που την κρατούσαν ακίνητη οι άντρες.

Ο άντρας που κρατούσε το κεφάλι της το τράβηξε ακόμα πιο κοντά του στέλνοντας το καβλί του που σπαρταρούσε καθώς έχυνε για άλλη μια φορά βαθειά στο λαιμό της.

\"ΕΤΣΙ! ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ! ΣΤΑ ΧΥΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!! ! \" φώναξε ο άντρας καθώς οι τελευταίες σταγόνες χύσι ιάδειαζαν μέσα στο στόμα της ξανθιάς μαθήτριας.

Η Ελίζα κοίταζε με φρίκη την σκηνή ενώ τη ίδια στιγμή ο άντρας πίσω της της τσιμπούσε τις ρώγες, τις χούφτωνε τα βυζιά και έσπρωχνε το χοντρό καβλί του βαθειά ανάμεσα στη χαράδρα της κωλάρας της.

\"Μμμ! Ναι!!! Δεν σ\' αρέσει αυτό; Ε; για πες μου, δεν σ\' αρέσει;\" την ρώτησε τρίβοντας με μανία ανάμεσα στα δάχτυλά του τις ρόγες της στέλνοντας τον πόνο να απλωθεί σ ολόκληρο το κορμί της.

Η Ελίζα βόγκηξε από τον πόνο.

\"Ααααχχχχ! μάλιστα κύριε, μάλιστα, μ\' αρέσει!\" ψιθύρισε η παρθένα μαθήτρια ανήμπορη να αντιδράσει.

\"Πες μου πόσο πολύ θέλεις να σε χύσω στα καυτά σου κωλομέρια\", της είπε ο άντρας ενώ αμέσως το καβλί του πρήστηκε ακόμα περισσότερο και τρίφτηκε στην απαλή σάρκα της.

Η Ελίζα ήξερε ότι δεν υπήρχε άλλη λύση. · Έπρεπε να πάει με τα νερά του για να μην την μαστιγώσει και εκείνη.

\"Μάλιστα κύριε! Σας παρακαλώ χύστε με! Χύστε παντού όπου γουστάρετε κύριε! Μ\' αρέσει!\" του είπε με την απαλή φωνή της.

Ο άντρας πίσω της καθώς την άκουσε να τον παρακαλάει έχασε τα λογικά του από την κάβλα. Η ανάσα του έγινε πια βαρειά, τα δάχτυλά του σφίχτηκαν μανιασμένα στις ρόγες της μελαχροινής παρθένας μαθήτριας και ξαφνικά ένας καυτός πίδακας άσπρων πηχτών ψωλοχυμάτων εκτοξεύτηκε από τη τρύπα στο πουτσοκέφαλό του γεμίζοντας την κωλοχαράδρα της Ελίζας και το κυλοτάκι της.

Η κοπέλα βόγκηξε από τον πόνο στο στήθος της και ένιωσε τα χύσια του άντρα πίσω της να γεμίζουν την κυλότα της και τα κωλομέρια της μουσκεύοντάς την παντού.

\"Ωωωωχχχ! Ναι! πάρτα μικρούλα μου τα χύσια μου! ΧΥΝΩΩΩΩ! \" φώναξε ο άντρας πίσω της ενώ ο πούτσαρός του σπαρταρούσε και έχυνε ασταμάτητα...

Η Αυγή ενθουσιασμένη από το θέαμα εξακολουθούσε να μαστιγώνει τα κωλομέρια της Μαίρης που προσπαθούσε να ουρλιάζει από τον πόνο αλλά της ήταν αδύνατο γιατί ο πούτσαρος που έχυνε στο στόμα της γέμιζε κάθε εκατοστό εμποδίζοντας την φωνή της να βγει.

Η Μαίρη προσπαθούσε να καταπίνει τα αλμυρά παχύρρευστα χύσια αλλά μερικές σταγόνες γλίστρησαν απ\' τα χείλια της και εκείνη προσπαθούσε με αγωνία να τις μαζέψει για να μην λερώσει το μαύρο κουστούμι του άντρα.

Ευτυχώς σιγά σιγά οι ποσότητες από τα χύσια ελαττώθηκαν και το πελώριο χοντρό καβλί του άντρα άρχισε να μαλακώνει. Ταυτόχρονα σταμάτησαν και τα φοβερά χτυπήματα του μαστίγιου. Η Μαίρη απόμεινε στο τραπέζι με ένα μαλακό πούτσο στο στόμα της και του έγλειψε και τις τελευταίες σταγόνες χύσι που φάνηκαν στο γυαλιστερό από τα σάλια της πουτσοκέφαλο.

Ο άντρας τράβηξε την ψωλή του από το στόμα της και τραβώντας τα ξανθά μαλλιά της την υποχρέωσε να σηκώσει το κεφάλι της για να τον αντικρύσει.

\"Δεν θα με ευχαριστήσεις;\" ρώτησε σαρκαστικά ο άντρας.

\"Ευχαριστώ... σας ευχαριστώ πολύ κύριε\", κατάφερε να ει η Μαίρη, ενώ τα μάτια της είχαν πλημμυρίσει από καυτά δάκρυα.

\"Τ\' άξιζες αυτό, έτσι δεν είναι;\" ξαναρώτησε ο άντρας. \"Αχ μά... μάλιστα κύριε... Το άξιζα κύριε.... \" ψέλλισε αποκαμωμένη η ξανθιά μαθήτρια.

\"Μπράβο! Σήκω πάνω τώρα\".

Τα χέρια που την κρατούσαν ακινητοποιημένη τραβήχτηκαν και η Μαίρη μπόρεσε να σηκωθεί από το τραπέζι.

Το κορμί της έτρεμε από τον πόνο και ο κώλος της ζεμάταγε από τα φοβερά χτυπήματα.

\" · Έλα αμέσως πάνω στη σκηνή\", την διέταξε η Αυγή.

H Μαίρη κινήθηκε όσο γρηγορότερα της το επέτρεπαν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της και τα τρεμάμενα πόδια της. Ανέβηκε στην σκηνή και βρέθηκε και πάλι λουσμένη από το άπλετο φως των προβολέων. Έτριβε απαλά με τα χέρια της τα μαστιγωμένα κωλομέρια της που την έτσουζαν φριχτά.

\"Πού είναι το άλλο πουτανάκι;\" ρώτησε άγρια η Αυγή. Η Ελίζα στεκόταν ακόμη κρατώντας ψηλά με τα χέρια της το γούνινο παλτό της ενώ ο άντρας πίσω της έτριβε την ικανοποιημένη ψωλή του στην κυλότα της για να καθαρίσει και τις τελευταίες σταγόνες σπέρματος. Η κοπέλα ένιωθε τα χύσια του να κολλάνε στον κωλαράκο της και στην κυλότα της.

\" · Έλα \'δω πάνω και \'συ αμέσως. Τι νομίζεις ότι κάνεις εκεί;\" είπε ξανά απειλητικά η Αυγή.

Ο άντρας την έσπρωξε μακριά του.

\"Αυτό εδώ το πουτανάκι γέμισε την κυλότα της χύσια! κάγχασε ο άντρας και ακουστήκαν διάφορα γελάκια από τους υπόλοιπους.

\"Σοβαρά;\" Ρώτησε άγρια η Αυγή ενώ η Ελίζα τρέμοντας από το φόβο της ήρθε πάνω στη σκηνή και στάθηκε δίπλα στη φίλη της. Οι δύο μαθήτριες στέκονταν αμίλητες με κατεβασμένα κεφάλια χωρίς να τολμήσουν να ανταλλάξουν μεταξύ τους ούτε ένα βλέμμα.

\"Θεέ μου!\" φώναξε η Αυγή με ψεύτικη αγανάκτηση. \"Τους λες απλώς να περπατήσουν πάνω στο διάδρομο και κοίτα σε τι χάλια γυρίζουν πίσω! Εσύ! φτιάξε αμέσως τις ζαρτιέρες σου και ίσιωσε τις κάλτσες σου! και εσύ! βγάλε αμέσως το παλτό!\"

Και τα δύο κορίτσια βιάστηκαν να υπακούσουν

Η Μαίρη με δάχτυλα που έτρεμαν ίσιωσε τις ζαρτιέρες της μέχρι που οι νάυλον κάλτσες της ήρθαν και στάθηκαν και πάλι σωστά στα υπέροχα πόδια της.

Η Ελίζα από την βιασύνη της να υπακούσει πέταξε μέσα σε δευτερόλεπτα το γούνινο παλτό στο πάτωμα.

Έτσι απόμειναν και οι δύο φορώντας μονάχα τα ρούχα που είχαν προσπαθήσει να κλέψουν.

\"Εσύ\", είπε η Αυγή, \"γύρνα και σκύψε. Θέλω να τους δείξεις καλά την κωλάρα σου στο φως\".

Η Μαίρη βόγκηξε αλλά ούτε που σκέφτηκε να μην υπακούσει. Γύρισε και έσκυψε προσφέροντας σε όλους τους άντρες μια υπέροχη θέα του φριχτά μαστιγωμένου πισινού της.

\"·Όπως θα προσέξατε ήδη, προσπάθησα να μοιράσω δίκαια τα χτυπήματα σ\' ολόκληρη την περιοχή του κώλου της!\" είπε η Αυγή στους άντρες και πλησίασε την Μαίρη. ’πλωσε το χέρι της και με μια μόνο κίνηση τράβηξε απότομα το κυλοτάκι που φορούσε αναγκάζοντας το λεπτό ύφασμα να χωθεί βαθειά στην χαράδρα του κώλου της αποκαλύπτοντας την κατακόκκινη σάρκα.

\"Πολύ ωραία, νομίζω ότι και σεις θα συμφωνήσετε πως το κοκκίνισμα είναι παντού ομοιόμορφο κύριοι\", είπε η Αυγή.

Ακουστήκαν αρκετά χειροκροτήματα και επευφημίες από τους άντρες και αυτό έκανε την Μαίρη να νιώσει ακόμα χειρότερα.

\"Σήκω πάνω\", είπε η Αυγή.

Η Μαίρη υπάκουσε και γύρισε πάλι προς το μέρος των αντρών.

\"Και τώρα η σειρά σου\", είπε η Αυγή στην Ελίζα, \"γύρνα και σκύψε και συ\".

Η μελαχρινή μαθήτρια ένιωσε την καρδιά της να χτυπά. Η μελαχρινή μαθήτρια ένιωσε την καρδιά της να χτυπάει σαν τρελή στο στήθος της καθώς γυρνούσε την πλάτη της προς τους άντρες και έσκυβε προς τα εμπρός, δείχνοντας τους τα λευκά τορνευτά κωλομέρια της. Η Αυγή με το μαστίγιο έδειξε τα λερωμένα με χύσια εσώρουχα της κοπέλας.

\"Που να πάρει! κυττάχτε πως έχει γεμίσει με χύσια την κυλότα της αυτό εδώ το τσουλάκι. Βγάλτην αμέσως κοριτσάκι και μείνε ακίνητη!\" είπε η δερματοντυμένη σαδίστρια.

Η Ελίζα βόγκηξε αλλά έκανε ότι ακριβώς της ζήτησε. Ήταν δύσκολο να βγάλει την κυλότα της έτσι σκυμμένη καθώς ήταν αλλά τελικά τα κατάφερε και απόμεινε να την κράτα στα χέρια της.

\"Που να πάρει ο διάολος παλιοβρώμα! και ο κώλος σου είναι πασαλειμμένος με χύσια!\" είπε η Αυγή και πρόσθεσε:

\"Πάρε και γλείψε αυτά τα χύσια απ\' την κυλότα!\" Η Ελίζα τα \'χασε. Κοίταξε προς το μέρος της τρομερής γυναίκας και είδε να παίζει απειλητικά το μαστίγιο στα χέρια της. Η μουσκεμένη κυλότα στα χέρια της ήταν γεμάτη από χοντρές σταγόνες χύσια. Ξέσπασε σε λυγμούς αλλά δεν τόλμησε να μην υπακούσει. Με χέρια που έτρεμαν από ντροπή και αηδία έφερε την κυλότα στο στόμα της κι άρχισε να γλείφει τα χύσια.

\"ΕΙ εσύ\", είπε η Αυγή στην Μαίρη, \"έλα εδώ και γλείψε τον κώλο της φίλης σου μέχρι να τον καθαρίσεις εντελώς από τα χύσια του κυρίου!\"

Η Μαίρη έπεσε στα γόνατα ξεσπώντας σε λυγμούς. \"Σας παρακαλώ όχι!\" ψέλλισε αλλά την ίδια στιγμή το μετάνιωσε καθώς είδε την Αυγή να κινείται απειλητικά προς το μέρος της.

\"Θα το κάνω μη! θα το κάνω!\" είπε η ξανθιά μαθήτρια αλλά αυτό δεν σταμάτησε το μαστίγιο που έπεσε με φόρα αυτή τη φορά στην πλάτη της.

\"Τι είπες;\" ρώτησε θυμωμένα η Αυγή σηκώνοντας ξανά απειλητικά το μαστίγιο στον αέρα.

\"Θα το κάνω αφέντρα!\" ούρλιαξε η Μαίρη με το μυαλό θολωμένο ενώ πλησίασε γονατιστή προς το μέρος της Ελίζας.

Η Ελίζα βόγκηξε καθώς ένιωσε την γλώσσα της Μαίρης να της γλείφει τον κώλο. Η ξανθιά μαθήτρια υποταγμένη έγλειφε τα αλμυρά χύσια με την γλώσσα και το στόμα της.

\"Και πιο βαθειά!\" διέταξε η Αυγή. \"Αυτά τα χύσια μπαίνουν παντού. Έχουν γλιστρήσει και μέσα στην κωλοχαράδρα, γι\' αυτό αν θες το καλό σου τσουλάκι, γλείφτα καλά! \"

Οι δύο μαθήτριες έτρεμαν σύγκορμες από το φόβο τους. Η Ελίζα όμως άρχισε να ανατριχιάζει καθώς η γλώσσα της Μαίρης καυτή γλίστρησε βαθειά ανάμεσα στα τρυφερά της κωλομάγουλα, πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στην σούφρα της.

Μπροστά στα καβλωμένα μάτια των αντρών η Μαίρη έγλειψε με την ροδαλή γλωσσίτσα της την καφετιά κωλοτρυπίδα της φίλης της.

Η Ελίζα τινάχτηκε ξαφνιασμένη. Παράξενα ερεθιστικά συναισθήματα φούντωναν για πρώτη φορά μέσα της. Συνέχισε να γλείφει τα τελευταία χύσια του άντρα απ\' την κυλότα της ενώ η καλύτερή της φίλη της έγλειφε τον κώλο. Η επαφή της γυναικείας γλώσσας πάνω στη σάρκα της κωλοτρυπίδας της ήταν σαν καυτό στιλέτο που αντί για πόνο γεννούσε πάθος! Ένας μικρός αναστεναγμός ξέφυγε από τα χείλια της.

Η Μαίρη γλείφοντας την κωλοτρυπίδα της παρθένας φίλης της την ένιωσε σιγά σιγά να χαλαρώνει και μετά να σφίγγεται πάλι. Κατάλαβε ότι η φίλη της είχε αρχίσει να ερεθίζεται τρομερά. · ’φησε για λίγο την σούφρα του κώλου της και της έγλειψε με πάθος τα κωλομέρια της.

Η Ελίζα αναστέναξε από ευχαρίστηση αλλά την ίδια στιγμή ακούστηκε η σκληρή φωνή της Αυγής.

\"Εντάξει, αρκετά! Σηκωθείτε όρθιες και οι δυο σας\".

Τα δυο κορίτσια στάθηκαν όρθια, φοβισμένα ακόμα αλλά νιώθοντας μια πρωτόγνωρη περίεργη έξαψη που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Η Αυγή πλησίασε στην άκρη της σκηνής και είπε στους άντρες:

\"Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε την παρθενιά της νεαρής φίλης μας. Τι προσφορές έχω γι\' αυτό;\"

Ένα βουητό ακούστηκε από το πλήθος. Οι άντρες σιγοψιθύριζαν μεταξύ τους. Η Ελίζα κοίταξε την Μαίρη ζητώντας σιωπηλά βοήθεια, ξέροντας ότι είχε έρθει η σειρά της για να γνωρίσει τον ύψιστο τρόμο των βασανιστηρίων. Αλλά βέβαια η Μαίρη βρισκόταν και κείνη στην ίδια απελπιστική κατάσταση.

\"ΕΙ Αυγή\", ακούστηκε μια αντρική φωνή \"σκεφτόμασταν ότι αυτή την εμπειρία δεν πρέπει να την δοκιμάσει μονάχα ένας από εμάς. Πρέπει να ευχαριστηθούμε όλοι μας. Γι\' αυτό προτείνουμε να την βάλουμε να το κάνει μόνη της στην μπάρα!\"

Φωνές επιδοκιμασίας ακουστήκαν απ\' όλους τους άντρες.

\"Και τι θα γίνει με την τιμή;\" ρώτησε η Αυγή χτυπώντας το μαστίγιο στα δάχτυλά της. \"Ξέρετε καλά ότι οι παρθένες είναι σπάνιες και πρέπει να αμείβονται περισσότερο!\"

\"Μη σε νοιάζει! θα τσοντάρουμε όλοι στην τιμή!\"

\"Εντάξει τότε. Κανένα πρόβλημα\", συμφώνησε η Αυγή.

Η Ελίζα δεν καταλάβαινε για τι πράγμα μιλούσαν μέχρι που εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή \'ένα περίεργο κατασκεύασμα. Ήταν από χοντρό ξύλο και είχε διάφορες μπάρες σε διαφορετικά επίπεδα. Από τις μπάρες κρέμονταν δερμάτινα λουριά και μεταλλικοί χαλκάδες. Οι διάφορες μπάρες ανεβοκατέβαιναν με μανιβέλα. Το σύνολο αυτής της κατασκευής ήταν ανατριχιαστικά φρικιαστικό.

\"Ανέβα επάνω\", διέταξε η Αυγή την Ελίζα.

Η μελαχρινή παρθένα μαθήτρια ένιωσε τα πόδια της να λυγίζουν.

\"Σας παρακαλώ... \" ψέλλισε \"Θα κάνω οτιδήποτε άλλο, αλλά σας ικετεύω μην μου το κάνετε αυτό...\" είπε ενώ η Αυγή την πλησίαζε απειλητικά.

Πριν προλάβει να φυλαχτεί η Ελίζα, η Αυγή σήκωσε το χέρι της και κατέβασε το μαστίγιο με δύναμη πάνω στα βυζιά της μαθήτριας.

\"ΜΗ! θα το κάνω! θα το κάνω!\" ούρλιαξε η Ελίζα.

Η Αυγή ξανακτύπησε την τρυφερή επιδερμίδα των βυζιών της Ελίζας αφήνοντας μια μακριά κόκκινη γραμμή πάνω τους.

\"Θα το κάνω αφέντρα! θα το κάνω!\" ούρλιαξε μ\' όλη της την δύναμη η Ελίζα, ενώ το μαστίγιο την ξαναχτύπησε.

\"Παρακάλα με πουτάνα!\" φώναξε εξαγριωμένη η Αυγή χτυπώντας την ακριβώς πάνω στις ρόγες.

\"Σας παρακαλώ, αφήστε με να το κάνω αφέντρα!\" ψέλλισε η Ελίζα ενώ το κορμί της έτρεμε. · Ένας άντρας ανέβηκε στην σκηνή, ήρθε πίσω της και πιάνοντας την από τα χέρια την κράτησε σφιχτά.

\"Να σ\' αφήσω να κάνεις τι;\" ρώτησε η Αυγή ξαναχτυπώντας την Ελίζα.

\"Να μ\' αφήσετε να γαμήσω μόνη μου το μουνί μου αφέντρα!\" είπε η μαθήτρια που ένιωθε τον φριχτό πόνο να απλώνεται από τα βυζιά της σ\' ολόκληρο το κορμί της.

\"Τώρα πας πιο καλά\", είπε η Αυγή σαρκαστικά και σταμάτησε τα χτυπήματα. \"Μερικά κορίτσια στις μέρες μας δυσκολεύονται να καταλάβουν και τα πιο απλά πράγματα. Γαμώτο! ’ντε μπρος ανεβάστε την στο μηχάνημα\".

Ο άντρας έσπρωξε το τρεμάμενο κορίτοιμπροστά του και το ανάγκασε να ανέβει πάνω στο μηχάνημα. Ένας άλλος άντρας ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να βιδώνει έναν τεράστιο μεταλλικό πούτσο πάνω σε μια ειδική υποδοχή που βρισκόταν στην βάση του ξύλινου μηχανήματος με τις μπάρες

Την ανέβασαν σε μια πλατφόρμα και τα χέρια της δέθηκαν ν ψηλά ανοιχτά σε δερμάτινες λουρίδες. Τα πόδια της τοποθετηθήκαν σε μια πλατφόρμα γύρω από το μεταλλικό πούτσο δονητή. Η πλατφόρμα αυτή ήταν ακίνητη. Ανεβοκατέβαινε προς το πάτωμα. Η Ελίζα απόμεινε έτσι δεμένη, φορώντας μονάχα τις ζαρτιέρες, τις κάλτσες της και τις ψηλοτάκουνες γόβες της, με το θεόρατο ψεύτικο καβλί να ακουμπάει παγωμένο στα τρυφερά μουνόχειλα του παρθένου μουνιού της. Δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια της και είδε την ίδια στιγμή όλους τους άντρες να πλησιάζουν στην σκηνή για να βλέπουν καλύτερα.

\"Ε-\'Εϊ εσύ, για έλα εδώ\", είπε ένας απ\' όλους στην φοβισμένη Μαίρη που βιάστηκε να υπακούσει. Ο άντρας καθόταν σε μμ μια καρέκλα και είχε βγάλει έξω την χοντρή καβλωμένη ψωλή του.

\"Κάτσε πάνω στον πούτσο μου με το μουνάκι σου και παρακολούθησε τη φίλη σου\".

\"Μα.. Μάλιστα κύριε\", ψέλλισε η Μαίρη. Του γύρισε την άνοιξε διάπλατα τα μπούτια της και καβάλησε στα γόνατά του, Ένιωσε το χοντρό καβλί του να γλιστράει ανάμεσα στα κωλομέρια της και να ακουμπάει στα μουνόχειλά της.

Ο άντρας ψιθύρισε στο αυτί της: \"Αν δεν είναι μουσκεμένο το μουνάκί σου πουτανίτσα θα πονέσει το καβλί μου. Αυτό δεν μ\' αρέσει καθόλου και ξέρεις τι θα σου κάνω\"

\"Θα με μαστιγώσετε κύριε\", παραδέχτηκε η Μαίρη. Καθώς συνειδητοποίησε η κοπέλα τι θα συνέβαινε, ένιωσε μια απίστευτη αναστάτωση. Ξεροκατάπιε και ανατρίχιασε αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι το μουνί της μούσκεψε από τα ηδονικά ζουμιά της.

Η Μαίρη ένιωσε ένα περίεργο συναίσθημα φόβου ανακατεμένο με πόθο και πάθος. · Έσπρωξε το μουνί της πάνω στο θεόρατο πουτσοκέφαλο του άντρα. Τα μουνόχειλά της υποχώρησαν από την πίεση, μισάνοιξαν και η ψωλή του γλίστρησε αρκετά μέσα της. Ο άντρας έγειρε πίσω στην καρέκλα του αναστενάζοντας ικανοποιημένος.

\"Καθόλου άσχημα τσουλάκι\", είπε \"Πάρτον πιο βαθειά!\" Βογκώντας καθώς το παλαμάρι του άντρα γέμιζε ασφυκτικά το ζουμερό μουνί της η Μαίρη έσπρωξε κι άλλο μέχρι που η τεράστια ψωλάρα εξαφανίστηκε στα βάθη της καυτής σπηλιάς της. Οι παλμοί και το τρίψιμο της καυτής αντρικής σάρκας στα τοιχώματα του μουνιού της δημιουργούσαν ολοένα και πιο περίεργες αντιδράσεις στη Μαίρη. Ένας σπασμός συντάραξε τη μουνάρα της και το ένιωσε να σφίγγεται μόνο του πάνω στην ψωλάρα του άντρα.

\"Μπράβο πουτανάκι! τώρα θα κουνιέσαι αργά αργά για να απολαύσω με την ησυχία μου το θέαμα\", είπε ο άντρας και κάρφωσε το βλέμμα του κι αυτός όπως όλοι οι υπόλοιποι πάνω στη σκηνή.

Η Ελίζα έτρεμε πάνω στο φοβερό κατασκεύασμα που την είχαν δέσει χωρίς να μπορεί να κουνήσει τίποτε εκτός από λίγο τα χέρια της. Η Αυγή πήγε πίσω της χτυπώντας απειλητικά το μαστίγιο στον αέρα.

\"Γάμησε τον εαυτό σου τσουλάκι\", είπε η Αυγή, ενώ οιμεταλλικοί χαλκάδες της φορεσιάς της γυάλιζαν στο φως των προβολέων.

Η Ελίζα βόγκηξε και ένιωσε την παγωμένη άκρη του δονητή πούτσου να πιέζει τα μουνόχειλά της. Το βλέμμα της περιπλανήθηκε στους άντρες που ανυπόμονοι είχαν μαζευτεί γύρω από την σκηνή παρακολουθώντας την. Προσπάθησε να σπρώξει προς τα κάτω το κορμί της αλλά ήταν αδύνατον. Ξέσπασε σε λυγμούς ενώ μια φωνή αγωνίας ξέφυγε απ\' τα χείλια της.

\"Είπα να γαμηθείς μόνη σου σκύλα\", ούρλιαξε η Αυγή χτυπώντας την με το μαστίγιο στην πλάτη.

\"ΑΑΑΑχχχχχ!!!\" ούρλιαξε η νεαρή μαθήτρια καθώς ένιωσε να ζεματάει από το χτύπημα ολόκληρη η πλάτη της. Το μαστίγιο ξανάπεσε με δύναμη αλλά αυτή τη φορά σημάδεψε τα κωλομέρια της. Το ουρλιαχτό της κοπέλας κάλυψε κάθε άλλο ήχο στο μεγάλο δωμάτιο.

\"ΩΩΩΩΧΧΧΧ!!!\" Η Ελίζα έσπρωξε το κορμί της με όλη της την δύναμη προς τα κάτω και ένιωσε το χοντρό δονητή να μπαίνει με δυσκολία στο στεγνό άνοιγμα του παρθένου μουνιού της. · ’λλο ένα χτύπημα στον κώλο της και η κοπέλα έσπρωξε απελπισμένα προς τα κάτω τους γοφούς της προσπαθώντας να πάρει μέσα της τον πελώριο μεταλλικό πούτσο. Τα χέρια της τεντώθηκαν στα λουριά και τους χαλκάδες που ήταν δεμένα.

\"Δεν μπορώ αφέντρα! Δεν μπορώ!\" κλαψούρισε η μελαχρινή μαθήτρια απελπισμένα.

\"Παρακάλεσε μας να σου ανοίξουμε τα μπούτια!\" είπε σκληρά η Αυγή μαστιγώνοντας αλύπητα για άλλη μια φορά τον κώλο της μαθήτριας.

\"ΑΑΑΑΧΧχχ!!! Ανοίξτε τα μπούτια μου! Σας παρακαλώ αφέντρα!\" ούρλιαξε με αγωνία η Ελίζα.

Δύο από τους άντρες γύρισαν τη μανιβέλα που κινούσε την πλατφόρμα που ακουμπούσαν τα πόδια της κοπέλας. Η πλατφόρμα χωρίστηκε στα δυο και τα κομμάτια της απομακρύνθηκαν το ένα από το άλλο. Σε κάθε κομμάτι της πλατφόρμας βρισκόταν και ένα πόδι της κοπέλας. Τα πόδια απομακρύνθηκαν πάνω στις πλατφόρμες και ανοίγοντας υποχρέωσαν το μουνί της Ελίζας να κατέβει πιο χαμηλά πάνω στον μεταλλικό πούτσαρο. Το μαστίγιο ξανάπεσε στο κώλο της.

\"Σε παρακαλώ. ΑΑΑΑΧΧΧΧ!! Αφέντρα πιο πολύ! πιο πολύ!\" ικέτευσε η Ελίζα προσπαθώντας να την ικανοποιήσει για να σταματήσουν τα χτυπήματα του φοβερού μαστίγιου.

Η Μαίρη έκλαιγε παρακολουθώντας τα βασανιστήρια της φίλης της ενώ την ίδια στιγμή ανεβοκατέβαζε το δικό της μουνάκι πάνω στην χοντρή ψωλή του άντρα που την είχε καθισμένη στα γόνατά του. Οι αργές αυτές κινήσεις όμως έκαναν το μουνί της να μουσκεύει ολοένα και περισσότερο και η ευχαρίστηση που ένιωθε αργά αργά κυρίευε το κορμί της. Με ένα βογκητό ικανοποίησης κάρφωσε το μουνί της πάνω στην ψωλάρα του άντρα στέλνοντας την να χτυπήσει με φόρα στον πάτο της μουνάρας της.

Ο άντρας άπλωσε τα χέρια του στις ρόγες της,\"είπα σιγά κοριτσάκι\", της ψιθύρισε και έκλεισε μανιασμένα τα δάχτυλά του γύρω από τις ρώγες της.

\"Μάλιστα κύριε... αααχχχ! συγνώμη κύριε! \" είπε η Μαίρη ενώ προσπάθησε να τιθασεύσει το μουνί της και να κουνιέται αργά αργά. Ξανακοίταξε στη σκηνή και με μεγάλη της ντροπή διαπίστωσε ότι το θέαμα της φίλης της που την βασάνιζαν έκανε το μουνί της να πλημμυρίσει στα ζουμιά.

Η Ελίζα ούρλιαζε κάθε φορά που το μαστίγιο προσγειωνόταν στον κώλο της, το κορμί της έτρεμε και το παρθένο μουνάκι της σφιγγόταν πάνω στον θεόρατο πούτσο δονητή που είχε χωθεί ίσα ίσα στο άνοιγμα των μουνόχειλών της.

\"Πιο χαμηλά!\" ούρλιαξε η Ελίζα στους δύο άντρες που είχαν τις μανιβέλες για την πλατφόρμα. Ο πόνος που ένιωθε από το μεταλλικό παλούκι στο μουνί της δεν ήταν τίποτε μπροστά στα φριχτά χτυπήματα του μαστίγιου στον κώλο της.

Οι άντρες πράγματι μετακίνησαν κι άλλο την πλατφόρμα ανοίγοντας περισσότερο τα πόδια της. Το μαστίγιο την ξαναχτύπησε και η Ελίζα έκατσε με τόση φόρα πάνω στον πουτσοδονητή ώστε τον ένιωσε να γλιστράει στην στενή είσοδο του μουνιού της και να ακουμπάει πάνω στον τρυφερά της παρθενικό υμένα.

Η Αυγή της μαστίγωσε την πλάτη και μετά ξανά τον κώλο.

\"· Ήρθε η ώρα σου τσούλα! κάντο! Χώσε αυτό το πράγμα στην μουνάρα σου! κάντο τώρα!!!\" ούρλιαξε η Αυγή μαστιγώνοντας αλύπητα την μελαχρινή μαθήτρια.

Μια κραυγή που δεν είχε τίποτε το ανθρώπινο ξέφυγε από τα βάθη του κορμιού της Ελίζας την ίδια ώρα που ο δονητής τρυπούσε την παρθενιά της έσπρωχνε για λίγο τον υμένα κα αμέσως μετά χωνόταν βαθειά εκεί που ποτέ πριν δεν είχε χωθεί τίποτε άλλο!!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")