Στο κρεβάτι του πόνου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μπαίνοντας στην κλινική, ήμουν για δυο - τρεις μέρες με πυρετό, σύντομα όμως ανάρρωσα, ωστόσο οι γιατροί με κράτησαν για μια εβδομάδα για να μου κάνουν εξετάσεις και να παρακολουθούν την υγεία μου.

Το διάστημα που ήμουν μέσα και αισθανόμουν πια περδίκι είχα πολλές ορέξεις (τόσες μέρες είχα να ικανοποιήσω τις ορμές μου!) και οι επισκέψεις του Ανδρόμαχου με καύλωναν περισσότερο, ο χώρος όμως δεν μου επέτρεπε να εκφραστώ όπως ήθελα

Στο δωμάτιο, το οποίο ήταν δίκλινο, δεν υπήρχε άλλος ασθενής, οπότε ήμουν μόνη μου, και έτσι ο Ανδρόμαχος μπορούσε με άνεση να κάθεται μαζί μου με τις ώρες. Αρκετά απογεύματα τα περάσαμε μέσα στο δωμάτιο, εγώ ξαπλωμένη στο κρεβάτι και αυτός δίπλα μου.

Με διακριτικότητα έβαζε το χέρι του κάτω από τα σκεπάσματα και μου έτριβε το γατάκι μου, που "νιαούριζε" από ευχαρίστηση καθώς υγραινόταν όλο και πιο πολύ. Μου σήκωνε την μπλούζα και με σκέπαζε με το σεντόνι, ενώ αυτός έσκυβε πάνω μου και μου έγλειφε τις ρώγες, τόσο ώστε να με κάνει να λιώνω από ηδονή. Έβλεπα το παντελόνι του να φουσκώνει και αυτό με ερέθιζε πιο πολύ.

Τον έτριβα πάνω από το τζιν και αργά - αργά του κατέβαζα το φερμουάρ για να δω το καυλί του να ορθώνεται στητό και σκληρό έξω από το παντελόνι. Του έδινα μικρά υγρά φιλάκια στο "κεφάλι" του και έτριβα τα αρχίδια του, αλλά πολλές φορές έπρεπε να σταματήσουμε τα παιχνιδάκια μας γιατί έμπαιναν οι νοσηλεύτριες μέσα στο δωμάτιο.

Ένα απ’ τα απογεύματα που είχε έρθει να με δει, είχα στο νου μου ένα μικρό σχέδιο που θα έκανε το βράδυ μας να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον…

Οι ώρες του επισκεπτηρίου είναι τυπικές, οπότε η παρουσία του Ανδρόμαχου στην κλινική ενώ ήταν πια περασμένες δέκα το βράδυ, δεν ενοχλούσε το ιατρικό προσωπικό που μπαινόβγαινε στο δωμάτιο.

Ήξερα ότι η τελευταία επίσκεψη του νοσηλευτή ήταν γύρω στις 11:00 με 11:30 για να βάλω θερμόμετρο και μετά ξαναέμπαινε στο δωμάτιο στις 5:30 το πρωί. Έχουμε κλείσει τα φώτα και έχουμε αφήσει την τηλεόραση να παίξει, την οποία υποτίθεται παρακολουθούμε…

Έχω βγάλει τα ρούχα μου και έχω μείνει μόνο με την μπλούζα, ενώ ο Ανδρόμαχος με χαϊδεύει χαμηλά, έχοντας το χέρι του κάτω από τις κουβέρτες. Με το άλλο του χέρι παίζει με τις ρώγες μου. Μου τρίβει το στήθος αργά αλλά δυνατά, σαλιώνει τις άκρες των δακτύλων του και με το σάλιο του μου υγραίνει τις ρώγες.

Παίζει με τη γλώσσα του σε όλο μου το σώμα, αλλά επικεντρώνεται κυρίως στα σημεία που ξέρει ότι με στέλνουν. Παράλληλα χαϊδεύει την κλειτορίδα μου και τρίβει τα χείλη μου, ενώ τα δάκτυλά του γλιστρούν ανάμεσά τους, στην είσοδο της τρυπίτσας μου, μέχρι που τελικά μπαίνουν μέσα μου.

Εγώ του τρίβω το σκληρό του καυλί και του χαϊδεύω τα αρχίδια. Του ξεκουμπώνω το παντελόνι και τον βγάζω έξω. Τον πιέζω με την παλάμη μου και του φτύνω το κεφάλι, ενώ το σάλιο μου κυλάει σε όλο το μήκος του.

Η ώρα έχει πια περάσει. Ο Ανδρόμαχος κουμπώνεται και μετά από λίγο ο νοσηλευτής έρχεται, μου παίρνει τη θερμοκρασία και φεύγει κλείνοντας την πόρτα πίσω του.

Κοιτάω τον Ανδρόμαχο με νόημα και καταλαβαίνοντας τι έχω στο νου μου, μου χαμογελά πονηρά. Σηκώνομαι από το κρεβάτι και τον τραβάω μακριά από την πόρτα για να μη φαινόμαστε από το τζάμι. Ξεκουμπώνω το πουκάμισό του και του κατεβάζω το παντελόνι.

Σκύβω μπροστά του και του πιάνω τον πούτσο του, που δεν έχει πτοηθεί από το μικρό "διάλειμμα" και εξακολουθεί να είναι σκληρός και στητός. Τον παίρνω όλο στο στόμα μου και τον ρουφάω σιγά σιγά. Δαγκώνω τη βάση του και του πιπιλάω τα αρχίδια, ενώ ο Ανδρόμαχος βγάζει μικρές κραυγές ευχαρίστησης.

Με σηκώνει όρθια, κάθεται πάνω στο κρεβάτι και με βάζει να καθίσω πάνω του. Το σκληρό του καυλί μπαίνει κατευθείαν μέσα μου, μέσα στο ήδη υγρό γατάκι μου. Μου σηκώνει την μπλούζα και μου πιπιλά τις ρώγες, ενώ εγώ τον "ιππεύω" με τον ρυθμό μου αργά και μετά γρήγορα...

Αισθάνομαι τέτοια καύλα, που δεν αργώ να φτάσω σε οργασμό. Την ίδια στιγμή, και ενώ καταλαβαίνει κοιτάζοντάς με ότι τελειώνω, μου ψιθυρίζει: «Μαζί…» και τελειώνει κι αυτός ταυτόχρονα με μένα…

Ευτυχώς δεν μας ενόχλησε κανείς!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")