Η 1η μου φορά με το αγόρι μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η 1η μου σεξουαλική εμπειρία με το αγόρι μου. Η ιστορία είναι αληθινή και το γεγονός έχει συμβεί πριν 4 χρόνια όταν ήμουν 16.

Με λένε Μαριλένα και τώρα είμαι 20 χρονών. Η ιστορία έγινε πριν 4 χρόνια όταν ήμουν 16. Είμαι μαυρομάλλα, με γκρι-μπλε μάτια και γύρω στο 1,65. Το αγόρι μου (που ακόμα είναι) τον λένε Παύλο, πολύ γυμνασμένος και όμορφος.

Τότε ήταν ο πρώτος χρόνος που τα είχαμε και ως συνήθως, βρισκόμασταν κάθε Σάββατο και ήμασταν μόνο οι δυο μας. Μια μέρα όμως καθώς φασωνόμασταν το χέρι του κατέβαινε όλο και πιο κάτω, με συνέπεια να φτάσει κοντά στο μουνί μου. Άρχισε να χαϊδεύει τα μπούτια μου και πάει να βάλει το χέρι του μέσα από το σορτσάκι μου, όμως εγώ ένιωσα ότι δεν ήμουν ακόμα έτοιμη και τραβηχτικά πίσω. Τότε με κοίταξε με ένα βλέμμα λες και είχε κάνει κάτι κακό και συνεχίσαμε να φασωνόμαστε. Λίγες βδομάδες μετά, είχε τα γενέθλια του και του ετοίμαζα μια μεγάλη έκπληξη.

Είχα ζητήσει από την κολλητή μου να μου δώσει τα κλειδιά του 2ου σπιτιού της και να πάμε για σαββατοκύριακο εκεί με τον Παύλο σαν Δώρο. Επίσης είχα πει και στους γονείς μου ότι θα κοιμόμουν στην κολλητή μου. Οι μέρες πέρασαν και ήρθε η στιγμή που θα ήμασταν ολομόναχοι και θα μπορούσαμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Του ανακοίνωσα την έκπληξη και μόλις φτάσαμε στο σπίτι ξαφνιάστηκε γιατί δεν ήξερε ότι το είχα ετοιμάσει. Μόλις μπήκαμε μέσα, πέσαμε στον καναπέ και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με τόσο πάθος που δεν ξεκολλάγαμε ο ένας από τον άλλον. Με κράταγε στην αγκαλιά του λες και ήμουν μόνο δικιά του και δεν ήθελε να με χάσει. Η ώρα πέρναγε και του είπα να περιμένει και θα γυρίσω σε λίγο.

Τον άφησα να περιμένει και μετά από λίγο επέστρεψα μόνο με το σουτιέν και το στρίνγκ από κάτω. Μόλις με είδε σάστισε και κατάλαβα πως είχε καυλώσει. Πήγα και κάθισα πάνω του με τα πόδια ανοιχτά και το μουνί μου να ακουμπά στην σκληρή του πούτσα. Με φιλούσε και άρχισε να το απολαμβάνει. Χωρίς καθυστερήσει άρχισε να βγάζει τα ρούχα του, μέχρι που έμεινε μόνο με το μποξεράκι του. Βέβαια φαινόντουσαν καθαρά τα προσόντα του. Έσκυψα και του είπα…

-    Πριν 2 βδομάδες δεν ήμουν έτοιμη, αλλά τώρα το ξανασκέφτηκα και θέλω πολύ να προχωρήσουμε. Μπορεί να μην σε άφησα να μου βάλεις δάχτυλο αλλά τώρα θα στο ανταποδώσω και με το παραπάνω.

Κατέβασε το μποξεράκι του και μου είπε…

-    Θα κάνουμε ότι θέλεις εσύ και να ξέρεις πως σε αγαπάω παρά πολύ.

Η πούτσα του είχε καυλώσει και ήταν πολύ μεγάλη και χοντρή. Άρχισα να του την παίζω και μετά προσπάθησα να του πάρω τσιμπούκι. Νιώθαμε πολύ ωραία και οι δυο. Είχα καυλώσει κι εγώ και το μουνάκι μου είχε γίνει μούσκεμα. Κάποια στιγμή κατάλαβα πως θα έχυνε και έτσι τον άφησα να χύσει μέσα στο στόμα μου. Επειδή δεν ήξερα τι να κάνω τα κατάπια όλα και μπορώ να πω πως μου άρεσε και με έκανε να καυλώσω περισσότερο. Μετά αφού τελείωσα από την πούτσα του, του είπα πως ήρθε η σειρά του. Ξαπλώνω και ανοίγω τα πόδια μου δίνοντας του θέα στο μουνάκι μου, που είχα ξυρίσει μόνο για αυτόν. Μου είπε πως θα με κάνει να καυλώσω τόσο που θα θέλω ξανα και ξανα και όντως, μου έκανε ένα γλειφομούνι που θα μου μείνει αξέχαστο. Ήταν τόσο τέλειο.

Αναστέναζα κι ένιωθα υπέροχα. Δεν είχα ξανανιώσει τόσο ωραία ξανά. Κάποια στιγμή ένιωσα μια καύλα μου με έκανε να ουρλιάξω ότι χύνω και όντως έχυσα στο πρόσωπο του και αυτός τα έγλειψε όλα. Μετά μου έβαλε δάχτυλο και ξανα έχυσα. Του είπα πως θέλω να κάνουμε την 69 και εκείνος μου απάντησε πως θα κάνουμε ότι θέλω. Μπορώ να πω ότι η 69 ήταν πολύ ωραία και με έκανε να ξανα χύσω και να χύσει κι εκείνος.

Ήρθε η στιγμή που έπρεπε να με γαμήσει. Στην αρχή τον έβαλε σιγά, και με πόνεσε λίγο, αλλά μετά ένιωθα τόση πολύ καύλα που δεν με ένοιαζε τίποτα. Άρχισε να με ξεσκίζει και να μπαίνει μέσα μου πολύ δυνατά που με έκανε να φωνάζω και να χύνω ταυτόχρονα. Του έλεγα πως είμαι η πουτάνα του και πως μπορεί να με κάνει ότι θέλει. Ένιωθα τον πούτσο του να σκληραίνει και ξαφνικά φωνάζει…

-    θα σε χύσω καριόλα μου…

και τότε τον βγάζει και χύνει στην κοιλιά μου. Μετά ανάψαμε ένα τσιγάρο και καθίσαμε αγκαλιά όλο το βράδυ. Την Κυριακή περάσαμε μια παρόμοια μέρα και το μεσημέρι επιστρέψαμε σπίτια μας. Αυτό είχε συνεχιστεί πολλές φορές και τώρα πλέον είναι ακόμα πιο άγριο. Πάντως παρ’ ότι κάποια περίοδο είχαμε χωρίσει και είχα κάνει σεξ και με άλλους, το δικό του είναι το καλύτερο.

 

(Copyright protected OW ref: 69160)