Το όνειρο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Πρόκειται για όνειρο ή για επιθυμία ή ίσως για ονειρεμένη πραγματικότητα.

Θέλω να βρεθώ στο κρεβατάκι που κοιμάσαι σκεπασμένη με τα ζεστά σου στρωσίδια. Έχεις πάρει τη στάση του εμβρύου. Χώνομαι κάτω από τα καθαρά σου σεντόνια και σε αγκαλιάζω γλυκά από πίσω. Τα δύο μου χέρια μπαίνουν κάτω από το πιτζαμάκι σου. Τα χέρια μου είναι ακόμα κρύα και θα κάνουν τις ρωγίτσες σου να σηκωθούν και δεν θα ξέρουμε αν είναι από καύλα ή από τις κρύες μου παλάμες. Θα σου βασανίσω λίγο βυζάκια και θα σου έχω δαγκώσει δυνατά το σβέρκο σου σαν τη μάνα γάτα το γατάκι της.

Έχεις ανατριχιάσει αλλά δεν κουνάς ούτε το δαχτυλάκι σου περιμένοντας με κομμένη την ανάσα για την εξέλιξη της αναπάντεχης εισβολής. Τα χέρια μου κατεβαίνουν στην κοιλίτσα σου. Τη χαϊδεύουν πολλή ώρα ταυτόχρονα με τα βυζιά σου. Οι ρώγες σου έχουν σκληρύνει, έχουν σφίξει και μου τρυπάνε τις παλάμες. Συνεχίζω να σε δαγκώνω στο σβέρκο και νοιώθω το κορμάκι σου ζεστό και ανατριχιασμένο. Χαλαρώνω και σ’ αφήνω, τα χέρια μου μέσα από τις πιτζάμες σου θα ψάξουν το λαστιχάκι από το κιλοτάκι σου και με μια ανυπόμονη κίνηση θα γλιστρήσουν μέσα. Θα ριγήσεις και θα ντραπείς αλλά αυτό θα σε καυλώσει ακόμα περισσότερο.

Δεν θα αλλάξω θέση θα είμαι πάντα πίσω σου. Νοιώθεις στα κωλομάγουλά σου το καυλί μου να μεγαλώνει και να σκληραίνει, αλλά μας χωρίζει το μαλακό ύφασμα από το πανταλόνι της πιτζάμας σου που δεν προσπαθώ να το κατεβάσω. Παρακαλάς από μέσα σου, να κάνω την κίνηση αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Ντρέπεσαι σαν παιδούλα να μου το ζητήσεις. Πιστεύεις ότι θα σκεφτώ κάτι κακό για σένα και δεν ξέρεις ότι σε θέλω σαν να είσαι το πουτανάκι μου. Πιστεύεις ότι σε θέλω σαν καλό κορίτσι, δεν θέλω να είσαι τσουλί. Αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλω να μπορείς να χαρείς τα γαμήσια μας χωρίς όρια, αλλά ντρέπεσαι, ντρέπεσαι πολύ. Θέλω μαζί να μπορούμε να κάνουμε ό,τι μας καυλώσει και ό,τι θελήσουμε να δοκιμάσουμε για πρώτη φορά. Αλλά εσύ δεν το ξέρεις.

Πιέζεις τον κώλο σου στο καυλί μου σαν για να το νιώσεις καλύτερα. Κάτι μουρμουράς αλλά σε αγνοώ. Μου λες…

-    κατέβασε το πιτζαμάκι μου.

-    Όχι, ακόμα κοριτσάκι.

Τρελαίνεσαι γιατί ντρέπεσαι και συγχρόνως έχεις φτάσει στα ουράνια της καύλας σου. Έχω σταματήσει να σε δαγκώνω στο σβέρκο και σου τραγανίζω το λοβό του αφτιού σου. Χαϊδεύω το εφηβαίο σου και πασπατεύω γλυκά τα πεταγμένα σου μουνόχειλα. Τα ανοίγω και πιάνω την κλειτορίδα σου. Όλο το μουνί σου είναι υγρό έτοιμο να με δεχτεί. Σου κατεβάζω το πιτζαμάκι και το βρακάκι σου και κάνοντας μια κίνηση βάζεις το καυλί μου ανάμεσα στα μπούτια σου. Αγγίζω τα εξωτερικά σου χείλη. Νοιώθεις το υγρό μου κεφαλάκι να σε ακουμπάει. Γυρίζουμε πρόσωπο με πρόσωπο και φιλιόμαστε με ένα βαθύ καυλιάρικο φιλί.

Μου τον αρπάζεις με τη χούφτα σου. Αρχίζεις να βουρτσίζεις το υγρό σου μουνάκι. Με το πουτσοκέφαλό μου βουρτσίζεις την κλειτορίδα σου. Στην αρχή σιγά και όσο περνάει η ώρα πιο γρήγορα. Μόλις νοιώθεις ότι δεν γλιστράει αρκετά με χώνεις στην μουνότρυπά σου που έχει ανοίξει και με περιμένει. Υγραίνεις το χοντρό πουτσοκέφαλο μου και συνεχίζεις. Είσαι τρελαμένη από καύλα και μαλακίζεις το υγρό σου μουνάκι με τρελή ταχύτητα. Το χοντρό μου πουτσοκέφαλο σέρνεται στο ανοιχτό κόκκινο κοχύλι σου. Η ψώλα μου πιέζει τα μουνόχειλα και το γλωσσιδάκι σου κι εσυ καβαλάρης σέρνεσαι πάνω της.

Κάνεις κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει. Όπως είμαι ξαπλωμένος με την ψώλα μου τεντωμένη και εσύ από πάνω μου, την ακουμπάς πάνω στο μήκος της σχισμής σου και αρχίζεις να ανεβοκατεβάζεις σιγά στην αρχή και στη συνέχεια σαν τρελή το ανοιχτό σου μουνάκι παράλληλα με το καυλί μου. Η μακριά μου ψωλή σέρνεται στη σχισμή σου. Το υγρό σου μουνάκι σέρνεται κατά μήκος της πούτσας μου. Έχεις λιγωθεί από την καύλα και μουρμουράς ακατανόητα μπερδεμένα με αγκομαχητά και ανάσες άτσαλες. Δεν κουνιέμαι και σε αφήνω να κάνεις όλο το παιχνίδι μόνη σου. Δεν κουνιέμαι γιατί φοβάμαι μην χάσεις τα σημεία που σου αρέσουν να τρίβονται πάνω στο καυλί μου. Κάνεις μια κίνηση και με ρουφάς μέσα στην μουνότρυπά σου. Χοροπηδάς για να χύσεις.

-    Χύνω μανάρι μου. Πάρε τα ζουμιά μου, γάμησέ με γρήγορα καύλα μου, κάνε με να χύσω, χύνω μωρό μου αχ…

Σκύβω και σου δαγκώνω το ρωγοβύζι και βγάζεις ένα αχ του πόνου και της καύλας.

Συνεχίζω να σε πονάω και μουρμουράς…

-    σε θέλω...

 

(Copyright protected OW ref: 69062)