Καύλα η Μαρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μου έκανε αυτό που γούσταρα και με τρέλανε...

Με τη Μαρία κάναμε σεξ όποτε είχαμε καύλες. Μου έστελνε ή της έστελνα μήνυμα και βρισκόμασταν, ελεύθερη σχέση που λένε.

Είχα πιει εκείνο το βράδυ, της έστειλα μήνυμα και απάντησε σχεδόν αμέσως. Παίρνω τη μηχανή και πάω σπίτι της. Φορούσε ένα διάφανο νυχτικάκι χωρίς τίποτα από μέσα. Οι καύλες έπιασαν κορυφή. Είδε το φούσκωμα στο παντελόνι μου και μου λέει ξάπλωσε. Με γδύνει ενώ μου τσιμπούσε τις ρώγες. Τρελάθηκα. Έπιασε το καυλί μου και το έπαιζε, το ρουφούσε ολόκληρο, σιγά-σιγά και μετά γρήγορα. Εγώ έπαιζα το μουνί της με τα δάκτυλα μου. Έτρεχε από καύλα τα υγρά της. Αφού μου σάλιωσε το καυλί πολύ ώρα, ανέβηκε πάνω μου και χοροπήδαγε σαν τρελή. Γαμιόταν σα σκύλα, έχυνε συνέχεια, σφηνωνόταν πάνω στο χοντρό μου πούτσο, σφιγγόταν και έτρεμε κάθε φορά που έχυνε. Προσπαθούσε να με κάνει να χύσω αλλά τίποτα. Με τόσο ποτό που είχα πιει που να χύσω. Αλλάζαμε συνεχώς στάσεις, αλλά τίποτα. Με είχε γεμίσει χύσια λες κι έτρεχε βρύση.

Κάποια στιγμή, κατεβαίνει κι αρχίζει πάλι το τσιμπούκι. Σταματάει να γλείφει, μου φέρνει το κωλοδάχτυλο της στο στόμα και μου λέει…

-    γλείψ’ το και άνοιξε τα ποδιά σου.

Η καύλα μου έπιασε κόκκινο. Το σάλιωσα, κατέβηκε στην κωλοτρυπίδα μου, άρχισε να γλείφει το καυλί μου και να μου βάζει δάκτυλο σιγά-σιγά. Πονούσα αλλά δε με ένοιαζε. Ρουφούσε το καυλί μου και γαμούσε την τρύπα μου όλο και πιο γρήγορα. Δεν άργησα να της πετάξω τα χύσια στα μούτρα, τόσα πολλά που δεν το πίστευε και η ίδια. Έτριψε τα μισά πάνω μου, τα άλλα μισά πάνω της και κοιμηθήκαμε αγκαλιασμένοι.

Πέρασε κανένα δίωρο και νιώθω ένα χέρι να χαϊδεύει το καυλί μου. Δεν άργησε να σηκωθεί. Την κοιτάζω και χαμογελάει. Την ξαπλώνω και αρχίζω να της γλείφω τις τεράστιες καφέ ρώγες της. Έγλειφα και δάγκωνα σαν τρελός. Αυτή έβγαζε κραυγές καύλας. Δυο δάχτυλα μπήκαν στη μουνάρα της. Πάλι έσταζε. Άφησα τις ρώγες και κατέβηκα στο ξυρισμένο μουνάκι. Έγλειφα τα υγρά της και τρελαινόταν. Τη γυρίζω στα τέσσερα και αρχίζω να τη γαμάω δυνατά. Το κρεβάτι κόντευε να σπάσει. Άρχισε να χύνει και να φωνάζει.

Συνέχισα το γαμήσι δυνατά μέχρι που έχυσε και δεύτερη φορά. Σταματάει και μου λέει…

-    σειρά μου τώρα. Κάθισε να σου κάνω το ίδιο μου λέει.

-    Θα πονέσω...

-    Άσε με και θα σε φτιάξω.

Στήνομε και έφερε ένα τζελ. Μου έβαλε στον κώλο και έτριβε γύρω-γύρω την τρύπα μου. Με γαμούσε σιγά-σιγά με το δάκτυλο να ανοίξει λίγο η τρύπα μου. Η πούτσα μου κάγκελο ξερόχυνε από την καύλα. Ανοίγει το συρτάρι και πιάνει ένα δονητή 15cm.

-    Είσαι έτοιμος;

-    Ναι…

της είπα. Όπως είμαι στα τέσσερα, φέρνει το κεφάλι της από κάτω από το καυλί μου και με αρχίζει στην πίπα, τόσο άγρια που πονούσα. Ακουμπάει το δονητή στη τρύπα μου και μου τον καρφώνει μέσα. Πόνεσα πολύ. Η πούτσα μου χώθηκε βαθιά μέσα στο λαρύγγι της. Της γαμούσα το στόμα και μου γαμούσε τον κώλο. Απίθανη ευχαρίστηση. Όσο με γαμούσε, τόσο πιο δυνατά της γαμούσα το στόμα. Ήρθε η ώρα να χύσω. Έπιασε την πούτσα μου με της βυζαρες της και μου λέει…

-    γάμησε μου και τα βυζιά ισπανικό και ταυτόχρονα τσιμπούκι.

Δεν άργησα να χύσω και να την ξαναγεμίσω χυσια παντού. Είχε ξημερώσει. Έπρεπε να φύγω, αλλά μέχρι να ντυθώ είχε καθίσει στα γόνατα και μου άρχισε το τσιμπούκι. Μου έπαιζε το καυλί και το ρουφούσε. Δεν μου άρεσε ο ρυθμός της και τον έπαιζα μόνος μου. Ρουφούσε όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά. Χάϊδευε τα αρχίδια μου, τα έσφιγγε, έτριβε την τρύπα μου αλλά τίποτα. Της λέω να το αφήσει πάνω μου. Της πιάνω το κεφάλι και την πίπωνα με δύναμη και μανία. Τόσο δυνατά που κόντευα να την πνίξω. Δεν το είχα ξανακάνει τόσο δυνατά, αλλά η καύλα μου είχε πιάσει πάλι κορυφή.

Εκείνη ψαχουλεύει να βρει την τρύπα μου και μου καρφώνει το δάκτυλο. Τότε άρχισα ακόμα πιο γρήγορα να της γαμάω το στόμα σαν τρελός. Άρχισα να φωνάζω ότι χύνω κι αυτή μου κάρφωνε το δάκτυλο της πιο δυνατά. Την έχυσα μέσα στα μούτρα, μου τον καθάρισε και έφυγα για δουλειά. Αυτό ήθελα να μου κάνει. Να μου γαμήσει το κωλαράκι χωρίς να της το πω εγώ. Ήταν η φαντασίωση μου.

Τώρα ψάχνω γυναίκα να με πάρει με στραπόν. Για να δούμε, θα βρεθεί; Είμαι από επαρχία. Όποια ενδιαφέρεται, ας στείλει μηνυματάκι και καμία φορά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Ποτέ μη λες ποτέ.

 

(Copyright protected OW ref: 69009)