Μου μέθυσαν και ξέσκισαν τη γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ήταν ένα Σαββατόβραδο που συνέβη το μοιραίο που θα μας στοιχειώνει μια ζωή. Είχαμε πάει έξω για ποτό με την γυναίκα μου την Λίτσα μιας και όπως ανέφερα ήταν βράδυ Σαββάτου και ήταν καθιερωμένο να γλεντά όλη σχεδόν η Ελλάδα.

Με την γυναίκα μου ήμασταν παντρεμένοι ένα χρόνο και είχαμε παντρευτεί από ερώτα. Η σεξουαλική μας ζωή ήταν τελείως νορμάλ χωρίς κάτι το ακραίο η διαστροφικό. Κάναμε ερώτα συχνά αλλά με την κλασική στάση και χωρίς σχεδόν ποτέ προκαταρκτικά  (πίπα η γλειφομούνι) μιας και η Λίτσα ήταν παρθένα μέχρι τον αρραβώνα μας και συντηρητική μέχρι κόκαλο πράγμα που δεν με χαλούσε γιατί ήταν και ένας ξανθός κόμματος είκοσι επτά χρονών, 1.78 ύψος, που δεν πέρναγε απαρατήρητος. Σκεφτείτε να ντυνόταν και προκλητικά τι είχε να γίνει. Θα έσκαγα απ την ζήλια μου.

Γύρω στις 3 το πρωί αφού είχαμε πιει και τα ποτά μας αποφασίσαμε να φύγουμε για το σπίτι μας. Τότε ήταν που χτύπησε το κινητό μου. Απορημένος το κοίταξα και είδα ότι ήταν ο μεγάλος μου αδελφός. Το σήκωσα και απήντησα. Μου λέει ότι είναι μεγάλη ανάγκη να του πάω 500 Ευρώ στην χαρτοπαικτική λέσχη του Φ… γιατί είχε μπλέξει πάρα πολύ άσχημα. Ακούγοντας τον τόσο αναστατωμένο και φοβισμένο δεν είχα άλλη επιλογή παρά να του πάω τα χρήματα. Σταμάτησα σε μια τράπεζα που βρήκα έβγαλα 500 ευρώ και ξεκίνησα με την Λίτσα για την χαρτοπαικτική λέσχη που μου είπε ο αδελφός μου. Κόντευε 4 όταν έφτασα στην διεύθυνση. Ήταν σε ένα θεοσκότεινο δρόμο με μοναδικό φως μια λάμπα έξω από την πόρτα της λέσχης.

-    Εγώ δεν κάθομαι μόνη μου να σε περιμένω είπε η Λίτσα μόλις είδε τόση σκοτεινιά γύρω της.

-    Πάμε μαζί…

της απήντησα χωρίς να βάλω το κακό στον νου μου. Κατεβήκαμε πιασμένοι χέρι-χέρι και χτύπησα την πόρτα. Άνοιξε ένα τέρας 2μέτρων και 120 κιλών που ήταν πορτιέρης και το παιδί για όλες της δουλειές. Του εξήγησα ποιος είμαι και μούγκρισε να περάσουμε στα ενδότερα. Τα γουρουνίσια μάτια του γούρλωσαν όταν αντίκρισε από πίσω μου την Λίτσα. Μπροστά εγώ πίσω μου η Λίτσα και πιο πίσω το τέρας με τα μάτια του καρφωμένα στον κώλο της Λίτσας μπήκαμε μέσα. Φτάσαμε σε μια αίθουσα με καμιά δεκαριά τραπέζια τσόχινα που ήταν άδεια όλα εκτός από ένα που καθόταν τέσσερις τύποι και ο αδελφός μου και φαινόταν ότι με περίμεναν να τους δώσω τα χρήματα. Και αυτοί γούρλωσαν τα μάτια τους στην θέα της Λίτσας που φορούσε και τακούνια και ξεπερνούσε το 1,82 και ήταν πράγματι εντυπωσιακή.

Χαιρέτησα τους τύπους και έδωσα τα 500 ευρώ στον αδελφό μου που τα άρπαξε απ’ τα χέρια μου και τα έδωσε σε ένα καραφλό μουστακαλή γύρω στα 50. Αυτός τα πήρε, τα μέτρησε και προσφέρθηκε να μας κεράσει ένα ποτό για τον κόπο μας.

-    Βάλε στα παιδιά δυο ουίσκι από τα καλά ρε Φ…

είπε στο μαγαζάτορα που καθόταν πίσω από ένα πάγκο νυσταγμένος.

-    Ευχαριστούμε αλλά ήπιαμε αρκετά του απήντησα.

-    Ένα για τον δρόμο μη μου χαλάτε το χατίρι…

ανταπάντησε αυτός με ύφος που δεν σήκωνε αντιρρήσεις. Εντάξει είπα και καθίσαμε στο διπλανό τραπέζι περιμένοντας τα ποτά. Η Λίτσα με το πού κάθισε, η φούστα που ήταν μέχρι το γόνατο σηκώθηκε μέχρι την μέση των μπουτιών της. Κατάλαβα ότι όλοι κοιτούσαν τα μπούτια της γυναίκας μου αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι, μόνο ευχόμουν να φέρει τα ποτά ο Φ… και να φύγουμε. Σε δυο λεπτά όντως ήρθε ο Φ… με δυο ουίσκι και δυο σφηνάκια. Τα άφησε μπροστά μας και κάθισε παρά πέρα να χαζέψει και αυτός τα μπούτια της γυναίκας μου. Ο μουστακαλής σήκωσε το ποτήρι του είπε άσπρο πάτο το ήπιε και περίμενε να κάνουμε το ίδιο. Σήκωσα το ποτήρι το ουίσκι και το ήπια μονορούφι και αμέσως μετά κατέβασα και το σφηνάκι. Εκεί ήταν που τα είδα όλα, όμως βιαζόμουν να φύγω μια ώρα αρχύτερα από αυτό το καταγώγιο. Η Λίτσα μόλις που ακούμπησε το ουίσκι στο στόμα της μια και δεν έπινε σχεδόν ποτέ και ζαλιζόταν με το παραμικρό.

-    Η γυναίκα σου μας προσβάλει…

είπε ο μουστακαλής βλέποντας την Λίτσα να μην πίνει το ποτό της.

-    Δεν πίνει του απάντησα

και μου λέει να πιει αυτή το σφηνάκι, εγώ το ουίσκι της και να φύγουμε. Η Λίτσα έφερε το σφηνάκι στο στόμα της και λίγο-λίγο άρχισε να το πίνει μέχρι που το κατέβασε όλο και τα μάτια της δάκρυσαν. Εγώ βούτηξα το ουίσκι της Λίτσας και το κατέβασα και αυτό μονορούφι. Ένοιωσα μια ξαφνική ζαλάδα και στηρίχθηκα με τα χέρια μου στο τραπέζι.

-    Στο καλό να πάτε…

είπε ειρωνικά ο μουστακαλής και εγώ προσπάθησα να σηκωθώ αλλά όλα γύριζαν. Η Λίτσα σηκώθηκε και ήρθε κοντά μου να με βοηθήσει.

-    Φέρτε σας παρακαλώ ένα ποτήρι νερό είπε στον μπάρμαν.

-    Μόνο αν πιεις ένα σφηνάκι ακόμη

απάντησε αυτός.

-    Εντάξει μόνο φέρε το νερό.

Σε ένα λεπτό ο μπάρμαν έφερε το σφηνάκι και το νερό. Η Λίτσα ήπιε μονορούφι το σφηνάκι και πήρε το νερό απ τα χέρια του Φ. να μου το δώσει μήπως και αισθανθώ καλύτερα και φύγουμε. Όμως η ζαλάδα της ήταν αρκετά μεγάλη και έχυσε το νερό πάνω μου.

-    Χίλια συγγνώμη μωρό μου

άρχισε να ψελλίζει και άνοιξε την τσάντα της να βρει χαρτομάντιλα να με σκουπίσει, αλλά δεν είχε. Τότε ως δια μαγείας εμφανίστηκε ένα ρολό χαρτί κουζίνας και ένα σφηνάκι. Η Λίτσα με δάκρυα στα μάτια ήπιε το σφηνάκι και πήρε το χαρτί προσπαθώντας να με σκουπίσει. Όμως όπως ήταν ζαλισμένη αντί να με σκουπίζει στο πρόσωπο με σκούπιζε στο στήθος. Όλοι κατάλαβαν ότι η Λίτσα με τρία σφηνάκια έγινε γκολ. Με ένα νεύμα του μουστακαλή σηκώθηκαν δυο άλλοι κοιλαράδες από το τραπέζι έπιασαν τη Λίτσα και την έβαλαν να καθίσει σε μια καρέκλα όπως-όπως με τη φούστα της να σηκώνεται σχεδόν μέχρι πάνω, αφήνοντας να φανούν δυο ατέλειωτα υπέροχα πόδια μέσα σε ένα μαύρο καλσόν. Εγώ άκουγα, έβλεπα και καταλάβαινα τα πάντα αλλά δεν μπορούσα να κουνήσω τα χέρια και τα πόδια αλλά ούτε και να μιλήσω. Ακούω τον κοιλάρα να γυρνάει και να λέει στον αδελφό μου να φύγει και θα φροντίσει αυτός να γυρίσουμε σώοι στο σπίτι μας. Κάτι είπε ο αδελφός μου και ο μουστακαλής του είπε να τσακιστεί να φύγει γιατί θα τον θάψει δυο μέτρα κάτω από την γη. Ακούγοντας αυτά τα λόγια ανησύχησα για το τι θα συμβεί πραγματικά. Έβλεπα τον αδελφό μου να φεύγει κοιτάζοντας με. Προσπαθούσα να του φωνάξω σώσε μας, αλλά δεν έβγαινε καμιά φωνή από το στόμα μου.

Ο τέρας πορτιέρης συνόδεψε τον αδελφό μου έξω και επέστρεψε τρέχοντας για την συνέχεια. Ο μουστακαλής είπε στον Φ. να αδειάσει ένα τραπέζι από τα χαρτιά και να το φέρει κάτω από το φως για να βλέπω εγώ τι θα κάνουν στην γυναίκα μου. Με πλησίασε και μου είπε ότι τέτοιο μουνί είναι κρίμα να το γαμάει μόνο ένας. Αυτά του τα λόγια πάγωσαν την καρδιά μου. Για μια ακόμη φορά προσπάθησα να φωνάξω και να σηκωθώ όμως μάταια. Ήμασταν οχτώ άτομα στην αίθουσα. Επτά άντρες με μένα και η γυναίκα μου. Όλοι ήταν μεταξύ 45 και 55 κοιλαράδες και φάτσες της φυλακής. Αφού μετέφεραν το άδειο τσόχινο τραπέζι μπροστά μου και οι έξι πλησίασαν την Λίτσα που καθόταν στην καρέκλα χασκογελώντας, πλήρως επηρεασμένη από τα σφηνάκια.

-    Μωρό μου θέλεις να σε ξεσκίσουμε;

ρώτησε ο μουστακαλής τη Λίτσα που χασκογέλασε χωρίς να απαντήσει. Τότε ένας την έπιασε από τα μαλλιά και κούνησε το κεφάλι της μπρος πίσω σαν να συμφωνούσε με αυτό που την ρώτησαν.

-    Ωραία θα σε ξεσκίσουμε από παντού… συμφωνείς;

Για μια ακόμη φορά αυτός που κρατούσε το κεφάλι της Λίτσας το κούνησε πάνω κάτω. Αφού μας δίνει την συγκατάθεση της ας ξεκινήσουμε είπε ο μουστακαλής. Και οι έξι πήγαν σε ένα τραπέζι και ξεκίνησαν να γδύνονται. Όλοι ήταν τριχωτοί σαν αρκούδες με κοιλιές που κρέμονταν πάνω από μεγάλες έως πολύ μεγάλες πούτσες. Κάνανε σχόλια για το τέρας που ήταν ο μοναδικός που δεν είχα δει ακόμη την πούτσα του. Όταν γύρισε ένοιωσα τα μάτια μου να γουρλώνουν από το υπερφυσικό όργανο του τέρατος. Η φύση είχε σταθεί πάρα πολύ γενναιόδωρη με τον πορτιέρη. Και τεράστιο σώμα και τεράστια πούτσα. Έξι γυμνά σώματα πλησίασαν την Λίτσα που καθόταν ένα τέταρτο τώρα στην ίδια θέση. Ο μουστακαλής πλησίασε την πούτσα του στο στόμα της εκείνη όμως γύρισε το κεφάλι στο πλάι χασκογελώντας. Αυτός της κράτησε το κεφάλι και άρχισε να τρίβει την πούτσα του πάνω στα χείλη της πιέζοντας σιγά-σιγά το σαγόνι της να ανοίξει όμως η Λίτσα ενστικτωδώς δεν άνοιγε το στόμα της. Απογοητευμένος με αυτήν την κατάληξη σταμάτησε και πήγε από πίσω από το κεφάλι της και άρχισε να την φιλάει στον λαιμό και στο αυτί. Παράλληλα, άνοιξε την ζακέτα της και χάιδεψε τα βυζιά της πάνω από το πουκάμισο της. Ξεκούμπωσε δυο κουμπιά και φάνηκε το λευκό της δέρμα μαζί με το λευκό της σουτιέν. Έβαλε τις χερούκλες του μέσα από το σουτιέν και άρχισε να ζουλάει τις ρώγες της. Η Λίτσα που γελούσε, άρχισε να αφήνει μικρούς αναστεναγμούς.

-    Ξεκίνησε να καυλώνει η μουνάρα…

είπε κάποιος από τους άλλους που καθόταν όρθιοι και παίζανε με τις πούτσες τους που όλες ήταν μεγαλύτερες απ την δικιά μου που είχε συνηθίσει η Λίτσα. Ο μουστακαλής την βοήθησε να σηκωθεί και κρατώντας την άρχισαν να βγάζουνε τα ρούχα της. Πρώτα βγήκε η ζακέτα και μετά κάποιος κατέβασε το φερμουάρ της φούστας και την τράβηξε κάτω. Η Λίτσα έμεινε με το καλσόν και της γόβες. Σφυρίγματα θαυμασμού ακούστηκαν για τα ατέλειωτα πραγματικά πόδια της. Κάποιος ξεκίνησε να ξεκουμπώνει τελείως το πουκάμισο αφήνοντας την με το λευκό της σουτιέν. Με μια κίνηση του μουστακαλή βγήκε και το σουτιέν αφήνοντας να φανούν δυο μεγάλα και στητά βυζιά. Ένας άλλος κατέβασε το καλσόν μαζί με την λευκή της κυλόττα και έτσι η γυναίκα μου πού δεν την είδε άλλος άντρας γυμνή, έμεινε ολόγυμνη γελώντας μπροστά σε έξι πούτσες που είχαν γίνει κάγκελο. Μαλακά την έσπρωξαν πάνω στο τραπέζι και την ξάπλωσαν. Ο μουστακαλής πήγε μπροστά της και της άνοιξε τα πόδια ακουμπώντας τα πάνω στο τραπέζι δείχνοντας σε όλους ένα ξυρισμένο μουνάκι (ήταν το μοναδικό που έκανε η Λίτσα στο εαυτό της) με δυο υπέροχα ροζ χείλη. Χάιδεψε απαλά τα χείλη και το γέλιο σταμάτησε από την Λίτσα.

-    Ας την φτιάξουμε μάγκες…

είπε στους άλλους και έσκυψε ανάμεσα στα πόδια της γλείφοντας το εσωτερικό των μηρών της πλησιάζοντας τα χείλη και την τρυπούλα της με την γλώσσα του. Δυο άλλοι έπιασαν από ένα βυζί και άρχισαν να γλείφουν και να δαγκώνουν απαλά της ροζ ρώγες της που είχαν ορθωθεί περήφανα. Ο τέταρτος ξεκίνησε πάλι να τη γλείφει στο λαιμό και πίσω από τα αυτιά. Ο Φ. έφερε την πούτσα του στα χείλη της και την έτριβε δεξιά αριστερά. Η Λίτσα είχε εξαφανιστεί ανάμεσα σε 5 τριχωτά κορμιά και που και πού έβλεπα και λίγο άσπρο σώμα. Το υπέροχο κορμί της ήταν βορά σε 5 αρσενικά. Ο μόνος που δεν συμμετείχε ήταν το τέρας με την θηριώδη πούτσα που καθόταν και την έπαιζε. Ο μουστακαλής του έκανε νόημα να κρατήσει τα πόδια ανοιχτά για να μπορέσει να την γλείψει καλύτερα. Το θηρίο έπιασε με της χερούκλες του τα μπούτια της γυναίκας μου και τα πίεσε προς τα κάτω κάνοντας την να φωνάξει από πόνο. Με αυτήν την κίνηση πέτυχε κατά λάθος να ανοίξει η γυναίκα μου το στόμα της και ο Φ. που έτριβε την πούτσα του στα χείλη της να της την χώσει όλη στο στόμα μέχρι τον λαιμό. Η Λίτσα προσπάθησε να τραβηχτεί αλλά αυτός της κρατούσε γερά το κεφάλι και ξεκίνησε να μπαινοβγαίνει στο στόμα της.

Αλλά και τα πόδια της άνοιξαν περισσότερο κάνοντας τον μουστακαλή να μπορεί να βάζει όλη την γλώσσα του που ήταν σαν μικρή πούτσα μέσα στην στενή της τρύπα που είχε γίνει μούσκεμα. Έγλειφε παράλληλα και την παρθένα κωλοτρυπίδα της. Η Λίτσα μούγκριζε, ούτε ξέρω αν ήταν από πόνο ή από ηδονή. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν από ηδονή γιατί το σώμα της συσπάστηκε καθώς έφτανε στον πρώτο της οργασμό. Ο Φ. που της έδινε πίπα σταμάτησε και είπε να την γαμήσει γιατί δεν άντεχε άλλο και θα έχυνε. Ο μουστακαλής τραβήχτηκε και πήγε στο στόμα της Λίτσας βάζοντας σχετικά εύκολα την πούτσα του στο στόμα της. Ο Φ. έφερε την πούτσα του μπροστά στα χείλη του μουνιού της που ήταν ανοιχτά από το γλείψιμο και άρχισε να τρίβει το πουτσοκέφαλο στην στενή της τρυπούλα. Σιγά-σιγά άρχισε να σπρώχνει και η Λίτσα να μουγκρίζει πιο πολύ. Σε λίγο μπήκε όλος μέσα μέχρι που τα αρχίδια του χτύπησαν στην κωλοτρυπίδα της Λίτσας. Μπήκε βγήκε κάνα δυο φορές και χάζευε την στενή της τρύπα που του έσφιγγε σαν μέγγενη την πούτσα.

-    Ρε μαλάκες είναι πολύ στενή η πουτάνα…

είπε στους άλλους κοιλαράδες και ξεκίνησε να την γαμάει αλύπητα με έναν αυξανόμενα γρήγορο ρυθμό. Η Λίτσα το μόνο που ήταν σε θέση να κάνει είναι να μουγκρίζει με μια πούτσα στο στόμα της. Αυτό συνεχίστηκε αρκετή ώρα και κάποια στιγμή είπε ότι θα χύσει στο στόμα της. Ο μουστακαλής έβγαλε την πούτσα του και ο Φ. έβαλε την δικιά του στο στόμα της και άρχισε να χύνει και η Λίτσα να πνίγεται. Για πρώτη φορά στην ζωή της έπινε χύσια. Αφού τελείωσε και έχυσε και την τελευταία σταγόνα μέσα στο στόμα της γυναίκας μου κάθισε σε μια καρέκλα να ξεκουραστεί. Το τέρας των δυο μέτρων πήγε και προσπάθησε να βάλει την δικά του πούτσα στο στόμα της Λίτσας που άρχισε να πνίγεται με όλο εκείνο το τεράστιο εργαλείο στο στόμα της. Τελικά το τέρας τραβήχτηκε πίσω γιατί κατάλαβε ότι θα την πνίξει με το τεράστιο πουτσοκέφαλό του. Ο μουστακαλής πήρε θέση ανάμεσα στα πόδια της Λίτσας και άρχισε να τρίβει την πούτσα του στα μουνόχειλά της. Άκουγα την Λίτσα τώρα που δεν είχε καμιά πούτσα στο στόμα να αναστενάζει από ηδονή καθώς οι δύο που έγλειφαν τις ρώγες της και αυτός που της έγλειφε το αυτί και τον λαιμό δεν είχαν σταματήσει λεπτό. Ο μουστακαλής, έτριψε την κλειτορίδα της με το πουτσοκέφαλο αρκετή ώρα και με μια κίνηση μπήκε μέσα της.

-    Ωχ είχε δίκιο ο Φ. ρε παιδιά είναι πολύ στενή και σου σφίγγει την πούτσα...

είπε στα άλλα ρεμάλια και ξεκίνησε να την γαμάει κι αυτός. Κάποια στιγμή κουράστηκε να την κρατάει με τα πόδια ανοιχτά και τα έκλεισε γυρίζοντας την παράλληλα στο πλάι χωρίς να βγει από μέσα της ούτε στιγμή. Με το που την γύρισε αυτός που της έγλειφε το αυτί πήγε μπροστά της και της τον έχωσε στο στόμα. Ένα από τους δύο που έγλειφαν τις ρώγες της, μια και δεν μπορούσε να γλείφει πλέον ήρθε από πίσω κοντά στον μουστακαλή και άρχισε να χαϊδεύει τον κώλο της.

-    Τι κωλάρα είναι αυτή ρε μαλάκες…

σφύριξε με ενθουσιασμό. Της άνοιξε τα κωλομέρια και φάνηκε η παρθένα τρυπίτσα της. Σταμάτησε για ένα λεπτό πήγε πίσω από το μπαρ και γύρισε ένα βαζάκι βαζελίνη. Έβαλε λίγη στο δείκτη του χεριού του και πλησίασε την τρυπίτσα του κώλου της. Ο μουστακαλής άνοιξε το ένα κωλομέρι της Λίτσας για να διευκολύνει τον άλλο. Αυτός έβαλε βαζελίνη γύρω από την τρύπα της και άρχισε να της κάνει μασάζ χωρίς ακόμα να βάζει το δάχτυλο του μέσα της. Πιο έντονα μουγκρητά άρχισαν να ακούγονται από τη Λίτσα. Σιγά-σιγά ο δείκτης εξαφανίστηκε μέσα στην τρύπα της γυναίκας μου που φαινόταν να φτάνει σε έναν ακόμη οργασμό. Άρχισε να γαμάει τη Λίτσα με το δάχτυλό του χαλαρώνοντας ταυτόχρονα τον σφιγκτήρα του κώλου της. Κάπου εκεί ο μουστακαλής είπε χύνω και έχυσε μέσα στο μουνί της.

Τραβήχτηκε και άφησε ελεύθερο το μουνί της γυναίκας μου για τον επόμενο. Αυτός που του έπαιρνε πίπα ήρθε από πίσω της και με μια κίνηση τον κάρφωσε μέχρι την μήτρα της. Ο άλλος είχε βάλει και δεύτερο δάχτυλο στον κώλο της και τα κουνούσε με μεγάλη ταχύτητα μέσα έξω. Αυτός που την γαμούσε τελείωσε αρκετά γρήγορα μέσα της και τραβήχτηκε. Αμέσως αυτός που την γαμούσε με τα δάχτυλα έβγαλε τα δάχτυλά του και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην στενή της τρύπα. Η Λίτσα ενστικτωδώς γύρισε το σώμα της έτσι ώστε ο άλλος να μην έχει επαφή με τον κώλο της. Τότε ήταν που επενέβη το τέρας ο πορτιέρης. Την έπιασε σαν κούκλα την σήκωσε από το τραπέζι και την έριξε πάλι επάνω μπρούμυτα αυτή την φόρα με τον τουρλωτό κώλο της στο ύψος της πούτσας του άλλου. Αυτός που τόση ώρα έγλειφε τα βυζιά της έπιασε το κεφάλι της και άρχισε να την πιπώνει. Η γυναίκα μου ήταν τελείως ζαλισμένη και ότι έκανε το έκανε από ένστικτο.

Το τέρας πίεσε την μέση της με την χερούκλα του κάνοντας νόημα στον άλλο να προχωρήσει. Εκείνος άνοιξε τα κωλομάγουλα της Λίτσας και ακούμπησε το κεφάλι της μαλλιαρής του πούτσας στην πρησμένη τρύπα της. Άρχισε να σπρώχνει για να μπει μέσα αλλά δεν μπορούσε εύκολα. Η Λίτσα άρχισε να μουγκρίζει αυτή την φορά από πόνο μάλλον και προσπαθούσε να σηκωθεί αλλά μάταια έτσι που την κρατούσαν. Κάποια στιγμή ο σφιγκτήρας υποχώρησε και τα παλούκι του κοιλάρα άρχισε να μπαίνει στο έντερο της Λίτσας. Η Λίτσα μούγκριζε σαν να την σφάζουν μια και δεν μπορούσε να φωνάξει με την πούτσα στο στόμα. Αφού τον έβαλε όλο άρχισε να την γαμάει με μανία.

-    Θα σε ξεσκίσω πουτάνα…

της είπε και έβαλε την χερούκλα του κάτω από τα πόδια της και άρχισε να τρίβει το μουνί της βάζοντας της και δάχτυλο. Σε κάνα δεκάλεπτο τα μουγκρητά της γυναίκας μου έγιναν πάλι αναστεναγμοί, σημάδι πως καύλωνε για πολλοστή φορά. Αυτός που την γαμούσε από το στόμα έχυσε μέσα της κάνοντας την για μια ακόμη φορά να πνιγεί. Μόλις βγήκε άκουγα καθαρά τους αναστεναγμούς ηδονής της Λίτσας. Αφού το ξέφρενο γαμήσι συνεχίστηκε για λίγο ακόμη ο κοιλαράς έχυσε μέσα στην σούφρα της. Τραβήχτηκε και έβλεπε τα χύσια του να τρέχουν από την παραβιασμένη τρύπα της. Η Λίτσα ήταν ξαπλωμένη στο πλάι πάνω στο τσόχινο τραπέζι γαμημένη από 5 άντρες με πολλούς οργασμούς και εγώ σκεφτόμουν πότε θα μπορέσω να κουνηθώ και αν αυτό ήταν βιασμός. Τότε ήταν που ήρθε η σειρά τού πορτιέρη να γαμήσει.

-    Φ. βάλε ένα ποτήρι με ουίσκι και φέρ’ το εδώ…

είπε το τέρας. Ο Φ. σηκώθηκε με την πούτσα του μισοσηκωμένη και την κοιλιά του να κρέμεται, πήγε στο μπαρ, γέμισε ένα ποτήρι με ουίσκι και το έφερε. Το τέρας το πήρε και αφού γύρισε την Λίτσα ανάσκελα της έριξε το μισό στο στόμα. Βήχοντας και γουρλώνοντας τα μάτια η Λίτσα κάθισε πάνω στο τραπέζι κοιτάζοντας σαν χαμένη δεξιά και αριστερά. Το τέρας έφερε το ποτήρι στα χείλη της και της το άδειασε όλο στο στόμα της. Η Λίτσα έμεινε ακίνητη σαν άγαλμα πάνω στο τραπέζι. Αυτός έπιασε της ρώγες της και άρχισε να τις τραβά και να τις τσιμπάει. Κανένας μορφασμός από την γυναίκα μου, θαρρείς και είχε πέσει σε αφασία. Την έπιασε σαν κούκλα και πήγε σε μια καρέκλα κα έβαλε το τεράστιο σώμα του να καθίσει και ακούμπησε την Λίτσα πάνω στην τριχωτή του κοιλιά. Η πούτσα του είχε σηκωθεί και όπως η Λίτσα καθόταν από πίσω της, πέρναγε τον αφαλό της κατά πολύ.

-    Μάγκες αυτό το γαμήσι πρέπει να το δούμε…

είπε κάποιος από τους 5 που καθόταν παραπέρα.

-    Σηκωθείτε 2 να με βοηθήσετε…

είπε το τέρας πορτιέρης. Σε δευτερόλεπτα σηκώθηκαν 2 κοιλαράδες και έπιασε ο καθένας από ένα πόδι και το άνοιξαν δεξιά και αριστερά. Η γυναίκα μου καθόταν πάνω στη κοιλιά του πορτιέρη με τα πόδια ανοιχτά έτοιμη να την ξεσκίσει κυριολεκτικά το θηρίο πούτσα. Το τέρας έφερε τις χερούκλες του στο μουνί της και άνοιξε τα μουνόχειλα αφήνοντας να φανεί η τρυπούλα της που είχε μεγαλώσει αρκετά αλλά καμιά σχέση με την διάμετρο του πουτσοκέφαλου του πορτιέρη. Έβαλε το ένα χέρι του στον κώλο της και ανασήκωσε το σώμα της ώστε να μπορεί να βλέπει που θα τον βάλει. Ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην τρύπα της και άρχισε να αφήνει το σώμα της πάνω του. Η πούτσα του ήρθε και άνοιξε τα χείλη της και άρχισε να πιέζει την τρύπα της για να μπει μέσα της. Στην αρχή δεν γινόταν τίποτα αλλά σιγά-σιγά το τεράστιο πουτσοκέφαλο άρχισε να μπαίνει μέσα της. Η Λίτσα δεν αντιδρούσε καθόλου μπροστά στο καινούργιο ξέσκισμα, σημάδι ότι ήταν σε κατάσταση λήθαργου. Κάποια στιγμή η πούτσα του πορτιέρη τερμάτισε και μείναμε μόνο έξω τα αρχίδια του να κρέμονται. Τράβηξε το χέρι του απ τον κώλο της έπιασε αυτός τα δυο πόδια της απ τα γόνατα και ξεκίνησε να την ανεβοκατεβάζει πάνω στην πούτσα του. Τα εσωτερικά χείλη του μουνιού της φαινόταν καθαρά κατακόκκινα έτοιμα να σχιστούν όπως την γαμούσε το θηρίο. Νόμιζα πως ήταν θέμα χρόνου να ματώσουν αλλά έκανα λάθος.

Κάποιος πήγε και στήθηκε μπροστά της, άνοιξε το στόμα, της έβαλε την μισοσηκωμένη του πούτσα κι άρχισε να την κουνάει μέσα έξω ενώ έτριβε τα βυζιά της και τσιμπούσε της ρώγες. Η γυναίκα μου ανταποκρινόταν σε όλο αυτό το γαμήσι όπως είπα και παραπάνω από ένστικτο, έχοντας ένα ανέκφραστο πρόσωπο που κοιτούσε κάπου στο βάθος της αίθουσας. Σε λίγη ώρα και πάλι άρχισαν να ακούγονται μικροί αναστεναγμοί και βογκητά πόνου απ’ το στόμα της. Κάποια στιγμή ο πορτιέρης βαρέθηκε ή κουράστηκε, δεν ξέρω, να την γαμάει σε αυτή την στάση οπότε τη σήκωσε και την ακούμπησε μπρούμυτα στο τσόχινο τραπέζι με τα πόδια της Λίτσας να πατάνε χαλαρά στο πάτωμα, χωρίς να βγει από μέσα της ούτε στιγμή. Το άγριο γαμήσι συνεχίστηκε λίγο ακόμη. Τώρα ο πορτιέρης όπως την κρατούσε άνοιξε τα κωλομέρια της και άρχισε να χώνει δυο από τα τεράστια δάχτυλα του στη σούφρα της. Δεν είναι δυνατόν να την γαμήσι απ’ τον κώλο, σκέφτηκα πανικόβλητος. Όμως το τέρας είχε αλλά σχέδια. Αφού τα τεράστια δάχτυλα του βυθίστηκαν μέχρι το τέρμα στην κωλοτρυπίδα της Λίτσας, άρχισε να τα κουνάει μέσα έξω προετοιμάζοντας την. Κάποια στιγμή έβγαλε την τεράστια πούτσα του από το μουνί της και άρχισε να πιέζει τη σούφρα της. Παρ’ όλη τη ζαλάδα της η γυναίκα μου άρχισε να βογκάει αλλά μάταια. Χιλιοστό-χιλιοστό η πούτσα του πορτιέρη άρχισε να μπαίνει μέσα της. Έμπαινε έβγαινε, έμπαινε έβγαινε, μέχρι που κάποια στιγμή το τεράστιο πουτσοκέφαλο χάθηκε μέσα της.

Το σώμα της Λίτσας τεντώθηκε σαν ελατήριο από τον πόνο αλλά κανείς δεν συγκινήθηκε. Τα αρχίδια τού πορτιέρη τώρα χτυπούσαν πάνω στο μουνί της βάζοντας το τεράστιο εργαλείο του όλο μέσα της. Αυτός που της έδινε πίπα άρχισε να επιταχύνει το ρυθμό του αφού η πούτσα του πάλι ήταν σκληρή σαν σίδερο. Το θηρίο άρχισε να μουγκρίζει σημάδι πως τελείωνε μέσα στο έντερο της Λίτσας. Έβγαλε το τεράστιο παπάρι του μισοπεσμένο από τον κώλο της και έκατσε βαριά σε μια καρέκλα. Αυτός που της γαμούσε το στόμα έχυσε για δεύτερη φορά μέσα της αναγκάζοντας την να καταπιεί τα χύσια του. Οι υπόλοιποι τέσσερις μόλις τελείωσαν οι δυο σηκώθηκαν για τον δεύτερο γύρο.

Πλησίασαν την Λίτσα, την ξάπλωσαν ανάσκελα και άρχισαν να τη φιλάνε και να την ερεθίζουν, παρ’ ότι είχε χύσει πάρα πολλές φορές. Το τέρας σηκώθηκε πήρε μια ψηφιακή μηχανή και άρχισε να βιντεοσκοπεί το όργιο που ξεκινούσε για μια ακόμη φορά. Ο Φ. είχε βάλει δυο δάχτυλα μέσα στο μουνί της και με το άλλο χέρι του έτριβε την κλειτορίδα της. Οι άλλοι δυο είχαν πάλι από μια ρώγα στο στόμα τους και ο τέταρτος την έγλειφε στο λαιμό και πίσω από τα αυτιά της. Σε ένα λεπτό αναστεναγμοί ηδονής άρχισαν να ακούγονται από το στόμα της γυναίκας μου σημάδι πώς καύλωνε για μια ακόμη φορά. Εγώ εντωμεταξύ άρχισα να κουνάω σιγά-σιγά τα δάχτυλα μου, σημάδι πως συνερχόμουν από την ζάλη που είχα πέσει. Αφού ο Φ. είχε καταφέρει να την ερεθίσει για μια ακόμη φορά έβαλε την πούτσα του στον κώλο της χωρίς να βγάλει τα δάχτυλα του από μέσα της και ούτε να πάψει να της τρίβει την κλειτορίδα και άρχισε να την γαμάει. Οι αναστεναγμοί δυνάμωσαν σημάδι πως το απολάμβανε και η Λίτσα. Αυτός που της έγλειφε το λαιμό, γονάτισε πάνω στο τραπέζι και της έδωσε την πούτσα του στο στόμα. Αυτή την φορά η Λίτσα άνοιξε το στόμα της και τον πήρε χωρίς δισταγμό.

-    Τελικά είναι πολύ καυλιάρα και δεν το ήξερε…

είπε ο Φ. κι έχυσε και αυτός μέσα στον κώλο της. Μόλις τραβήχτηκε, οι δυο που της φιλούσαν το στήθος σηκώθηκαν κι ο ένας ξάπλωσε πάνω στο τραπέζι. Την βοήθησαν να σηκωθεί και να κάτσει πάνω στην ορθωμένη πούτσα του ξαπλωμένου που βυθίστηκε μέχρι την ρίζα της μέσα της. Ο άλλος πήγε από πίσω και άνοιξε τα υπέροχα κωλομέρια της κάνοντας να φανεί μια μεγάλη πλέον κωλοτρυπίδα και της τον έβαλε. Η Λίτσα που στηριζόταν με τα δυο χέρια πάνω στο στήθος του ξαπλωμένου είχε δυο πούτσες μέσα της και μια στο στόμα  μούγκριζε για μια ακόμη φορά από ηδονή. Αφού την γαμούσαν γύρω στο δεκάλεπτο άρχισαν ένας-ένας να χύνουν. Κάποια στιγμή επιτέλους έχυσαν όλοι και πήγαν να ντυθούν αφήνοντας την Λίτσα ξαπλωμένη πάνω στο τραπέζι. Αφού ντύθηκαν κι εγώ μπόρεσα επιτέλους να μιλήσω άκουσα τον Φ. να μου λέει.

-    Σήκω, ντύσε την γυναίκα σου, πάρ’ τη και φύγετε και μη σκεφτείς τίποτε το πονηρό όπως να πάς στην αστυνομία γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Το βίντεο δείχνει την καυλιάρα την γυναίκα σου να γαμιέται και να αναστενάζει από καύλα.

Έντυσα τη Λίτσα, βγήκαμε έξω που είχε πια ξημερώσει, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε για το σπίτι μας.

 

(Copyright protected OW ref: 68812)