Το πουτανάκι μου

Δημοσιεύθηκε από protarhs
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η γυναίκα μου πηδιέται με το αφεντικό της στο σπίτι μας...

Γεια σας, είμαι ο Χρήστος και θα σας διηγηθώ μια ιστορία που ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι. Εγώ με τη γυναίκα μου, είμαστε παντρεμένοι εδώ και 4 χρόνια. Εγώ δουλεύω σεκιούριτι σε μια εταιρεία και η γυναίκα μου σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου.

Στο σεξ με την Κάτια λέγαμε πολλά προστυχόλογα τον τελευταίο καιρό και όλο της έβαζα τσίτες να γαμηθεί με άλλον. Είχα αγοράσει δονητή, περίπου 25 πόντους και τάχα μου φανταζόμασταν πως την πηδάει κι άλλος εκτός από μένα ταυτόχρονα και καύλωνε πολύ όταν της ψιθύριζα στο αφτί ότι την πηδάει κάποιος γνωστός μας φίλος την τάδε στιγμή μαζί μου. Πάνω στην καύλα, μια φορά μου εξομολογήθηκε πως τσιμπούσε μια φορά τον διευθυντή του ξενοδοχείου στο γραφείο του, αφού την κυνηγούσε λέει καιρό.

Εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι μου το είπε έτσι, αλλά μετά την ξαναρώτησα και μου τα ομολόγησε όλα. Της την έπεφτε στο ξενοδοχείο λέγοντας της πόσο όμορφη είναι και μετά από το γραφείο της έστελνε mail ότι είναι καύλα και αλλά τέτοια. Την κατάφερε τελικά με πολύ φλερτ και ψηστήρι να την καλέσει στο γραφείο του και να της δώσει τον πούτσο του στο στόμα της σαν «κέρασμα» όπως της είχε προτείνει μέσω mail νωρίτερα κι εκείνη δέχτηκε. Τον τσιμπούκωσε μέχρι που τελείωσε στο στοματάκι της και τα κατάπιε όλα. Τα ρούφηξε μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Την επόμενη φορά που ντύθηκε να πάει στην δουλειά, καύλωσα τόσο με τη σκέψη και την παρότρυνα να πάει στο γραφείο του να τον τσιμπουκώσει πάλι και να αφήσει ανοικτό το κινητό, για να ακούσω τι γίνεται. Έτσι και έγινε.

Χτυπάει το κινητό μου και ήταν από την Κάτια. Το σηκώνω και ακούω τα δικά τους. Άκουσα σε κάποια φάση ότι θέλει να την πηδήξει και την Κάτια να λέει ότι θέλει πολύ εδώ και τώρα. Σε λίγο άκουγα τους παφλασμούς από τον κώλο της και κατάλαβα ότι τη γαμάει στα όρθια πισωκολλητό.

Αργότερα στο σπίτι, ενώ κάναμε σεξ, της ανέφερα ότι τους άκουσα που γαμιόντουσαν κι εκείνη μου απάντησε ότι έχυσε τρεις φορές  μαζί του, ότι όταν τη γαμούσε της έβαζε δάχτυλο στην κωλότρυπα, την έβριζε και την ξεφτίλισε. Είχα τρελαθεί από την καύλα με όσα άκουγα και γρήγορα έχυσα πάνω της.

Συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 68800)