45αρα καυλιάρα (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από erotopoios
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: H επομένη μέρα, ήταν ακόμη πιο καυλιάρικη.

Την επόμενη μέρα με ξυπνά με πολύ ερεθιστικό τρόπο. Νοιώθω τον πούτσο μου ζεστό, σηκωμένο και ερεθισμένο και σκέφτομαι πως μάλλον θα είμαι ζαλισμένος από χθες. Κοιτώ και βλέπω την Ιωάννα να μου γλείφει τον πούτσο. Μου τον έχει κάνει πέτρα.

-    Μωρό μου, εσύ κοιμάσαι, αλλά αυτός δουλεύει.

Τρελάθηκα, την αρπάζω την φιλώ και την πιάνω από τα κωλομέρια και την ανεβάζω στον πούτσο μου. Την ανεβοκατεβάζω γρήγορα αρκετή ώρα. Γυρνάει, μου στήνετε στα 4 μπαίνω από πίσω και την γαμάω αργά-αργά. Σταματώ με τον πούτσο μου μέσα της και νοιώθω τους σπασμούς. Γυρνά ανάσκελα και την καβαλάω γρήγορα. 3 λεπτά μετά πέφτω διπλά της και δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Ανεβαίνει πάνω μου ανάποδα και το κουνάει μπρος πίσω αργά και πιάνει τα στήθη της. Ξαφνικά επιταχύνει το ρυθμό και χύνει κι αυτή. Πέφτει προς τα πίσω και την αγκαλιάζω την φιλώ στον ωμό, στο λαιμό και ταυτόχρονα πιάνω τα στήθια της. Καινέ σαν καυτό σίδερο.

Ανασαίνουμε βαριά, ταυτόχρονα και νιώθουμε μια ευφορία, μια ηρεμία πολύ όμορφη, δεν θέλω να σηκωθώ. Μετά από αρκετή ώρα μου λέει ότι πρέπει να κάνουμε ένα μπάνιο να ξεπλυθούμε. Η Ιωάννα, πηγαίνει στην κουζίνα να πιεί ένα ποτήρι νερό κι εγώ στο μπάνιο να ετοιμάσω το νερό. Ακούω τα βήματα της καθώς πλησιάζει. Καυλώνω και περιμένω. Μπαίνουμε μαζί μέσα και αρχίζουμε να βρέχουμε ο ένας τον άλλο, να σαπουνίζουμε και να τριβόμαστε εναλλάξ. Φιλιόμαστε και χαϊδευόμαστε. Ηρεμώ απαλά και όμορφα. Σηκώνει το πόδι της το τυλίγει από πίσω μου και καβαλάει την πουτσα μου, ανεβοκατεβαίνει αργά και με φιλάει ταυτόχρονα. Μου ζητάει να χύσω μέσα της και σε λίγα λεπτά αδειάζω μέσα της.

Σταματάμε, παίρνουμε ανάσες και κάνουμε μπάνιο. Πάμε στο σαλόνι. καθόμαστε και προσπαθούμε να διαλέξουμε τι θα φάμε. Πια έχει φτάσει η ώρα στης 19:30 το βραδύ. Περνούμε τηλέφωνο για το φαγητό. Φέρνω κρασί κόκκινο γλυκό. Καθόμαστε γυμνοί στον κάναμε και αυτήν κάθετε επάνω μου σκεπασμένη με την κουβέρτα σαν δυο μικρά παιδάκια. Προσπαθώ να την φιλήσω άλλα δεν με αφήνει.

-    Πρώτα φαγητό

μου λέει και μένει ξαπλωμένη επάνω μου. Πέρασε αρκετή ώρα και ξαφνικά μας τρόμαξε το θυροτηλέφωνο. Βάζω ένα μπουρνούζι και περιμένω στην πόρτα. Η Ιωάννα πάει στο χολ για να μην την δει ο διανομέας. Στρώνουμε στο πάτωμα και αρχίζουμε να τρώμε και να πίνουμε λες και δεν είχαμε ξαναφάει ποτέ.

 

(Copyright protected OW ref: 68459)