Αποχαιρετηστήριο σεξ

Δημοσιεύθηκε από eagle
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

-    Πώς και από εδώ;

-    Ήρθα να σε αποχαιρετήσω.

Του χαμογέλασα. Χαμογέλασε κι αυτός. Τον αγκάλιασα χωρίς δεύτερη σκέψη.

-    Θα μου λείψεις, μου είπε.

-    Κι εμένα θα μου λείψεις.

-    Είμαστε μόνοι;

-    Ναι γιατί;

Χαμογέλασε και με φίλησε. Ο χρόνος άρχισε να κυλά πιο αργά τώρα. Τον αισθάνθηκα να χαϊδεύει το πρόσωπό μου και να με φιλά. Τώρα φιλάει το αυτάκι μου. Ανατριχιάζω. Κατεβαίνει κάτω στη βάση του λαιμού και το στήθος. Τα χέρια του έχουν τυλιχτεί στη μέση και μου χαϊδεύουν την πλάτη μου, έρχονται μπροστά στο στήθος, το ζουλάνε στιγμιαία και πηγαίνουν πάλι πίσω, στα μπράτσα, στη μέση και την πλάτη.

Ξαφνικά πλησιάζει τα χείλη μου και βάζει τη γλώσσα του βίαια στο στόμα μου, παλεύει με τη δική μου και τα χέρια του έχουν κατέβει στον κώλο μου και τον ζουλάνε βίαια. Με τραβάει να κολλήσω πάνω του. Νοιώθω να είναι πολύ καυλωμένος. Με σπρώχνει απαλά και μου βγάζει τη μπλούζα. Πέφτει σαν τρελός στο στήθος μου, το φιλάει, το γλείφει το πιπιλά και ξαναχώνει τη γλώσσα του στο στόμα μου, πιο βαθιά τώρα. Το χέρι του έχει κατέβει κάτω τώρα και προσπαθεί να μπει μέσα στο σορτσάκι μου. Μπαίνει και το τραβάει να το βγάλει μαζί με το βρακί. Είμαι ολόγυμνη με τη γλώσσα του καρφωμένη βαθιά στο στόμα μου να παλεύει με τη δική μου.

Έρχεται πλάι μου χωρίς να ξεκολλήσει το στόμα του από το δικό μου και το χέρι του κατεβαίνει κάτω, χαϊδεύει την κοιλίτσα και σπρώχνει απαλά τα μπουτάκια να ανοίξουν. Εγώ πάω να τα κλείσω και τα ανοίγει πιο βίαια. Η γλώσσα του έχει αρχίσει να γίνεται βίαιη παλεύοντας με τη δική μου και τότε βάζει το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και βάζει ένα δάχτυλο απότομα μέσα. Μένει εκεί για λίγο και βγαίνει αργά. Ψάχνει την κλειτορίδα μου και αρχίζει να την παίζει απαλά, κυκλικά, απλώνοντας τα υγρά μου παντού. Ξαναμπαίνει μέσα με το δάχτυλο και αρχίζει να απομακρύνεται από το στόμα μου. Κατεβαίνει στο στήθος και γλείφει τις ρώγες μου ενώ το δάχτυλο του ξαναβγαίνει αργά και ξαναπηγαίνει στην κλειτορίδα και τώρα την τρίβει λίγο πιο δυνατά.

Μου ανοίγει λίγο περισσότερο τα πόδια. Τον νοιώθω να ξεκουμπώνεται και να προσπαθεί να βγάλει το παντελόνι του. Δεν καταλαβαίνω και πολλά γιατί το στόμα του έχει φτάσει στο μουνάκι μου και το γλείφει ασταμάτητα. Τον νοιώθω να ανεβαίνει πάλι προς τα χείλη μου, από την κοιλίτσα στο στήθος και στο στόμα. Είναι γυμνός όμως τώρα και με τα χέρια του μου σηκώνει τα πόδια και βάζοντας ξανά τη γλώσσα του στο στόμα μου νοιώθω το κεφαλάκι του πούτσου του να παραμερίζει τα μουνόχειλα μου και να μπαίνει στον κόλπο μου. Τα χείλη του γίνονται τώρα τρυφερά. Με φιλάει απαλά και σπρώχνει δυνατά ώστε να βυθιστεί όλος μέσα μου. Βγάζω μια φωνούλα και μόλις την ακούει αγριεύει και αρχίζει να με γαμάει δυνατά. Αργά αλλά δυνατά.

Μπαίνει απότομα πολύ βαθιά και βγαίνει αργά, μέχρι να νοιώσω το κεφαλάκι του πούτσου του να παραμερίζει τα μουνόχειλα, βγαίνοντας προς τα έξω αλλά πριν βγει τελείως, ξανακαρφώνεται δυνατά και απότομα πάλι βαθιά. Είναι άλλος άνθρωπος πάνω μου. Κρατάει τρυφερά το κεφάλι και με φιλάει με όλη τη γλύκα του κόσμου, ενώ κάτω με ξεσκίζει άγρια. Γίνεται όλο και πιο βίαιος έτσι όπως μπαινοβγαίνει όλο και πιο γρήγορα μέσα μου. Απομακρύνει το πρόσωπο του από το δικό μου, με κοιτάζει με ηδονή και μου λέει δυνατά.

-    Θα μου λείψεις…

και ταυτόχρονα καρφώνεται πολύ βαθιά μέσα μου. Αφού μου έχει σηκώσει τα πόδια και έχει στηρίξει τις φτέρνες μου στον ώμο του…

-    Θα μου λείψεις...

και καρφώνεται πάλι βαθιά. Μένει λίγο βαθιά μέσα μου και βγαίνει αργά.

-    Θα μου λείψεις…

και πάλι καρφώνεται όλο και πιο άγρια. Τώρα κρατεί τα πόδια μου από τις φτέρνες. Τα κρατάει ψηλά, ανοιχτά, βγαίνει αλλά δεν απομακρύνεται. Νοιώθω το κεφαλάκι του πούτσου του να γλιστράει προς τα κάτω και να σταματά στην πίσω τρυπούλα. Ανοίγει το στόμα του, με κοιτάζει με λαγνεία, φωνάζει πολύ δυνατά…

-    ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ…

και μπαίνει βαθιά πίσω μου. Φωνάζω κι εγώ λίγο από πόνο και λίγο από καύλα. Συνεχίζει να μου γαμάει τον κώλο, ρυθμικά. Έχει άγριο βλέμμα, αλλά και τρυφερό μαζί. Μπαίνει και βγαίνει μέσα μου και ξαφνικά πάλι μπροστά, βαθιά και ρυθμικά. Κρατώντας τις φτέρνες μου με τα χέρια του ψηλά, μπαίνει τώρα μια μπροστά και μια πίσω. Κοντεύω να χύσω και αυτός το καταλαβαίνει και επιμένει στο ρυθμό του. Αρχίζω να σπαράζω και αυτός εκεί συνεχίζει πιο δυνατά. Η λεκάνη μου έχει σπασμούς, το ίδιο και ο κόλπος μου.

-    Χύνω…

μου φωνάζει και βγαίνει απότομα. Νοιώθω ένα ποτάμι καυτό σπέρμα να απλώνεται στην κοιλία μου, να πετάγεται στο στήθος μου και να φτάνει μέχρι τα χείλη μου. Του τον παίζω μέχρι να αδειάσει τελείως καθώς εκείνος βογκάει.

-    Κι εμένα θα μου λείψεις…

του λέω και τον παίρνω στο στόμα μου μέχρι να ρουφήξω και την τελευταία σταγόνα από το σπέρμα του και να τον αισθανθώ να ξαπλώνει δίπλα μου και να με αγκαλιάζει με όλη την αγάπη του κόσμου, ημιλυπόθυμος και αποκαμωμένος.

 

(Copyright protected OW ref: 68206)