Γλυκιά εκδίκηση με τη Ντόρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ονομάζομαι Νικόλας και η ιστορία μου έγινε το 2007, το τελευταίο μου εξάμηνο σαν φοιτητής σε μία επαρχιακή πόλη. Συγνώμη αν τα γράφω πολύ αναλυτικά και σας κουράζω αλλά τα γράφω ακριβώς όπως τα θυμάμαι.

Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε στο μάθημα γίναμε αχώριστοι. Εγώ ο Πέτρος, ο Μάριος, η Ντόρα και η Ειρήνη. Τα κοινά μας ενδιαφέροντα μας έκαναν εκτός από τις ώρες των μαθημάτων να περνάμε σχεδόν όλη την μέρα μαζί. Πότε στα σπίτια πότε στο αγαπημένο μας στέκι. Ήταν τέτοια μάλιστα η εμπιστοσύνη που είχαμε αναπτύξει μεταξύ μας που είχαμε βγάλει δύο αντίγραφα από τα κλειδιά μας και τα είχαμε δώσει για περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Εγώ είχα κλειδί του Μάριου και της Ντόρας.

Με την πάροδο του χρόνου ο Πέτρος τα έφτιαξε με την Ντόρα και ο Μάριος με την Ειρήνη. Η Ντόρα ήταν περίπου 1.70, με βαμμένα κόκκινα μαλλιά, γυμνασμένο σώμα, δύο μικρά βυζάκια και μία απίστευτη πεταχτή κωλάρα. Ήταν αρκετά ζωηρή και τις περισσότερες φορές προκλητικά ντυμένη. Της άρεσε να τραβάει τα αντρικά βλέμματα επάνω της. Πολλά ακουγόντουσαν στην σχολή για αυτή και δεν ήταν και λίγες οι φορές που την έπιασα και εγώ να με κοιτάει κάπως περίεργα. Βέβαια όσο ήταν μαζί με τον Πέτρο ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό κάτι πονηρό αν και πίστευα ότι δεν θα την χαλούσε και καθόλου. Η Ειρήνη από την άλλη ήταν το ακριβώς αντίθετο. Περίπου 1.67 με μακριά μαύρα μαλλιά, δύο στητά βυζάκια στο μέγεθος της χούφτας και ένα πού ωραίο κωλαράκι . Είχε απίστευτο νάζι και μια αθωότητα που σπάνια συναντάς πλέον σε αυτή την ηλικία. Μάλιστα μπορώ να πω ότι όταν την έβλεπα να κοκκινίζει κάποιες φορές επάνω σε συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου και τρελαινόμουν. Άλλο ένα μεγάλο συν που είχε και με τραβάει στις γυναίκες είναι ότι φορούσε γυαλιά.

Αν και στην αρχή φοβήθηκα ότι με τις σχέσεις θα χαλάσει η χημεία της παρέας όλα συνέχιζαν να κυλάνε όπως πρώτα. Αρκετές φορές μάλιστα προσπάθησαν να μου κάνουν κατάσταση με κοπέλες για να είμαστε όλοι ζευγάρια, αλλά ήταν το τελευταίο πράγμα που με απασχολούσε, καθώς λόγο της τελευταίας κακής εμπειρίας που είχα στην σχέση μου είχα αποκτήσει αλλεργία. Οπότε την έβγαζα με σεξ της μιας βραδιάς. Αν και δεν είμαι και τίποτα ιδιαίτερο, πάντα έβρισκα κατά καιρούς κοπέλες για περιστασιακό σεξ. Είμαι 1.77 με ένα κανονικό σώμα. Ούτε γυμνασμένο ούτε τίποτα το αθλητικό επάνω του. Βέβαια είχα δύο πολύ μεγάλα ατού όπως μου έλεγαν όλοι. Πρώτον την οικονομική μου κατάσταση, ας είναι καλά η δουλειά του μπαμπά. Βέβαια περνούσα σχεδόν όλες τις διακοπές μου εκεί, από τα 12 και μετά. «Να βλέπεις να μαθαίνεις» ήταν η αγαπημένη του ατάκα. Έτσι με την δουλειά μου εξασφάλισε στα φοιτητικά μου χρόνια να έχω νοικιασμένο 4αρι ρετιρέ με θέα στην παραλία, να οδηγώ το δικό μου αυτοκίνητο και κάθε έξοδο να την συνδυάζω με ότι μου περνούσε από το μυαλό. Το δεύτερο ατού ήταν τα μάτια μου. Μεγάλα με ένα χρώμα σκούρο πράσινο. Όσο ποιό φωτεινό ήταν το μέρος που τα έβλεπε κάποιος, έπαιρναν πράσινο χρώμα, όσο ποιό σκοτεινό το μέρος πήγαιναν προς το καφέ. Ήταν το σημείο του σώματος για το οποίο άκουγα τα περισσότερα κομπλιμέντα και είναι αλήθεια πως ήμουν πολύ περήφανος γι αυτά.

Στο θέμα μας τώρα. Είχαμε περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων και μπαίναμε στην τελική ευθεία για το τελευταίο εξάμηνο. Σε 5 ημέρες είχε τα γενέθλια του ο Μάριος και αποφασίσαμε με τα κορίτσια να του κάνουμε ένα πάρτι έκπληξη στο σπίτι μου γιατί ήταν το μεγαλύτερο και θα ήμασταν πιο άνετα. Στον Πέτρο θα το λέγαμε την τελευταία μέρα, καθώς πολλές φορές του ξέφευγαν λόγια και χαλούσε τις εκπλήξεις και σχέδια που ετοιμάζαμε. Έκανα όλες τις προετοιμασίες και όλα ήταν έτοιμα για μια πολύ ωραία ακόμα βραδιά. Την ημέρα του πάρτι προφασίστηκα αδιαθεσία για να μείνω στο σπίτι και να ετοιμάσω και τις τελευταίες λεπτομέρειες, την κάβα και την μουσική. Πήγα στο κέντρο και αφού αγόρασα τα ποτά θυμήθηκα ότι είχα αφήσει στο σπίτι του Μάριου τον σκληρό δίσκο με όλες τις λίστες των τραγουδιών που είχα. Αφού αυτός ήταν στην σχολή και εγώ είχα το κλειδί, αποφάσισα να περάσω να τον πάρω.

Άνοιξα την πόρτα και καθώς πλησίασα στο σαλόνι, άκουσα ομιλίες από την κουζίνα και πάγωσα. Στην αρχή το μυαλό μου πήγε σε κάποιον κλέφτη, αλλά γρήγορα αναγνώρισα την φωνή του Πέτρου να μιλάει με τον Μάριο. Είπα για να μη χαλάσει η έκπληξη να πάρω τον δίσκο στα γρήγορα και να φύγω αθόρυβα, όταν άκουσα αναφορά στο όνομα μου και μετά δυνατά γέλια. Πλησίασα την κουζίνα και άρχισα να κρυφακούω περισσότερο για να τους κάνω πλάκα το βράδυ, αλλά η ψυχρολουσία ήταν μεγάλη. Άκουσα τον Πέτρο να λέει:

-    Θα πάρω τα λεφτά από τον Νικόλα.

-    Καλά και θα σου τα δώσει;

-    Έλα μωρέ. Θα τον ρίξω στο φιλότιμο το μαλάκα και θα τα πάρω. Μήπως δικά του είναι; O πατέρας του τα βγάζει για να πουλάει μούρη αυτός. Άλλωστε πολλές φορές μας έχει τραβήξει τα έξοδα. Χρυσωρυχείο βρήκαμε φίλε.

-    Δεν έχεις και άδικο…

και ξέσπασαν και οι δύο σε γέλια. Το σοκ ήταν τεράστιο. Έφυγα γρήγορα από το σπίτι και άρχισα να οδηγώ χωρίς συγκεκριμένο προορισμό. Δεν ήξερα αν ένιωθα θυμό η λύπη, αλλά μέσα στο μυαλό μου γυρνούσε συνέχεια ο διάλογος που μόλις είχα ακούσει και η λέξη εκδίκηση. Έφτασα σε μία παραλία κατέβηκα από το αμάξι και κάθισα να σκεφτώ τι θα ήταν αυτό που θα τους προκαλούσε μεγαλύτερο πόνο. Και τότε ξαφνικά μου ήρθε. Θα τους γαμήσω τις γκόμενες. Μια γλυκιά εκδίκηση. Μάλιστα θα ξεκινούσα από σήμερα τις προσπάθειες με πρώτο στόχο την Ντόρα καθώς ήταν σίγουρα ποιό εύκολος στόχος. Η Ειρήνη ήταν το μεγάλο στοίχημα. Γύρισα σπίτι συνέχισα τις ετοιμασίες και το βράδυ το πάρτι έγινε κανονικά σαν να μην είχε γίνει τίποτα. Κατά τις 23:30 προτείνω να συνεχίσουμε σε ένα ελληνάδικο και ότι μάλιστα προς τιμή του φίλου που γιορτάζει βάζω εγώ το μπουκάλι. Συμφωνήσαμε και φύγαμε.

Το σχέδιο κυλούσε μια χαρά καθώς η Ντόρα για άλλη μια φορά ήταν πραγματικό ξέκωλο και όλο και τριβόταν καθώς χορεύαμε. Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα αεράτο που με το ζόρι έκρυβε την κωλάρα της έτσι όπως κουνιόταν. Αφού έχει φύγει ήδη το πρώτο μπουκάλι παίρνω κατευθείαν δεύτερο. Εγώ δεν έπινα καθώς έχυνα το ποτό διακριτικά στην σαμπανιέρα και οι άλλοι δύο έχουν σχεδόν γίνει πίτα. Τότε ξεκινάει η Ντόρα να πάει τουαλέτα. Εδώ είμαστε λέω και φεύγω και εγώ από πίσω της. Περιμένω έξω από την πόρτα στις γυναικείες, όταν βγει να κάνω πως και εγώ βγήκα εκείνη την ώρα από τις αντρικές και έπεσα τυχαία επάνω της. Έτσι και έγινε και ξεκινάω την κουβέντα.

-    Όλα εντάξει; Είσαι καλά καυλάκι;

Γυρνάει με κοιτάει πονηρά και μου λέει:

-    Πως με είπες;

-    Καυλάκι σε είπα, αλλά έτσι όπως είσαι ντυμένη καυλιάρα έπρεπε να σε πω. Έπρεπε να μην έχεις σχέση και θα δεις τι θα σου έκανα σήμερα.

-    Λόγια έχω ακούσει από πολλούς πράξεις δεν βλέπω…

λέει και κάνει να φύγει. Αυτό ήταν. Η πρώτη ήταν έτοιμη. Την αρπάζω από το χέρι και αρχίζω να την φιλάω. Ανοίξαμε την πόρτα, μπήκαμε μέσα στην τουαλέτα και συνεχίσαμε ένα τρελό χαμούρεμα.

-    Δεν έχουμε πολύ ώρα, της είπα. Θα καταλάβουν αν αργήσουμε και οι δύο να γυρίσουμε στο τραπέζι. Όταν φύγουμε έλα από το σπίτι μου…

είπα και σηκώθηκα να γυρίσω πίσω. Μετά από κανένα μισάωρο, φύγαμε από το μαγαζί και αφού την άφησα πρώτη σπίτι για το ξεκάρφωμα πήγα και τους άλλους. Γύρισα σπίτι και την βρήκα να περιμένει έξω από την πόρτα. Άνοιξα, μπήκαμε και κατευθείαν την έσπρωξα στον καναπέ.

-    Τώρα θα σε γαμήσω μέχρι να μην αντέχω άλλο.

Της έβγαλα το παλτό και άρχισα να τη φιλάω στο στόμα. Το χέρι μου είχε μπει κάτω από το φόρεμα και άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι της που ήταν ήδη υγρό. Αφού της έβγαλα και το φόρεμα, έμεινε με το μαύρο στρινγκάκι της, το σουτιέν και τις γόβες της. Ξάπλωσα στον καναπέ και κατέβασα το παντελόνι μου. Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από την καύλα. Την έβαλα να καθίσει στο πρόσωπο μου και σε στάση 69 και μου άρχισε ένα τρελό τσιμπούκι. Πότε έγλειφε το κεφάλι πότε τον κορμό και πότε τα αρχίδια μου. Εγώ είχα κάνει στην άκρη τη στριγκάρα της και ρουφούσα το μουνί της με μανία. Σάλιωσα το δάχτυλο μου και άρχισα να της βάζω δάχτυλο μετά δεύτερο μετά τρίτο. Οι κραυγές ηδονής που έβγαζε όταν δεν είχε το παπάρι μου στο στόμα της ανέβαζε ακόμα περισσότερο την καύλα μου στα ύψη. Βγάζω το χέρι μου από το μουνί της και της το δίνω να το γλείψει.

-    Σ’ αρέσει μωρό μου η γεύση από την μουνάρα σου;

Έγνεψε καταφατικά. Αφού καθάρισε το χέρι μου από τα χύσια της, άρχισα να σκαλίζω την κωλοτρυπίδα της και με μια απότομη κίνηση της κάρφωσα το μεσαίο μου δάχτυλο και άρχισα να της γαμάω το κωλαράκι, ετοιμάζοντας το για να δεχτεί αργότερα το καυλί μου.

-    Καλά λέγανε στην σχολή πουτανάκι ότι δεν έχεις τρύπα που να μην την προσφέρεις απλόχερα. Σ’ αρέσει να σε γαμάω με τα δάχτυλα και τον πούτσο μου;

-    Γάμησε με όπως θέλεις και χύσε με όπου θέλεις…

απάντησε με πολλά βογκητά ανάμεσα. Σηκώθηκα της έβγαλα το στρίνγκ. Ανέβασα τα πόδια της στον ώμο μου και κάρφωσα το καυλί μου στο μουνί της. Άρχισα να την γαμάω άγρια και παράλληλα την έβριζα σαν να ήταν η τελευταία πουτάνα. Η αλήθεια είναι ότι μου έβγαζε κάτι εξαιρετικά πρόστυχο, καθώς δεν θυμόμουν άλλη φορά να βρίζω και να πηδάω με τέτοια μανία. Μετά από ένα δεκάλεπτο σφυροκόπημα στο μουνί της ήρθε η ώρα για την κωλάρα της . Τη γύρισα στα 4, έφτυσα τον πούτσο μου και αφού σάλιωσα και την τρύπα της άρχισα να τον σπρώχνω σιγά-σιγα μέσα. Πονούσε στην αρχή αλλά όταν μπήκε όλος μέσα άρχισε να το απολαμβάνει. Την άρπαξα από τα μαλλιά και άρχισα να την γαμάω με όση δύναμη είχα. Δεν κρατήθηκα για πολύ μετά από 2-3 λεπτά την έριξα στα γόνατα τον έβαλα στο στόμα της και άρχισα να χύνω το σπέρμα μου μέσα στο λαρύγγι της.


Τα κατάπιε όλα με μεγάλη ευχαρίστηση και μετά μου γυάλισε και το καυλί.

-    Και αυτό είναι μόνο η αρχή της είπα και πήγα να κάνω ένα μπάνιο.

Συνεχίσαμε όλο το βράδυ να γαμιόμαστε σαν τα σκυλιά μέχρι που τα ξημερώματα πέσαμε εξαντλημένοι για ύπνο. Το μεσημεράκι που ξύπνησα πήγα στην κουζίνα και ήταν εκεί. Φορούσε ένα μπλουζάκι μου και το στρινγκάκι της μόνο.

-    Να σου βάλω καφέ μωράκι;

με ρώτησε. Κούνησα το κεφάλι καταφατικά. Έβαλε και καθόμασταν και τον πίναμε αμίλητοι.

-    Τι σκέφτεσαι τώρα;

με ξαναρωτάει.

-    Τίποτα συγκεκριμένο…

απαντάω. Ανάβω ένα τσιγάρο να αποφύγω την αμηχανία του ψέματος. Όντως σκεφτόμουν κάτι συγκεκριμένο. Τώρα έχει σειρά η Ειρήνη.

(Copyright protected OW ref: 68100)