Επιτέλους έγινε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ερωτικό περιστατικό ανάμεσα σε δύο γνωστούς που το είχαν απωθημένο.

Την έβλεπα καιρό και πάντα την ποθούσα, ασχέτως αν ήμουν με κάποια ή όχι. Εκείνη πάντα φιλική με όλους γύρω της. Καθένας μπορούσε να παρερμηνεύσει την φιλική της συμπεριφορά μα εγώ περισσότερο. Ήθελα να με γουστάρει. Ένα βράδυ σε ένα πάρτι ήταν η μπαργούμαν.

- Θα μου κάνεις παρέα;

- Και το ρωτάς;

Κόλλησα πλάι της κουβέντιαζα και έπινα. Όσο πιο πολύ έπινα τόσο περισσότερο φλεγόμουν. Εκείνη πάντα χαμογελαστή, με άγγιζε μιλώντας μου, με κερνούσε. Λες και το έκανε επίτηδες. Κάποια στιγμή της είπα ότι με έχει ανάψει. Εκείνη ήταν κολλημένη πάνω μου κι εγώ καυλωμένος, ενώ προσπαθούσα ώρες να το κρύψω (και το κατάφερνα). Εκείνη τη στιγμή απλά την άγγιξα.

- Κάτι είναι σκληρό εδώ…, είπε χαμογελαστή.

Της άρπαξα το χέρι και το έβαλα πάνω από το παντελόνι. Ανταποκρίθηκε άμεσα χαϊδεύοντας. Ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα και να χαϊδευόμαστε. Την πήρα και φύγαμε. Ξαπλώσαμε σε ένα χώρο με γκαζόν. Φιλιόμασταν παθιασμένα. Εκείνη είχε βάλει το χέρι της από μέσα και μου τον έπαιζε. Εγώ είχα βάλει τα χέρια μου κάτω από τη φούστα της χάιδευα το βρεγμένο μουνάκι της και με τα υγρά έβρεχα την κωλοτρυπίδα της.

- Σε θέλω τώρα.

- Πάμε αλλού. Δε θέλω εδώ.

Ξεκινήσαμε να περπατάμε στα στενά και να φιλιόμαστε κάνοντας στάσεις κάθε λίγο. Δεν άντεξα και την έσπρωξα στην είσοδο ενός παλιού σπιτιού. Καθίσαμε στον τοίχο δίπλα απ’ την ξύλινη σκάλα (στον όροφο έμεναν άνθρωποι). Γονάτισα και πέρασα τα πόδια της στους ώμους μου. Έγλειφα το μουνί της που μοσχοβολούσε και ήταν μούσκεμα. Είχα τρελαθεί. Εκείνη έπνιγε τους αναστεναγμούς της βαριανασαίνοντας. Πότε - πότε κατάφερνα να φτάσω τη γλώσσα μου και στην κωλοτρυπίδα της.

Σηκώθηκα κι εκείνη έκανε κίνηση για να μου κάνει πίπα. Δεν μπορούσα να περιμένω. Την έστησα πάνω στον τοίχο και αφού έσκυψε ελαφρά μπροστά, ξεκίνησα να τη γαμάω με δύναμη. Βαριανασαίναμε και αναστενάζαμε και οι δύο. Ήθελα να της κάνω τόσα πολλά… Με χτύπησε η πόρτα στην πλάτη. Ανεβάζω αστραπιαία το παντελόνι μου και κοιτάζω. Ίσα που προλάβαμε να τακτοποιηθούμε. Κάποιος ήθελε να μπει. Μας κοίταξε περίεργα.

- Τι κάνετε εδώ; ρώτησε με έντονο ύφος.

- E… να… τίποτα…, απάντησα γελώντας.

Εκείνη χαμογελούσε. Της έσφιξα το χέρι. Ο τύπος ανέβηκε νευριασμένος πάνω. Εμείς βγήκαμε γελώντας έξω, συνεχίσαμε να περπατάμε και να φιλιόμαστε στα στενά. Καταλήξαμε στο σπίτι της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")