Δεμένη για 12 ώρες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία είναι αληθινή, όσο παράξενο και αν σας φαίνεται το να μείνει κάποιος δεμένος για 12 ολόκληρες ώρες. Αυτό είναι που την έκανε και μοναδική εμπειρία. Μην ξεχνάτε να πιέζετε συνεχώς τα όρια σας..

Έγινε φέτος το καλοκαίρι. Εμφανισιακά αυτή ήταν αρκετά όμορφη, κυρίως όμως πολύ γυμνασμένη και με ένα στήθος κυριολεκτικά τεράστιο και πολύ στητό. Η καλύτερη μου βασικά. Τα βρίσκαμε και σε άλλα θέματα, κυρίως όμως στο σεξ, καθώς ήταν απίστευτα ορεξάτη συνέχεια και πολυοργασμική. Κάθε φορά που πέφταμε στο κρεβάτι τελείωνε μίνιμουμ 3 φορές. Γενικά είχαμε πολύ άνεση και καύλα, χωρίς όμως να είναι πολύ προχωρημένη. Δεν ήθελε πρωκτικό, δεν ήθελε και πολύ άγρια πράγματα και γενικά έκανε τα κλασσικά αλλά με πολύ πάθος. Το σεβόμουνα μέχρι ένα σημείο, αλλά αποφάσισα να το αλλάξω.

Είχαμε λοιπόν να ιδωθούμε για περίπου 3 εβδομάδες, καθώς ήμασταν στις πόλεις μας. Κλείσαμε ραντεβού στο φοιτητικό μου σπίτι στην Θεσσαλονίκη, να μείνουμε για 2 βράδια. Είχα πάει πολύ κόλα προετοιμασμένος. Με το που μπήκε στο σπίτι, εντάξει στην αρχή κλασσικά φιλάκια και τέτοια. Γρήγορα όμως πήγαμε στο σεξ, γιατί δεν αντέχαμε. Και καθώς την έγλειφα, την ώρα που ήταν περίπου έτοιμη να τελειώσει, άρχισα να τη δένω και να της κλείνω τα μάτια. Δεν το είχαμε συμφωνήσει, δεν την είχα προϊδεάσει, δεν το είχαμε ξανακάνει. Της έδεσα το πρόσωπο με μια σφικτή μάσκα ύπνου, ενώ τα χέρια με ένα χοντρό σκοινί που είχα αγοράσει, αρχικά μεταξύ τους. Έτσι όπως ήταν, της ψιθύρισα στο αυτί…

-    να ξέρεις ότι θα μείνεις δεμένη για τις επόμενες 12 ώρες.

Μάλλον στην αρχή δεν το πολύ πίστεψε. Της άρεσε αρχικά η όλη φάση. Την έκανα να τελειώσει και μετά την πήδηξα, άπλα και κανονικά. Όταν τέλειωσα, την άφησα έτσι. Μετά από λιγάκι άρχισε να με πειράζει, δεν θα με λύσεις και τέτοια. Νόμιζε ότι έκανα πλακά. Έπρεπε να την κάνω να το συνειδητοποιήσει. Άρχισα να τη χτυπώ δυνατά και να τη βρίζω. Χαστούκια παντού, και άγριο βρίσιμο. Δεν φάνηκε να τη χαλάει, κάτι άρχισε να ψυλλιάζεται όμως. Απ' ότι μου είπε μετά, δεν περίμενε να το εννοώ, αλλά όταν είχε περάσει κάνα 3ωρο δεμένη, τότε το κατάλαβε για τα καλά.

-    Θα είσαι το δεμένο πουτανάκι μου, η σκλάβα μου για 12 ώρες. Δεν θα μπορείς ούτε να κουνηθείς, ούτε να αντιδράσεις. Όσο πιο πολύ αντιδράς, τόσο πιο πολύ ξύλο θα τρως.

Ξέρω, έπαιρνα ρίσκο. Πλακά-πλακά μετά από κάνα 6ωρο σκέφτηκα ότι μπορεί να μου στείλει καμιά αστυνομία μετά. Όμως δεν θα το σταματούσα για κανένα λόγο. Την πήδηξα συνολικά 5 φορές. Όλες χωρίς προφυλακτικό, κάτι που δεν συνηθίζω. Αποκορύφωμα ήταν όμως, όταν της έδεσα και τα πόδια στα «πόδια» του κρεβατιού μου και την είχα μπρούμυτα.

Ξεκίνησα να της βάζω δάχτυλο στον κάλο. Τότε αντέδρασε πραγματικά πολύ.

-    Σταμάτα, ρε μωρό μου είπαμε, όχι αυτό, δεν θέλω…

και τέτοια. Της εξήγησα ότι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα απολύτως και ότι θα της αρέσει. Ξέρω, ρίσκαρα πολύ και παρέβην κάποιες αρχές μου. Όμως πίστευα ότι στο τέλος, μετά το 12ωρο, θα το θυμόταν για πάντα κι έτσι δεν σταμάτησα. Της δούλεψα το κωλαράκι πάνω από μισή ώρα, έτσι ώστε να μην πονέσει καθόλου. Μετά της το έσκισα, και ήταν πράγματι ότι πιο καβλωτικό έχω κάνει, κυρίως επειδή ήξερα ότι δεν το ήθελε και το έπαιρνα μόνος μου. Έφτανε λιγάκι τα όρια ενός βιασμού, και είχα τρελαθεί.

Τελευταίο πιο καβλωτικό σημείο, ήταν όταν μετά από πολλές ώρες, άρχισε να πεινάει, και πιάστηκε. Δεν μπορώ να τα περιγράψω πολύ, γιατί διαμαρτυρόταν πάρα πολύ. Το καταλαβαίνω τώρα, φαντάσου να είσαι δεμένος για 12 ώρες. Σε κάποια φάση, είδα ότι πήγε να λυγίσει, μας έμενε όμως μόνο μια ώρα. Την τάισα κιόλας, κάτι γλυκό. Μετά έφαγα λίγο και από το μουνάκι της. Πολύ από την ώρα βεβαία, τη φάγαμε συζητώντας, δεν πηδιόμασταν 12 ώρες. Όμως αυτή εκεί δεμένη και ήταν μια κουβέντα συνεχώς τεταμένη.

Στο τέλος, όταν την έλυσα, από το πρώτο δευτερόλεπτο με ευχαριστούσε για αυτό που της έκανα. Ακόμη και τώρα μου λέει πως είναι ότι καλύτερο έχει κάνει.

(Copyright protected OW ref: 67755)