Η βασίλισσα της μεταμφίεσης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Πως σε ανάβει περισσότερο η γκόμενα; Σε ρόλο γιατρού, γραμματέα ή κάτι άλλο;

Είναι καλοκαίρι και τυχαίνει να γνωρίσω ένα γκομενάκι. Της την πέφτω και μετά από λίγο χρόνο που αφιέρωσα για αυτή, την κατάφερα.

Η γκόμενα ήταν από την Ισπανία, άλλα από μικρή έχει μεγαλώσει εδώ. Βυζάρα, τουρλωτή κωλάρα και μελαχρινή όπως η σοκολάτα. Κανονίζουμε να βρεθούμε για πρώτη φορά και μετά από τα κλασσικά φασώματα αποφασίζουμε να βρεθούμε σπίτι της.

Γεμάτος καύλα περιμένοντας να σκίσω το μουνάκι της, ξεκινάω για το σπίτι της. Στο δρόμο σκεφτόμουν και οργάνωνα στο μυαλό μου το σχέδιο που θα ακολουθούσα για να γαμήσω το μουνί της. Φτάνω στο σπίτι, χτυπάω το κουδούνι και ξεκινάω να ανεβαίνω τις σκάλες της εισόδου. Καθώς ανεβαίνω βλέπω κολλημένο στην πόρτα ένα χαρτί που έγραφε "Παρακαλώ ησυχία" οπότε γεμάτος απορία και ελαφρώς ξενερωμένος, χτυπάω την πόρτα. Μου ανοίγει η τύπισσα και την βλέπω να φοράει ρόμπα γιατρού, στηθοσκόπιο και γυαλιά. Η πούτσα μου από την τόση καύλα που είχε, έφτανε στον αφαλό.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα αρπάζω την γκόμενα και αρχίζω να την φιλάω και με σταματάει. Τα χάνω άλλα μου λέει ότι εκεί έχω πάει για να με "εξετάσει". Αράζω στον καναπέ και ξεκινάει να χρησιμοποιεί το στηθοσκόπιο για την υποτιθέμενη εξέταση της. Σιγά σιγά κατεβαίνει προς τα και φτάνοντας στον πούτσο μου. Αρχίζει να μου παίρνει το πιο τέλειο τσιμπούκι που θα μπορούσαν να μου πάρουν.

Τον έβαζε όλο μέσα, σε σημείο που πνιγόταν χωρίς όμως να σταματάει. Χρησιμοποιούσε το χέρι της ενώ συγχρόνως έγλειφε το σκληρό καυλί μου. Μετά από ένα απίστευτο 10λεπτο τσιμπούκι, άφησα όλο το καυτό σπέρμα μου στο στόμα της, καταπίνοντας το όλο και λέγοντας μου... "Τελικά είμαι καλός γιατρός".

Μετά άρχισα να γλείφω το υγρό μουνί της, ενώ αυτή ούρλιαζε από ηδονή. Έφτασε σε οργασμό φωνάζοντας απίστευτο δυνατά και σπαράζοντας σαν το ψάρι. Ακολούθησε τρελό γαμήσι με αρκετό "ξύλο", αφού άφησα την στάμπα της παλάμης μου στο κωλομέρι της. Για αποκορύφωμα έχυσα την μάπα της κυριολεκτικά λούζοντας την με το καυτό μου σπέρμα.

Ακολούθησαν και άλλες μεταμφιέσεις όπως αυτή της γραμματέως, της αστυνομικού, της νοσοκόμας κλπ.

(Copyright protected OW ref: 67271)