Μια κρυφή πουτάνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας! Με λένε Άννα και είμαι 25 χρονών. Όταν ήμουν μικρότερη δεν είχα περάσει στους άντρες λόγω βάρους. Έκανα όμως δίαιτα και γυμναστήριο ένα χρόνο και στα δεκαοκτώ μου είχα γίνει το μουνί της πόλης μου.

Δεν είμαι η γκόμενα-τούμπανο, διατηρούσα όμως υπέροχες καμπύλες. Είχα πάρει το σώμα της μάνας μου και είχα πολύ λεπτή μέση αλλά πεταχτό κώλο και μεγάλα βυζιά. Έχω μακριά μαλλιά μαύρα, κατάμαυρα μάτια, ολόλευκο δέρμα και είμαι μετρίου αναστήματος. Πάντα ήμουν το είδος της γυναίκας που πίστευε πως οι άντρες είναι απλά παιχνίδια ηδονής και πόθου και τίποτα άλλο. Ποτέ δεν ανοίχτηκα σε κανένα πάντα είχα μακροχρόνιες σχέσεις χωρίς να οδηγούμαι πουθενά. Το όνειρο μου από μικρή ήταν να γίνω μια επιτυχημένη γυναίκα καριέρας με πολλά λεφτά και κύρος. Όταν οι φίλες μου ασχολιόταν με τους γκόμενους τους εγώ διάβαζα για να περάσω στην Νομική όπου και πέρασα. Είχα δύο σχέσεις μέχρι τώρα σοβαρές αλλά όλα ήταν μάταια. Όλα αυτά τα χρόνια όμως τα καλύτερα γαμήσια τα είχα κάνει μόνη μου. Εγώ κι εγώ.

Κάθε βράδυ που γύρναγα ξεθεωμένη από το πανεπιστήμιο γέμιζα την μπανιέρα με καυτό νερό και ροδόνερο. Ξάπλωνα μέσα στην μπανιέρα έβαζα στην διαπασών Iced Earth και χάιδευα τα ροζ καλοξυρισμένα μουνόχειλα μου. Χαϊδευόμουν και ένιωθα να με γλείφουν χιλιάδες αντρικές γλώσσες. Έτριβα την κλειτορίδα μου τόσο άγρια και δυνατά που πολλές φορές δυσκολευόμουν να περπατήσω την άλλη μέρα. Ούρλιαζα σαν ζώο, σαν μια πουτάνα που γουστάρει να την πονάνε και να την γαμάνε. Δυο φορές μου είχε χτυπήσει ο γείτονας για να δει αν είμαι καλά. Τόσο πολύ ούρλιαζα. Είχα προμηθευτεί τα απαραίτητα. Δονητές, dildo, βαζελίνη και κρέμα ginger (για όσους δεν ξέρουν την απλώνεις γύρω από την κλειτορίδα και γίνεται υπεραιμία και έρχεσαι σε οργασμό). Καθόμουν στην μπανιέρα και έβαζα δυο και τρία dildo στο υγρό μουνάκι μου. Έβαζα όσα χρειαζόμουν για να ουρλιάζω από πόνο και από καύλα όσα χρειαζόμουν για να ματώσει και να ξεσκιστεί τόσο πολύ που να μην μπορώ ούτε για κατούρημα να πάω.

Όλοι έξω έβλεπαν μια κυριλάτη γκόμενα. Ένα κορίτσι που ήταν μέσα στην ευγένεια και στην κυρίλα, αλλά μόνη μου δεν ήξεραν πόσο πουτάνα γινόμουν και πόσο χαμηλά μπορούσα να πέσω. Πόσο ήθελα να με πηδήξουν δέκα άντρες ταυτόχρονα και να μου χώνουν δέκα πούτσους ταυτόχρονα. Όλοι έβλεπαν μια κυρία. Ένα πλάσμα πανέξυπνο, να μιλάει επτά γλώσσες, να έχει βγάλει την νομική με 9.8, μια γυναίκα που όλοι περιμένουν να μπει κάπου και να εντυπωσιάσει με την παιδεία τις και το επίπεδο της. Μόνη μου όμως γινόμουν μια πουτάνα, μια κοινή, μια τελευταία. Δεν είχα ντροπή, δεν είχα αιδώ δεν είχα κανένα συναίσθημα αυτοσυγκράτησης.

Ήθελα από μικρή να γαμηθώ με πολλούς άντρες ταυτόχρονα αλλά δεν το έκανα. Αντί γι’ αυτό τα έκανα όλα μόνη μου. Έχωνα όλα τα dildo και τους δονητές στο μουνί μου που είχε ξεχειλώσει από όλα αυτά μαζί. Πόναγα ούρλιαζα υπέφερα αλλά καύλωνα αφάνταστα. Έχυνα σαν πουτάνα και ήθελα να γαμηθώ σαν σκύλα να με πάρουν πολλοί ταυτόχρονα. Αλλά το επίπεδο μου και η αγωγή μου ποτέ δεν μου επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Και τώρα που γράφω έχω χωμένο ένα δονητή μόνιμο στο μουνί μου που το κάνει να πάλλεται και να τρέχουν υγρά σε όλο τον τόπο.

Σκέψου με κι εσύ και καύλωσε μαζί μου. Παίξε τον και χύσε για μένα. Για μια άγνωστη πουτάνα. Χύσε για πάρτη μου και σκέψου ότι είμαι εκεί και σε γλείφω παντού. Ανάλογα με τα σχόλια και τα views σας θα γράψω και συνέχεια… Καλά γαμήσια μανάρια μου!

(Copyright protected OW ref: 8739)