Χωρίς κανόνες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Καυτό καλοκαιρινό βράδυ. Τον ήθελε. Ήξερε όμως πως δεν πρέπει. Ήταν ενάντια στις αρχές της, τις οποίες είχε παραβιάσει πολλές φορές για αυτόν τελευταία.

Βυθισμένη σε αυτές τις σκέψεις έστριψε στη γωνία αποφασισμένη να τον επισκεφθεί. Φορούσε μια κοντή μολυβί φουστίτσα που διάγραφε το σφιχτό στρογγυλό της κωλαράκι και το λευκό της μπλουζάκι ταλαιπωρούνταν για να συγκρατήσει τα στήθη της. Λάτρευε την αίσθηση του αγγίγματος από το λεπτό ύφασμα στις ρώγες της καθώς περπατούσε. Θα προτιμούσε όμως να νιώθει πάνω τους την καυτή του ανάσα. Συνέχισε το βάδισμα της πιο γρήγορα με την καρδιά της έτοιμη να σπάσει και οι χτύποι της να ακούγονται με τον ίδιο ρυθμό που είχαν τα τακούνια της στο πεζοδρόμιο. Όταν έφτασε, δεν χτύπησε. Ήξερε πως αυτός θα την περίμενε. Ήξερε πως ήταν τόσο σίγουρος για τον εαυτό του, που όταν της τηλεφώνησε γνώριζε πως δεν θα του αρνηθεί και πως δεν υπήρχε περίπτωση να μη βρει τον τρόπο να πάει κοντά του. Ήξεραν και οι δύο πως ήθελε να νιώσει τα χείλη του να εξερευνούν το κορμί της. Έκλεισε σιγά την πόρτα πίσω της και ανέβηκε τη σκάλα καθυστερώντας όσο μπορούσε. Ήθελε να τον κάνει να περιμένει. Μα τι ανόητη σκέψη. Φτάνοντας στον όροφο, είδε την πόρτα του μισάνοιχτη. Την περίμενε ξαπλωμένος στο κρεβάτι παρατηρώντας την είσοδο της. Η καύλα που είδε στα μάτια του, έκανε αμέσως το μουνί της μούσκεμα.

Φορούσε φανελάκι που άφηνε ακάλυπτα τα δυνατά του μπράτσα και διακριτικά διέγραφε το σκληρό σαν πέτρα στήθος του που λάτρευε. Παρατήρησε το φούσκωμα στο μποξεράκι του να φουσκώνει και ανυπομονούσε για τη νύχτα που μόλις άρχιζε. Καταλάβαινε πως την ήθελε τόσο πολύ όσο και αυτή. Σηκώθηκε από το κρεβάτι καθώς εκείνη πλησίαζε και στάθηκε όρθιος μπροστά της. Εκείνη, μόλις έφτασε κοντά του, άρχισε να ξεκουμπώνει τα κουμπιά από το μπλουζάκι της αργά, ένα-ένα, κοιτάζοντας τον στα μάτια. Τα στήθη της ελευθερώθηκαν και τον άκουσε να ανασαίνει βαθιά. Έπρεπε να προσπαθήσει πολύ για να μην ορμήσει πάνω του. Ήθελε να τον κάνει να περιμένει.

Μόλις το μπλουζάκι της έπεσε στο πάτωμα, έπιασε μόνη τα στήθια της, τραβώντας τις ρόγες και κάνοντας κύκλους με τα δάχτυλα της γύρω τους, χωρίς να πάρει το βλέμμα της από τα μάτια του. Έβλεπε ,μέσα τους πόσο ήθελε να την πάρει, μα δεν έκανε τίποτα άλλο από το να την κοιτάζει σαν υπνωτισμένος. Ξεκούμπωσε τη φούστα της και την άφησε να πέσει στο πάτωμα μένοντας με τα τακούνια και τα κόκκινα εσώρουχα της. Ο ήχος της ανάσας του που βάραινε, έκανε τα γόνατα της να μην μπορούν την κρατήσουν. Τον έσπρωξε στο κρεβάτι και αμέσως ανέβηκε πάνω του. Τον βοήθησε να βγάλει το φανελάκι του και ξανακάθισε στους κοιλιακούς του, ώστε το μουσκεμένο μουνάκι της να ακουμπά πάνω του.

Έγειρε μπροστά και τον φίλησε. Καθώς εκείνος προσπάθησε να την αγγίξει, εκείνη τραβήχτηκε και κούνησε αρνητικά το κεφάλι της. Αυτός ήξερε αυτό το παιχνίδι και τους κανόνες. Τίποτα δεν θα γινόταν αν εκείνη δεν ήταν έτοιμη. Έγειρε ξανά μπροστά ακουμπώντας το στήθος της στο πρόσωπο του. Εκείνος πεινασμένα άρχισε να ασχολείται με τις ρώγες της, δαγκώνοντας τες ελαφρά και προσπαθώντας να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο από τα στήθια της στο στόμα του, κάνοντας τη να αναστενάζει. Εκείνη κατέβηκε λίγο πιο κάτω και έκατσε πάνω στην πούτσα που πάσχιζε να ελευθερωθεί από το μποξεράκι.

Γύρισε προς τα κάτω και κατέβασε το μποξεράκι του ελευθερώνοντας το καυλί του. Αυτό ήταν. Δεν μπορούσε να αντισταθεί άλλο. Γρήγορα έσκυψε και πήρε την πούτσα του στο στόμα, ενώ εκείνος έσκισε το εσώρουχο της και βύθισε με μιας τη γλώσσα του στο μουνί της που έσταζε πάνω από το πρόσωπο του. Σηκώθηκε και κάθισε πάνω στο πρόσωπο του απολαμβάνοντας το γλειφομούνι του. Αυτός ήξερε πόσο της αρέσει. Σε ελάχιστο χρόνο έχυνε τεράστιες ποσότητες από τους χυμούς της στο πρόσωπο του, κάνοντας τον κυριολεκτικά μούσκεμα. Αμέσως γύρισε και κάθισε πάνω στην πρησμένη του πούτσα, νιώθοντας τη να γλίστρα μέσα στο μουνί της που ακόμα έσταζε τους χυμούς από τον οργασμό της. Κάθε σκέψη ή ενδοιασμός είχε γίνει καύλα. Αυτός ανασήκωνε τη λεκάνη του για να συναντά το ρυθμό της, κρατώντας τη με το ένα χέρι από τα μαλλιά και με το άλλο της έτριβε τις ρώγες, δημιουργώντας την εικόνα κάποιου που ήθελε να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο από εκείνη πριν φύγει.

Καθώς ανεβοκατέβαινε πάνω στο καυλί του, έγειρε πίσω και χούφτωσε δυνατά τα αρχίδια του. Εκείνος είχε σχεδόν βυθίσει τα δάχτυλα του στο απαλό δέρμα του κώλου της και με ένα δυνατό μουγκρητό άρχισε να χύνει μέσα στο μουνί της. Εκείνη ανεβοκατέβαινε ακόμα πιο έντονα τώρα θέλοντας να αδειάσει κάθε σταγόνα από τα αρχίδια του μέσα της λούζοντας για μια ακόμα φορά την πούτσα του με τα χύσια της.

Έπεσε ξέπνοη πάνω του ικανοποιημένη μετά από μια εβδομάδα που μπορούσε να τον βλέπει αλλά όχι να τον αγγίζει. Αντάλλαξαν υγρά φιλιά για κάμποση ώρα μα ήξερε πως σε λίγο θα έπρεπε να φύγει. Σηκώθηκε, ντύθηκε, και έγειρε πάνω του γα ένα τελευταίο φιλί.

- Πότε θα βρεθούμε ξανά;...

τη ρώτησε με ύφος μικρού παιδιού.

- Αύριο, θα σας δω στο σχολείο κύριε καθηγητή.

 

(Copyright protected OW ref: 66034)