Ξενοδοχείο με full εξηπηρέτηση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αληθινή ιστορία από φέτος το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι είχα πιάσει περιστασιακά δουλειά σε ένα ξενοδοχείο, στην καθαριότητα των δωματίων. Κάποια μέρα ενώ έκανα τη βάρδια μου σε κάποιο δωμάτιο, άκουσα το καρτοκλειδί στην πόρτα και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο (δεν έκανα και τίποτα κακό) χώθηκα στη ντουλάπα του δωματίου. Κοιτάζοντας από τις γρίλιες της πόρτας, είδα μια ξανθιά κυρία που μπήκε φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, τόσο μικρό που φαίνονταν ο υπέροχος κώλος της.

Σε δευτερόλεπτα είχε μείνει εντελώς γυμνή. Από το σημείο που ήμουν μπορούσα μόνο να τη βλέπω από πίσω. Αργά-αργά κατευθύνθηκε γυμνή προς το κρεβάτι, ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια της φανερώνοντας το τρυφερό της μουνάκι. Ο πούτσος μου είχε αρχίσει να ανταποκρίνεται στο θέαμα που γίνονταν όλο και πιο ενδιαφέρον καθώς η κυρία άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της.

Ξαφνικά τα κουτιά παπουτσιών πάνω στα οποία στήριζα την πλάτη μου υποχώρησαν κάνοντας με να χάσω την ισορροπία μου και να ακουμπήσω την πόρτα της ντουλάπας κάνοντας τόσο θόρυβο όσο ήταν αρκετός για να με ακούσει. Σηκώθηκε απότομα και άνοιξε την πόρτα της ντουλάπας βλέποντας έναν άγνωστο με την πούτσα καυλωμένη στο χέρι. Δεν δίστασε ούτε για ένα δεύτερο. Με τράβηξε στο κρεβάτι, ενώ το μόνο που περίμενα να κάνει ήταν να με πετάξει έξω με τις κλωτσιές και να με αναφέρει και στο διευθυντή. Με έσπρωξε κι έπεσα ανάσκελα στο κρεβάτι και ρώτησα αμήχανα μήπως θα έπρεπε να φύγω, για να πάρω την αποστομωτική απάντηση…

- Έχω αιώνες να γαμηθώ καλά.

Χωρίς άλλη κουβέντα τράβηξε παντελόνι και εσώρουχο μαζί και πήδηξε πάνω μου φέρνοντας μας σε στάση 69. Άρχισε να με τσιμπουκώνει και άγρια απαιτούσε να σταματήσω να κάθομαι και να φάω το μουνί της. Άρχισα πρόθυμα να της το τρώω αρπάζοντας το σφριγηλό της κώλο για να τη φέρω πιο κοντά μου. Σε λίγο ήμουν έτοιμος να χύσω και της το είπα. Σταμάτησε να με τσιμπουκώνει και της ζήτησα να ξαπλώσει. Άρχισα να κάνω μασάζ στο μουνί της κι εκείνη να ουρλιάζει από καύλα και ικανοποίηση τόσο δυνατά που μας έκαναν παρατήρηση να μη φωνάζουμε από τα διπλανά δωμάτια. Της έγλειφα το μουνί και είχε τρελαθεί εντελώς. Σταμάτησα, ξάπλωσα και της ζήτησα να κάτσει από πάνω μου και αμέσως άρχισε να με ιππεύει με ένα ξέφρενο ρυθμό που έκανε ολόκληρο το κρεβάτι να μετακινείται καθώς εκείνη ούρλιαζε από ευχαρίστηση.

Κάποια στιγμή σηκώθηκε από την πούτσα μου και μου ζήτησε να της γαμήσω τον κώλο. Δεν είχα γαμήσει ποτέ κώλο στη ζωή μου. Ακολουθώντας της οδηγίες της, της χαλάρωσα την τρυπούλα με τα δάχτυλα και της έγλειψα τη σούφρα μέχρι που ήταν έτοιμη για να δεχτεί την πούτσα μου. Γλίστρησα το καυλί μου στον υπέροχο κώλο της και άρχισα να τη γαμάω με δύναμη στα τέσσερα σαν τη σκύλα, βρίζοντας τη χυδαία, μέχρι που έφτασα να μην αντέχω άλλο και βγάζοντας την πούτσα που από την ξεχειλωμένη πια σουφρίτσα της, τίναξα το σπέρμα μου σε όλη της την πλάτη και τα κωλομάγουλα.

Μείναμε ξαπλωμένοι για λίγη ώρα, μέχρι που η πούτσα μου ήταν πάλι έτοιμη για ένα δεύτερο γύρο που ακολούθησε.

Μετά από αυτό το περιστατικό και ενώ είχε προγραμματίσει σύντομες διακοπές στο ξενοδοχείο, έμεινε σχεδόν μέχρι τέλος Σεπτέμβρη και τα γαμήσια ήταν καθημερινά. Ίσως πρέπει να ζητήσω ποσοστά από την επιχείρηση γιατί δημιουργώ μόνιμους πελάτες.

 

(Copyright protected OW ref: 65992)