Εγώ, ο άντρας μου και ο γαμιάς μας (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Ο Θανάσης έρχεται σπίτι μας επιτέλους...

Το κουδούνι χτύπαγε παρατεταμένα. Κοιταχτήκαμε με τον Νίκο σαστισμένοι σαν να μην περιμέναμε επισκέψεις. Η καρδιά μου χτύπαγε σαν τρελή, έτοιμη να σπάσει.

-    Θα ανοίξω εγώ Τζούλη, να δω και λίγο τα παιδιά στην θυροτηλεόραση, δεν τους έχω ξαναδεί.

-    Ναι αγάπη μου όπως θέλεις.

Σηκώθηκε είδε στην οθόνη προφανώς μόνο τον Θανάση και πάτησε να ανοίξει η εξώπορτα.

-    Είναι μόνος του, δεν είδα πουθενά τη φίλη σου, είπε ο Νίκος.

-    Ίσως έρθει σε λίγο η Δήμητρα,

απάντησα εγώ με μεγάλη αγωνία. Έκατσα στον καναπέ και άφησα τον Νίκο να κάνει ην υποδοχή.

-    Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε; Εσύ πρέπει να είσαι ο Νίκος, μου έχει μιλήσει η Δήμητρα με τα καλύτερα λόγια. Εγώ είμαι ο Θανάσης.

-    Χαίρω πολύ Θανάση, η Δήμητρα που είναι;

-    Μου είπε ότι κάτι της έτυχε τελευταία στιγμή και θα αργήσει να έρθει εάν τα καταφέρει τελικά. Υπάρχει πρόβλημα;

-    Όχι, απάντησε ο Νίκος, καλοδεχούμενος να είσαι, είμαστε φιλόξενοι έτσι και αλλιώς.

Σηκώθηκα από τον καναπέ και πλησίασα να χαιρετήσω και εγώ ενώ είχα διαλυθεί από το τρέμουλο της αγωνίας και της προσμονής. Ο Θανάσης πρόλαβε και μίλησε πρώτος.

-    Εσύ είσαι η Τζούλια, φτου σου κοπελάρα μου είσαι κούκλα, καλά μου έλεγε η Δήμητρα.

-    Σε ευχαριστώ Θανάση και εσύ είσαι γοητευτικός,

ανταπέδωσα το κομπλιμέντο καθώς τον χαιρετούσα με απαλό μαγούλισμα. Έλα να καθίσεις να σε κεράσουμε κάτι. Τον παρατήρησα λίγο πιο προσεκτικά. Φορούσε τζιν και πουκάμισο μαύρο, φαινόταν αδυνατισμένος και άφησα να μου ξεφύγει ένα βλέμμα στον καβάλο του. Θεέ μου ήταν πολύ φουσκωμένος, λες και του είχε σηκωθεί ήδη. Ανατριχίλες με διαπέρασαν καθώς θυμόμουν το άγριο γαμήσι που είχαμε κάνει προ μηνός περίπου. Το πρόσεξε και αυτός ότι τον κοίταξα εκεί χαμηλά και μου έκλεισε το μάτι, μουρμουρίζοντας κάτι χωρίς να τον κοιτάει ο Νίκος. Καθίσαμε με τον Νίκο στον ένα καναπέ πλάι-πλάι και ο Θανάσης απέναντι μας στην πολυθρόνα.

-    Τι θα πιεις Θανάση;… ρώτησε ο Νίκος.

-    Ουίσκι με κόλα απάντησε

και ο Νίκος σηκώθηκε να φέρει τα ποτά μας λέγοντας Τζούλη θα πιούμε το ίδιο και εμείς;

-    Ναι μωρό μου το ίδιο και για εμένα απάντησα.

-    Πώς τα πάω;…

ψιθύρισε χαμηλόφωνα ο Θανάσης, που μόλις τον άκουσα.

-    Έχεις φάει Θανάση;…

είπα φωναχτά ενώ του έκανα νόημα με τον αντίχειρα ότι όλα ok.

-    Θα ήθελες να φας κάτι περιμένοντας την Δήμητρα;

-    Όχι ευχαριστώ δεν είναι απαραίτητο, άλλωστε ήρθα για να γνωριστούμε καλύτερα και ένα ποτό βοηθάει πάντα σε αυτό, έτσι δεν είναι;

-    Έχεις δίκιο Θανάση

απάντησα ενώ το βλέμμα ήταν στον καβάλο του, που τον έτριβε με νόημα. Αν και ξεδιάντροπη χειρονομία εμένα με γέμισε προσμονή και νέες ανατριχίλες ανέβαιναν στα μπούτια μου. Ήρθε και ο Νίκος με τα ποτά μας και αφού τα σέρβιρε έκατσε πλάι μου και πέρασε το χέρι του στους ώμους μου.

-    Είστε αγαπημένο και πολύ όμορφο ζευγάρι, παιδιά χαίρομαι που είμαι μαζί σας. Πιστεύω ότι θα περάσουμε υπέροχα, είπε ο Θανάσης σπάζοντας το παγωμένο κλίμα που είχε αρχίσει να δημιουργείται. Και συνέχισε…

-    Έχετε εμπειρίες παιδιά από τέτοιες καταστάσεις.

-    Όχι απάντησε ξερά ο Νίκος.

-    Τζούλια βάλε λίγη μουσική, κάτι απαλό όμως να παίζει, μου είπε ο Θανάσης, το ποτό και η μουσική φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά.

Έβαλα ένα CD να παίζει και χώθηκα στην αγκαλιά του Νίκου ξανά στον καναπέ.

-    Εγώ είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να περάσετε καλά και να ανανεωθείτε, φίλησε τη Νίκο μην μου δίνετε σημασία κάντε ότι δεν υπάρχω.

Ο Νίκος με κοίταξε με απορία αλλά έγειρε και με φίλησε χωρίς να πει τίποτα. Ανταποκρίθηκα αγκαλιάζοντάς τον, μισό-κλείνοντας τα μάτια, προσπαθώντας να κοιτάω και τον Θανάση που έπινε το ποτό του ήρεμα καθώς μας κοίταζε με ενδιαφέρον. Άρχισε να με χουφτώνει στο στήθος πάνω από την αμάνικη μπλούζα και συνεχώς με φίλαγε, τώρα στον λαιμό και στον ώμο. Έκανα νόημα στον Θανάση να έρθει πιο κοντά μας. Αυτός σηκώθηκε, ξεκούμπωσε το παντελόνι και με ξεδιαντροπιά έβγαλε τον τεράστιο πούτσο του έξω, που ήταν μισοσηκωμένος και μας πλησίασε όρθιος. Τον κούνησε μπροστά στο πρόσωπό μου και έπιασε το χέρι μου και με έβαλε να του τον αγγίξω, καθώς ο Νίκος παρέμενε σκυμμένος στον λαιμό μου, γλείφοντας με.

-    Έλα Τζούλια μου, παιξ’ τον μου λίγο να σηκωθεί, να σας ικανοποιήσει.

Άπλωσα το τρεμάμενο χέρι μου και τον άρπαξα από την βάση παίζοντας τον ελαφρά. Μόλις άφησε από το χέρι του, το τεράστιο μέλος έκανε μια ελαφριά καμπύλη προς τα κάτω και μια σταγόνα φάνηκε στην τρύπα μπροστά στο τεράστιο σκεπασμένο ακόμα από την βάλανο, κεφάλι του. Ήταν εντυπωσιακός ο άτιμος, με τρέλαινε και μόνο να τον παίζω. Ο Νίκος σήκωσε το κεφάλι του από τον λαιμό μου και γούρλωσε τα μάτια κοιτάζοντας την καμπυλωτή πούτσα του Θανάση.

-    Θανάση τον έχεις τεράστιο φίλε. Πω, πω τι πούτσα είναι αυτή; Και δεν σου φαινόταν πραγματικά. Και ακόμα δεν έχει σηκωθεί.

-    Είναι όλος δικός σας μωρά μου, έκανε με περηφάνια ο Θανάσης. Συνέχισε να φιλάς το μωράκι σου και εγώ θα την ταΐσω πούτσα την μικρούλα μας. Ε Τζούλια συμφωνείς;

Έγλειψα τη σταγόνα και άρχισα να βάζω στο στόμα μου σιγά-σιγά το τεράστιο κομμάτι κρέας που ήταν στο ύψος των ματιών μου και έγερνε προς τα κάτω. Ο Νίκος αφοσιώθηκε πάλι στον λαιμό μου μη τολμώντας να κοιτάξει καθώς η πούτσα του Θανάση βυθιζόταν στο στόμα μου. Με κλειστά μάτια, το στόμα ορθάνοιχτο και την γλώσσα μου να γλείφει το τεράστιο κεφάλι της πούτσας του, απολάμβανα την όμορφη πίπα, καθώς ο άντρας μου είχε το χέρι του μέσα στην φόρμα μου και ψαχούλευε να βρει την κλειτορίδα μου, δαγκώνοντας απαλά τον λαιμό μου. Ήμουν στα ουράνια και τα υγρά μου ξεχείλιζαν από το μουνάκι μου, καθώς ανατριχίλες διαπερνούσαν το σώμα μου. Ο Θανάσης όρθιος χάιδευε με το ένα του χέρι το κεφάλι μου, τραβώντας με, απαλά προς το μέρος του, αλλά με το άλλο του χέρι έκανε κάτι που με εξέπληξε. Άρχιζε να χαϊδεύει απαλά τα μαλλιά του Νίκου, μουρμουρίζοντας…

-    Είστε υπέροχοι μωρά μου… είστε τέλειοι.

Ο Νίκος δεν αντιδρούσε στο χάδι του Θανάση και συνέχισε το γλείψιμο του λαιμού μου, ξέροντας ότι αυτό με τρελαίνει. Προσπαθούσα να καταπιώ όσο μπορούσα περισσότερο από το κρέας του Θανάση, πνιγόμουν και δυσκολευόμουν να πάρω ανάσα, καθώς το τέντωμα του στόματός μου, έκλεινε τα ρουθούνια μου. Με γαργάλαγε στο λαιμό και μου ερχόταν να ξεράσω κάθε φορά που χτύπαγε στο λαρύγγι μου. Το έβγαλα έξω λίγο να αναπνεύσω και τα σάλια μου μαζί με βλέννες, κόλλησαν ανάμεσα στα χείλη μου και στο κεφάλι της πούτσας του. Τα μάζεψα με το χέρι μου και τον πασάλειψα παίζοντάς τον δυνατά. Ο Νίκος με φίλησε με γλώσσα και τα υγρά μου από το στόμα μου ανακατεύτηκαν με τα δικά του σάλια. Η πούτσα του Θανάση ήταν στα πρόσωπα μας, την ξαναπήρα γρήγορα στο στόμα μου, καθώς ο Νίκος μου έγλειφε το μάγουλο και ξανά τον λαιμό. Ήμουν απίστευτα ερεθισμένη, καθώς τα δάχτυλα του Νίκου έπαιζαν πια με την κλειτορίδα μου.

-    Έλα αγόρι μου, πιασ’ τον και εσύ,

έλεγε ο Θανάσης έχοντας πιάσει με τις τεράστιες παλάμες του το ελεύθερο χέρι του Νίκου, τραβώντας το προς το μέλος του που περίσσευε από το στόμα και τα χέρια μου. Ένιωσα και το χέρι του Νίκου πάνω στο σκληρό πια κρέας του Θανάση, που στεκόταν όρθιο χωρίς να γέρνει προς τα κάτω, σαν παλούκι φυτεμένο ανάμεσα στα πόδια του.

-    Καλά ρε Θανάση πόσο τον έχεις;

αναρωτήθηκε λιγωμένα ο Νίκος.

-    Εσείς μου τον κάνατε έτσι τεράστιο σήμερα. Παρ’ τον Νίκο και λίγο στο στόμα να ευχαριστηθείς, μην ντρέπεσαι στο σεξ όλα επιτρέπονται.

Έκπληκτη είδα τον άντρα μου, το στήριγμα του σπιτιού μας, τον κουβαλητή μας, τον πατέρα της κόρης μας, να τον τραβάει από το στόμα μου και να τον παίρνει στο δικό του. Τα σάλια μου μας πλημμύρισαν και τους δυο καθώς έτρεξαν επάνω μας. Τον ρούφηξε με μιας πολύ βαθιά, πολύ περισσότερο από ότι τα είχα καταφέρει εγώ, και ο Θανάσης με άφησε και τον τράβηξε δυνατά να τον πάρει και άλλο μέσα του.

-    Έτσι αγόρι μου ρούφα την πουτσάρα μου, έτσι καυλιάρη μου, έτσι…

έλεγε εκστασιασμένος ο Θανάσης. Ανασήκωσα ελαφρά τον Νίκο τραβώντας του το σορτσάκι και το καβλάκι του πετάχτηκε έξω. Έπεσα στα γόνατα μπροστά του και του το πήρα στο στόμα, ενώ ο Θανάσης όρθιος από πάνω μου έδινε μια άγρια πίπα στον άντρα μου, που ήταν καθιστός στον καναπέ με ανοιχτά τα πόδια. Του το έπαιζα γρήγορα καθώς είχα το κεφαλάκι του μέσα στο στόμα μου, το πιπιλούσα και αυτός μούγκριζε μπουκωμένος άγρια με τον ψώλαρο του Θανάση. Τα χύσια του πετάχτηκαν στο στόμα μου, πάρα πολύ γρήγορα, και εγώ αμέσως άρχισα να τα καταπίνω όσο μπορούσα. Τώρα χτυπιόταν και συστρεφόταν καθισμένος στον καναπέ με τα δυο χέρια του Θανάση πίσω από το κεφάλι του, την πουτσάρα του όρθιου γαμιά μας βαθιά στο στόμα του και εμένα καθισμένη στο πάτωμα να στραγγίζω με το χέρι και το στόμα τα χύσια του.

Άλειψα το χέρι μου με τα χύσια του και όρμησα στο τρυφερό κωλαράκι του άντρα μου, παραβιάζοντας την χαλαρή κωλότρυπα του και λιπαίνοντας την με αυτά. Αυτή ανοιγόκλεινε ακόμα από την βιαιότητα του οργασμού του, καθώς με το άλλο έπαιζα ακόμα το πουτσάκι του που έμοιαζε παιδικό μπροστά στον ψώλαρο που λίγο πάνω από το κεφάλι μου, ρούφαγε και κατάπινε όσο μπορούσε πιο βαθιά. Τώρα ο Θανάσης έκανε λίγο πίσω και ο Νίκος ακολούθησε την κίνησή του μη θέλοντας να αφήσει την ψωλάρα από το στόμα του.

-    Να καθίσω λίγο παιδιά, δεν αντέχω όρθιος τέτοια πίπα Νίκο μου,

είπε ο Θανάσης και έκατσε στην φαρδιά πολυθρόνα σε ξαπλωτή στάση. Η ψωλάρα του κοίταζε το ταβάνι, φιληθήκαμε με τον Νίκο και γονατιστοί πήγαμε μπροστά του και τον πιάσαμε και οι δύο με τα χέρια μας, παίζοντας τον πάνω κάτω με ρυθμό.

-    Ψωλίτσες μου, με τρελαίνετε, γλείψτε τον γαμιά σας.

Και οι δύο μαζί πέσαμε στο μέλος του ο ένας το τεράστιο πουτσοκέφαλο και εγώ τον μακρύ κορμό του μέχρι τα μπαλάκια του τένις που είχε στα αρχίδια του μέσα. Φιλιόμασταν και αλλάζαμε ρόλους καθώς ο Θανάσης μούγκριζε και μας έβριζε καυλωμένος…

-    Καργιολίτσες μου, αχόρταγες, ψωλίτσες μου, μουνίτσες μου, κάντε με να χύσω επιτέλους…

Το καβλάκι του άντρα μου ήταν ολόρθο πάλι και καθώς ήμασταν γονατιστοί του το έπαιζα όποτε προλάβαινα. Δεν άντεχα άλλο, είχα φτιαχτεί απίστευτα, ήθελα να γαμηθώ οπωσδήποτε, να με σκίσει πάλι αυτή η ψωλάρα να την νιώθω να χτυπάει στην μήτρα μου και να με σκίζει. Σηκώθηκα επιτακτικά και τον καβάλησα με το πρόσωπο προς τον άντρα μου και την πλάτη σε αυτόν. Τον έπιασα με τα δυο χέρια και τον κράταγε και ο άντρα μου, μαζί τον χώσαμε στην μουσκεμένη μου τρύπα.

-    Αχ… φώναξα, επιτέλους θέλω να με σκίσεις, έτσι πόνα με γαμιά μου, ξεπάτωσε το μουνάκι μου…

και άρχισα να χοροπηδάω πάνω του. Ο άντρας μου σηκώθηκε πάτησε στην πολυθρόνα και μου το έδωσε στο στόμα.

-    Ρούφα με πάλι παλιοκαριόλα, ξεπάτωσε την ρε Θανάση ξέσκισε  τη γαμημένη…

Αυτό ήταν. Ο σπασμός με διαπέρασε από πάνω μέχρι κάτω, ο ψώλαρος ήταν στην είσοδο της μήτρας μου και άρχισα να χύνω δυνατά…

-    Χύνω η ξεκωλιάρα χύνω γαμιά μου, χτύπα την μήτρα μου να την διαλύσεις, χύνω…

και έπεσα στο πλάι διαλυμένη και ξέπνοη αλλά ικανοποιημένη πλήρως. Ο Νίκος όρμησε και βούτηξε την υγρή από τα ζουμιά μου ψωλάρα και την έβαλε στο στόμα του μανιασμένα.

-    Γλείψε με πουστράκι μου, προσκύνησε με όμορφο αγόρι,

έλεγε ο Θανάσης ξαπλωμένος βαθιά στην πολυθρόνα. Έπεσα στο πάτωμα και άρχισα την πίπα στον Νίκο που τσιμπούκωνε με μανία τον Θανάση.

-    Βάλε μου και λίγο δάχτυλο να χύσω Τζούλη μου,

έλεγε ο Νίκος μέσα στα πλατς-πλατς του ψώλαρου του Θανάση. Πασάλειψα υγρά από το ανοιγμένο μου μουνάκι και του έβαλα πάλι δάχτυλο καθώς του τον έπαιζα πάλι.

-    Ωχ… πάρτε τα φλόκια μου…

ούρλιαζε ο Θανάσης, καθώς αυτά πεταγόντουσαν στο πρόσωπο του Νίκου, στο σώμα μας, στο πάτωμα.

-    Χύνω κι εγώ…

μούγκριζε πάλι ο Νίκος, και συνέχισα το άρμεγμα του καυλιού του και το χώσιμο δυο δαχτύλων στον κώλο του. Αφού τελείωσε το χύσιμο του Θανάση και ο Νίκος πασαλειμμένος στα χύσια ήταν στο πάτωμα, καβάλησα την μισοσηκωμένη του καβλάρα και την έχωσα στο μουνί μου, αρχίζοντας να ανεβοκατεβαίνω πάνω της.

-    Δεν αντέχω άλλο έλεγε ο Θανάσης.

-    Λίγο ακόμα γαμιά μου κρατήσου, κοντεύω η γαμιόλα να χύσω, φώναζα εγώ.

Ιδρωμένη πάλευα με το θηρίο του γαμιά μου, μέσα στο μουνάκι μου, καθώς είχα γαντζωθεί με τα νύχια μου στο στήθος του και πηγαινοερχόμουν.

-    Ναι χύνω… αχ ναι έτσι… χύνω, τι κάβλα είναι αυτή…

Έφτασα σε δεύτερο οργασμό εκστασιασμένη και έπεσα πάνω στον γαμιά μας ευτυχισμένη και εξαντλημένη με τον ψώλαρο του ακόμα μέσα μου. Κάτσαμε πλάι-πλάι στον καναπέ όλοι και χαϊδευόμασταν τρυφερά σαν ερωτευμένοι. Καπνίσαμε γελώντας σαν μαθητούδια και χωρίσαμε δίνοντας υπόσχεση κάποια στιγμή να το επαναλάβουμε. Ήταν το ωραιότερο γαμήσι, μέχρι το επόμενο βέβαια.

 

(Copyright protected OW ref: 65843)