Η καυλιάρα υπάλληλος

Δημοσιεύθηκε από kkkkkk
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η νεαρή υπάλληλος κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή του αφεντικού ή μήπως το αντίθετο;

Μετά από αρκετά χρόνια που δούλευα μόνος μου για πολλές ώρες αποφάσισα να πάρω μια υπάλληλο για να μπορώ να ξεκουράζομαι λίγο. Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στην Γεωργία.

Από την αρχή εντυπωσιάστηκα από την προθυμία της στη δουλειά, αλλά και από το εκπληκτικό στήθος της και το τουρλωτό κωλαράκι. Όσο περνούσαν οι μέρες ντυνόταν όλο και πιο σέξι, άρχισε να με πλησιάζει, να κολλάει πάνω μου και γενικώς να πετάει σπόντες του στυλ… «έκαψα το φαγητό σήμερα γιατί ο φίλος μου με είχε στα τέσσερα και τέτοια».

Η τσουλίτσα με είχε κάνει τούρμπο αλλά κρατιόμουνα γιατί δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα, αλλά και επειδή δεν ήξερα που το πάει. Ένα μεσημέρι ήμασταν μόνοι μας και τακτοποιούσαμε κάποια πράγματα και τότε της πέφτει ένα κουτί κάτω και σκύβει να το πάρει. Έτσι όπως έσκυψε φάνηκε το στριγκάκι και λέω χαριτολογώντας ότι ο βιαστής δε φταίει πάντα. Με ρωτάει αν μου άρεσε αυτό που είδα, της απάντησα φυσικά και τότε μου λέει… «τι περιμένεις»;

Την αγκαλιάζω και αρχίζω να τη φιλάω παθιασμένα. Της βγάζω την μπλούζα και το σουτιέν και βλέπω ένα σφιχτό βυζάκι με τέλεια ρώγα. Την πιπιλάω για αρκετή ώρα και καταλαβαίνω ότι έχει τρελαθεί. Βγάζω έξω τον πούτσο μου και της τον δίνω στο στόμα. Μου έκανε το πιο τέλειο τσιμπούκι που μπορεί να κάνει μια γυναίκα και φυσικά, τελείωσα στο στόμα της και τα ήπιε όλα. Μετά κατέβηκα στο ξυρισμένο της μουνάκι και άρχισα να το γλείφω με μανία. Ήταν η σειρά μου να της ανταποδώσω την καύλα που με έκανε να νιώσω.

Μετά από κανένα δεκάλεπτο, δεν άντεξε και με παρακαλούσε να τη γαμήσω κάτι που έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση. Σφιχτό νεανικό μουνάκι που έκανε τον πούτσο μου να τρελαθεί. Όσο την γαμούσα έπαιζα και με την πίσω τρυπούλα της που ήταν παρθένα. Μου είπε ότι δεν ήθελε και το σεβάστηκα αλλά δεν έπαψα να παίζω με αυτή.

Όταν στήθηκε στα τέσσερα τα είδα όλα. Μια απίστευτη κωλάρα και ένα μουνί έτοιμο να καταπιεί τον πούτσο μου όπως έγινε. Της τράβηξα τα μαλλιά και τη χτυπούσα αλύπητα στα κωλομέρια κάτι που την τρέλανε. Έχυσε με σπασμούς και μετά από λίγο της τον έβαλα στο στόμα και τα ήπιε όλα για δεύτερη φορά. Ήταν το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου μέχρι το επόμενο που θα σας το διηγηθώ κάποια άλλη στιγμή.

 

(Copyright protected OW ref: 65770)