Εγώ και το γυναικάκι μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είμαι ο Γιάννης, 29 χρόνων και είμαι παντρεμένος με τη Μαίρη 28 χρόνων. Τα πάμε πολύ καλά στην ερωτική μας ζωή, αλλά μετά από αυτή τη μέρα που θα σας διηγηθώ τα πάμε ακόμα καλύτερα.

Λοιπόν, με τη Μαίρη πέρυσι είχαμε κανονίσει να πάμε ένα διήμερο διακοπές με τους κουμπάρους μας στο Πήλιο, σε ένα απομακρυσμένο μέρος που έχει πολύ ησυχία. Μας είπαν μάλιστα ότι αν δεν έχεις εκεί παρέα δεν μπορείς να περάσεις ούτε μια μέρα καλά.

Μια εβδομάδα πριν πάμε μας είπαν οι κουμπάροι μας πως δεν θα έρθουν τελικά γιατί η μαμά της κουμπαράς μπήκε στο νοσοκομείο (ευτυχώς όλα πήγαν καλά). Εμείς απελπιστήκαμε πολύ και επηρεασμένοι από όλα αυτά που είχαμε ακούσει για το μέρος σκεφτήκαμε να μην πάμε ούτε εμείς. Μετά όμως αλλάξαμε γνώμη (ευτυχώς) και πήγαμε.

Όταν φτάσαμε εκεί βλέπουμε τα δωματιάκια , τον προθάλαμο του ξενοδοχείου και τη θάλασσα. Αυτά και τίποτα άλλο. Εντάξει και κάνα δυο ζευγάρια ακόμα. Απογοητευτήκαμε. Είχαμε πάει και από Παρασκευή βράδυ για να εκμεταλλευτούμε όλο το σαββατοκύριακο. Φτάνουμε λοιπόν στο δωμάτιο και η δικιά μου αρχίζει τα παράπονα. Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, τίποτα είχε πεισμώσει. Τελικά κατάφερα να την ξεκουνήσω και πήγαμε μια βόλτα στην παραλία. Ήξερα πως αυτό θα την ηρεμήσει (και θα την καυλώσει). Εκεί που περπατούσαμε λοιπόν, καθίσαμε να ξεκουραστούμε. Τη χαϊδεύω, είχε ηρεμήσει και φαινόταν στα ματιά της ότι ήθελε γαμήσι εδώ και τώρα. Άρχισα λοιπόν να τη φιλάω ασταμάτητα και είχαμε καυλώσει πολύ και οι δύο.

Φορούσε και ένα καυτό σορτσάκι με ένα τοπάκι που την έδειχνε θεά. Έχει ωραίο κωλαράκι και μεγάλα στητά βυζάκια. Έβαλα τον πούτσο μου μέσα της και βογκούσε ασταμάτητα. Μια γρήγορα μια αργά. Ήταν τέλεια. Χύσαμε και οι δυο μαζί. Σηκώθηκα με αγκαλιασμένοι και φύγαμε. Φτάσαμε στο δωμάτιο, πολύ ωραίο και κατάλληλο για ζευγαράκια. Η Μαίρη έκανε ότι ήταν κουρασμένη και έπεσε να κοιμηθεί, άλλα εγώ ήθελα κι άλλο. Άρχισα να την χαϊδεύω με τον καυλωμένο πούτσο μου και αυτή είχε αρχίσει να βγάζει υγρά. Την πήδηξα για ακόμη μια φορά και μετά κοιμηθήκαμε.

Δεν το έχω ξανακάνει έτσι με τη Μαίρη. Πιστεύω πως ήταν η καλύτερη μας φορά. Το Σάββατο το πρωί φύγαμε τελικά, γιατί δεν μας άρεσε καθόλου η εξυπηρέτηση.

 

(Copyright protected OW ref: 65656)