Η καυλιάρα καθηγήτρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία που θα σας διηγηθώ, συνέβη όταν ήμουν 17 χρονών και πήγαινα στη δευτέρα λυκείου. Γενικώς είμαι αρκετά εμφανίσιμος, 1.88 ύψος, 80 κιλά, ξανθός, και με αρκετά γυμνασμένο σώμα. Ωστόσο, λόγω του ότι είμαι πολύ ντροπαλός, ήμουν ακόμη παρθένος.

Ένα βράδυ λοιπόν, είχα πάει σε ένα club και κάποια στιγμή εμφανίζεται μια καθηγήτρια μου με τον άντρα της. Η καθηγήτρια μου παρόλο που είναι 40 χρονών, είναι σκέτη καύλα. 1.75, 65 κιλά, μακριά ξανθά μαλλιά, πράσινα ματάκια, μεγάλες βυζάρες και έναν τέλειο και αρκετά τουρλωτό για την ηλικία της κώλο. Έχω τραβήξει άπειρες μαλακίες για πάρτη της και μόλις την είδα με το τέλειο ντύσιμο της, άσπρη μπλουζίτσα που τόνιζε τις βυζάρες της και άσπρο στενό παντελόνι που φαινόταν η μαύρη στίγκαρα της, καύλωσα αμέσως. Εκείνη απλά με χαιρέτησε και έκατσε μαζί με τον άντρα της. Μετά από λίγο όμως, ήρθαν κάτι πουτανάκια μαθήτριες του άντρα της, εκείνος τις κάλεσε στο τραπέζι τους και άρχισε να ασχολείται με αυτές έχοντας παρατήσει τη γυναίκα του. Εκείνη φανερά ενοχλημένη έφυγε από το τραπέζι, ήρθε σ’ εμένα και με ρώτησε αν μπορεί να κάτσει μαζί μου γιατί βαριόταν μόνη της. Εγώ φυσικά δέχτηκα και αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα.

Κάποια στιγμή τη ρώτησα αν θα ήθελε να χορέψουμε και βλέποντας τον άντρα της να σαλιαρίζει με τα πουτανάκια δέχτηκε αμέσως. Χορεύαμε και καθώς ο πούτσος μου ακούμπαγε στην κωλάρα της, όπως ήταν λογικό έγινε τεράστιος και ευχόμουν να μην το καταλάβει, μάλλον δύσκολο. Έτσι κάποια στιγμή μου λέει…

-    πάντα τόσος είναι με τις καθηγήτριες σου;

Σάστισα αλλά με έβγαλε από τη δύσκολη θέση, τραβώντας με ως τις τουαλέτες. Εκεί άρχισε να με φιλάει παθιασμένα και να μου χαϊδεύει τον πούτσο που κόντευε να χύσει. Μου κατέβασε το παντελόνι και μόλις είδε τον πούτσο μού τρελάθηκε και άρχισε να μου τον γλείφει και να μου τον ρουφάει με μανία από την αρχή, ως τα αρχίδια και να λέει «τι πουτσάρα είναι αύτη που θα με γαμήσει σήμερα».

Άρχισα να της βγάζω τα ρούχα και να της ξεκουμπώνω το σουτιέν ενώ τρελάθηκα στη θέα των γυμνών της βυζιών που ήταν τεραστία και οι ρώγες πεταχτές. Το μουνάκι της ήταν πολύ υγρό και μόλις άρχισα να της γλείφω τις βυζάρες της, άρχισε να βογκάει και να χύνει ασταμάτητα. Με παρακάλαγε να την γαμήσω, αλλά της είπα πως δεν ήρθε ακόμη η ώρα. Έτσι άρχισα να γλείφω την σχεδόν άτριχη μουνάρα της που έσταζε από καύλα. Δεν πέρασαν 5 λεπτά και άρχισε να χύνει πάλι φωνάζοντας τόσο δυνατά, που νόμιζα πως θα μας ακούσει όλο το μαγαζί. Εν τω μεταξύ, να έχω τρελαθεί και το καυλί μου να έχει γίνει τόσο σκληρό και καυλωμένο όσο πότε άλλοτε. Μην αντέχοντας άλλο της το λέω κι εκείνη, σαν καλή πουτανίτσα, μου στήθηκε, δίνοντας μου θέα στη μουνάρα της. Μπήκα αμέσως μέσα της και την ένιωσα υπερβολικά υγρή. Άρχισα να την σφυροκοπώ με πολύ δύναμη. Εκείνη σχεδόν δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από τις κραυγές και τα βογκητά.

Όταν ένιωσα πια ότι δεν γινόταν να κρατηθώ άλλο, το κατάλαβε και έσκυψε μπροστά από τον πούτσο μου και άρχισε να με γλείφει μέχρι τα’ αρχίδια αρχικά πιο αργά και όλο και ανέβαζε ρυθμό μέχρι που την έλουσα ολόκληρη με το καυτό μου σπέρμα που έβγαινε άφθονο από το καυλί μου. Τα κατάπιε όλα λαίμαργα. Τέλος ντυθήκαμε μου έδωσε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο λέγοντας μου πως είμαι ο αγαπημένος της μαθητής, πως ακόμη δεν έχω δει τίποτα, πως έχει πολλά να μου μάθει και βγήκαμε από την τουαλέτα. Πήγε στον άνδρα της, τον φίλησε κοιτάζοντας με με νόημα και φύγανε.

Το ίδιο έκανα κι εγώ. Αυτό ήταν το πρώτο μου ξέσκισμα με την καθηγήτρια μου. Έκτοτε έγιναν πολλά, που μόνο που τα θυμάμαι καυλώνω. Θα θελα να μου πείτε αν σας άρεσε και αν θέλετε τη συνέχεια. Ευχαριστώ.

 

(Copyright protected OW ref: 65576)