Εγω η γυναικαμου και... (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Μετά το ξέσκισμα της γυναίκας του Τάκη, σειρά είχε ο Τάκης. Αν δεν είχε σειρά θα είχε παράπονο.

Ξαπλωμένοι όπως ήμασταν, της προτείνω να έρθει ο Τάκης να τη γαμήσει που τον κάνει κι αύτη πολύ κέφι και να τον πάρει στο κινητό να τον ψαρέψει να έρθει μόνος του σπίτι για καφέ. Έτσι κι έγινε. Τον πήρε και του το είπε. Του είπε δήθεν πως θα έφευγα, αλλά κανονίσαμε να μου κάνει σήμα με το φως στο μπαλκόνι όταν ξεκινήσουν για να είμαι παρών στο γαμήσι. Όταν ήλθε λοιπόν ο Τάκης και άρχισαν τα ωραία, την ώρα που του έκανε τσιμπούκι, του είπε πως θα πάει τουαλέτα και μου έκανε το σινιάλο με το φως. Γυρίζω, δήθεν, στο σπίτι και τους βρίσκω γυμνούς στο σαλόνι και τη Χαρά γονατισμένη μπροστά του να τον τσιμπουκώνει. Όταν με είδε ο Τάκης σάστισε και πήγε να ντυθεί. Εγώ τάχα εκνευρισμένος τη ρώτησα τι γίνεται κι εκείνη πολύ ήρεμα, καυλιάρικα και ναζιάρικα μου απάντησε πως έλειπα και ήθελε με κάποιον να γαμηθεί.

-    Νομίζω πως δεν πειράζει να σας παίρνω μάτι, έτσι δεν είναι;…

απάντησα. Ο Τάκης που είχε αρχίσει να «παίρνει τα επάνω του» δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και φαίνονταν όλα να έχουν πάρει το δρόμο τους. Η Χαρά ξεκίνησε πάλι να του χαϊδεύει τον πούτσο και να τον ξανακαυλώνει παίρνοντας του τσιμπούκι.

-    Γδύσου κι εσύ μωρό μου να σε βλέπω να καυλώνεις και να τον παίζεις που σου γαμάνε την πουτάνα τη γυναίκα. Καυλώνω περισσότερο να ξέρω πως γύρω μου έχω δύο πούτσες…

είπε η Χαρά, κλείνοντας μου το μάτι πονηρά. Γδύνομαι κι εγώ και έχοντας ήδη καυλώσει, με την πούτσα σηκωμένη τους προτείνω να πάμε στο κρεβάτι για καλύτερα. Μόλις μπήκαμε μέσα, η Χαρά ξάπλωσε με τα πόδια ανοιχτά και το μουνί της μουσκεμα.

-    Έλα Τάκη γάμα της το μουνί. Δεν το βλέπεις που κλαίει από την καύλα;

Εκείνος χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, πιάνει τον πούτσο του και της τν χώνει στην τρύπα της.

-    Αχ… έτσι γάμα μου το μουνί πουτσαρά Τάκη, ξέσκισε με…

κι εκείνος την κάρφωνε με λύσσα. Μετά από λίγο του ζήτησε να τη γαμήσει από τον κώλο και πάλι χωρίς πολλές καθυστερήσεις, έβαλε λιπαντικό στην πούτσα του και της τον βάζει με τη μία στην κωλότρυπα. Η Χαρά παρά τον πόνο που ένοιωσε και ούρλιαξε στην αρχή, συνέχισε να του ζητάει να της σκίσει τον κώλο. Εγώ πάω από μπροστά και της τον δίνω στο στόμα.

-    Θέλω να με γαμήσετε και οι δυο μαζί και να μου ξεσκίσετε μουνί και κώλο ταυτόχρονα…

ζήτησε. Ξάπλωσα εγώ ανάσκελα, με καβάλησε και τον έβαλε όλον μέσα στο μουνί της. Από πίσω ο Τάκης της γαμάει την κωλότρυπα. Για μισή ώρα τη γαμάμε έτσι και έχει παραλύσει από την καύλα.

-    Θέλω τα χύσια σας στο στόμα, όλα…

και μετά από λίγο τν γυρίζουμε ανάσκελα και με της πούτσες μας πάνω από το πρόσωπο της, αδειάζουμε τ’ αρχίδια μας πάνω. Η πουτάνα πασάλειβε όσα έπεφταν στο πρόσωπο της  και κατάπιε μέχρι σταγόνας όσα έπεσαν στο στόμα της. Αφού σκουπίστηκε, κάτσαμε και κάναμε τσιγάρο. Όπως κουβεντιάζαμε, ρωτάει η Χαρά τον Τάκη…

-    Η Μαρία έχει γαμηθεί ποτέ από δύο πούτσες ταυτόχρονα, όπως εγώ σήμερα;

-    Δεν νομίζω αλλά πολύ θα ήθελα να την ξεσκίσουμε με το Χάρη όπως ξεσκίσαμε εσένα σήμερα.

-    Γιατί δεν το κανονίζεις; Φερ’ την αύριο το βράδυ να πιούμε κάνα ποτό και κάτι θα κάνουμε…

Αυτά είπαμε και μετά από λίγο ο Τάκης έφυγε. Με το που έφυγε ο Τάκης, πήρε η Χαρά τη Μαρία και της τα είπε όλα με το Ν και με το Σ. Της εξήγησε το τι κανονίσαμε για την επόμενη και πως ο Τάκης δεν ξέρει τίποτα για το γαμήσι που της έριξε ο Χάρης.

Το επόμενο βράδυ λοιπόν, κατά τις εννέα, ήλθαν. Η Μαρία ντυμένη με ένα πουκάμισο που φαινόταν όλο το σουτιέν που φόραγε και μια φούστα σχετικά κοντή. Αφού πίναμε τα ποτάκια μας, κάποια στιγμή πήρε η Χαρά τη Μαρία να πάνε στο δίπλα δωμάτιο και «να αφήσουν τους άντρες να τα πουν». Ρωτάω τον Τάκη αν της έχει πει τίποτα για το τι έχουμε κανονίσει και μου απάντησε αρνητικά. Μετά από κάνα τέταρτο, ακούμε βογκητά από το δωμάτιο και καταλάβαμε πως έχουν αρχίσει το παιχνίδι. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα, όπου γυμνές πάνω στο κρεβάτι, η Χαρά της έγλειφε το μουνί και η Μαρία της πίεζε το κεφάλι πάνω του με δύναμη.

-    Τι θα γίνει, δεν θα γδυθείτε; Μόνο θα μας βλέπετε; Τάκη βλέπω κοιτάς την κωλάρα της Χαράς και έχεις πάθει. Γουστάρεις έτσι όπως κάθεται;

-    Μαρία αυτός ο κώλος είναι ποίημα.

-    Γιατί τον κοιτάς και δεν τον ξεσκίζεις τότε;

-    Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες. Καυλώστε μας πρώτα καλά και στην πορεία έχουμε πολλά να κάνουμε.

Πάω εγώ στη Μαρία και ο Τάκης στη χαρά και τον παίρνουν στο στόμα. Σε λίγο είναι και οι δύο ανάσκελα με τις πούτσες μας μέσα στα μουνιά τους, φιλιούνται στο στόμα με πάθος και χουφτώνουν η μία τα βυζιά της άλλης. Δεν πέρασε πολύ ώρα έτσι και με προτροπή της Χαράς αρχίζουμε να τις ξεκωλιάζουμε, μέσα σε κραυγές ηδονής και πόνου.

-    Χάρη ποια από τις δύο θα γαμήσετε και οι δύο μαζί;…

Ρώτησε η γυναίκα μου.

-    Εμένα…

πετάχτηκε η Μαρία. Το σκηνικό γνωστό με τον Τάκη από κάτω κι εμένα από πίσω. Η Μαρία από την καύλα να έχει χάσει τον κόσμο και να μην ξέρει τι λέει. Τη Μαρία ακολούθησε η Χαρά στην ίδια φάση και η Μαρία να χουφτώνει τη Χαρά που ξεσκίζονταν από δύο ψωλές όπου έβρισκε. Χάιδευε πότε το μουνί της, πότε τα βυζιά της και πότε τα βυζιά της χαράς. Τα ωραία όμως δεν κρατάνε πολύ κι έτσι κάποια στιγμή τα χύσια μας βρέθηκαν μέσα στα καυλιάρικα στοματάκια τους.

Ο Τάκης κι εγώ, εξουθενωμένοι από το γαμήσι, ξαπλώσαμε και τους κάναμε μάτι που φιλιόταν μεταξύ τους. Με τα παιδιά δεν σταματήσαμε να κάνουμε παρέα και να γαμιόμαστε.

 

(Copyright protected OW ref: 65623)