Εγω η γυναικαμου και... (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας. Όσα περιγράφονται στην ιστορία έγιναν πέρσι το καλοκαίρι και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Τα ονόματα είναι αλλαγμένα για ευνόητους λόγους.

Είμαι ο Χάρης, 35 χρόνων. Η γυναίκα μου χαρά 33. Με τη γυναίκα μου είμαστε πολύ ανοιχτοί στο σεξ και μας αρέσει παρά πολύ το απρόοπτο. Οι εκπλήξεις είναι η αδυναμία μας. Εκεί που καθόμασταν ένα απόγευμα στη βεράντα του σπιτιού, πιάσαμε κουβέντα περί γαμησιών και λέω της χαράς.

-    Θέλω να γαμήσω τη γυναίκα του Τάκη την Μαρία.

Φιλικό ζευγάρι. Ο Τάκης 30 χρόνων και η Μαρία 27. Η Μαρία είναι πολύ μουνάρα γυναίκα. Δεν της λείπει τίποτα, βυζιά, κώλο, σωματάρα η γυναίκα. Καπάκι μου λέει η Χαρά…

-    εσύ θες τη Μαρία, εγώ θέλω τον Τάκη και αν γίνει κάτι μεταξύ μας να μην το ξέρει κανένας από τους δυο τους ποιος γαμάει ποιον ή ποια.

Και καταστρώνουμε την κομπίνα πως θα γίνει μεταξύ μας.

-    Να το κάνουμε Σάββατο που δουλεύει ο Τάκης και η Μαρία είναι στο σπίτι μόνη της.

Δεν είχα αντίρρηση και έμεινα βέβαιος πως κάτι θα κάνουμε. Την Παρασκευή τους παίρνει τηλέφωνο και τους καλούμε το βράδυ για καφέ. Ενώ κουβεντιάζαμε λέει η Χαρά στη Μαρία.

-    Δεν έρχεσαι αύριο να καθίσουμε μαζί και να φάμε, που θα είσαι μόνη σου; Ο Χάρης θα πάει κάπου και θα έρθει το απόγευμα…

και μένουν σύμφωνες. Την άλλη μέρα έκανα εγώ τις δουλείες μου και πήγα κατά τις δυο στο σπίτι. Τις βρήκα μόνες τους και επειδή ήταν από το πρωί εκεί, της είχε δώσει η Χαρά και φόραγε ένα νυχτικό, όπως και η Χαρά. Από μέσα φοράγανε μόνο κιλοτάκι. Φάγαμε μαζί και πήγαμε στο σαλόνι να πιούμε ένα ποτό. Τη στιγμή που κάθισε η Μαρία στον καναπέ είδα το διάφανο κιλοτάκι που φόραγε και διέγραφε το ξυρισμένο μουνί της. Το κατάλαβε και χαμογέλασε. Όσο για τη Χαρά, έκατσε σταυροπόδι και όχι μόνο το μουνί της φαινόταν, αλλά και ο αφαλός της που λένε.

Πάω κι εγώ, βγάζω τα ρούχα μου, βάζω ένα φανελάκι, μια βερμούδα φαρδιά και ξανακάθομαι στο σαλόνι. Απέναντι ακριβώς η Μαρία μα εγώ είχα το νου μου στη Χαρά και έτσι όπως καθόταν, άρχισα να καυλώνω. Πλέον ο πούτσος μου φαινόταν που φούσκωνε στη βερμούδα που φόραγα. Στην κουβέντα μου λέει ξαφνικά η Χαρά.

-    Απ’ ότι βλέπω Χάρη έχεις καυλώσει.

Η Μαρία κοκκίνισε με το σχόλιο.

-    Αφού βλέπω το μουνί σου πως να μην μου σηκωθεί;…

και σαν να μην τρέχει τίποτα λέει η Χαρά στη Μαρία.

-    Θα σε πείραζε να του έπαιρνα ένα τσιμπούκι να τον ξεκαυλώσω Μαρία;

Δεν είχε αντίρρηση, τι να έλεγε άλλωστε κι έτσι της έδωσε το ελεύθερο. Σηκώνεται, έρχεται, μου βγάζει τη βερμούδα και το σλιπάκι και αρχίζει να μου τον παίζει και να τον τσιμπουκώνει. Η Μαρία είχε αρχίσει να ερεθίζεται από τη φάση που διαδραματίζονταν μπροστά της και τα μάτια της είχαν καρφωθεί στη μουνάρα της Χαράς που μου τον έπαιρνε γονατισμένη, χαρίζοντας τη θέα της ξυρισμένης μούνας της στη Μαρία. Δεν άργησα να χύσω μέσα στο στόμα της κι εκείνη τα κατάπιε όλα.

Έκατσε πάλι στον καναπέ, κι εγώ πλέον ήμουν με την πούτσα έξω.

-    Δεν πιστεύω να σε ενοχλεί που ο Χάρης είναι γυμνός;

-    Κάθε άλλο Χαρά. Ίσα-ίσα που μ΄ αρέσει. Τέτοια ψωλάρα καυλωμένη δεν βλέπεις κάθε μέρα.

-    Θα ήθελες να έβλεπες να με γαμάει Μαρία;

-    Τι να μη θέλω, εδώ του πήρες τσιμπούκι και έβλεπα, το γαμήσι γιατί να με πειράξει;

Εγώ να τον παίζω και να τον έχω καυλωμένο συνέχεια. Το βλέμμα της Μαρίας να μην ξεκολλάει από πάνω του.

-    Χάρη θες να με γαμήσεις η ντρέπεσαι τη Μαρία;

-    Γιατί να ντραπώ Χαρά; Η Μαρία μη ντρέπεται.

-    Τώρα πλέον τι να ντραπώ Χαρά;

Έρχεται η γυναίκα μου, μου βγάζει και το φανελάκι και είμαι τελείως γυμνός. Αρχίζει πάλι να μου παίρνει τσιμπούκι. Μετά από λίγο σηκώνετε και γδύνετε και αυτή και ήμαστε πλέον γυμνοί και οι δυο. Μόνο η Μαρία φόραγε το νυχτικό και το κυλοτάκι της.

-    Τώρα θα μου γαμήσεις το μουνί χάρη…

και έρχεται με πλάτη προς εμένα, κάθετε επάνω στον πούτσο μου και τον βάζει όλον μέσα στο μουνί της. Η Μαρία μας βλέπει φανερά καυλωμένη πλέον.

-    Δεν βγάζεις τα ρούχα σου κι εσύ;… αν θες φυσικά.

Προτείνει η Χαρά στη Μαρία. Χωρίς καμιά καθυστέρηση, εκείνη σηκώνεται, βγάζει νυχτικό και κυλοτάκι και μένει γυμνή. Έχω χαζέψει από την κορμάρα και την κωλάρα της. Κάθεται και αρχίζει να χαϊδεύει τα βυζιά και το μουνί της. Η Χαρά βογκάει που από την κάβλα και καυλωμένη λέει της Μαρίας…

-    Θέλω να σε δω να τσιμπουκώνεις το Χάρη και να σου ξεσκίσει το μουνί…

-    Ναι το θέλω, αλλά ο Τάκης; Μην μάθει τίποτα


Αφού τη διαβεβαίωσε η Χαρά, βγάζει τον πούτσο μου από το μουνί της και της παραχωρεί τη θέση. Έρχεται, αρχίζει να μου τον παίζει ντροπαλά και να μου τον γλείφει. Η Χαρά να χαϊδεύει το μουνί της καυλωμένη. Αρχίζει η Μαρία το κανονικό τσιμπούκι και μετά από λίγο, όπως είμαι ξαπλωμένος, έρχεται και κάθεται στον πούτσο μου. Σιγά-σιγά τον βάζει όλον μέσα στο μουνί της και βογκάει από κάβλα.

-    Που είσαι Τάκη να δεις τη πούτσος μου γαμάει το μουνί…-    Θες να σου κάνω κάτι όμορφο όσο σε γαμάει ο Χάρης;…

τη ρώτησε η Χαρά.

-    Κάνε μου ότι θες καύλα…

τότε έρχεται η Χαρά, της χαϊδεύει το μουνί και αρχίζει να της κάνει γλειφομούνι. Η Μαρία έχει τρελαθεί…

-    γαμάτε με και οι δυο, έτσι, μ’ έχετε τρελάνει στην κάβλα.

Ούτε κι εγώ είχα δει τη Χαρά να κάνει γλειφομούνι και είχα τρελαθεί από την κάβλα. Σε λίγο βγάζει τον πούτσο μου από το μουνί της η Μαρία και λέει στη Χαρά… «όλος δικός σου…». Έρχεται λοιπόν η Χαρά και λέει της Μαρίας.

-    Τώρα θα με γαμήσει από τον κώλο Μαρία. Αυτό με τρελαίνει Μαρία…

Κάθεται στα τέσσερα και μου λέει…

-    έλα καύλα μου μην αργείς, γάμα μου τον κώλο.

Της τον βάζω όλον μέσα και η Μαρία να έχει τρελαθεί.

-    Γάμα τη Χάρη ξέσκισε της τον κώλο ψωλαρά…

και χάϊδευε το μουνί της Χαράς. Μετά από λίγο μου λέει…

-    Γάμα με κι εμένα…

Ζήτησε με παράπονο η Μαρία. Τον βγάζω από τον κώλο της Χαράς και στήνετε και αυτή στα τέσσερα. Της βάζω λιπαντικό στην κωλοτρυπίδα, πάω από πίσω και σε λίγο τον έχω όλο μέσα. Η Μαρία να βρίσκεται αλλού από την κάβλα.

-    Έτσι ξέσκισε μου τον κώλο Χάρη…

Τη γαμάω δυνατά και τα αρχίδια μου χτυπάνε στο μουνί της. Κάποια στιγμή της είπα πως θέλω να χύσω, της τον βγάζω από τον κώλο, ξαπλώνει ανάσκελα, της τον παίζω στο πρόσωπο και της χύνω τα ψωλοχύματα στο στόμα και στο πρόσωπο. Έρχεται η Χαρά, γλείφονται γλώσσα με γλώσσα και να τα καταπίνουν. Όταν συνήλθαμε παρακάλεσε ξανά η Μαρία να μη μάθει τίποτα ο Τάκης και αφού την καθησυχάσαμε, ντυθήκαμε και περιμέναμε τον Τάκη να περάσει να την πάρει. Με το που φύγανε εμείς καταστρώσαμε πάλι σχέδιο για το πως θα γαμηθεί η Χαρά με τον Τάκη, αφού εγώ γάμησα τη Μαρία. Στο επόμενο μέρος, το πως γαμήθηκε η Χαρά με τον Τάκη.

 

(Copyright protected OW ref: 65477)