Το Μπαρ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: H παρακάτω ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και συνέβη πριν από 8 μήνες.

Το όνομα μου δεν έχει σημασία να γίνει γνωστό. Με τα παιδιά από την παρέα είχαμε βρει το συγκεκριμένο μαγαζί και είχαμε πάει και δυο τρεις φορές. Έπαιζε HARD ROCK μουσική, κάτι όχι τόσο συνηθισμένο την σημερινή εποχή που υπάρχουν λίγα τέτοια μαγαζιά και ακόμα λιγότερα που είναι σοβαρά. Τέλος πάντων ήταν βράδυ παρασκευής, τίποτα σπουδαίο από κόσμο, 3-4 παρέες όχι παραπάνω και έξω χιόνιζε. Ανοίξαμε την πόρτα του μαγαζιού και κάτσαμε σε ένα τραπέζι σε μια γωνία.

Πέρασαν 5 λεπτά και ήρθε μια σερβιτόρα να πάρει παραγγελία. Καλό μουνί 1.70-1.75, σκούρα κόκκινα μακριά μαλλιά, όμορφη, στητά βυζάκια, μπλούζα black sabbath, τζιν φούστα, μαύρο κολάν και μαύρες μπότες, γύρω στα 25. Πήρε τις παραγγελίες και έφυγε χαμογελώντας. Έπειτα από κανένα τέταρτο ήρθε με τα ποτά τα άφησε και έφυγε. Κάποια στιγμή σηκώθηκα και πήγα προς το μπάνιο. Άνοιξα την πόρτα με το τεράστιο WC πάνω και μπήκα σε ένα δωμάτιο με δύο πόρτες. Πήγα στάθηκα μπροστά από τις αντρικές και χτύπησα. «Άλλος» ακούστηκε μια φωνή. Περίμενα να τελειώσει μέχρι που άκουσα βήματα. Γύρισα και είδα την σερβιτόρα. Προχώρησε και στάθηκε έξω από τις γυναικείες, έπιασε το χερούλι το γύρισε και άνοιξε την πόρτα. Με έπιασε από το χέρι και με τράβηξε μέσα μαζί της, κλείνοντας πίσω της την πόρτα. Κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου και τραβήχτηκε. Πήγα να τη φιλήσω και με σταμάτησε.

-    Όχι προκαταρκτικά…

είπε και γονάτισε. Ξεκούμπωσε το τζιν μου και έπιασε τον πούτσο μου τον έπαιξε λίγο με το χέρι της και τον έχωσε στο στόμα της. Ρούφαγε τέλεια και κάθε λίγο τον έβγαζε και τον έφτυνε. Αφού με τσιμπούκωνε για 10 λεπτά, τον έβγαλε.

-    Ωραίος πούτσος… καπότες έχεις;…

με ρώτησε. Έβγαλα από την κωλότσεπη ένα προφυλακτικό, το άνοιξε με τα δόντια και μου το φόρεσε γρήγορα-γρήγορα. Τον έφτυσε πάνω από την καπότα, σηκώθηκε, ξεκούμπωσε τη φούστα της και κατέβασε το κολάν χωρίς να το βγάλει. Έγειρε μπροστά ακουμπώντας τον τοίχο με τις παλάμες για αντίσταση και μου είπε.

-    Γρήγορα και όσο πιο δυνατά μπορείς…

σάλιωσε με το χέρι το μουνί της που ήταν τελείως ξυρισμένο και ξανάβαλε το χέρι της στον τοίχο. Εγώ ακούμπησα το πουτσοκέφαλο στο μουνί της που έσταζε και έσπρωξα δυνατά. Της ξέφυγε ένας αναστεναγμός που μόνο ευχαρίστηση δήλωνε. Συνέχισα με γρήγορο ρυθμό και την είχα κολλήσει στο τοίχο.

-    Πούτσο ήθελες πουτανάκι;… θα σε σκίσω.

Άρχισε να μουγκρίζει και να χύνει ταυτόχρονα.

-    Θα σε πάρω και από κώλο μωρή ξεκωλιάρα…

της λέω και αμέσως άλλαξα τρύπα και της τον έχωσα στην κωλοτρυπίδα χωρίς σάλιο. Άρχισε να τσιρίζει. Της έκλεισα το στόμα με το χέρι μου και συνέχισα να την γαμάω βίαια και γρήγορα ενώ ακουγόταν από τα μεγάφωνα το «think about you» των guns n roses (άσχετο απλά αυτό το τραγούδι το αγαπούσα και το αγαπάω τώρα περισσότερο γιατί μου θυμίζει εκείνη τη μέρα).

-    Ήθελες να γαμηθείς; Δεν θα ξανακάτσεις για 2 μέρες παλιοκαργιόλα.

Τη γάμαγα έτσι για ώρα μέχρι που δεν άντεχα άλλο τον έβγαλα, έβγαλα και την καπότα, τη γύρισα και της έχυσα την μούρη. Μου τον καθάρισε με την γλώσσα της και πήγε στον καθρέφτη. Σκούπισε τα χύσια μου από το πρόσωπό της, έφτιαξε τα μαλλιά της, ανέβασε τον κολάν της, κούμπωσε την φούστα της και βγήκαμε. Πλησίασε το αυτί μου και μου ψιθύρισε…

-    Έτσι το ήθελα, γρήγορο, βίαιο και άγριο να θυμάμαι το γαμήσι για καιρό…

και χαμογέλασε. Γύρισε στη μπάρα και εγώ στα παιδιά. Ποτέ δεν είχαμε κανονική σχέση. Ξαναπήγα πολλές φορές στο μαγαζί. Είχε γκόμενο και εγώ είχα γκόμενα, όμως της άρεσε να τον τρώει στα όρθια στο μπάνιο, στην αποθήκη και έφαγε πολύ πούτσο, παρόλο που είχε να σερβίρει και είχε και τον δικό της αρκετά συχνά στα πόδια της. Πάντοτε έβρισκε χρόνο για ένα στο μπάνιο.

 

(Copyright protected OW ref: 65413)