Η Όλγα κι εγώ σε μια διαφορετική εμπειρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μια καυτή ερωτική σχέση ανοιχτή σε όλες τις εμπειρίες. Είμαι ο Νίκος, 31 χρονών, από την βόρεια Ελλάδα. Είμαι ένας νέος αρρενωπός στα χαρακτηριστικά, 1.78, 80 κιλά και θα σας πω για μια διαφορετική εμπειρία που είχα πρόσφατα.

Κάποια μέρα λοιπόν, γνώρισα από το ίντερνετ μια κοπέλα την Όλγα. Βγήκαμε, γνωριστήκαμε και φτάσαμε στο κρεβάτι. Η Όλγα ήταν πολύ καυτή γυναίκα, 35 χρονών, 1.78,  αδύνατη, με πράσινα μάτια και με στιλ γυναίκας ντίβας, καλοντυμένη και περιποιημένη πάντα. Στο κρεβάτι τα έδινε όλα ήταν η μοναδική γυναίκα που με έφτασε σε απίστευτα επίπεδα ηδονής. Δεν σταματούσε να κάνει σεξ και ήταν πάντα πρόθυμη γι’ αυτό, σε αντίθεση με τις περισσότερες σημερινές γυναίκες που δεν έχουν μεγάλη όρεξη για σεξ. Η Όλγα με καύλωνε απίστευτα. Το κωλαράκι της ήταν πεταχτό και βυζάρες της ακριβώς όπως τις ήθελα, ούτε τεράστιες αλλά ούτε μικρές. Το μουνάκι της πάντα περιποιημένο, ξυρισμένο στην πένα. Αρχίσαμε λοιπών μια σεξουαλική σχέση που βλεπόμασταν κάθε σαββατοκύριακο λόγο υποχρεώσεων των εργασιών μας. Αυτές οι δυο μέρες όμως ήταν τόσο καυτές. Όλο το σαββατοκύριακο το περνούσαμε στο κρεβάτι.

Ένα Σάββατο λοιπόν, βγήκαμε σε μια ταβερνούλα να φάμε και ανυπομονούσαμε ποτέ θα γυρίσουμε σπίτι για να ξεσκιστούμε ως το πρωί. Όταν γυρίσαμε λοιπόν, από την πόρτα ακόμη, την έπιασα και αρχίσαμε τα καυτά ρουφηχτά φιλιά και τα χουφτώματα. Όταν φτάσαμε στο κρεβάτι ήμασταν κιόλας γυμνοί. Πέσαμε στο κρεβάτι σε στάση 69 και αρχίσαμε να γλείφουμε τις καύλες μας. Το μουνάκι της ήταν καυτό και έσταζε τους χυμούς του στην γλωσσά μου. Το ρουφούσα με πάθος και τρελαινόταν περισσότερο. Μου έπιανε το καυλί και το ρουφούσε κι αυτή με απίστευτη δύναμη. Ήταν κάτι σαν διαγωνισμός, ποιος θα καυλώσει τον άλλον περισσότερο. Συνεχιζόταν το απίστευτο γλείψιμο με έμενα πλέον να της γλείφω και την ροζ πίσω τρυπούλα της κάνοντας τη να ανοίγει σιγά-σιγά. Εκείνη τη στιγμή, παραμέρισε τον πούτσο μου και σε έκπληξη μου άρχισε να μου γλείφει κι έμενα τον κώλο. Πήγα να τραβηχτώ στην αρχή αλλά μου είπε…

-    έλα αγάπη μου, μην κολλάς θα σου αρέσει.

Σε λίγο αφέθηκα στο ηδονικό της γλείψιμο που πήγαινε όλο και πιο πέρα, προσπαθώντας να χώσει την γλωσσίτσα της μέσα μου. Εγώ ήμουν απασχολημένος με το μουνάκι της στο στόμα μου να το γλύφω. Όσο με έγλειφε, παρατήρησα ότι έχυνε απίστευτα και κατάλαβα ότι της άρεσε. Έτσι την άφησα να συνεχίζει. Κάποια στιγμή η γλώσσα της ήταν μέσα μου. Ένιωθα τον κώλο μου υγρό και να μπαινοβγαίνει η γλωσσίτσα της μέσα έξω. Άρχισε να μου αρέσει και το κατάλαβε. Εγώ όμως δεν άντεχα άλλο. Την άρπαξα, τη γύρισα και έχωσα το καυλί μου βαθιά μέσα της. Τη γαμούσα με απίστευτο πάθος. Έμπαινα όλο και πιο βαθιά μέσα της και τρελαινόταν από την καύλα. Έχυνε συνέχεια πάνω στο καυλί μου και ένιωθα τα χύσια να τρέχουν έξω από το μουνάκι της. Όσο τη γαμούσα, αυτή είχε γραπώσει τα κωλομέρια μου και τα τραβούσε, τα άνοιγε, μάλιστα προσπαθούσε να χαϊδέψει την τρύπα μου αλλά ίσα-ίσα που έφτανε. Όπως την γαμούσα ένιωσα τα χύσια μου να είναι έτοιμα να βγουν γραπώθηκα πάνω της με όλη μου την δύναμη και έχυσα βαθιά μέσα στη μήτρα της. Αυτό την καύλωνε αφάνταστα και ταυτόχρονα έχυνε και αυτή με κραυγές πάνω στον πούτσο μου. Έπεσα πάνω της και φιλιόμασταν παθιασμένα. Σε λίγο σηκώθηκε και μου είπε.

-    Θέλω να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο και δεν θέλω να μου αρνηθείς, θα σου αρέσει σίγουρα θα δεις.

Εγώ το σκέφτηκα γρήγορα και της απάντησα θετικά. Δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς. Εκείνη έκανε ότι της ζητούσα στο σεξ. Έτσι μου ζήτησε να κάτσω στα τέσσερα. Ήρθε από πίσω μου και άρχισε να μου γλείφει πάλι τον κώλο και να χώνει τη γλωσσά της. Τώρα που ήμουν πιο χαλαρός λόγω του ότι έχυσα, δεν βρήκε καμία αντίσταση κι άρχισα να το απολαμβάνω. Έτσι όπως με έγλειφε, έπιασε και την πούτσα μου από κάτω και την έπαιζε ταυτόχρονα.  Άρχισε να μου σηκώνετε πάλι. Μια έγλειφε τον κώλο μου, μια την πούτσα μου. Σε λίγο άρχισε σιγά-σιγά να μου βάζει το ένα δάκτυλο της μέσα μου. Αν και με πόνεσε λίγο, η καύλα της πούτσας μου που έγλειφε ήταν ποιο μεγάλη. Άρχισε να με γαμάει με το δάκτυλο της και να μου ρουφάει την πούτσα ταυτόχρονα. Ένιωσα απίστευτη καύλα και ήμουν έτοιμος να χύσω, αλλά με σταμάτησε ο πόνος από το δεύτερο δάκτυλο που έχωσε μέσα μου. Τώρα πλέον μου έβαζε δυο δάκτυλα. Πονούσα αλλά και καύλωνα. Αφού την άφησα λίγο να το ευχαριστηθεί γύρισα την άρπαξα και την έβαλα στα τέσσερα. Της έγλειψα την κωλοτρυπίδα καλά και της έχωσα την πούτσα μου βαθιά στο κωλαράκι της.

Τη γάμησα έτσι για λίγο και έχυσα βαθιά μέσα στο κωλαράκι της ενώ και αυτήν έχυνε από την καύλα. Έτσι συνεχίσαμε και το κάναμε και άλλες φορές για τους πέντε μήνες που ήμασταν μαζί. Δυστυχώς μετά χωρίσαμε για άλλους λόγους και όχι για το κρεβάτι στο οποίο τα βρίσκαμε τέλεια.

(Copyright protected OW ref: 65182)