Αδιέξοδο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Μια ιστορία διαφορετική από τις άλλες, χωρις sex, αλλά καθημερινή.

Είμαι παντρεμένος εδώ και 25 χρόνια. Πριν παντρευτώ δεν είχα καμία σχέση με κοπέλα παρά μόνο με πόρνες. Έχω φάει μια περιούσια σε δαύτες. αλλά και άλλη λύση δεν είχα. Είμαι από φυσικού μου δειλός στο να την πέσω σε γυναίκα, αλλά και στο πιάτο να μου την έφερναν, πάλι κάτι θα γινόταν και θα χάλαγε. Από φίλες άλλο τίποτα, αλλά μόνο μέχρι εκεί. Ποτέ και με καμία κάτι παραπάνω.

Η γυναίκα μου τώρα, ήταν μαζεμένο πλάσμα, χωρίς εμπειρίες και από την αρχή στο θέμα του sex είχα σοβαρό πρόβλημα. Μόνο μια στάση από μπροστά. Στοματικό και πρωκτικό ούτε στην φαντασία της δεν υπήρχαν. Εκείνο τον καιρό το διαδύκτιο ακόμα ήταν στην αρχή κι εγώ με Η/Υ ελάχιστη σχέση είχα. Έτσι μόνος προσπαθούσα να την πείσω να εμπλουτίσουμε την ερωτική μας ζωή αλλά μάταια. Με τα χρόνια, διαβάζοντας, ρωτώντας και με υπομονή, άρχισε σιγά-σιγά να απελευθερώνεται. Όχι σπουδαία πράματα… να μου τον παίζει με το χέρι να τον τρίβει στο μάγουλο και κάποια στιγμή τον πήρε και στο στόμα. Εγώ μόνο πάρτι δεν έκανα.

Να πω εδώ πως έχω ένα φυσικό, το οποίο αποκτήθηκε με τα χρόνια. Δεν τελειώνω εύκολα. Ο χρόνος που κάναμε ερώτα ήταν σε αυτή τη φάση γύρο στα 30 λεπτά. Τελείωνε η κυρία, με φιλούσε, γυρνούσε την πλάτη και καληνύχτα. Εγώ εμένα με το εργαλείο στο χέρι. Στην περιοχή μας εκείνη την περίοδο είχε γεμίσει ο τόπος πορνεία. Έτρεχα κι εγώ κάπου-κάπου να ξαλαφρώσω. Εν τω μεταξύ είχε αρχίσει να αφήνει και το χάϊδεμα στον ποπό της. Και έγινε κάτι που τα άλλαξε όλα. Πήγε στην κεντρική αγορά να αγοράσει φράουλες να κάνει μαρμελάδα. Έφυγε το πρωί, γύρισε μεσημέρι πεθαμένη στην κούραση είπε, φέρνοντας τα ψώνια της. Έκανε ένα μπάνιο και έπεσε στον ύπνο. Εγώ κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ. Το βράδυ που ζήτησα συνεύρεση ήταν κουρασμένη, πράγμα πρωτοφανές και για κάνα δυο μέρες με απέφευγε. Μετά πάλι κανονικά, γύρω στις 4-5 φορές την εβδομάδα κι εγώ μια στις 10 να τελειώνω.

Ξέχασα να πω πως στην κεντρική αγορά πήγε με μια φίλη της και ήταν ενθουσιασμένη με τις τιμές. Άρχισε να πηγαίνει κάθε εβδομάδα πάντα γυρνώντας κουρέλι και με τη σχετική αποχή. Κάποια φορά, θέλησα να πάω κι εγώ να βοηθήσω. Δεν έφερε αντίρρηση. Πήγαμε οι δυο μας χωρίς τη φίλη της. Κάνοντας γύρα και ψάχνοντας αγαθά, πέσαμε πάνω σε ένα σωστό θηρίο άντρα, κοντά 2 μέτρα με πλατάρες και βιαστικά η γυναίκα μου μας σύστησε ξεκινώντας από μένα. «Ο άντρας μου» και αντίστοιχα «ο Μανώλης». Ο Μανώλης κάτι ψέλλισε και απομακρύνθηκε ενώ ερχόταν πολύ φορτσάτος και με οικειότητα. Ρώτησα ποιος είναι και πήρα την απάντηση… «ένας έμπορος που πουλάει κάτι πράγματα και προσπαθεί να κάνει δημόσιες σχέσεις». Μέσα στην αφέλεια μου είπα… «και δεν πάμε να δούμε τι έχει να ψωνίσουμε;». Πήγαμε ψωνίσαμε σε καλή τιμή και προσφέρθηκε ο άνθρωπος να συγκεντρώσει στο μαγαζί του τα υπόλοιπα ψώνια μας. Εγώ πήγα να ξεμπαρκάρω το αμάξι και μέχρι να πάω στο σημείο φόρτωσης, έφαγα κάποια ώρα. Όταν μπήκα μέσα η γυναίκα μου ήταν ξαναμμένη αλλά γρήγορα-γρήγορα φορτώσαμε. Βοήθησε και ο Μανώλης και ο υπάλληλος που είχε και φύγαμε. Κούραση μεγάλη δεν υπήρχε αλλά το βράδυ πάλι με απέφυγε όπως και τα επόμενα βράδια γιατί πήγε να βοηθήσει τη φίλη της στα ψώνια.

Αρκετές φορές πήγα μαζί της και πάντα στην κοσμάρα μου. Είχα μάλιστα και την συνήθεια να κόβω βόλτες στην αγορά μόνος και η γυναίκα μου έμενε στου Μανώλη να μην κουράζεται. Μέχρι που κάποια φορά, καθώς γυρνούσα είδα ένα χέρι να της χουφτώνει τον κώλο και αυτή καμία αντίδραση. Έκατσα παράμερα να δω τι παίζει και ούτε λίγο ούτε πολύ κατάλαβα ότι της φέρονταν σαν την πουτάνα τους. Την πήρα και φύγαμε. Σταμάτησα κάπου παράμερα και ρώτησα τι συμβαίνει. Μου εξήγησε ότι την έβαλε στο κόλπο η φίλη της και ότι πηδιούνται για το κέφι τους και δεν σκέφτεται να σταματήσει να το γλεντάει και το χαίρεται. Δεν είπα τίποτα. Πήγαμε σπίτι και το σκέφτηκα. Αποφάσισα να συνεχίσω μαζί της (όλοι καταλαβαίνετε το γιατί), δεν είχα καμία εναλλακτική. Άλλωστε κάτι μου έλεγε ότι δεν θα πάει πολύ. Οι τύποι θα τις βαριόντουσαν και θα τους έδιναν δρόμο. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και καμιά καλλονή.

Έτσι κι έγινε. Σε λίγο καιρό η λαχαναγορά κόπηκε, αλλά άρχισαν πολύωρες έξοδοι και σε αυτή την περίοδο άρχισε να με αφήνει τα την δαχτυλώνω από πίσω. Μου τηλεφωνούσε «έλα να με πάρεις, είμαι κομμάτια και είμαι εκεί». Μια συγκεκριμένη περιοχή γεμάτη αλλοδαπούς. Δεν χρειάζεται να πω τι έκανε και με ποιους. Τη ζητούσαν ακόμα και στο τηλέφωνο με σπαστά ελληνικά. Θα πω όμως ότι η δική μας ερωτική ζωή είχε αλλάξει. Μια φορά το μήνα, είχαμε ένα τετράωρο δυο φορές την εβδομάδα από μια ώρα + και άλλες δυο στην μισή ώρα. Σε όλα αυτά εμένα με αφήνει στα κρύα του λουτρού, εκτός από το τετράωρο που εκεί τελειώνω πάντα. Κάποιες φορές τελειώνω με το χέρι μόνος μου, ενώ κοιμάται.

Αυτή ήταν η δεύτερη φάση και έχουμε μπει στην τρίτη, Ενώ έκοψε από τις παράξενες γειτονίες. Θα αρχίσω λέγοντας ότι τώρα πια, μόνη της μου ζητάει μέσα στους οργασμούς της και δεύτερη πούτσα. Που να τη βρω; Πήρα ένα πλαστικό. Ζητάει και από τον κώλο. Ζητάει τον πούτσο στο μουνί, στον κώλο δάχτυλο και τρίψιμο κλειτορίδας. Θέλει και ένα στο στόμα αλλά δεν. Ακόμα ζητάει ξύλο, άγρια τσιμπήματα και διάφορα ακραία. Αναρωτήθηκα τι συμβαίνει πάλι και έχουμε εξελίξεις και βρήκα ότι το πράγμα είναι σοβαρό. Θέλει να φύγει. Τα έχει φτιάξει με έναν και τον αγαπά. Αυτό πρώτη φορά το είπε. Θα είχε φύγει, «αλλά είναι κάνα δυο πράγματα που την προβληματίζουν και μπορεί να συνεχίσει έτσι».

Θα αναρωτιέστε γιατί δεν είμαι άντρας να της δώσω δρόμο. Έχετε πάει σε σπίτι εργένη 50+ να δείτε τι αχούρι είναι; Δεν θέλω να ζω έτσι. Όλοι οι γνωστοί εργένηδες πληρώνουν για φυστίκωμα. Διαμερίσματα, σπίτια, εξοχικά φαγώθηκαν. Με αλλοδαπές και ημεδαπές. Λεφτά για τέτοια κόλπα δεν έχω, ούτε για πόρνες. Γι’ αυτό έγραψα αδιέξοδο.

 

(Copyright protected OW ref: 65417)