Νιόπαντρη ερωτομανής (10ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η Ζίνα βρωμούσε από την κορυφή ως τα νύχια κατρουλίλας και μουνίλας. Κάποια στιγμή ο Γιάννης πήγε κι έφερε ένα μεγάλο κουβά γεμάτο κρύο νερό και το άδειασε πάνω της για να την ξεπλύνει.

-    «Λοιπόν παιδιά», είπε ο Γιάννης χαμογελώντας, «Τι λέτε, αρχίζουμε το πραγματικό γαμήσι της ψωλούς από δω;»

-    «Μέσα είμαστε!» είπαν όλοι.

Το κορμί της Ζίνας ήταν φουντωμένο από ηδονή και πόθο μετά από τις πρόσφατες περιποιήσεις από μέρους των γυναικών της γειτονιάς. Θα έλεγε κανείς ότι ήταν πανέτοιμη να πουτσωθεί άγρια.

Γρήγορα - γρήγορα οι τρεις πουτσαράδες της έλυσαν τα χέρια και την απάλλαξαν απ' τις αλυσίδες. Μετά την έδεσαν κάπως χαλαρά κατά τρόπο που το κορμί της κρεμόταν στον αέρα μπρούμυτα. Το στήθος της στηριζόταν πάνω σε μια τεντωμένη αλυσίδα που με την παραμικρή Κίνηση της έτριβε τις βυζόρωγες και την έκανε να πονάει φριχτά. Αυτός ο πόνος όμως δεν την ένοιαζε πλέον εφόσον είχε καυλώσει άτσαλα και ήθελε οπωσδήποτε να πουτσωθεί.

-    «Είσαι έτοιμος να φέρεις και τον άλλο της παρέας;», ρώτησε ο Τόνι τον Γιάννη.

Η Ζίνα ανασήκωσε λίγο το κεφάλι της να δει για ποιον μιλούσαν. Στην κατάσταση όμως που ήταν, είχε πάψει πια να νοιάζεται για το ποιος άλλος θα ερχόταν στην παρέα των τριών βασανιστών γειτόνων της.

-     «Είσαι και γαμό τα ούφο!», είπε χαχανίζοντας ο Χάρι στη Ζίνα. «Ο άντρας σου ήταν κι αυτός στο κόλπο απ' την πρώτη κιόλας μέρα. Και ξέρεις ποιος τον έβαλε στο κόλπο; Η Αυγή με το να του ξηγηθεί ένα σωστό τσιμπουκάκι στο γραφείο που εργαζόταν. Γουστάρει να σε βλέπει να σε πουτσώνουν οι γείτονές του.

-    «Όχι! Αποκλείεται! Ο Μιχάλης δεν είναι τέτοιος», διαμαρτυρήθηκε η Ζίνα.

Η Ζίνα δε ήθελε να τους πιστέψει, αλλά και δεν νοιαζόταν αν αυτά που της έλεγαν ήταν αλήθεια ή όχι. Η Ζίνα είχε διαπιστώσει ότι κατά βάθος της άρεσε η βία στο γαμήσι. Τώρα πλέον ήξερε ότι και να ήθελε να κάνει κάτι, δεν μπορούσε. Έπρεπε να υποκύψει και να υποστεί ότι είχαν προγραμματίσει να της κάνουν οι γαμιάδες της.

Τώρα έβλεπε και τον Μιχάλη να στέκεται δίπλα της με την πουτσάρα του στημένη σαν κοντάρι σημαίας, έτοιμη κι αυτή να χωθεί σε μια τρύπα της.

Ο Γιάννης κι ο Μιχάλης ξάπλωσαν ανάσκελα στο πάτωμα. Μετά ένωσαν τα κορμιά τους κατά τρόπο που οι ψωλές τους και τ αρχίδια τους να εφάπτονται. Ο Γιάννης άπλωσε τα χέρια του και χούφτωσε γερά τα κωλομάγουλα της Ζίνας και την κατέβασε προς τα κάτω.

-    «Χάρι, κατέβασέ την κι άλλο μέχρι να έρθει το μουνί της πάνω στα ψωλοκέφαλά μας!», είπε ο Γιάννης.

-    «Της χρειάζεται να της χωθούν δύο αγγουράτες ψωλές μέσα στο μουνί για να ανοίξει καλύτερα».

Ο Χάρι την κατέβασε κι άλλο σπρώχνοντάς την απ’ τα κωλομάγουλα. Η Ζίνα γύρισε και κοίταξε προς τα κάτω κι είδε κάτι που την έκανε να τα χάσει. Το μουνί της κατέβαινε αργά - αργά αλλά σταθερά προς το μέρος όπου ήταν ενωμένες οι δυο καραπουτσακλάρες του Μιχάλη και του Γιάννη. Ο Γιάννης κρατούσε με το χέρι του και τις δύο ψωλές για να βοηθήσει στο χώσιμο μέσα στο μουνί της.

Μόλις τα ψωλοκέφαλά τους ακούμπησαν πάνω στα μουσκεμένα της μουνόχειλα, η Ζίνα ούρλιαξε απ' το φόβο της. Ταυτόχρονα το μουνί της μούσκεψε και υγράνθηκε εσωτερικά με ζουμιά κι έκανε σαν τρελό για να πουτσωθεί άγρια. Την ίδια στιγμή όμως είχε αρχίσει να αμφιβάλλει αν μπορούσαν αυτές οι δυο χοντρές ψωλές να χωρέσουν μέσα στο σφιχτό μουνάκι της.

Μόλις τα πουτσοκέφαλα ακούμπησαν ανάμεσα στα τοιχώματα των μουνόχειλών της, ένιωσε ένα έντονο τέντωμα που νόμισε ότι θα της το ξέσκιζαν. Παρόλα αυτά το μουνί της άνοιξε αφού βοηθούσε γι' αυτό και το βάρος του κορμιού της που την έσπρωχνε προς τις ψωλές. Η Ζίνα άρχισε να ουρλιάζει αλλά ταυτόχρονα τα μουνόχειλά της άρχισαν να χύνουν τα πρώτα τους υγρά από την μεγάλη καύλα. Σιγά - σιγά οι δυο ψωλές χώθηκαν μέσα στο μουνί της μέχρι τη μέση.

Ο Τάσος έβλεπε τη σκηνή μ' ενδιαφέρον κι αποφάσισε ότι ήταν ώρα να μπει κι εκείνος στο παιχνίδι. Πλησίασε την πουτσάρα του στο στόμα της και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση τη μπούκωσε με το σκληρό του πουτσόκρεας μέχρι το λαρύγγι. Αμέσως μετά άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα της με ξέφρενο ρυθμό, λες κι ήθελε να της τρυπήσει το λαιμό με το ψωλοκέφαλό του. Η Ζίνα άρχισε να αγωνίζεται για να πάρει μιαν ανάσα, αφού το χοντρό παλαμάρι του Τάσου της είχε φράξει το λαιμό.

Στο μεταξύ ο Χάρι πλησίασε από πίσω, ανάμεσα στα ορθάνοιχτα μπούτια της κι ακούμπησε το γυαλιστερό και σκληρό του πουτσοκέφαλο στην τρυφερή κωλοτρυπίδα της. Η Ζίνα κατάλαβε αμέσως τι την περίμενε. Την επόμενη κιόλας στιγμή, με μια απότομη κίνηση προς τα μπρος, της φύτεψε τη μισή πουτσάρα του μέσα στον κώλο και την έκανε να βογκήξει απ' τον πόνο και την ηδονή.

Τώρα πλέον ήταν πουτσωμένη απ' όλες τις τρύπες. Οι ψωλές του Μιχάλη και του Γιάννη της είχαν φυτευτεί μέσα στο μουνί, η πουτσάρα του Χάρι της είχε σφηνωθεί στην σφιχτή κα νεανική της κωλοτρυπίδα κι η καραπουτσακλάρα του Τάσου μέσα στο λαρύγγι.

Μετά από λίγο το κορμί της άρχισε να σπαρταράει καθώς το ένα κύμα οργασμού διαδεχόταν το άλλο. Οι τέσσερις πουτσαράδες συντόνισαν τις κινήσεις τους και άρχισαν να την πουτσώνουν ρυθμικά και άγρια μέχρι που την έκαναν να ουρλιάξει από πόνο, ηδονή και καύλα. Μέσα της είχε ένα μέτρο ψωλής καυλωμένης άτσαλα και γαμιόταν τελείως πρωτότυπα χωρίς να έχει καν φαντασθεί κάτι τέτοιο ποτέ άλλοτε.

Η Ζίνα κατάλαβε ότι μ' αυτό το ρυθμό που είχαν πάρει, οι τέσσερις πουτσαράδες θα έχυναν ταυτόχρονα. Η πρόβλεψή της δεν άργησε να επιβεβαιωθεί, αφού λίγα μόλις λεπτά αργότερα, ένιωσε μέσα στις τρύπες της να τινάζονται τα καυτά και πηχτά χύσια τους με τους κουβάδες. Όταν μετά από κάμποσα λεπτά σταμάτησαν να χύνουν, το κορμί της είχε πλημμυρίσει από πηχτά ψωλοχύματα κι εκείνη έπλεε σε πελάγη ευτυχίας...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")