Νιόπαντρη ερωτομανής (9ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ο Χανς κι η Σάλι σήκωσαν τη Ζίνα και την έδεσαν με ένα σωρό αλυσίδες. Το κορμί της κρεμόταν τώρα απ' το ταβάνι, ανάσκελα, με τέσσερις χοντρές αλυσίδες που στηρίζονταν σε τέσσερις χοντρούς μεταλλικούς γάντζους. Οι καρποί των χεριών της και ο αστράγαλοι των ποδιών της ήταν δεμένοι με σιδερένιες χειροπέδες και από το βάρος του σώματός της πονούσαν και την πλήγωναν κάθε φορά που τολμούσε να κινηθεί έστω και λίγο.

Η Ζίνα ήταν υποχρεωμένη να κρέμεται εκεί σαν πολύφωτο, χωρίς να κουνιέται και να περιμένει με αγωνία και τρόμο τις εξελίξεις. Ο Χανς και η Σάλι την είχαν μεταφέρει ολόγυμνη στο σπίτι του Γιάννη Σποκ μία ώρα πριν αρχίσει επίσημα το πάρτι. Η Ζίνα είχε προσπαθήσει να εντοπίσει τον Μιχάλη, αλλά στάθηκε άτυχη. Η Γιάννη κι η Άντα καθώς κι ο Χανς με τη Σάλι κάθονταν και κοιτούσαν με λαίμαργα βλέμματα τη νέα σκλάβα τους που ήταν κρεμασμένη απ' το ταβάνι ενός μισοσκότεινου υπογείου.

Η Ζίνα περιέφερε το βλέμμα της μέσα σ’ εκείνο τον εφιαλτικό χώρο κι είδε ολόγυρά της μια σειρά από καναπέδες χωρίς πλάτη. Απ' τον τρόπο με τον οποίο είχαν διαταχθεί, κατάλαβε ότι σ' αυτές τις θέσεις θα κάθονταν κάποιοι οι οποίοι θα έπαιρναν μάτι μόνο εκείνη που κρεμόταν απ' το ταβάνι. Λίγο πιο πέρα είδε ένα σομιέ που έμοιαζε με ηλεκτρική καρέκλα. Στους τοίχους υπήρχαν ένα σωρό παράξενα μαραφέτια που η Ζίνα δεν τα είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή της. Κάποια στιγμή το βλέμμα της έπεσε πάνω σε μια σειρά από μαστίγια, άλλα πιο μεγάλα άλλα πιο μικρά, άλλα με κόμπους στις άκρες κι άλλα με σιδεράκια.

Σε μια άλλη γωνιά υπήρχε ένα πλήρες σετ από πλαστικές πούτσες, άλλες μεγάλες, άλλες πιο μικρές, άλλες χοντρές, άλλες πιο λεπτές, άλλες καουτσουκένιες και άλλες πλαστικές. Το υπόγειο αυτό της θύμιζε σωστό βασανιστήριο της εποχής που γίνονταν η Ιερά Εξέταση. Η Ζίνα κόντεψε να τρελαθεί όταν αναλογίστηκε τι την περίμενε… Τώρα πλέον δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο παρά υπομονή και να οπλισθεί με θάρρος, κουράγιο και καρτερικότητα. Στο μεταξύ είχε ξεγράψει ήδη τον Μιχάλη ο οποίος δεν φαινόταν πουθενά.

Κάποια στιγμή γύρισε αριστερά της κι είδε τέσσερα άτομα τελείως ολόγυμνα. Ήταν η Άντα, με τις πεταχτές και φουσκωτές βυζάρες της ψηλά στο στήθος, το φουσκωτό της μουνί και τις θεσπέσιες και καλλίγραμμες γάμπες της. Δίπλα της στεκόταν ο Γιάννης με τη πουτσάρα του ήδη στημένη σαν παλούκι και θυμήθηκε το άγριο γαμήσι που της έκανε απ' τον κώλο.

Λίγο πιο πέρα ήταν ο Τάσος, άλλος πουτσαράς κι αυτός που της είχε δώσει μια αξέχαστη τσιμπουκοπιπίλα, και δίπλα του η καυλιάρα Αυγή, με το πυρόξανθο δασάκι πάνω απ' το μουνί της, τις σφριγηλές βυζάρες της και το κοροϊδευτικό, όπως πάντα ύφος, που ήταν κι ο πρόξενος αυτής της ανωμαλίας. Δίπλα της βρισκόταν ήδη ο μεγάλος γαμιάς, ο Χανς, κι η Σάλι, η γκόμενα που τρελαινόταν να της κάνουν γλειφομούνια. Και οι έξι αυτοί γείτονές της ήταν βάρβαροι, επικίνδυνοι και η Ζίνα δεν περίμενε να την λυπηθούν. Η Ζίνα έψαξε να βρει ανάμεσά τους τον Μιχάλη, αλλά δεν τον είδε πουθενά. Αυτό την έκανε να τρομοκρατηθεί ακόμη περισσότερο και της ήρθε να βάλει τις στριγκλιές και να ουρλιάξει.

-    «Πόσο χαίρομαι που ξαναβλέπω αυτό το υπέροχο νεανικό μουνάκι!», είπε χαχανίζοντας η Αυγή.

Η Ζίνα άρχισε να τρέμει. Δίπλα της την είχε πλησιάσει η Άντα που άρχισε να κοιτάζει ερευνητικά και λαίμαργα το καλλίγραμμο κορμί της.

-    «Δεν νομίζετε ότι πρέπει ν' αρχίσουμε τη δουλειά;», είπε ανυπόμονα στους γείτονές της.

-    «Σωστά!», είπε η Αυγή. «Πρώτα απ' όλα όμως θα ήθελα να υγρανθεί κάπως το μουνί μου που έχει αρχίσει ήδη να με γαργαλάει».

-    «Σύμφωνοι. Θες να ξεκινήσουμε πρώτες το γλείψιμο;», της πρότεινε η Άντα.

-    «Μη βιάζεστε! Είμαι κι εγώ εδώ…», είπε η Σάλι.

Η Ζίνα έπαθε πλάκα. Γύρω της τώρα είχαν μαζευτεί τρεις καυλωμένες ψωλαρπάχτρες που έκαναν σχέδια πως να την κατασπαράξουν. Όταν κοίταξε τα μουνιά τους, τα είδε και τα τρία να γυαλίζουν απ' τα ζουμιά τους που είχαν αρχίσει να τα μουσκεύουν.

Η μία χώθηκε ανάμεσα στα μπούτια της Ζίνας, η άλλη πλησίασε στο λαιμό της κι η άλλη δίπλα στο στήθος της. Η Ζίνα είδε ότι η Άντα ετοιμαζόταν να χώσει στο στόμα της πάνω στα μουνόχειλα της κι ότι είχε αρχίσει να γυρνάει τη μακριά γλώσσα της προπέλα. Δευτερόλεπτα αργότερα ένιωσε την καυτή ανάσα της πάνω στα μουνόχειλα της και τη μυτερή και βρεγμένη με σάλια γλώσσα της ανάμεσά τους.

Η Σάλι την τράβηξε απ' τα μαλλιά και της κατέβασε το κεφάλι ανάμεσα στα μπούτια. Το βλέμμα τη Ζίνας καρφώθηκε πάνω στο ανοιγμένο και μουσκεμένο μουνί της Σάλι που είχε πάρει θέση κι ήθελε να της κάνει γλειφομούνι.

Δίπλα της στεκόταν η Αυγή η οποία δήλωσε την παρουσία της με μια δυνατή βουρδουλιά που την πέτυχε πάνω στις σηκωμένες κι ευαίσθητες βυζόρωγες της.

Η Ζίνα προσπάθησε να βογκήξει αλλά δεν ακούστηκε τίποτε περισσότερο από ένα μουρμουρητό για το στόμα της μπουκωμένο με τα μουνόχειλα της Σάλι. Την ίδια στιγμή ένιωσε την καυτερή γλώσσα της Άντας να φυτεύεται και να κάνει βυθομετρήσεις στα μουνόχειλα της.

-    «Το μαστίγιό μου θα σε μάθει να μην παριστάνει την έξυπνη!», ούρλιαξε η Αυγή κι άρχισε να τη μαστιγώνει πάνω στις βυζάρες με λύσσα.

Η Ζίνα άρχισε να σπαρταράει ολόκληρη και τα σημεία του σώματός της απ' όπου ήταν δεμένη την πονούσαν φριχτά. Η μια βουρδουλιά ερχόταν μετά την άλλη καθώς η Αυγή τη μαστίγωνε αλύπητα και με λύσσα.

-    «Πάρε κι αυτή, πάρε κι ετούτη! Αυτό το μάθημα το χρειάζεσαι για να γίνεις σωστή γκόμενα. Όποιος δεν συμμορφώνεται, αυτά παθαίνει!»

Οι βουρδουλιές της Αυγής έπεφταν βροχή και όχι μόνο πάνω στα βυζιά της, αλλά και σ' όλο το υπόλοιπο κορμί της. Την ίδια στιγμή ήταν υποχρεωμένη να κάνει γλειφομούνι στη Σάλι που της είχε χώσει το μουνί μέσα στο στόμα της και να δέχεται το άγριο κι έξαλλο γλειφομούνι της Άντας μέσα στο μουνί της. Παρόλα αυτά όμως, ο πόνος υποχώρησε σταδιακά και το κορμί της Ζίνας άρχισε να πλημμυρίζει από ένα παράξενο κι αλλόκοτο πόθο. Γούσταρε όλα αυτά που της έκαναν, έστω και με το ζόρι. Το μουνί της είχε μουσκέψει για τα καλά, η κωλοτρυπίδα της είχε σφιχτεί δυνατά κα προεξείχε, οι βυζόρωγες της είχαν πεταχτεί πάνω απ' τα βυζιά της σαν μικρά καυλάκια και τα χείλια της ρουφούσαν λαίμαργα τα μουνοζούμια της Σάλι.

Η Άντα κατάλαβε ότι η Ζίνα είχε καυλώσει κι έχυνε, και χαιρόταν ιδιαίτερα για το κατόρθωμά της. Η γλώσσα της σφηνωνόταν βαθειά μέσα στο μουνί της και προσπαθούσε ν' αγγίξει τη μήτρα της. Η μύτη της πίεζε δυνατά και τριβόταν πάνω στην κλειτορίδα της και την έκανε να φουντώνει και να καυλώνει όλο και πιο πολύ. Η Σάλι είχε καυλώσει κι αυτή άτσαλα και έχυνε πολύ μέσα στο ορθάνοιχτο στόμα της Ζίνας. Η Αυγή είχε καυλώσει κι αυτή άγρια κι αυτό φαινόταν απ’ το μουσκεμένο της μουνί και τις σηκωμένες της βυζόρωγες που ήταν ικανές να βγάλουν μάτι.

Η Ζίνα κόντευε να τρελαθεί απ' την καύλα. Ήθελε να βάλει τις φωνές και να ουρλιάξει, να πει στην Άντα να επιταχύνει το ρυθμό με τον οποίο της έγλειφε το μουνί για να χύσει, αλλά δεν το τολμούσε. Κάθε φορά όμως που πλησίαζε προς την κορύφωση, η Αυγή της έδινε μια δυνατή και λυσσασμένη βουρδουλιά κι η καύλα της υποχωρούσε προσωρινά. Στο μεταξύ τα χύσια της Σάλι έσταζαν μέσα στο στόμα της με γρήγορο ρυθμό και κόντευαν να την πνίξουν. Η μύτη της Ζίνας είχε γεμίσει με μουνοζούμια κα δυσκολευόταν ακόμη και ν' αναπνεύσει.

Από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να δαγκώνει τα μουνόχειλα της Σάλι και να της ρουφάει δυνατά την κλειτορίδα που είχε γίνει σαν μπαλάκι του πινγκ πονγκ απ' την ηδονή και την καύλα. Η γλώσσα της κουνιόταν ρυθμικά μέσα κι έξω απ' το μουνί της Σάλι, σαν να ήταν η μύτη το τρυποκάρυδου. Μόλις πριν λίγες μέρες, η Ζίνα δεν ήξερε τι πράγμα ήταν το μουνί, ποιο σχήμα είχε, τι γεύση είχε, τι χρώμα είχε και τι μυρωδιά είχε. Τώρα κόντευε να γίνει προφεσόρισσα στο γλειφομούνι.

Τα ζουμιά του μουνιού της Σάλι την είχαν μεθύσει και της είχαν φτιάξει τη διάθεση. Μόλις όμως πήγαινε να φτάσει κι αυτή στην κορύφωση και να χύσει με το έξοχο γλειφομούνι που της έκανε η Άντα, η καριόλα η Αυγή της έκοβε την ανάσα και της χάραζε βαθιά το κορμί. Τη μια φορά η βουρδουλιά έπεφτε στα βυζιά της, την άλλη στο στομάχι της και την άλλη στα μπούτια της. Το κορμί της Ζίνας είχε γίνει οδικός χάρτης της ΕΛΠΑ. Κάποια στιγμή την περίμενε μια ιδιαίτερα εφιαλτική έκπληξη. Η Σάλι παραμέρισε το μουνί της, άνοιξε με τα χέρια της τα κωλομάγουλα της και πλησίασε πάνω απ' το στόμα της Ζίνας την κωλοτρυπίδα της.

-    «Και τώρα έφτασε η στιγμή να μου γλείψεις τη σκατότρυπά μου!», της είπε.

Πριν προλάβει να αντιδράσει, η Σάλι της ακούμπησε την πεταχτή και τελείως άτριχη κωλοτρυπίδα της πάνω στο στόμα. Η γλώσσα της βγήκε έξω σαν φίδι και την ακούμπησε στο κέντρο. Η Σάλι άρχισε να βογκάει από καύλα και της ζητούσε επίμονα να την σφίξει και να της την καρφώσει μέσα στην κωλοτρυπίδα. Η Ζίνα απόρησε. Πώς ήταν δυνατόν να χώσει τη γλώσσα της μέσα σε μια τόσο σφιχτή κωλοτρυπίδα;

Η Άντα στο μεταξύ άκουσε τι γινόταν εκεί και παράτησε στη στιγμή το μουνί της Ζίνας κι αφού άνοιξε τα τρυφερά κι ολοστρόγγυλα κωλοβάρδουλα της σκλάβας τους, άρχισε να της γλείφει ηδονικά την κωλοτρυπίδα. Η Ζίνα τα έχασε απ' την ηδονή και την καύλα που άρχισε ν' απλώνεται σ' ολόκληρο το κορμί της απ' την κορυφή ως τα νύχια.

Η Ζίνα δεν ήθελε να το χωνέψει αλλά ούτε και να το πιστέψει. Το μυαλό της τώρα της το είχε πάρε η καύλα κι η ηδονή που ένιωθε σ' όλο το κορμί της. Τώρα, ότι κι αν της έκαναν, της άρεσε. Είχε ξεχάσει πια τις ντροπές και τα ταμπού. Έγλειφε κωλοτρυπίδα ξένη και της έγλειφαν τη δική της. Κι η ηδονή που ένιωθε ήταν μοναδική. Η Αυγή όμως ήταν η μόνη απ’ τις τρεις που την έβρισκε με το να τη μαστιγώνει αλύπητα και χωρίς σταμάτημα. Το κορμί της Ζίνας είχε κατακοκκινίσει απ’ τις αλλεπάλληλες βουρδουλιές.

Κι ενώ η Ζίνα έγλειφε την κωλοτρυπίδα της Σάλι, η μουνότρυπά της μούσκευε το στόμα της και την ανάγκαζε να γλείφει και να ρουφάει κι αυτά τα γυναικεία χύσια. Η γλώσσα της Ζίνας σφίχτηκε, έγινε σαν ψωλή δεκάχρονου παιδιού και σιγά - σιγά κατάφερε να χωθεί στη σφιχτή κωλοτρυπίδα της Σάλι που άρχισε να ουρλιάζει απ' την καύλα και να χύνει άτσαλα.

-    «Γλείψε μου τώρα τη μουνότρυπα! Κάνε με να χύσω άγρια και να μου τα ρουφήξεις σαν γρανίτα από μουνάδα!!!», ούρλιαξε η Σάλι.

Η Ζίνα υπάκουσε αμέσως. Έβγαλε τη γλώσσα της απ' την κωλοτρυπίδα της Σάλι και την φύτεψε αμέσως σαν βέλος ανάμεσα στα καυτά και ζουμερά της μουνόχειλα. Την ίδια στιγμή κι η Άντα άρχισε να γλείφει άγρια την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα της Ζίνας, ενώ ταυτόχρονα η Αυγή συνέχιζε να ζωγραφίζει το κορμί της Ζίνας με βουρδουλιές απανωτές και γεμάτες λύσσα.

Η Άντα άρχισε να δαγκώνει την κλειτορίδα Ζίνας με δύναμη και την έκανε ν' ανοιγοκλείνει τα μουνόχειλα της. Κι αυτή η τρελή καθόταν ρουφούσε τους μουνοχυμούς της, λες κι ήταν διψασμένη κι είχε να πιει νερό ένα μήνα! Την ώρα που η Αυγή μαστίγωνε με το ένα της χέρι τη Ζίνα, έχωνε γρήγορα μουνοδάχτυλα μέσα στο δικό της μουνί. Κάποια στιγμή ακούστηκαν τα δυνατά βογκητά της κι η Ζίνα κατάλαβε ότι η βασανίστριά της κόντευε να χύσει. Στη στιγμή η Αυγή σήκωσε τη μπουτάρα της και καβάλησε τη Ζίνα στο στομάχι.

Το μουσκεμένο της μουνί άρχισε να τρίβεται με δύναμη και λύσσα πάνω στο φλογισμένο κορμί της Ζίνας κα προσπαθούσε να φτάσει στην κορύφωση. Ταυτόχρονα κουνιόταν σαν να βρισκόταν σε άλογο πάνω και σα γκέμια κρατούσε τις πεταχτές βυζάρες της Ζίνας και τσιμπούσε ταυτόχρονα τις καυλωμένες τους ρώγες.

-    «Αχ! Δεν κρατιέμαι άλλο! Μου ‘ρχεται να κατουρήσω!», είπε ξαφνικά η Σάλι. «Δεν κρατιέμαι! θα κατουρήσω γιατί θα σκάσει η ουρήθρα μου».

-    «Μη βιάζεσαι! Περίμενε κι εμένα!», είπε η Άντα που άφησε το γλειφομούνι κι ήρθε κι αυτή και καβάλησε πάνω στις βυζάρες της Ζίνας που έμοιαζαν με μαξιλάρια. «Ένα λεπτό να συντονιστούμε να την λούσουμε ταυτόχρονα με τα κάτουρα μας!»

Η Αυγή, η οποία στο μεταξύ είχε τελειώσει το χύσιμο, άνοιξε τις μπουτάρες της, με δύο δάχτυλα άνοιξε διάπλατα τα φουσκωμένα της μουνόχειλα κι άρχισε να κατουράει ασταμάτητα. Το κορμί της Ζίνας άρχισε να λούζεται μ' ένα καυτό κιτρινωπό υγρό, αναμειγμένα δηλαδή κάτουρα με χύσια του μουνιού της. Η Άντα ανασηκώθηκε λίγο, άνοιξε κι αυτή τα μουνόχειλα της με τα χέρια της κι άνοιξε την κάνουλα της κατρουλήθρας της. Τα κάτουρα της άρχισαν να ποτίζουν τα βυζιά της Ζίνας και να της κάνουν ένα ζεστό κατρουλο-ντούς.

Δευτερόλεπτα αργότερα άνοιξε κι η Σάλι τα μουνόχειλα της κι άφησε την κατρουλήθρα της ελεύθερη ν' αδειάσει κι εκείνη τα κάτουρα της πάνω στη μάπα της Ζίνας. Η Ζίνα στο μεταξύ τα είχε χαμένα και έτσι όπως ήταν ανοιχτό το στόμα της, πήρε μέσα τα περισσότερα απ' τα κάτουρα της και άθελά της τα κατάπιε. Μόλις άδειασαν κι οι τρεις κατρουλήθρες απ' τα κάτουρα που είχαν μέσα τους, οι τρεις γκόμενες παραμέρισαν, κάθισαν στους καναπέδες να ξεκουραστούν κι άφησαν τη Ζίνα να κρέμεται απ' το ταβάνι με τέσσερις αλυσίδες που της συγκρατούσαν τα χέρια και τα πόδια, ενώ το κορμί της ήταν μούσκεμα από χύσια μουνιών, κάτουρα, και τα δικά της μουνοζούμια που αργοκυλούσαν στα κωλομάγουλά της και τα μπούτια της.

Την ίδια στιγμή άρχισαν να καγχάζουν και να ευχαριστιούνται το θέαμα οι πουτσαράδες της γειτονιάς, που όλοι τους είχαν βάλει από ένα χεράκι για να φτάσει σ’ εκείνη την κατάσταση.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")