Νιόπαντρη ερωτομανής (8ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η Ζίνα ήξερε ότι οι γείτονές της την κορόιδευαν κι έπαιζαν μαζί της. Δεν είχε καμιά απολύτως αμφιβολία γι’ αυτό. Γιατί άλλωστε την άφηναν να πηγαίνει στο σπίτι της ενώ κρατούσαν δέσμιό τους τον Μιχάλη; Αυτό το πράγμα είχε γίνει δύο φορές. Σε κάποια φάση ο Γιάννης είχε δανείσει τον Μιχάλη στον Τάσο για να τον περιποιηθούν κι εκείνοι με τον τρόπο τους. Αυτό σήμαινε ότι και οι δυο αυτές γειτονικές οικογένειες είχαν συμφωνήσει κι είχαν βάλει στόχο να βασανίσουν και να ταλαιπωρήσουν το νιόπαντρο αυτό ζευγάρι.

Τώρα την κορόιδευαν και πάλι με το να την έχουν αφήσει δήθεν ελεύθερη, ενώ ουσιαστικά την είχαν στο χέρι αφού κρατούσαν στο υπόγειό τους τον Μιχάλη. Στο σπίτι της όταν πήγαινε, έμενε συνεχώς γυμνή και δεν το αποφάσιζε να φύγει και να πάει να. ειδοποιήσει την αστυνομία και να πει τα παράπονά της. Αλλά και τότε ποιος θα την πίστευε αν πήγαινε και παρουσιαζόταν μπροστά τους με το μουνί, τους κώλους και τις βυζάρες της έξω;

Όλες τις ώρες που έμενε μόνη της στο σπίτι της, το βασανιστήριο συνεχιζόταν αφού ουσιαστικά δεν μπορούσε να κάνει τίποτε για να ελαφρώσει τη θέση της και τη θέση του αγαπημένου της Μιχάλη. Στο δρόμο που έμεναν, υπήρχαν άλλα τέσσερα σπίτια. Το ένα ήταν το σπίτι του Γιάννη και της Άντας, το άλλο του Τάσου και της Αυγής, το δικό της, και ένα άλλο. Σ’ εκείνο έμενε ένα άλλο νεαρό ζευγάρι. Η Ζίνα προσπάθησε να θυμηθεί τα ονόματά τους. Ναι, τους θυμήθηκε. Ήταν ο Χανς κι η Σάλι Μουρ.

Η Ζίνα σκέφτηκε να βγει στο δρόμο έτσι όπως ήταν και να πάει τρέχοντας μέχρι εκεί. Η απόσταση που χώριζε το σπίτι της απ το σπίτι του Χάνς ήταν μόλις δεκαπέντε μέτρα. Μετά σκέφτηκε να τυλίξει μια πετσέτα του μπάνιου γύρω απ’ τη μέση της, για να κρύψει τουλάχιστον το μουνί και τους κώλους της. Η Ζίνα βγήκε στην αυλή απ’ την πόρτα της κουζίνας. Με το ένα της χέρι κρατούσε την πετσέτα πάνω στο μουνί της και με το άλλο τις βυζάρες της. Χωρίς να δειλιάσει πήγε τρέχοντας προς τον διπλανό μαντρότοιχο. Κοίταξε αριστερά δεξιά, αλλά ευτυχώς γι αυτήν δεν είδε κανέναν.

Ήταν ήδη απομεσήμερο κι ο ήλιος είχε αρχίσει να γέρνει προς τη Δύση. Η Ζίνα πήδηξε τον μαντρότοιχο κα πήγε τρέχοντας προς την αυλή του Χανς Μουρ. Μόλις μπήκε μέσα, πήγε κατευθείαν στην πόρτα και χτύπησε λαχανιασμένη το κουδούνι. Τη στιγμή που άκουσε την πόρτα ν’ ανοίγει, η καρδιά της άρχισε να χτυπάει δυνατά. Η Ζίνα καθυστέρησε να κινηθεί και να μπει μέσα. Στο διάδρομο είδε τη μικροσκοπική σιλουέτα της Σάλι Μουρ που την περίμενε κρατώντας το πόμολο της πόρτας. Η Ζίνα μπήκε τελικά μέσα βάζοντας ταυτόχρονα τα κλάματα.

-    «Τι σου συμβαίνει;», τη ρώτησε απορημένα η κατάξανθη Σάλι.

Το βλέμμα της άρχισε να περιπλανιέται πάνω στο κορμί της Ζίνας που ήταν ολόγυμνο. Η Ζίνα προσπαθούσε να κρύψει τη γύμνια της κρατώντας σφιχτά πάνω της την πετσέτα. Κάποια στιγμή άκουσε τη Σάλι να βάζει τα γέλια και να ξεκαρδίζεται στα χαχανητά.

-    «Δεν φαντάζομαι να ήρθες μέχρι εδώ γυμνή!», της είπε.

-    «Κι όμως! Είμαι τελείως γυμνή. Άσε με να περάσω μέσα και θα σου εξηγήσω το πρόβλημά μου…», της είπε η Ζίνα.

Η Σάλι την έβαλε μέσα, έκλεισε την πόρτα κι η Ζίνα πήγε τρέχοντας προς το λίβινγκ ρουμ. Μόλις έφτασε εκεί, κάθισε γρήγορα σ’ ένα καναπέ και προσπάθησε να κρύψει όσο καλύτερα μπορούσε τη γύμνια της. Στο μεταξύ είχε έρθει κι η Σάλι η οποία συνέχισε να την περιεργάζεται. Η Ζίνα άρχισε να κοιτάζει καλά - καλά τη Σάλι. Είδε ότι ήταν κι αυτή στην ίδια περίπου ηλικία κι ότι είχε σχεδόν το ίδιο ύψος. Η Σάλι φορούσε ένα αραχνοΰφαντο μπλουζάκι μέσα απ’ το οποίο προεξείχαν και φαίνονταν σχετικά καθαρά οι βυζόρωγές της. Το κίτρινο καυτό σορτσάκι που φορούσε ίσα - ίσα που κάλυπτε το μουνί της και ένα μέρος απ’ τα μεγάλα κι ολοστρόγγυλα κωλομάγουλα της.

-    «Σάλι, θέλω να με βοηθήσεις!», είπε τρομαγμένη η Ζίνα.

-    «Για πες μου, τι ακριβώς σου συμβαίνει;», της είπε η Σάλι και κάθισε δίπλα της.

Η Ζίνα δυσκολεύτηκε ν αρχίσει να της δίνει εξηγήσεις.

-    «Το ζευγάρι που μένει δίπλα στο σπίτι μου, με έδεσε σ’ ένα υπόγειο με αλυσίδες και μου έκανε ένα σωρό βασανιστήρια και πρόστυχα πράγματα. Τον άντρα μου τον έχουν ακόμη αλυσοδεμένο στο υπόγειό τους κι εμένα μου πήραν όλα τα ρούχα απ’ το σπίτι και δεν έχω να φορέσω τίποτα. Έτσι δεν μπορώ να εμφανιστώ στην αστυνομία και να ζητήσω βοήθεια».

-    «Αν δεν κάνω λάθος εσύ δεν είσαι που έχεις νοικιάσει το σπίτι δίπλα στον Γιάννη και την Άντα; Περίμενε ένα λεπτό να φέρω τη μεζούρα μου, να μετρήσω τις διαστάσεις του κορμιού σου να δω αν σου κάνει κάποιο απ’ τα ρούχα μου».

-    «Σ’ ευχαριστώ πολύ Σάλι!», της είπε και ηρέμησε κάπως.

Το βλέμμα της βρήκε την ευκαιρία να περιπλανηθεί στο σαλόνι της Σάλι. Η χαρά της ήταν τόση που δεν ήξερε αν θα έπρεπε να βάλει τα γέλια ή τα κλάματα. Η Σάλι έψαξε σ’ ένα συρτάρι, βρήκε τη μεζούρα και πλησίασε τη Ζίνα.

-    «Σήκω και γύρνα αλλιώς να σου πάρω τις διαστάσεις!»

Η Ζίνα έκανε ότι της είπε η Σάλι, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι κι εκεί την περίμενε άλλος μπελάς. Την ώρα που γύρισε την πλάτη της στη Σάλι, εκείνη βρήκε την ευκαιρία και της φόρεσε ένα ζευγάρι μεταλλικές χειροπέδες στα χέρια. Η Ζίνα ξαφνιάστηκε τελείως. Προσπάθησε ν αντιδράσει, αλλά ήταν πλέον αργά.

-    «Τρελάθηκες; Γιατί μου φόρεσες χειροπέδες;»

-    «Μην κάνεις μαλακισμένες ερωτήσεις. Θέλω να σε σιγουρέψω για να μη μου φύγεις. Απόψε σε περιμένει ένα καινούργιο πάρτι…»

-    «Πάρτι; Τι πάρτι;», ρώτησε απορημένα η Ζίνα.

-    «Απόψε θα μαζευτούν εδώ όλοι σι γείτονές μας να το διασκεδάσουμε. Το σπίτι αυτό που βλέπεις ανήκει στον Γιάννη Σποκ ο οποίος μας το νοίκιασε. Απόψε κούκλα μου, θα φας τα γαμήσια της ζωής σου!»

Η Ζίνα χάζεψε. Τα γόνατά της άρχισαν να τρέμουν και να μη μπορούν να συγκρατήσουν το βάρος του σώματός της. Πριν καλά - καλά προλάβει να γλιτώσει από τους άλλους δύο μανιακούς γείτονές της έπεσε σε μια νέα παγίδα. Η Ζίνα ζαλίστηκε κι έπεσε ξερή στο πάτωμα. Η πετσέτα που σκέπαζε τη γύμνια της, έπεσε κάτω κι έτσι αποκαλύφτηκαν τα κάλλη της.

Η Ζίνα προσπάθησε να συνέλθει κουνώντας το κεφάλι της. Όταν συνήλθε είδε κάτι που την έκανε να καραφλιάσει. Η Σάλι είχε ήδη βγάλει το σορτσάκι της κι εκείνη τη στιγμή έβγαζε και το μπλουζάκι. Σε δευτερόλεπτα η Σάλι στεκόταν δίπλα της ολόγυμνη. Κάποια στιγμή η Ζίνα την είδε να έρχεται πάνω της και να στέκεται πάνω απ’ το κεφάλι της.

-    «Ξέρεις, εμένα μ’ αρέσει πάρα πολύ το γλειφομούνι!», της είπε η Σάλι και γονάτισε κατά τέτοιο τρόπο που το μουνί της βρέθηκε μπροστά στο στόμα της Ζίνας.

-    «Πάει! Τρελάθηκε ο κόσμος σ’ αυτή τη γειτονιά!», είπε απογοητευμένη Ζίνα.

Η Σάλι κάθισε πάνω στις φουσκωτές νεανικές βυζάρες της Ζίνας και πλησίασε το μουνί της. κοντά στα χείλια της γειτόνισσας της. Τα τρυφερά κωλομάγουλα της κάθονταν στα μαξιλάρια των βυζιών της Ζίνας. Μόλις είδε το μουνί της Σάλι, τρελάθηκε. Ποτέ άλλοτε δεν είχε δει μουνί από τόσο κοντά, παρά μόνο από μακριά την εποχή που ήταν στο γυμνάσιο κι άλλαζαν ρούχα μέσα στο γυμναστήριο. Η Ζίνα δεν είχε δει ούτε το δικό της με το να χρησιμοποιήσει ένα καθρέφτη. Τώρα όμως ότι είχε να δει το έβλεπε από πολύ κοντά. Η Σάλι της πλησίαζε αργά - αργά το μουνί της στο στόμα της που είχε ανοίξει σαν του χάνου από την απορία και τη έκπληξη.

Τα μουνόχειλα της Σάλι ήταν τρυφερά, ροδαλά και σχεδόν άτριχα. Οι λίγες τους τρίχες ήταν κατάξανθες και τόσο απαλές που έλεγες ότι ήταν από μετάξι. Κάποια στιγμή τα μουνόχειλα της άνοιξαν και φανερώθηκε ανάμεσά τους η πεταχτή κι ερεθισμένη της κλειτορίδα. Στο μεταξύ οι ρώγες της Ζίνας τρίβονταν και πιέζονταν απ’ τα κωλομάγουλα της Σάλι και είχαν ήδη σφιχτεί και καυλώσει. Απ’ τα μουνόχειλα της έβγαινε μια απαλή μυρωδιά που έμοιαζε με μεθυστικό γαλλικό άρωμα κα ζάλιζε την ανήμπορη να αντιδράσει Ζίνα. Έτσι όπως καθόταν πάνω της η Σάλι, η Ζίνα μπορούσε να βλέπει και την πεταχτή της κωλοτρυπίδα που ήταν απαλή, ροδαλή και τελείως άτριχη.

Η Σάλι πλησίαζε αργά - αργά το μουνί της προς το στόμα της Ζίνας και τα μουνόχειλα της, που ήταν ήδη υγρά, γυάλιζαν. Η Ζίνα συνέχισε να έχει ανοιχτό το στόμα της κι η Σάλι βρήκε την ευκαιρία να της χώσει μέσα στα χείλια, τα χείλια του μουνιού της που ήταν πεταχτά σαν ροδοπέταλα. Από κάποια στιγμή και μετά το πρόσωπο της Ζίνας ζεσταινόταν απ’ τη φωτιά που πετούσε η μουνότρυπα της γειτόνισσας της. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή θυμήθηκε τα τσιμπούκια που είχε τραβήξει στους γείτονές της και αηδίασε. Ποτέ της δεν φαντάστηκε ότι θα έφτανε στιγμή που να έγλειφε κι ένα μουνί.

-    «Σταμάτα να με κοιτάς σαν χάνος κι άρχισε να μου γλείφεις το μουνί!», της είπε επιτακτικά και θυμωμένα η Σάλι.

Τα μουσκεμένα μουνόχειλα της Σάλι έβρεχαν τα χείλια, τα μάγουλα και γενικά το πρόσωπο της Ζίνας. Η κλειτορίδα της Σάλι άρχισε να τρίβεται πάνω στα δόντια της Ζίνας κι η ηδονή που σκόρπισε στο σώμα της ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό το έδειχναν τα βογκητά της, η βαριά ανάσα της και το σπαρτάρισμα του κορμιού της. Η Ζίνα χωρίς να το θέλει έβγαλε έξω τη γλώσσα της και την έχωσε μέσα στο μουνί της γειτόνισσας της Η Σάλι της είχε ζητήσει να της γλείψει το μουνί και τώρα το απολάμβανε όσο κι άπειρη κι αν ήταν η Ζίνα.

-    «Γουστάρω! Συνέχισε έτσι μωρό μου! Κάνε με να καυλώσω άτσαλα και να χύσω!», έλεγε με κομμένη ανάσα η Σάλι.

Η Ζίνα τα έχασε. Πρώτον επειδή η Σάλι ήταν τελείως βρομόστομη και δεύτερον γιατί είχε ήδη αρχίσει να χύνει και να της μουσκεύει το πρόσωπο με ζουμιά απ’ το ξανθό μουνί της.

Η Ζίνα συνέχισε να κουνάει τη γλώσσα της και γλείφει τα τοιχώματα του μουνιού της Σάλι κι εκείνη βογκούσε κι έχυνε ασταμάτητα. Το στόμα της Ζίνα ήταν αναγκαστικά ορθάνοιχτο κι έτσι όλα τα μουνοζούμια έσταζαν μέσα και τα κατάπινε. Στην αρχή η Ζίνα προσπάθησε μόνο να γλείφει αλλά μετά από λίγο που άρχισαν να τρέχουν ποτάμια ολόκληρα δεν προλάβαινε να τα βγάλει έξω και αναγκαζόταν να τα καταπίνει.

Η γλώσσα της κουνιόταν σαν προπέλα κι έκανε τη Σάλι να ξετρελαίνεται απ’ την ηδονή και την καύλα Τελείως αναπάντεχα, το μουνί της Ζίνας άρχισε αυτό να νιώθει μια φούντωση και να καυλώνει κι αυτή άτσαλα. Η Ζίνα είχε αρχίσει να γίνεται ματάκιας από την πρώτη κιόλας φορά που είχε δει εκείνες της γαμησοσκηνές στην αυλή της Άντας. Τώρα που είχε μέσα στα μάτια της αυτό το υπέροχο νεανικό μουνί, απολάμβανε και καύλωνε κι αυτή μαζί του.

-    «Μωρή καριόλα, ξέρεις να κάνεις υπέροχο γλειφομούνι! Ήδη άρχισα να χύνω!», της είπε ξετρελαμένη από την καύλα τη Σάλι και συνέχισε να τρίβει μουνόχειλα και την κλειτορίδα της πάνω στη γλώσσα και τα χείλια της Ζίνας.

Η Ζίνα συνέχισε να καταπίνει τους απολαυστικούς και μυρωδάτους χυμούς του μουνιού της Σάλι, ενώ η γλώσσα της δεν σταματούσε ούτε στιγμή να κάνει ένα σωστό και καυλιάρικο μουνοχειλομασάζ. Η Σάλο άρχισε να τρίβει και να πιέζει την κλειτορίδα της με δύναμη πάνω τη μύτη της Ζίνας και να βογκάει συνέχεια από ηδονή και άγρια καύλα. Κάποια στιγμή τα μουνόχειλά της άρχισαν να ανοιγοκλείνουν και να κάνουν σπασμούς και μέσα στο στόμα της Ζίνας άρχισαν να στάζουν κιλά από γλυκά κα μυρωδάτα μουνοζούμια.

-    «Είσαι πολύ μεγάλη μουνογλείφτρα. Καλά το είχα ακούσει!», της είπε με πνιχτή φωνή η Σάλι που είχε ξετρελαθεί απ’ την καύλα.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο Χανς ο οποίος ξάφνιασε και τις δύο.

-    «Αγάπη μου…», είπε η Σάλι. «Η γκόμενα που περιμέναμε ήρθε λίγο νωρίτερα απ’ ότι υπολογίζαμε κι ανέλαβα να την προθερμάνω για το πάρτι».

Ο Χανς ήταν ένας ψηλός γεροδεμένος κι αθλητικός. τύπος που φορούσε ένα εφαρμοστό τζιν παντελόνι κι ένα κοντομάνικο πουκάμισο. Κάτω απ’ το λεπτό ύφασμα φαινόταν καθαρά η μυώδης ανάπτυξη του σώματός του. Το βλέμμα της Ζίνας κατηφόρισε και σταμάτησε πάνω στο φερμουάρ του παντελονιού του που ήταν τεντωμένο και κόντευε να σκιστεί απ’ την ψωλάρα του που ήταν κι αυτή καυλωμένη.

-    «Από γλείψιμο πώς πάει;» ρώτησε ο Χανς ο οποίος άρχισε να περιεργάζεται τις βυζάρες, τα μπούτια, τα κωλομέρια και το μουνί της Ζίνας.

-    «Υπέροχη! Και η πρώτη τσιμπουκογλείφτρα της γειτονιάς! Εμένα με καύλωσε άτσαλα και μ’ έκανε να χύσω πολλές φορές!», είπε κατενθουσιασμένη η Σάλι.

-    «Βοήθησέ με να την ξαπλώσουμε στον καναπέ είπε ο Χανς. «Βάλτην σε σωστή θέση. Ξέρεις εσύ…»

Η Ζίνα βρέθηκε ξαπλωμένη στον καναπέ, με το κεφάλι της να γέρνει προς το πάτωμα, τα μπούτια - ορθάνοιχτα κι ακουμπισμένα στην πλάτη του καναπέ και το μουνί της ανοιχτό. Η Ζίνα παρακολουθούσε τε Χανς ο οποίος άρχισε να βγάζει βιαστικά τα ρούχα του. Μόλις πέταξε το σλιπάκι του, η Ζίνα είδε τη ψωλάρα του κι έπαθε πλάκα. Αυτή η ψωλή ήταν η χοντρή και πιο μακριά που είχε δει μέχρι τώρα ι ζωή της. Ο Χανς χωρίς να χάσει την ευκαιρία γονάτισε κοντά στον καναπέ και της ακούμπησε το σκληρό του ψωλοκέφαλο πάνω στα μουσκεμένα της χείλια.

Ο Χανς της έβαλε λίγο ψωλοκραγιόν και μετά κάρφωσε την ματσούκα του κατευθείαν μέσα στο λαρύγγι. Η Ζίνα τα έχασε. Κόντεψε να σκάσει από την αδυναμία ν’ αναπνεύσει, αφού το χοντρό του παλούκι της έφραξε μονομιάς το λαρύγγι. Στο μεταξύ τα βαριά και τριχωτά αρχίδια του ακουμπούσαν πάνω στα μάτι της, στη μύτη της και δεν της άφηναν κανένα περιθώριο για ν’ αναπνεύσει.

Η σκληρή ψωλάρα του άρχισε να μουσκεύει και να μπαινοβγαίνει σαν πιστόνι μέσα στο στόμα της, μέχρι το λαρύγγι της. Η Ζίνα προσπαθούσε απεγνωσμένα πάρει μιαν ανάσα και στην προσπάθειά της αυτή άνοιγε όσο πιο πολύ μπορούσε το στόμα της. Κι όμως, το καυλί του ήταν τόσο χοντρό που ζοριζόταν και άρχισαν να τη πονάνε τα σαγόνια της απ’ το πολύ άνοιγμα:

-    «Και τώρα ετοιμάσου για το πιο άγριο λαρυγγοτσίμπουκο της ζωής σου!» είπε έξαλλος ο Χανς. «Σάλι άρχισε να παίζεις με τις βυζάρες της να την καυλώσουμε όσο πιο πολύ γίνεται».

Η Σάλι έσκυψε από πάνω της κι άρχισε να γλείφει τα μπούτια της, μετά το μουνί της, να παίζει για λίγο μ. την κλειτορίδα της και τελικά να φιλάει και να γλείφει Πότε τη μια και πότε την άλλη, τις βυζόρωγές της. Η Ζίνα άρχισε να φουντώνει και να σπαρταράει από καύλα, ενώ η ψωλάρα του Χανς συνέχισε να μπαινοβγαίνει ρυθμικά και δυνατά μέσα στο στόμα της. Η Σάλι όμως δεν αρκέστηκε στο να φιλάει και να γλείφει τις βυζόρωγές της, αλλά από κάποια στιγμή και μετά τις δάγκωνε και τις ρουφούσε τόσο δυνατά που η Ζίνα βογκούσε και ούρλιαζε απ’ τον πόνο.

Ο Χανς συνέχισε να τσιμπουκώνει τη Ζίνα, ενώ ταυτόχρονα η Σάλι δάγκωνε άγρια τις βυζόρωγες της Ζίνας. Το κορμί της άτυχης Ζίνας είχε αρχίσει να μουσκεύει από κρύο ιδρώτα. Οι πόνοι της ήταν αφόρητοι. Το μεγάλο κακό όμως ήταν ότι με μια ψωλή σαν κι αυτή του Χανς μέσα στο στόμα της και με τα βαριά αρχίδια του πάνω στη μύτη της. δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και κόντευε να σκάσει.

Από κάποια στιγμή και μετά ο Χανς άρχισε να της τον χώνει πιο βαθειά μέσα στο λαρύγγι, και ταυτόχρονα καύλωνε κι η πούτσα του γινόταν πιο χοντρή κι επικίνδυνη. Τα βυζιά της Ζίνας πονούσαν κι έτσουζαν απ’ τις αλλεπάλληλες δαγκωματιές της Σάλι που είχε πέσει πάνω της να την κατασπαράξει σαν σαρκοβόρο όρνιο.

Παράλληλα, το μουνί της είχε πάρει φωτιά και τα ζουμιά του έτρεχαν πάνω στα μπούτια και τα κωλομέρια της. Αυτό που ένιωθε τώρα η Ζίνα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και συνάμα ιδιαίτερα καυλωτικό. Ποτέ της είχε φανταστεί ότι θα έπαιρνε τσιμπούκι σε μια τέτοια ψωλή σ’ αυτή τη στάση, ενώ την ίδια ώρα η γυναίκα του κυρίου τσιμπουκοπιπίλα θα της δάγκωνε τις βυζόρωγες.

Κι όμως, παρόλο που πονούσε φριχτά μ’ αυτά που της έκαναν, κατά βάθος ένιωθε μια ξεχωριστή ηδονή και καύλα που λίγο ακόμη αν κρατούσε θα της έπαιρνε τα λογικά. Τις τελευταίες τρεις μέρες είχε χορτάσει να γαμιέται απ’ όλες τις τρύπες του κορμιού της, είχε πάρει τσιμπούκια και είχε δοκιμάσει και το γλειφομούνι.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")