Νιόπαντρη ερωτομανής (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
-    «Είσαι έτοιμη, μωρή τσούλα να φας μια χοντρή και καυλάτη ψωλή;», της είπε ο Τάσος και της χτύπησε δυνατά τα κωλομάγουλα. «Θα σε κάνω να βογκήξεις μ’ αυτό το παλαμάρι που έχω στα σκέλια μου».

-    «Μη! Σε παρακαλώ! Δεν θέλω! Δεν είναι σωστό με βιάσεις».

Ο Τάσος την είχε δέσει πάνω στον πάγκο κι έτσι, και να ήθελε, δεν μπορούσε να του ξεφύγει. Οι καρποί των χεριών της και οι αστράγαλοί της ήταν σφιχτοδεμένοι με μεταλλικές χειροπέδες προσαρμοσμένες πάνω στον πάγκο. Οπότε δοκίμαζε να τραβηχτεί, πληγωνόταν άσχημα και πονούσε. Το σκληρό ψωλοκέφαλο του Τάσου χώθηκε βαθιά μέσα στη μουνότρυπα της κι άρχισε τις εξερευνήσεις. Μέχρι εκείνη τη στιγμή η Ζίνα είχε δοκιμάσει μόνο την ψωλή του Μιχάλη, αλλά τώρα, με την ψωλάρα του Τάσου που ήταν σαφώς μεγαλύτερη και πιο χοντρή απ’ του άντρα της, σίγουρα θα φάρδαινε η μουνότρυπα της.

Άρχισε λοιπόν ν’ απορεί και ν’ αγωνιά αν θα κατάφερνε να τον χωρέσει μέσα στο μουνί της χωρίς να σκιστεί. Ότι και να έκανε όμως, δεν μπορούσε να ξεφύγει. Έτσι κι αλλιώς θα τον έτρωγε και θα έλεγε κι ένα τραγούδι: «Όσο πιο βαθιά, τόσο πιο καλά». Ο Τάσος της χούφτωσε γερά τα κωλομάγουλα και με μια απότομη κίνηση την τράβηξε πίσω. Η πουτσάρα του σφήνωσε μέσα στη μούνα της κι η Ζίνα άρχισε να βογκάει, να τσιρίζει και να ουρλιάζει.

-    «Μη πανάθεμά σε! Θα μ’ αφήσεις ανάπηρη μ’ αυτό το μαντζαφλάρι σου!»

Η πούτσα του καρφώθηκε μέχρι τον πάτο σαν κοντάρι. Τα μουνόχειλα της άνοιξαν διάπλατα και τεντώθηκαν μέχρι το σημείο του να ζοριστούν και να σκιστούν.

-    «Πω πω πω! Τι σφιχτό μουνί είναι αυτό που έχεις μωρή καριόλα!». είπε απορημένος ο Τάσος καθώς της κάρφωνε πιο βαθιά τη μαλαπέρδα του.

Στο μεταξύ της έσφιγγε δυνατά τα κωλομάγουλα και κόντευε να της τα γδάρει με τα νύχια του.

-    «Ξέσκισέ την! Ξεμούνιασέ την! Δώστης το μουνί στο χέρι Τάσο!, φώναζε η Αυγή που παρακολουθούσε τη φάση ενώ ο Μιχάλης της έκανε γλειφομούνι.

-    «Μίκυ! Βοήθησε με! Θα με ξεσκίσει αυτός ο κανίβαλος!», άρχισε να λέει με παραπονεμένο ύφος η Ζίνα.

Η Ζίνα πανικόβλητη κοίταξε προς τη μεριά που βρισκόταν ο Μιχάλης για να δει αν θα τελείωνε γρήγορα για να τη βοηθήσει. Η Αυγή όμως δεν του άφηνε περιθώρια να αντιδράσει. Μόλις πήγε να γυρίσει το κεφάλι του προς τη Ζίνα, το έδωσε μια γερή βουρδουλιά μ’ ένα μαστίγιο που κρατούσε στο χέρι της. Ο Μιχάλης αναγκάστηκε να υποκύψει και συνέχισε κανονικά το. γλειφομούνι.

Η Ζίνα στο μεταξύ ένιωσε μέσα στο σφιχτό μουνί της το χοντρό σαλάμι του Τάσου που κυριολεκτικά την ξεμούνιαζε. Κάθε τόσο, με μια απότομη κίνηση της τον έχωνε όλο και πιο βαθιά και την έκανε να σκούζει. Στο μεταξύ, τα μουνόχειλα της είχαν ανοίξει διάπλατα και ζορίζονταν τόσο που η Ζίνα νόμισε ότι στιγμή σε στιγμή θα σκίζονταν. Αυτό που την είχε σώσει μέχρι τώρα ήταν τα ζουμιά του μουνιού της έβρεχαν τον πούτσο του και γλιστρούσε πιο εύκολα. Το σκληρό και χοντρό πουτσοκέφαλο του ακούμπησε απειλητικά στη μήτρα της.

-    «Με πονάς! Σταμάτα!», βόγκηξε η Ζίνα. «Βγάλτον έξω!» Είναι τεράστιος! θα μου κάνεις ζημιά!»

-    «Φώναζε και τσίριζε όσο Θες μωρή ξεκωλιάρα. Δεν πρόκειται να σ’ ακούσει κανείς. Εμένα Πάντως μ’ αρέσει ν’ ακούω τις γκόμενες να φωνάζουν όταν τις γαμάω».

Η χοντρή καραπουτσακλάρα του Τάσου τραβήχτηκε προς τα έξω, τραβώντας μαζί της και τα μουνόχειλα της που είχαν κολλήσει πάνω του σαν βεντούζα. Ο Τάσος όμως δεν έμεινε έξω. Της τον ξανακάρφωσε πιο βαθιά.

-    «Όχι! Μη! Μη μου το κάνεις αυτό!», διαμαρτυρόταν η Ζίνα καθώς το ψωλοκέφαλο του καρφώθηκε και πάλι στην μήτρα της.

Τα βαριά και τριχωτά αρχίδια του χτύπησαν δύναμη πάνω στην κλειτορίδα της και ακούστηκε κι ο θόρυβος των μπουτιών του που χτυπούσαν πάνω στα κωλομάγουλα της. Η Ζίνα καρφώθηκε πάνω στην παλουκάτη ψωλάρα του Τάσου. Την ώρα που προσπαθούσε να τον αποφύγει, οι μεταλλικές χειροπέδες που ‘ συγκρατούσαν χέρια και πόδια, της πλήγωναν τους καρπούς των χεριών της και τους αστραγάλους. Η Ζίνα πονούσε, βογκούσε, τα είχε χαμένα και δεν ήξερε τι να κάνει.

Αμέσως μετά ένιωσε τη μαλαπέρδα του να τραβιέται προς τα έξω, τραβώντας ταυτόχρονα και τα μουνόχειλα της που είχαν κολλήσει πάνω της σαν βεντούζα. Ευτυχώς που το γλειφομούνι που έβλεπε κοντά της την είχε καυλώσει και την είχε κάνει να μουσκέψει, αλλιώς η πουτσάρα του Τάσου θα την έσκιζε αν δεν γλιστρούσε. Κι ενώ προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένα κενό μέσα στο μουνί της, την επόμενη κιόλας στιγμή ο Τάσος της έκανε και πάλι επίθεση με το κρεάτινο ματσούκι του.

-    «Αχ! με ξεμούνιασες πανάθεμά σε!», ούρλιαξε η Ζίνα και άρχισε να ανησυχεί πλέον για την σωματική της ακεραιότητα.

Το χοντρό καυλί του Τάσου άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα στη μουνότρυπα της σαν πιστόνι. Το εσωτερικό του μουνιού της που γδερνόταν με το καυλί του, είχε πάρει φωτιά. Όσο περνούσε η ώρα, το μουνί της συνήθιζε το πάχος του πούτσου του και η Ζίνα δεν αντιμετώπιζε τα προβλήματα που είχε στην αρχή. Η Ζίνα ξανασκέφτηκε τον Μιχάλη και γύρισε προς το μέρος του να τον δει και να του ζητήσει βοήθεια. Όμως ο Μιχάλης δεν βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση. Την ώρα που η Ζίνα ανησυχούσε για τη σωματική της ακεραιότητα κι είχε κλειστά τα μάτια της, ο Μιχάλης είχε προλάβει να γυμνωθεί τελείως.

Το ίδιο είχε κάνει κι η Αυγή η οποία όμως κρατούσε την ίδια στάση όπως προηγουμένως και απολάμβανε το γλειφομούνι που της έκανε ο Μιχάλης. Η Ζίνα είδε δυο τεράστιες και στητές βυζάρες που την έκαναν να αλληθωρίσει. Οι ρώγες της ήταν πολύ πιο μικρές απ’ της Αυγής. Ο Μιχάλης συνέχισε να γλείφει τα μουνόχειλα της και την κλειτορίδα της και να ρουφάει τα ζουμιά της καυλιάρας Αυγής. Το μουνί της Αυγής έχυνε συνέχειά τα ζουμιά του και μούσκευε το πρόσωπο του Μιχάλη. Η Ζίνα κατάλαβε πλέον ότι ο άντρας της την είχε βρει μ’ αυτό που έκανε γιατί δεν έδινε καμιά σημασία.

-    «Μιχάλη! Βοήθησε με…», του είπε με παρακλητικό τόνο στη φωνή της.

Ο Μιχάλης όμως δεν της έδωσε σημασία, λες και είχε πλέον αυτιά για να ακούει. Η Αυγή τον έπιασε με δύναμη απ’ τα μαλλιά και τον ανάγκασε να χώσει τη μούρη του πιο βαθιά μέσα στη μουνάρα της και συνεχίσει το γλειφομούνι.

-    «Έτσι μπράβο! Τώρα πια έμαθες να κάνεις γλειφομούνι!», του είπε βογκώντας από ηδονή και πόθο. «Γλείψε και ρούφα τα ζουμιά της μούνας μου. Θα σου κάνει καλό! Μην κάνεις καμιά μαλακία και σταμάτησε γιατί αλίμονο σου. Είμαι ικανή να σου κατουρήσω μέσα στο στόμα».

Η Ζίνα άκουγε τα λόγια της γειτόνισσας της κι άφριζε απ’ το θυμό της. Πρόσεξε όμως ότι ο Μιχάλης έκανε ότι του ζητούσε λες και το απολάμβανε κι εκείνος αυτό το γλειφομούνι. Η γλώσσα του άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα στη μούνα της σαν να ήταν πιστόνι, ενώ παράλληλα η πούτσα του είχε σηκωθεί και στεκόταν καμαρωτά ανάμεσα στα σκέλια του. Μετά θυμήθηκε ότι η δική της μουνότρυπα ήταν μπουκωμένη με τη ψωλάρα του Τάσου κι ότι του τη μούσκευε με τα νεανικά της ζουμιά.

Όλα όσα είχαν συμβεί μέχρι εκείνη τη στιγμή της φαίνονταν παράξενα, ανεξήγητα και την έκαναν νομίζει ότι ζούσε ένα τρομερό εφιάλτη. Μέχρι χθες ο Μιχάλης ήταν ο πιστός και αφοσιωμένος σύζυγος κι εκεί είχε μάτια μόνο για κείνον. Τώρα όμως, μ’ αυτά που συνέβαιναν, ο γάμος τους είχε άρχισε να κλονίζεται επικίνδυνα. Αυτοί εδώ δεν ήταν γείτονες αλλά ζευγάρι βασανιστών με βίτσια και πολλά απωθημένα. Ο μεν σύζυγος την είχε αλυσοδέσει και τη γαμούσε παρά τη θέλησή της, η δε σύζυγος είχε αναγκάσει τον Μιχάλη να της γλείφει το μουνί απειλώντας τον ότι αν δεν συμμορφωνόταν θα τον έδιωχνε από τη δουλειά. Ο Τάσος συνέχισε να την πουτσώνει με δύναμη λες και ήθελε να της σκίσει τη μήτρα.

-    «Πάρε μάτι μωρή καριόλα τον άντρα σου που γλείφει το μουνί της γυναίκας μου!», της είπε χαιρέκακα. «Κοίτα πως έχει μουσκέψει η μούρη του μέσα στα ζουμιά του μουνιού της. Εσύ νόμιζες ότι σε αγαπούσε κι ότι σου ήταν πιστός κι αφοσιωμένος. Δες τον τώρα και καμάρωσε τον πόσο καύλωσε για ένα ξένο μουνί».

Η Ζίνα τον άκουγε, αηδίαζε και τον σιχαινόταν, αλλά κατά βάθος πίστευε ότι όλα αυτά που της έλεγε ήταν πέρα για πέρα σωστά. Ο Μιχάλης είχε γίνει σκλάβος της Αυγής γιατί φαίνεται ότι αυτή η τσούλα είχε πιο γλυκό μουνί απ’ το δικό της. Απ’ την τρέλα του ούτε που είχε γυρίσει να την δει και να τρέξει να τη βοηθήσει. Το μυαλό του είχε κολλήσει μαζί με τη γλώσσα και τα χείλια του πάνω στα μουνόχειλα και την κλειτορίδα της Αυγής. Η Ζίνα ένιωθε πολύ άσχημα. Πρώτον γιατί ο άντρας της την είχε κλάσει και δεύτερον γιατί με τη μαλακία που τον έδερνε, την είχε φέρει εκεί μέσα κα τώρα την γαμούσε άγρια ένας άλλος πουτσαράς.

Ο Τάσος της κάρφωσε πιο δυνατά και πιο βαθιά την ψωλάρα του μέσα στη μούνα κι η Ζίνα στην προσπάθεια της να τον αποφύγει άρχισε να κουνάει τα στημένα στον αέρα κωλομέρια της. Το βλέμμα της στράφηκε και πάλι προς τον Μιχάλη που συνέχιζε να γλείφει ένα ξένο μουνί και στην Αυγή που καμάρωνε για την επιρροή που ασκούσε στον σκλάβο της. Ξαφνικά ο Τάσος την άρπαξε απ’ τα μαλλιά, την τράβηξε προς τα πίσω και ταυτόχρονα της φύτεψε ακόμη πιο αγρία και δυνατά την καραπουτσακλάρα του στο μουνί.

-    «Πρόσεξε τον μαλάκα τον άντρα σου!», είπε χαχανίζοντας ο Τάσος, «…που συνεχίζει αδιάφορος να γλείφει το μουνί της Αυγής και δεν δίνει μια αν εσύ γαμιέσαι μαζί μου. Κοίταξε πόσο ωραία κουνιέται η γλώσσα και γλείφει τη μουνότρυπα της. Έτσι όπως πάει κολλήσει και τη μύτη του μέσα στο μουνί της».

Τα μάτια της Ζίνα βούρκωσαν. Το πρόσωπό της είχε κοκκινίσει από ντροπή. Δεν μπορούσε ακόμη να χωνέψει πως είχαν έρθει έτσι τα πράγματα. Μέχρι στιγμής η σχέση τους ήταν τέλεια. Τι είχε συμβεί και χάλασε έτσι απότομα;

-    «Μη! Πιο σιγά ρε κτήνος! θα μου σπάσεις τη μήτρα!», βόγκηξε η Ζίνα καθώς το πουτσοκέφαλο του Τάσου καρφώθηκε και πάλι πάνω στη μήτρα της μέσα.

Ο Τάσος συνέχισε να μπαινοβγαίνει με τον πούτσο μέσα στο μουνί της και να την πουτσώνει άγρια. Η Αυγή ότι κι αν έκανε ήταν δέσμιά του κι αναγκασμένη περιμένει και να υπομένει μέχρι να έρθει η στιγμή λύτρωσης. Τα μουνόχειλα της την έτσουζαν απ’ το μπες - βγες της πουτσάρας του γείτονά της, αλλά όσο κι αν κουνιόταν για να τον αποφύγει, τόσο το χειρότερα αφού οι καρποί των χεριών της και οι αστράγαλοί πληγώνονταν απ’ τις χειροπέδες.

Από κάποια στιγμή και μετά η πούτσα του Τάσου είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις. Η Ζίνα το κατάλαβε γιατί τα μουνόχειλα της τεντώνονταν τώρα ακόμη πιο πολύ κινδύνευαν να σκιστούν. Αυτό που δεν μπορούσε να χωνέψει η Ζίνα ήταν ότι υπήρχαν κι άντρες που στο γαμήσι ήταν τόσο άγριοι. Ο Μιχάλης μέχρι τώρα, όποτε την είχε γαμήσει ήταν ευγενικός μαζί της και ποτέ δεν την είχε πληγώσει, ούτε της είχε φερθεί βίαια.

-    «Είσαι πολύ σφιχτομούνα μωρή καριόλα! Θέλεις πολύ εκπαίδευση για να πάρεις τις σωστές σου διαστάσεις!», βόγκηξε ο Τάσος καθώς της κάρφωνε για μια ακόμη φορά την καραπουτσακλάρα του μέσα στο μουνί.

Τα λόγια του Τάσου την πλήγωναν περισσότερο απ’ ότι η ψωλάρα του μέσα στο μουνί. Δεν ήξερε τι να κάνει. Ούτε τ’ αυτιά της δεν μπορούσε να βουλώσει για να μην τον ακούει. Ξαφνικά ένιωσε το ψωλοκέφαλο του να βυθίζεται πιο βαθιά, μέχρι που βρήκε τον πάτο του μουνιού της. Τα μουνόχειλα της σφίχτηκαν πάνω στο παλαμάρι του και το γράπωσαν σαν τανάλιες. Ο Τάσος έμεινε εκεί μέσα για ένα δυο λεπτά και η Ζίνα ένιωθε τις χοντρές φλέβες της ψωλής του να πάλλονται από καύλα μέσα στη μουνότρυπα της. Η Αυγή στο μεταξύ συνέχισε να τραβάει τον Μιχάλη απ’ τα μαλλιά και να του χώνει τη μούρη μέσα στη μούνα της που ήταν μουσκεμένη με πολλά υγρά.

-    «Γλείψε! Γλείψε με πιο δυνατά! Ρούφηξε μου τα μουνόχειλα και πιες τα μουνοζούμια μου. Μήπως θες να γυρίσεις να δεις τη γυναικούλα σου πώς την πουτσώνει ο άντρας μου ο πουτσαράς;»

-    «Όχι! Δεν το θέλω!», ούρλιαξε η Ζίνα μόλις συνειδητοποίησε τι σήμαινε αυτό.

Ο Τάσος έβγαλε απότομα την πουτσάρα του απ’ το μουνί και πήγε και στάθηκε μπροστά της. Η Ζίνα υπέθεσε ότι θα της τον έχωνε στο στόμα. Την ίδια στιγμή το μουνί της την έτσουζε και μέσα της ένιωθε ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Το κακό ήταν ότι ο Τάσος είχε απαιτήσει να της δώσει τσιμπούκι και να βάλει τον Μιχάλη να πάρει μάτι κανονικά.

-    «Όχι! Μη το κάνεις! Δεν θέλω αυτό το ρεζιλίκι!», ούρλιαξε η Ζίνα.

Η Ζίνα σήκωσε το κεφάλι της, το γύρισε αριστερά δεξιά για να δει που βρισκόταν ο άντρας της. Τον είδε γονατιστό ανάμεσα στα μπούτια της Αυγής να την κοιτάζει αδιάφορα λες και τα είχε χαμένα. Το πρόσωπό του ήταν μουσκεμένο απ’ τα ζουμιά του μουνιού της Αυγής που είχε πάρει μια κοκκινωπή απόχρωση μετά από τόσο γλειφομούνι.

-    «Μιχάλη μου! Έλα και σώσε με!», φώναξε η Ζίνα μόλις είδε τον άντρα της.

Ο Μιχάλης γύρισε και την γύρισε και την κοίταξε κατάματα και η Ζίνα υπέθεσε ότι θα την καταλάβαινε και θα έσπευδε να τη βοηθήσει. Η Αυγή όμως δεν είχε σκοπό να τον αφήσει να σηκωθεί και τον κρατούσε συνέχεια απ’ τα μαλλιά. Στο μεταξύ η Ζίνα είδε την καυλάρα του Μιχάλη στημένη σαν παλούκι ανάμεσα στα σκέλια του.

Ο Τάσος έπιασε την μαλαπέρδα του με το ένα του χέρι και άρχισε να της ψωλοστοκάρει τη μάπα. Η Ζίνα προσπαθούσε να τον αποφύγει, αλλά μάταια. Μετά σκέφτηκε να κλείσει σφιχτά τα χείλια της ώστε να μην μπορεί ο Τάσος να της τον βάλει στο στόμα. Ο Τάσος όμως την έπιασε δυνατά απ’ τα μαλλιά και της είπε αγριεμένος ν’ αφήσει το στόμα της ελεύθερο γιατί θα της τα ξερίζωνε. Αμέσως μετά άρχισε να βάζει στα χείλια της κραγιόν τα ζουμιά του μουνιού της, χρησιμοποιώντας το πουτσοκέφαλο του που ήταν χοντρό, σκληρό και γυάλιζε.

-    «Μην τολμήσεις και μου τον δαγκώσεις! Τη γάμησες! Αλίμονο σου!», της είπε για να τη φοβερίσει.

Ο Τάσος της ανασήκωσε το κεφάλι τραβώντας την απ’ τα μαλλιά Η Ζίνα είχε αρχίσει να φοβάται. Αν συνέχιζε να της τραβάει έτσι τα μαλλιά θα της τα ξερίζωνε. Τελικά υποχώρησε κι άνοιξε δειλά - δειλά το στόμα της. Μόλις άνοιξαν τα χείλια της, ο Τάσος της έχωσε μέσα το ψωλοκέφαλο του και το ακούμπησε πάνω στη βελούδινη γλώσσα της. Η Αυγή άρχισε να τη βρίσκει με το θέαμα και χαχάνιζε συνεχώς.

-    «Κοίτα τη γυναικούλα σου πως θα χάψει αυτή την υπέροχη ψωλάρα του άντρα μου!», είπε στον Μιχάλη που παρακολουθούσε τη σκηνή σαν χαζός. «Σήκω όρθιος και πήγαινε κοντά να πάρεις καλύτερο μάτι».

Ο Μιχάλης έκανε ότι του είπε η Αυγή κι εκείνη τον καβάλησε και κάθισε στη μέση του. Το μουσκεμένο της μουνί άρχισε να τρίβεται πάνω στη ραχοκοκαλιά του. Μετά του έπιασε τα μαλλιά και τον ανάγκασε να γυρίσει να κοιτάξει προς το πρόσωπο της γυναίκας του που την τσιμπούκωνε άγρια ο Τάσος. Λίγο αργότερα άρχισε να του δίνει μπάτσους στα κωλομέρια. Η Ζίνα άκουγε τα χτυπήματα αλλά δεν μπορούσε να στρίψει το κεφάλι της και να δει γιατί ο πούτσος του Τάσου την είχε καθηλώσει. Τα χείλια της είχαν ανοίξει τελείως για να χωρέσουν την καραπουτσακλάρα του που είχε σφηνωθεί μέσα στο λαρύγγι της.  Στο μεταξύ ένιωθε αηδία που έγλειφε με το στόμα της τα ζουμιά του μουνιού της που είχαν μουσκέψει το παλαμάρι του Τάσου.

-    «Σφίξε τα χείλια σου μωρή καριόλα! Σφίξε μου τον πούτσο! Κάνε το στόμα σου σαν το μουνί σου που ήταν σφιχτό και καυλιάρικα. Αν δεν μου το σφίξεις, θα σου τον χώσω μέχρι μέσα στο λαρύγγι να σε πνίξω!», της έλεγε με πνιχτή φωνή ο Τάσος που είχε γίνει έξαλλος απ’ την καύλα.

Η Ζίνα τα χρειάστηκε. Αν δεν του έκανε τα χατίρια αυτός ο πουτσαράς ήταν ικανός να της ξεσκίσει το λαρύγγι με τον πούτσο του. Χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση άρχισε να του σφίγγει γερά το κρεάτινο παλαμάρι του και ταυτόχρονα να του το ρουφάει σαν πιπίλα.

-    «Έτσι μπράβο! Μαθαίνεις εύκολα μωρή καριόλα!», είπε ικανοποιημένος ο Τάσος. «Ετοιμάσου τώρα σε λίγο να ρουφήξεις και τα χύσια απ’ τ’ αρχίδια μου».

Η γλώσσα και τα χείλια της άρχισαν να μουσκεύουν το ματσούκι του Τάσου και Τώρα άρχισε να μπαινοβγαίνει με μεγαλύτερη ευκολία παρόλο που του το έσφιγγε. Κάθε λεπτό που περνούσε, η πουτσάρα του Τάσου γινόταν πιο χοντρή κα πιο σκληρή, σωστό λοστάρι. Τα σαγόνια της Ζίνας άρχισαν να μουδιάζουν και να την πονάνε απ’ το υπερβολικό τέντωμα που τους έκανε για να χωρέσει μέσα στην ψωλάρα του.

Ο Μιχάλης καθόταν σαν υπάκουο σκυλί και κοιτούσε αποχαυνωμένος τη Ζίνα που είχε καταβροχθίσει αυτό το γιγάντιο ανθρώπινο σαλάμι. Η ψωλάρα του Τάσου κόντευε να την πνίξει και να της σκίσει τα χείλια, αλλά η Ζίνα συνέχισε απτόητη να ρουφάει και να γλείφει αυτό το υπέροχο λαρυγγοτσίμπουκο. Από κάποια στιγμή και μετά, τ’ αρχίδια του Μιχάλη είχαν αρχίσει να φουσκώνουν και να πρήζονται απ’ αυτό το καυλωτικό θέαμα. Αυτό που τον καύλωνε πιο πολύ ήταν ότι αυτή η τσιμπουκοπιπιλογλείφτρα που έβλεπε ήταν η ίδια του η γυναίκα.

Κι ενώ ο Μιχάλης παρακολουθούσε τη φάση του τσιμπουκιού, η Αυγή του είχε χουφτώσει τον πούτσο και του βαρούσε μαλακία με ξέφρενο ρυθμό. Από κάποια στιγμή και μετά κατάφερε να συντονισθεί και να επιτύχει το ρυθμό με τον οποίο ο Τάσος τσιμπούκωνε τη γειτόνισσα τους.  Έτσι ο Μιχάλης νόμιζε ότι βρισκόταν εκείνος στη θέση του Τάσου και τσιμπούκωνε τόσο άγρια τη Ζίνα. Στο μεταξύ, τ’ αρχίδια του Μιχάλη είχαν πρηστεί κι είχαν γίνει σαν πεπόνια απ’ τα χύσια που είχαν μαζέψει μέσα τους.

-    «Πιο σιγά! θα με πνίξεις βρε τέρας! Ψωλή είναι αυτή που έχεις ή χέλι;» έλεγε με πνιχτή φωνή Ζίνα:

Το ψωλοκέφαλο του Τάσου καρφωνόταν με δύναμη και με ρυθμό πάνω στο λαρύγγι της κι ενοχλούσε τις αμυγδαλές της. Κάθε λεπτό που περνούσε γινόταν πιο σκληρό και έμοιαζε με σούβλα που θα της τρυπούσε το λαιμό. Η γλώσσα της Ζίνας είχε πιεσθεί κάτω απ’ το πουτσόκρεας του και του το έτριβε σαν γυαλόχαρτο. Ο Τάσος καύλωνε άγρια.

-    «Πάρτα! Πάρτα μωρή καριόλα! Όλα δικά σου! Ρούφα τα! Άδειασε μου τα χύσια απ’ τ’ αρχίδια μου», φώναξε ο Τάσος και συνέχισε να την τσιμπουκώνει άγρια.

-    «Μη της τα χύσεις μέσα! Πέταξε τα στη μάπα της!», τον παρότρυνε με λάγνα φωνή η Αυγή, ενώ ταυτόχρονα συνέχισε να παίζει με τον πούτσο του Μιχάλη. «Ρίξτης ψωλολοσιόν στα μάτια της. Βάλτης κωλομακιγιάζ! Λούσε την με τα καυτά χύσια σου αγόρι μου! Πουτσαρά μου!»

Ο Τάσος δεν άργησε να χύσει. Τη στιγμή που η πούτσα του Μιχάλη άρχισε να πετάει τα χύσια της απ’ τη μαλακία που του βαρούσε η Αυγή, ο Τάσος άρχισε να ποτίζει με υγρό πυρ το στόμα της Ζίνας. Η πρώτη δυνατή χυσιά πήγε κατευθείαν στο λαρύγγι και κόντεψε να πνίξει τη Ζίνα. Τη δεύτερη της την πέταξε στο μάγουλο κι ακούστηκε ένα δυνατό πλατς, λες και ήταν καμιά ροχάλα. Σε λίγο, μετά από αλλεπάλληλες χυσιές το πρόσωπο της Ζίνας είχε γίνει τούρτα σαντιγί απ’ τα χύσια του Τάσου. Μόνο το κερασάκι της έλειπε…


Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")