O κα(υ)λός καθηγητής και οι μαθητές του

Δημοσιεύθηκε από suspect2you
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία δεν έχει ίχνος αλήθειας και τα ονόματα, οι καταστάσεις και οι περιγραφές είναι προϊόν της φαντασίας του συγγραφέα.

Η ιστορία:

Ο Νικήτας άνοιξε την πόρτα και ο καθηγητής πέρασε στο χωλ. Κρατούσε μια στοίβα από βιβλία και με χαμόγελο ρώτησε που θα γίνεται το μάθημα. Ο Νικήτας του έδειξε το δωμάτιο του και κατευθύνθηκαν προς τα εκεί, περνώντας έξω από το δωμάτιο των γονιών του νεαρού, οι οποίοι ήταν στην επιχείρηση τους την ώρα που πήγαινε ο καθηγητής, και της Έλλης, της μεγάλης του αδερφής. Έξω από το δωμάτιο της ο καθηγητής κοντοστάθηκε, αφού είδε κίνηση μέσα στο δωμάτιο και το θέαμα που αντίκρισε τον αποσβόλωσε. Η Έλλη, ψηλή με μακριά μαύρα μαλλιά, πεταχτό γεμάτο στήθος και κώλο σφιχτό και στρογγυλό, φορούσε ακουστικά στο κεφάλι και χωρίς να φαίνεται ότι έχει συνειδητοποιήσει την παρουσία του καθηγητή έξω από την πόρτα της χόρευε αισθησιακά στον ρυθμό της μουσικής που μόνο εκείνη άκουγε. Για τους θεατές που δεν είχαν αίσθηση της μουσικής η Έλλη κινούταν σαν να έκανε έρωτα με κάποιον αόρατο εραστή κουνώντας τον κώλο της με ρυθμό ενώ περνούσε τα χέρια της από όλο της το κορμί πότε πιέζοντας το στήθος της και πότε χαϊδεύοντας τους γλουτούς της.

Τα λίγα δευτερόλεπτα που κοντοστάθηκε στην πόρτα της Έλλης ήταν αρκετά για να τον αναγκάσει να φέρει τα βιβλία που κουβαλούσε στο ύψος του πούτσου του καθώς το θέαμα της αισθησιακής χορεύτριας είχε αρχίσει να έχει επιπτώσεις στην κατάσταση του. Δρασκελίζοντας λίγο πιο έντονα πρόφτασε το Νικήτα και συνέχισε την διαδικασία της εισαγωγής του μαθήματος, τα βιβλία που θα χρησιμοποιούσαν και την ημερομηνία εξετάσεων που θα έπρεπε να περάσει ο Νικήτας για να γίνει αποδεκτός στο Πανεπιστήμιο που ήθελε στην Αγγλία. Ο Νικήτας είχε δώσει δυο φορές Πανελλήνιες χωρίς δυστυχώς να έχει καταφέρει να περάσει στο Πολυτεχνείο όπως επιθυμούσε οπότε έχοντας χάσει τις ελπίδες του κοιτούσε να προχωρήσει με τις σπουδές του στο εξωτερικό.

Η Έλλη από την άλλη παρακολουθούσε μαθήματα χορού και προσδοκούσε να καταφέρει να γίνει χορεύτρια και καθηγήτρια χορού, σκοπεύοντας να ανοίξει την δική της σχολή. Γι’ αυτό φαινόταν φυσικό κάθε που ο καθηγητής ήταν στο σπίτι τους η Έλλη να περιφερόταν στον χώρο φορώντας τα στενά ρούχα της μπαλαρίνας στέλνοντας την προσοχή και φαντασία του καθηγητή σε επικίνδυνα μονοπάτια. Κόντευαν να περάσουν δυο μήνες από τότε που πρωτοπήγε σπίτι τους και όποτε ήταν η ώρα να ξαναπάει η καρδιά χτυπούσε ανάμεσα στα πόδια του προσδοκώντας να δει το θέαμα της μελαχρινής χορεύτριας να περιφέρεται αδιάφορα στον χώρο. Εκείνη την ημέρα όμως η τύχη του χτύπησε jack-pot.

Χτύπησε το κουδούνι και ο Νικήτας δεν άνοιξε την πόρτα αμέσως, όπως συνήθως συνέβαινε. Στήνοντας αυτί στην πόρτα να καταλάβει τι συμβαίνει και δεν ανοίγει, άκουσε φωνές να μιλάνε χαμηλά και διέκρινε την Έλλη «Καλά πότε ήρθε η ώρα κιόλας... άντε γρήγορα, ντύσου...» και του Νικήτα «Ρε γαμώ την τύχη μου... με την πούτσα στο χέρι θα μείνω τώρα, μα τον μαλάκα...».

Άνοιξε την πόρτα εμφανώς απογοητευμένος που έβλεπε τον καθηγητή αλλά ιδιαίτερα αναψοκοκκινισμένος, τα ρούχα του αναστατωμένα, τα μαλλιά του ανακατεμένα και η μυρωδιά πάθους εμφανής στην ατμόσφαιρα. Ο καθηγητής χαμογέλασε πονηρά και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο του Νικήτα κοντοστέκοντας στην πόρτα της Έλλης όπου τον περίμενε κι άλλη έκπληξη. Η Έλλη με μια πετσέτα γύρω της με δυσκολία να κρύβει το πλούσιο στήθος της και με τον μισό κώλο της εκτεθειμένο, χαμογελώντας αδιάφορα προς τον καθηγητή ενώ στο πάτωμα μια ξανθιά να πασχίζει να κρυφτεί, χωρίς επιτυχία, πίσω από ένα σεντόνι με το στήθος και τις ορθωμένες ρόγες της να είναι σε κοινή θέα και τα μακριά της πόδια απλωμένα στο πάτωμα.

-    Η ξαδέρφη μας η Γωγώ, η πρώτη μου μαθήτρια και της δείχνω τα βασικά…

ψέλλισε η Έλλη που εμφανώς νευρική πάσχιζε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Ο καθηγητής χαμογέλασε πονηρά και μπήκε στο δωμάτιο του Νικήτα ο οποίος δεν μπορούσε με τίποτα να συγκεντρωθεί και διαρκώς κουνιόταν και άλλαζε θέσεις προσπαθώντας να βολέψει τον ερεθισμένο πούτσο του.

-    Η Γωγώ είναι συνομήλικη μου και έχει έρθει από το χωριό. Μένει μαζί μας λίγες ημέρες,

προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Ενώ πάσχιζε να βγάλει την εικόνα από τις δυο θεές από το μυαλό του και να καταφέρει να ξαναφέρει τον Νικήτα σε σειρά από το δωμάτιο της Έλλης άρχισαν να ακούγονται πνιχτά βογκητά, κάτι που τράβηξε την προσοχή και των δυο που δεν άργησαν να καταλάβουν ότι οι δυο κοπέλες αποφάσισαν να τελειώσουν ότι άρχισαν έστω και χωρίς τον Νικήτα, ο οποίος με τα χέρια στον πούτσο του προσπαθούσε να κρύψει την στύση του αλλά και τη απογοήτευση του που δεν ήταν εκεί μαζί τους.

-    Σας έκανα μεγάλη χαλάστρα ε;…

είπε ο καθηγητής με νόημα και ο Νικήτας χαμήλωσε το βλέμμα...

-    Ναι ρε γαμώτο…

ψέλλισε χαμογελώντας και  πρόσθεσε…

-    Θες να πάμε να δούμε τι παίζει;

Ο καθηγητής σάστισε, αλλά δεν μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

-    Θεωρείς ότι είναι σωστό; Δεν θα τις ενοχλήσουμε;

Προσπαθούσε να κρατήσει τους τύπους. Ήταν καθηγητής στο κάτω-κάτω.

-    Έλα, σε μελετάει πολύ καιρό, άλλωστε είμαστε όλοι ενήλικοι, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα…

ήταν η απάντηση του Νικήτα. Ο καθηγητής κοίταξε τον Νικήτα με απορία για το σχόλιο του και σηκώθηκε να ακολουθήσει τον Νικήτα που είχε ήδη βγάλει την μπλούζα του και σχεδόν έτρεχε προς το δωμάτιο της αδερφής του προσθέτοντας.

-    Τα γονικά θα αργήσουν να έρθουν ούτως ή άλλως.

Η Έλλη ξαπλωμένη στο πάτωμα με τα πόδια ανοιχτά και η Γωγώ από πάνω της να πιπιλάει την κλειτορίδα της ενώ έβαζε και έβγαζε με μανία τρία δάχτυλα στον κώλο της ξαδέρφης της. Ο καθηγητής έμεινε παγωμένος να κοιτά τον κώλο που τόσες ημέρες τον τρέλαινε να δουλεύεται τόσο καλά ενώ η Έλλη έβγαζε τα πνιχτά βογκητά που ακούγονταν στο δωμάτιο του Νικήτα καθώς ακολουθούσε με την βαριά ανάσα της το γαμήσι της Γωγώς. Η Έλλη είχε βάλει στο μουνί της ξαδέρφης της ένα μικρό, κυλινδρικό δοχείο ενώ είχε και αυτή στο στόμα της την κλειτορίδα της ξανθιάς ξαδέρφης από το χωριό. Τόσο καιρό που μπαινόβγαινε στο σπίτι τους δεν μπορούσε να φανταστεί την πουτανιά στο μυαλό και το κορμί της παρά τις όποιες εικόνες η παγερή χορεύτρια τον είχε κάνει να φανταστεί.

Οι δυο κοπέλες συνέχισαν απτόητες το παιχνίδι τους αδιαφορώντας για τους δυο καυλωμένους θεατές τους, ενώ ο Νικήτας βλέποντας το θέαμα σκούντησε με νόημα τον καθηγητή δείχνοντας προς τα πόδια της αδερφής του και είχε ήδη κατεβάσει την φόρμα που φορούσε. Ήταν γυμνασμένος και ο καυλωμένος του πούτσος χοντρός και σχετικά πιο μεγάλος από το κυλινδρικό δοχείο στο μουνί της ξαδέρφης του. Στήθηκε πίσω από την Γωγώ και τράβηξε σιγά το δοχείο από το μουνί της κάνοντας την ξανθιά να βογκήξει από καύλα, ενώ εκείνη δεν σταμάτησε να γαμάει τον κώλο της Έλλης με τα δάχτυλα της. Ακούμπησε το δοχείο στο κρεβάτι της αδερφής του και έσπρωξε την καύλα του στο μουνί της Γωγώς η οποία γούρλωσε τα μάτια καθώς ένιωθε την πούτσα του ξαδέρφου της να την ανοίγει. Την ίδια ώρα η Έλλη άφησε από το στόμα της την κλειτορίδα της και ανασήκωσε το κεφάλι της για να φέρει στο στόμα της τα αρχίδια του αδερφού της που άρχισε να τα γλύφει και να τα πιπιλάει με μαεστρία.

Ο καθηγητής, με τον πούτσο του σε πλήρη έπαρση μέσα στο παντελόνι του και την ανάσα του βαριά από την καύλα που απέπνεε το όλο σκηνικό κοιτούσε σχεδόν αποσβολωμένος το θέαμα των νεαρών κορμιών να επιδίδονται με πάθος στον έρωτα τους χωρίς να δείχνουν την παραμικρή ενόχληση για την παρουσία του καθηγητή ή την μεταξύ τους σχέση ώσπου ο Νικήτας έκανε ξανά νόημα στον καθηγητή δείχνοντας με το πιγούνι του τα πόδια της αδερφής του. Δεν ήθελε τρίτη πρόσκληση και σε χρόνο ρεκόρ είχε πετάξει τα ρούχα του, και χωρίς να αφήσει την Γωγώ να σταματήσει να γαμάει τον κώλο της ξαδέρφης της στριμώχτηκε ανάμεσα στις δυο κοπέλες και έσπρωξε τον πούτσο του στο μουνί της χορεύτριας. Παρά την τέταρτη δεκαετία του ο καθηγητής κρατιόταν σε καλή φόρμα. Γυμναζόταν συχνά και η συχνή επαφή του με νέους τον είχε κρατήσει να είναι ζωντανός και να μην φαίνονται τα χρόνια πάνω του.

Καθώς ένιωθε την κάψα από το υγρό μουνί της χορεύτριας και ταυτόχρονα τα δάχτυλα της ξαδέρφης της που της ξέσκιζε τον κώλο σκέφτηκε τα πειράγματα της Έλλης όλες αυτές τις ημέρες που ήταν σπίτι τους να κάνει μάθημα στον Νικήτα, τις πόζες που δήθεν έπαιρνε, τα στενά κορμάκια και κολλάν που φορούσε, τα αδιάφορα χαμόγελα, τους χορούς με τα ακουστικά στο κεφάλι. Η μικρή φαίνεται ότι ήξερε τι έκανε όλο αυτό τον καιρό αλλά επιτέλους είχε έρθει η ώρα του.  Σύντομα το sandwich των δυο κοριτσιών διαλύθηκε αφού πλέον οι δυο άντρες ήταν εκεί και ο καθηγητής συνέχισε να γαμάει την Έλλη ξαπλωμένος πλέον πάνω της, να φιλάει με πάθος τα χείλη της και να νιώθει την γλώσσα της να μπερδεύεται με την δική του, να ρουφάει τις καυλωμένες ρόγες της και να χαϊδεύει το τέλειο σφικτό κορμί της ενώ η πούτσα του μπαινόβγαινε με μανία στο καυτό καυλωμένο μουνί της.

-    Τι καλό μάθημα που κάνετε κύριε καθηγητά…

φώναζε καθώς ο καθηγητής έσπρωχνε όλο και πιο δυνατά την καύλα του στο μουνί της. Δίπλα ο μαθητής του είχε την ξαδέρφη του στα τέσσερα γαμώντας τον κώλο της. Η ξανθιά από το χωριό στημένη στο ένα χέρι με το άλλο έπαιζε την κλειτορίδα της και μούγκριζε άγρια σε κάθε σπρώξιμο του ξαδέρφου της. Ήταν και αυτή καλογυμνασμένη αλλά είχε σαφώς μικρότερο στήθος από την ξαδέρφη της. Οι ρόγες της όμως πέταγαν τεράστιες. Καθώς ήταν στημένη στα τέσσερα ο καθηγητής έστρεψε το κορμί του προς αυτή και έφερε την ρόγα της στο στόμα του ενώ συνέχιζε να σφυροκοπά το μουνί της Έλλης η οποία άρχισε να ανταλλάσσει παθιασμένα γλωσσόφιλα με την ξανθιά ξαδερφούλα.

Ο Νικήτας είχε κοκκινίσει από την ένταση και κοιτώντας προς τον καθηγητή του κάνει νόημα να ξαπλώσει κάτω από την Γωγώ. Ο Καθηγητής υπάκουσε καταλαβαίνοντας τον μαθητή του όσο και αν δεν ήθελε να βγει από το μουνί της χορεύτριας που ήταν πρωταγωνίστρια σε τόσες φαντασιώσεις του.

-    Τώρα θα δεις πόσο «προχώ» είναι οι κοπέλες από το χωρίο…

είπε σπρώχνοντας την προς τον ορθωμένο πούτσο του καθηγητή. Το μουνί της Γωγώς ήταν πιο στενό από της Έλλης αλλά τα υγρά της το έκαναν πιο καυτό. Ο καθηγητής ανασήκωσε το σώμα του να χωθεί ακόμη πιο βαθιά στο μουνί της νιώθοντας ταυτόχρονα τον χοντρό πούτσο του Νικήτα που εκείνη την ώρα χωνόταν ξανά στον κώλο της κάνοντας την ξανθιά χωριατοπούλα να γουρλώσει τα μάτια και να βγάλει μια άγρια κραυγή πόνου και ηδονής. Η Έλλη με μια ζηλιάρα φάτσα στο πρόσωπο στήθηκε στα τέσσερα τουρλώνοντας τον κώλο της εμπρός από την Γωγώ και τον καθηγητή που και οι δυο επιτέθηκαν η μια στον κώλο της και ο άλλος στο μουνί της που έσταζε από καύλα.

Ο Νικήτας ήταν ο πρώτος που δεν κρατήθηκε και φωνάζοντας…

-    Χύνω στον κώλο σου πουτάνα ξαδέρφη…

άδειασε το καυτό του σπέρμα στον κώλο της Γωγώς και έπεσε βαριανασαίνοντας στο πάτωμα με τον πούτσο ακόμη όρθιο. Εκείνη νιώθοντας τα υγρά του να την γεμίζουν άρχισε να τρέμει χοροπηδώντας με ορμή πάνω στον πούτσο του καθηγητή.

-    Αχ χύνω η πουτάνα.

Ήταν η σειρά της το καυτό μουνί της να στάζει πάνω στ’ αρχίδια του Καθηγητή που την γάμαγε. Η Έλλη μπουσούλισε προς τον αδερφό της και παίρνοντας την πούτσα του στο στόμα της βάλθηκε να τον καθαρίσει μέχρι που έλιωσε στο στόμα της. Μετά ήρθε η ώρα της ξαδέρφης της και η Έλλη έχωσε την γλώσσα της στον κώλο της ξανθιάς καθαρίζοντας το σπέρμα του αδερφού της ενώ ταυτόχρονα της γαμούσε το μουνί με δυο δάχτυλα στέλνοντας την ξαδέρφη σε έναν ακόμη οργασμό. Ο Καθηγητής είχε μείνει ξανά να απολαμβάνει το θέαμα παίζοντας αργά τον πούτσο του με το χέρι του. Όταν αδερφός και η ξαδέρφη είχαν «καθαριστεί», η Έλλη έστρεψε την προσοχή της στον καθηγητή και αφού σκαρφάλωσε πάνω του γλίστρησε την πούτσα του στον κώλο της.

-    Ο καλός καθηγητής έμεινε τελευταίος να με φροντίσει…

είπε ειρωνικά και άρχισε να χορεύει πάνω στον καυλωμένο χοντρό πούτσο του. Ο καθηγητής έλιωσε καθώς ένιωθε τον πρωκτό της χορεύτριας που του προκαλούσε τόση καύλα, τόσες ημέρες τώρα να του σφίγγει την καύλα. Με τα γυμνασμένα πόδια της άρχισε να χοροπηδά πάνω στην πούτσα του καθηγητή που δεν άντεξε πολύ το σφυροκόπημα, την αίσθηση της απαλής επιδερμίδας του κώλου της που είχε χουφτώσει με τα χέρια του και την θέα των σφιχτών βυζιών της να χορεύουν με τον ρυθμό και σύντομα άδειασε το φορτίο που προετοίμαζε από την 1η ημέρα που την είδε μέσα της.

-    Όχι τόσο γρήγορα κύριε καθηγητά…

είπε η Έλλη νιώθοντας το σπέρμα του να την γεμίζει και συνέχισε να χορεύει πάνω του, το πρόσωπο της να συσπάται από πόνο και ηδονή καθώς ο ακόμη καυλωμένος πούτσος του καθηγητή της άνοιγε ακόμη πιο πολύ τον κώλο της και τα χύσια του κυλούσαν πάνω στ’ αρχίδια του προκαλώντας του περισσότερη καύλα. Την ίδια ώρα η Γωγώ είχε συνέλθει από τον οργασμό της και ρουφούσε με μανία τον πούτσο του Νικήτα ενώ με την γλώσσα της τον έγλειφε από πάνω μέχρι κάτω προσπαθώντας να τον ξανασηκώσει. Είχε χώσει και ένα δάχτυλο στον κώλο του Νικήτα ο οποίος έδειχνε να απολαμβάνει την περιποίηση. Τέτοια περιποίηση θα ανάσταινε και νεκρό αφού το θέαμα και μόνο βοήθησε τον καθηγητή να κρατήσει την στύση του παρ’ όλο που είχε μόλις χύσει. Ο Νικήτας σύντομα ήταν ξανά καυλωμένος και ξάπλωσε πάνω στην ξαδέρφη του σπρώχνοντας τον πούτσο του στο στενό αλλά καυτό μουνί της. Τα δυο αδέρφια έδιναν ρεσιτάλ χοροπηδητού η μια με τον γυμνασμένο και καλοδουλεμένο κώλο της πάνω στην καυλωμένη πούτσα του καθηγητή και ο άλλος με την καυλωμένη πούτσα του μέσα στον μουνί της ξανθιάς ξαδέρφης. Ο δεύτερος γύρος οργασμών άρχισε να ξεσπά με κραυγές ηδονής και πλημμύρες από σπέρμα και υγρά έπεσαν και οι τέσσερις εξουθενωμένοι από το γαμήσι προσπαθώντας να ανακτήσουν δυνάμεις, όταν ξαφνικά ακούστηκαν κλειδιά να μπαίνουν στην κλειδαριά της εξώπορτας.

(Copyright protected OW ref: 64688)