Νιόπαντρη ερωτομανής (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η Ζίνα είχε ξαπλώσει ανάσκελα και φορούσε ένα ροζ μπέιμπι ντολ. Μόλις έπεσε πάνω στα σκεπάσματα του κρεβατιού, άκουσε τον απόμακρο ήχο μιας τηλεόρασης. Ο καιρός περνούσε και το καλοκαίρι κόντευε να τελειώσει. Τώρα θα άρχιζε η περίοδος αναμετάδοσης των ποδοσφαιρικών συναντήσεων απ’ την τηλεόραση. Απόψε συγκεκριμένα Πέμπτη βράδυ, γινόταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Ξαφνικά θυμήθηκε τον Μιχάλη και ένιωσε μια πολύ μεγάλη ανάγκη να τον έχει κοντά της.

Παρόλο που είχαν περάσει αρκετές ώρες από τότε που είχε δει εκείνες τις παράξενες δημόσιες περιπτύξεις των γειτόνων της, δεν μπορούσε ακόμη να συνέλθει απ’ το σοκ που δοκίμασε. Κάθε φορά που έκλεινε τα μάτια της να κοιμηθεί και να ηρεμήσει, έρχονταν στο νου της όλα εκείνα που είχε δει και τη βασάνιζαν. Ούτε κι εκείνη δεν ήξερε γιατί εκείνες οι σκηνές της είχαν κολλήσει στο μυαλό και δεν έφευγαν με τίποτα.

Εκείνο που της είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και δεν έλεγε να το ξεχάσει ούτε στιγμή, ήταν η πουτσάρα του Γιάννη Σποκ. Η Ζίνα τη μόνη ψωλή που είχε δει μέχρι ήταν του Μιχάλη. Μετά, ένα άλλο πράγμα που δεν μπορούσε να ξεχάσει ήταν το θεσπέσιο κορμί της Άντας που είχε στηθεί πάνω στον βατήρα των καταδύσεων της πισίνας της και τον είχε φάει από μουνί και κώλο.

Η Ζίνα είχε μεσάνυχτα. Δεν είχε σκεφτεί ποτέ της τρόπους για γαμήσι. Το όλο θέαμα που είχε δει την είχε σοκάρει υπερβολικά. Ένα άλλο που της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ο βάρβαρος τρόπος με τον οποίο τη γαμούσε από κώλο και μουνί ο Γιάννης. Ο λόγος που την έκανε να χώσει τα δάχτυλά της μέσα στο δικό της μουνί ήταν που έβλεπε την πουτσάρα του γείτονά να ξεσκίζει ηδονικά τις τρύπες της Άντας. Όταν έχυσε και μετά άρχισε να νιώθει τύψεις γι’ αυτό που κάνει. Όταν έκανε μπάνιο, έτριψε καλά το μουνί της γιατί νόμιζε ότι είχε βρωμίσει μ’ αυτό που είχε κάνει δίπλα στον μαντρότοιχο. Και για να σιγουρευτεί ότι είχε εξαγνιστεί τελείως, πριν ξαπλώσει στο κρεβάτι της είχε ξανακάνει ένα γρήγορα ντους.

Φοβόταν ότι όταν θα γύριζε ο Μιχάλης απ’ το γραφείο του, θα αισθανόταν αμέσως την μουνίλα. Όταν γύρισε ο Μιχάλης και δεν ήταν τόσο θερμός και γλυκός όσο πρώτα, η Ζίνα νόμισε ότι οι φόβοι της επαληθεύτηκαν και πήγε βιαστικά στην κουζίνα και ξανασκούπισε το μουνί της μ’ ένα πατσαβούρι του νεροχύτη.

Έτρεμε με τη σκέψη ότι ο Μιχάλης θα καταλάβαινε ότι γυναίκα του είχε μαλακιστεί στην αυλή. Η Ζίνα πλύθηκε, στέγνωσε το σώμα της και στάθηκε μπροστά στον καθρέφτη. Έφερε στο μυαλό της το κορμί της Άντας και προσπάθησε να το συγκρίνει με το δικό της. Τα βυζιά της ήταν αρκετά μεγάλα και στητά και δεν είχαν ίχνος χαλάρωσης. Η Άντα όμως ήταν πιο ψηλή και είχε μεγαλύτερες βυζάρες κι όταν η Ζίνα το σκεφτόταν, θεωρούσε τον εαυτό της για παιδί. Εκείνο που την έκανε να ανησυχεί περισσότερο ήταν ότι σι βυζάρες της γειτονιάς της όχι μόνο ήταν μεγαλύτερες αλλά είχαν καλύτερο σχήμα και ήταν και αρκετά σφιχτές, και πάνω απ’ όλα είχαν μεγάλες πεταχτές και καφετιές ρώγες.

Τα κωλομάγουλα της Ζίνας ήταν πλούσια, αλλά φαίνονταν σαν παιδικά μπροστά στης Άντας που ήταν εξογκωμένα και πιο καυλιάρικα απ’ τα δικά της. Η Ζίνα είχε δει και το δασάκι με τις μουνότριχες της γειτόνισσας κι είδε ότι και εκεί υστερούσε. Οι δικές της μουνότριχες ήταν λιγοστές και ξασπρουλιάρικες. Πριν τρεις εβδομάδες ήταν παρθένα. Την παρθενιά της την είχε πάρει ο Μιχάλης με το πρώτο της γαμήσι στο οποίο έχυσε ο Μιχάλης σαν ελέφαντας με τους κουβάδες. Και ενώ απ’ την ημέρα εκείνη ο Μιχάλης τη γαμούσε και την ξεμούνιαζε σταθερά, η Ζίνα δεν είχε ευχαριστηθεί το τέλειο γαμήσι. Παρόλα αυτά το σφάλμα το θεωρώ σε καθαρά δικό της και δεν θεωρούσε καθόλου υπεύθυνο τον Μιχάλη.

Τώρα αυτό που την απασχολούσε ήταν αν το μουνί της που ήταν στενό κι αγάμητο, μπορούσε να χωρέσει μέσα του την τεράστια ψωλή του Γιάννη. Το ερώτημα γινόταν πιο καυτό όταν σκεφτόταν τη σφιχτή και παρθενική της ακόμη κωλοτρυπίδα. Ακόμη δεν μπορούσε να πιστέψει ότι εκείνος ο πούτσος-γίγας είχε καταφέρει να φυτευτεί μέσα στην κωλοτρυπίδα της Άντας Συνήθως οι κωλοτρυπίδες είναι στενές... σκέφτηκε.

Απ’ τη φύση τους είχαν φτιαχτεί να ανοίγουν προς τα έξω, κι όχι να σπρώχνονται και να μπαίνουν προς τα μέσα. Η Ζίνα ήταν σίγουρη ότι θα πονούσε πάρα πολύ ακόμη κι αν δοκίμαζε να χώσει στην κωλοτρυπίδα της ένα δάχτυλο του χεριού της που ήταν πολύ πιο λεπτά απ’ την πουτσάρα του Γιάννη Σποκ. Χωρίς και η ίδια να το καταλάβει, τα χέρια της γλίστρησαν προς τα κωλομάγουλα της. Το ένα της χέρι άρχισε να γαργαλάει την κλειτορίδα της και το άλλο την κωλοτρυπίδα της. Μόλις πίεσε λίγο το δάχτυλό της στην τρύπα του κώλου της, ένιωσε ένα ρίγος να απλώνεται σ’ ολόκληρο το κορμί της. Στο μεταξύ με δυο δάχτυλά της πίεζε την κλειτορίδα της κι ένιωσε ότι ερεθιζόταν και φούσκωνε.

Η καύλα που φούντωσε, απλώθηκε απ’ την κλειτορίδα της σ’ ολόκληρο το σώμα της και ιδιαίτερα στο χώρο των βυζιών της. Σταμάτησε προς στιγμήν να ακούσει αν έπαιζε η τηλεόραση γιατί φοβόταν μήπως εμφανιστεί ξαφνικά ο Μιχάλης και την πιάσει να μαλακίζεται. Όταν σιγουρεύτηκε ότι ο αγώνας συνέχισε να μεταδίδεται, άρχισε με περισσότερη μανία να χαϊδεύεται και να τρίβει κωλοτρυπίδα και κλειτορίδα. Τα μουνόχειλα της άρχισαν να μουσκεύουν. Τι να ένιωθε άραγε η Άντα όταν την χτυπούσε ο Γιάννης με την ρακέτα του πινγκ πονγκ; Τι να ένιωθε όταν η πουτσάρα του της σφηνωνόταν μέσα στη μουνάρα και την κωλοτρυπίδα;

Η Ζίνα έφερε πάλι στη μνήμη της τις σκηνές του ξυλοδαρμού της γειτόνισσας της κι απορούσε ακόμη αν τα βογκητά που έβγαζε ήταν όντως από ηδονή ή από πόνο. Πολύ θα ήθελε να έβλεπε αυτές όλες τις σκηνές σε ριπλέι για να βγάλει πιο σίγουρα συμπεράσματα. Η Ζίνα προσπάθησε να θυμηθεί καλά την μουνότρυπα της Άντας. Όσο όμως κι αν προσπάθησε, δεν κατάφερε να θυμηθεί αχνά όσα είχε δει εκείνο το απόγευμα. Κάποια στιγμή άφησε και η ίδια ένα σχετικά δυνατό βογκητό και τα ζουμιά του μουνιού της μούσκεψαν την παλάμη της που τριβόταν πάνω στα μουνόχειλα της.

Στο μεταξύ, όσο πιο πολύ τα σκεφτόταν, τόσο πιο πολύ καύλωνε. Μόλις θυμήθηκε την πουτσάρα του Γιάννη που σφηνωνόταν με μανία μέσα στη μουνότρυπα της Άντας, τα μουνόχειλα της σφίχτηκαν και γράπωσαν ανάμεσά τους τα δάχτυλά της. Αμέσως μετά άρχισε να πιέζει την κλειτορίδα της. Απ’ την μεγάλη ηδονή που ένιωσε, τα ζουμιά της μουνότρυπας της άρχισαν να τρέχουν σαν ποτάμια και σε ανύποπτο χρόνο άρχισε να βάζει μουνοδάχτυλα μέσα στην τρύπα της.

Μετά θυμήθηκε την πούτσα του Γιάννη την ώρα που σφηνωνόταν με μανία στην κωλοτρυπίδα της γειτόνισσας της κι άρχισε να πιέζει το δάχτυλό της πάνω στη δική της κωλοτρυπίδα για να το βάλει μέσα. Εκεί ακριβώς τη στιγμή θυμήθηκε ότι η πούτσα του Γιάννη ήταν μουσκεμένη με τα ζουμιά του μουνιού της γυναίκας του κι υπέθεσε ότι αυτό τη βοήθησε να τον ρουφήξει τόσο εύκολα μέσα της.

Χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, έχωσε το δάχτυλό της μέσα στο μουνί της και το άφησε για λίγο να μουσκέψει. Μετά το έβγαλε κι άρχισε να ψάχνει να βρει και πάλι την κωλοτρυπίδα της. Το σφιχτό κρεάτινο δαχτυλίδι της κωλοτρυπίδας της άνοιξε και μπήκε μέσα η άκρη του δάχτυλού της. Κι όμως, ακόμη κι αυτό το ανεπαίσθητο άνοιγμα της κωλοτρυπίδας της, την έκανε να πονέσει. Σιγά - σιγά όμως, το έσπρωξε και το έχωσε μέχρι τη μέση. Η Ζίνα ξαφνιάστηκε όταν ένιωσε την κωλοτρυπίδα της να ρουφάει προς τα μέσα το δάχτυλό της. Αμέσως μετά άρχισε να τρίβει δυνατά τη μούνα της και να τι κάνει να χύνει κι άλλο ζουμιά. Και τότε, τελείως αναπάντεχα και ξαφνικά, άρχισε να χύνει με έντονους σπασμούς που συντάρασσαν τα μουνόχειλα της.

Στο μεταξύ ο Μιχάλης είχε την πουτσάρα του στη χούφτα του και την χάιδευε. Η καύλα του ήταν τέτοια που το πουτσοκέφαλο του ήταν πολύ τεντωμένο και θα νόμιζε κανείς ότι από στιγμή σε στιγμή θα σκιζόταν το δέρμα του. Ο Μιχάλης φορούσε μόνο το σλιπάκι του, αλλά κι αυτό το είχε κατεβάσει κάτω, μέχρι τους αστραγάλους του. Και ενώ παρακολουθούσε στην τηλεόραση το ποδοσφαιρικό ντέρμπυ, με το δεξί του χέρι χάιδευε και ξεπέτσωνε την ψωλάρα του. Στην κατάσταση που βρισκόταν δεν τον ένοιαζε αν θα έμπαινε γκολ ή όχι.

Προς στιγμήν σκέφτηκε να πάει κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα, να βάλει κάτω τη Ζίνα και να της δώσει το μουνί στο χέρι. Άλλωστε η Ζίνα δεν του είχε πει όχι, αφού κι εκείνη γούσταρε το γαμήσι αφού ακόμη δεν το είχε χορτάσει. Ο Μιχάλης όμως είχε βαρεθεί το γαμήσι στην κλασική στάση, με κείνον από πάνω και τη γυναίκα του από κάτω. Ο Μιχάλης βέβαια δεν ήταν κανένας έμπειρος γαμιάς, αλλά ούτε και η γυναίκα του ήξερε να του δείξει καμία στάση για ποικιλία.

Μετά απ’ αυτό που είχε συμβεί σήμερα το απόγευμα στη δουλειά του, ήταν περισσότερο από σίγουρος ότι η σεξουαλική τους ζωή ήταν φτωχή. Τώρα αυτό που τον απασχολούσε συνέχεια και το σκεφτόταν, δεν ήταν το μουνί της Ζίνας, αλλά το καυτό κι έμπειρο στόμα της Αυγής. Με το που την έφερε στο μυαλό του η πουτσότρυπα του έχυσε τα πρώτα του χύσια. Μετά θυμήθηκε τα γλειψίματα που του έκανε και τα χύσια του γέμισαν στη στιγμή την τριχωτή αρχιδοσακούλα του. Παρόλο που είχε χύσει στο γραφείο, όλες αυτές οι σκέψεις κι οι αναμνήσεις τον είχαν ξανακαυλώσει άγρια και τον είχαν αφήσει με τον πούτσο όρθιο μέσα στη χούφτα. Η Ζίνα ήταν έτοιμη για ένα άγριο γαμήσι, αλλά ο Μιχάλης βαριόταν την ίδια και την ίδια στάση.

Κάποια στιγμή έπιασε με το αριστερό του χέρι την αρχιδοσακούλα του κι ένιωσε τα βαριά τριχωτά αρχίδια του που είχαν γίνει σαν αυγά. Άρχισε να τα χαϊδεύει και να τα σφίγγει σχετικά ελαφρά. Μετά τα έσφιξε όπως του τα είχε σφίξει κι η Αυγή με τη ζώνη της κι είδε ότι η πούτσα του διαμαρτυρόταν και καύλωνε ακόμα πιο πολύ. Και τι δεν θα έδινε τώρα να του έπαιρνε ένα σωστό τσιμπούκι η Αυγή με τα έμπειρα χείλια της!

Μέχρι εκείνη την ημέρα ο Μιχάλης ικανοποιούνταν μόνο με το γαμήσι που του πρόσφερε η Ζίνα. Αλλά και πάλι, δεν το ευχαριστιόταν όσο ήθελε. Το μουνί τη γυναίκας του δεν υγραινόταν τόσο πολύ όσο της Αυγής. Και ενώ την γαμούσε, εκείνη καθόταν μάλλον απαθής, ψυχρή και αδιάφορη. Μια φορά που της είχε ζητήσει να του γλείψει τον πούτσο, η Ζίνα το μόνο που έκανε ήταν να του δώσει ένα πεταχτό φιλί στο πουτσοκέφαλο. Αυτό όμως δεν ήταν γλείψιμο, δεν ήταν τίποτα και δεν είχε καμιά σχέση με εκείνο τα λαρυγγοτσίμπουκο που του είχε κάνει πριν λίγες ώρες στο γραφείο του Διευθυντή η Αυγή.

Μετά σκέφτηκε ότι μια γυναίκα μεγαλώνει στην ηλικία, έχει μεγαλύτερη διάθεση να γαμηθεί. Υπέθεσε ότι και η Ζίνα μια εποχή θα μεγάλωνε, θα έφτανε στην ηλικία της Αυγής τότε θα του ζητούσε πιο άγρια γαμήσια κι ίσως έκανε με όλη της την ευχαρίστηση τσιμπούκια. Ο Μιχάλης δεν ήθελε να σκέφτεται πόσο απαίσια και] ταπεινωτικά του είχε φερθεί η Αυγή. Εκείνο που ήθελε να σκέφτεται συνέχεια ήταν η γλυκιά μουνάρα της με τα μουσκεμένα μουνόχειλα και την συνέχεια ερεθισμένη κλειτορίδα. Η πούτσα του στο μεταξύ είχε φουσκώσει σαν μπαλόνι κι ήταν έτοιμη να εκραγεί απ’ την έντονη καύλα που τον είχε πιάσει. Η πουτσότρυπα του συνέχισε να χύνει τα πρώτα του πηχτά χύσια και η παλάμη του είχε αρχίσει να μουσκεύει και να γλιστράει.

Από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να επιταχύνει το ρυθμό της μαλακίας του. Λίγο αργότερα κατάλαβε ότι δεν ήταν σωστό να βαράει μαλακία στο σαλόνι γιατί κι αν έχυνε, δεν θα του λυνόταν τόσο εύκολα το πρόβλημα. Σκέφτηκε να πάει να μιλήσει στη Ζίνα μήπως και καταφέρει να την πείσει να του γλείψει τον πούτσο και μετά, για να την ικανοποιήσει κι εκείνη, να της τον καρφώσει στο μουνί και να χύσει μέσα με τους κουβάδες. Αργά - αργά και διστακτικά σηκώθηκε όρθιος κι ανέβασε το σλιπάκι του στη θέση του.

Στο μεταξύ η Ζίνα συνέχιζε να χώνει κωλοδάχτυλα στην σκατότρυπα της. Τώρα πλέον είχε συνηθίσει το ένα δάχτυλο και δοκίμαζε να χώσει δυο δάχτυλα ταυτόχρονα. Η μία της παλάμη ασχολιόταν με την κωλοτρυπίδα της και η άλλη με την μουνότρυπα της. Δυο δάχτυλα έμπαιναν στο μουνί κι άλλα δυο στην κωλοτρυπίδα. Τα ζουμιά του μουνιού της είχαν μουσκέψει τα βελούδινα μπούτια της και κυλούσαν προς τα κάτω για να βρέξουν και τα ολοστρόγγυλα κωλομάγουλα της. Το κορμί της είχε πάρει φωτιά απ’ την καύλα κι η νεαρή Ζίνα ποθούσε να χύσει μήπως και ησυχάσει το μυαλό της. Όσο όμως κι αν προσπαθούσε να κάνει κάτι να ξεσπάσει, η καύλα της δεν έλεγε να υποχωρήσει. Αντίθετα, φούντωνε όλο και πιο πολύ.

Η Ζίνα ήταν τόσο απορροφημένη μ’ αυτό που έκανε, που δεν κατάλαβε ότι είχε μπει ο Μιχάλης στην κρεβατοκάμαρά τους. Αλλά και να τον έβλεπε, η καύλα της είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν θα σταματούσε να χώνει μουνοδάχτυλα και κωλοδάχτυλα μέχρι να χύσει ηδονικά. Ο Μιχάλης μόλις την είδε, κόντεψε να τρελαθεί. Δεν πίστευε στα μάτια του. Η αγαθή Ζίνα το είχε ρίξει στη μαλακία! Κοίταξε τα σεντόνια κι είδε ότι είχαν μουσκέψει με ζουμιά απ’ τη μουνότρυπα της. Μετά, κοίταξε καλύτερα κι είδε ότι η αθώα γυναικούλα του είχε καταφέρει να χώσει δυο δάχτυλα μέσα στο μουνί κι άλλα δυο στον κώλο.

-    α«Ζίνα! Τι Κάνεις εκεί;», της είπε και πλησίασε κοντά της. Η μουνίλα είχε πλημμυρίσει το δωμάτιό τους.

-    «Μιχάλη! Αγάπη μου! Βοήθησε με να χύσω για να ηρεμήσω!», του είπε παραπονιάρικα και ταυτόχρονα έβγαλε τα δάχτυλά της απ’ την μουνότρυπα της. «Έχω άγριες καύλες Μιχάλη μου! Έλα κοντά μου και δώσε μου τη λύση με την πουτσάρα σου!»

Ο Μιχάλης την άκουγε, την έβλεπε και δεν μπορούσε να, πιστέψει ούτε τ’ αφτιά του ούτε τα μάτια του. Στο μεταξύ η πούτσα του είχε καυλώσει τόσο που θα μπορούσε να τρυπήσει και το στρώμα του κρεβατιού.

-    «Μαλακίσου! Θα σου κάνει καλό κούκλα μου!», της είπε ενοχλημένος.

Η Ζίνα συνέχισε να μαλακίζεται με ξέφρενο ρυθμό Ο Μιχάλης τη έβλεπε που έχωνε βαθιά τα δάχτυλά της μέσα στο μουνί της και στην κωλοτρυπίδα της. Μετά κοίταξε το πρόσωπό της κι είδε τα κόκκινα χείλια της μισάνοιχτα.

-    «Υπομονή κούκλα μου. Θα σου δώσω τον πούτσο μου να τον φας!», της είπε και κατέβασε στη στιγμή το σλιπάκι του. «Θα σου χώσω την πουτσάρα μου στο στόμα και θα σου καρφώσω το πουτσοκέφαλο μου στο λαρύγγι σου».

-    «Εσύ ότι πεις! Κάνε μου ότι θέλεις, αρκεί να με κάνεις να χύσω γιατί αλλιώς θα τρελαθώ!», του είπε βογκώντας ξεψυχισμένα και παράλληλα επιτάχυνε το ρυθμό με τον οποίο έχωνε μουνοδάχτυλα και κωλοδάχτυλα.

Ο Μιχάλης ανέβηκε στο κρεβάτι και την καβάλησε. Μετά πλησίασε το πρόσωπό του ανάμεσα στα μπούτια της για να πάρει μάτι τα μουνοδάχτυλα από κοντά. Αυτό που έκανε τώρα δεν το είχε ξανακάνει. Μετά έπιασε την πούτσα του με το δεξί του χέρι και την ακούμπησε πάνω στα ξαναμμένα χείλια της. Η Ζίνα χωρίς αντίρρηση άνοιξε το στόμα της και του πήρε μέσα το σκληρό και χοντρό του πουτσοκέφαλο. Μετά, με μια απότομη κίνηση, του Πήρε το μισό καυλί μέσα στο στόμα.

Ο Μιχάλης την άκουσε να βογκάει καθώς το παλαμάρι του πλησίασε το λαρύγγι της. Στη στιγμή τα χείλια της έκλεισαν και σφίχτηκαν γύρω απ’ το καυλί του κι άρχισαν να του το καίνε απ’ τη φωτιά που είχαν πάρει. Η γεύση των πρώτων χυσιών του που ξεγλιστρούσαν απ’ το πουτσοκέφαλο του της άρεσε και αμέσως άρχισε να τα γλείφει, να τα ρουφάει και να τα καταπίνει  λαίμαργα.

Όταν συνειδητοποίησε ότι έπαιρνε τσιμπούκι στον άντρα της, κόντεψε να τρελαθεί απ’ την ντροπή της. Τα δάχτυλά της σφηνώνονταν με δύναμη μέσα στην μουνότρυπα και την κωλοτρυπίδα της και ο Μιχάλης την έβλεπε και δεν πίστευε στα μάτια του. Πρώτη φορά έβλεπε τόσο καυλωμένη τη Ζίνα. Κάποια στιγμή την είδε να γαργαλάει μ’ ένα άλλο δάχτυλό της την κλειτορίδα της και να την πιέζει σαν να ήθελε να την χώσει μέσα. Στο μεταξύ τα ζουμιά του μουνιού της είχαν κυλήσει κάτω, μούσκευαν τα μπούτια, τα κωλομέρια της και είχαν καταβρέξει τα σεντόνια.

-    «Γουστάρω τσιμπουκάκι! Έτσι μπράβο κούκλα μου. Τα χείλια σου είναι το ίδιο σφιχτά όλο κι η μουνότρυπα σου!», είπε βογκώντας από Καύλα ο Μιχάλης.

Η Ζίνα βρισκόταν πιασε έξαλλη κατάσταση. Ποτέ της δεν είχε φανταστεί ότι θα έπαιρνε ένα πούτσο στο στόμα της και μάλιστα τόσο μέσα ώστε ν’ ακουμπάει το πουτσοκέφαλο της πάνω στο λαρύγγι της. Η καύλα της ήταν τέτοια που θα έλεγε κανείς ότι την είχαν ποτίσει κάποιο δυνατό διεγερτικό.

-    «Γουστάρωωωω! Έτσι μπράβο μανάρι μου! Ρούφα και γλείψε την πουτσάρα του άντρα σου του ψωλαρά».

Κάποια στιγμή ο Μιχάλης έσκυψε ανάμεσα στα μπούτια της και της έδωσε ένα φιλί στο χέρι που χάιδευε τα μουνόχειλα. Η Ζίνα το τράβηξε απότομα και τα χείλια του Μιχάλη βρέθηκαν στη στιγμή πάνω στη μουνότρυπα της. Αμέσως ο Μιχάλης θυμήθηκε ότι πριν λίγες ώρες είχε κάνει κάτι ανάλογο και στη σεξοβόμβα του γραφείου του, την Αυγή. Χωρίς δεύτερη κουβέντα, η γλώσσα του άρχισε να μαστιγώνει δυνατά το κερασάκι της κλειτορίδας της και πότε - πότε να τη γλείφει ηδονικά. Τώρα που ο Μιχάλης είχε την πουτσάρα του μέσα στο στόμα της και τη γλώσσα του ανάμεσα στα μουνόχειλα της, είχε φουντώσει κι αυτός σαν ταύρος.

Ο Μιχάλης άφησε τη γλώσσα του να μπει μέσα στο στόμα του και αμέσως μετά άρχισε να της δαγκώνει ελαφρά τα μουνόχειλα. Η Ζίνα άρχισε να βογκάει από ηδονή και καύλα, ενώ το κορμί της όλο είχε ανατριχιάσει απ’ την έκσταση. Τα μουνοζούμια της άρχισαν να τρέχουν πιο πολλά απ’ ότι πρώτα και η καύλα την πήγαινε ολοταχώς για το κατακόρυφο. Ο Μιχάλης άρχισε να της δαγκώνει πότε το ένα και πότε το άλλο μουνόχειλο και στο μεταξύ να φυτεύει όλο και πιο βαθιά το πουτσοκέφαλο του στο λαρύγγι της. Η Ζίνα σπαρταρούσε πάνω στο κρεβάτι καθώς τα δάχτυλά της φυτεύονταν όλο και πιο βαθιά στη στενή και παρθενική της κωλοτρυπίδα.

Δευτερόλεπτα αργότερα η Ζίνα άρχισε να χύνει ηδονικά και τα μουνόχειλα της να σπαρταράνε με δυνατούς σπασμούς. Άνοιγε τα μπούτια της πιο πολύ και ανασήκωνε το κορμί της για να νιώσει τη γλώσσα του Μιχάλη να της μπαίνει πιο βαθιά μέσα στη μουνότρυπα. Εκείνος επιτάχυνε το γλείψιμο του και μετά από λίγο άρχισε να δαγκώνει την κλειτορίδα της για να τη βοηθήσει να φτάσει στο ανώτατο σημείο της κορύφωσης και της ηδονής.

Πάνω στην ερωτική τρέλα που είχε απλωθεί στο κορμί της, η Ζίνα δεν κατάλαβε ότι τα δόντια της έσφιγγαν γερά το χοντρό παλαμάρι που είχε στο στόμα της. Το πουτσοκέφαλο του είχε καρφωθεί μόνιμα μέσα στο λαρύγγι της και δεν έλεγε να ξεκολλήσει. Από Κάποια στιγμή και μετά ο Μιχάλης άρχισε να κουνάει την καυλάρα του μέσα - έξω λες και ήθελε να επιταχύνει κι αυτός τον οργασμό του και να χύσει. Και πράγματι, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η πούτσα του άρχισε να εκσφενδονίζει καυτά και πηχτά χύσια μέσα στο στόμα και το λαρύγγι της Ζίνας που συνέχιζε κι αυτή να χτυπιέται άγρια και να χύνει μαζί του ηδονικά.

Τα μουνόχειλα της συνέχισαν να ανοιγοκλείνουν δυνατά και ρυθμικά και το κορμί της ολόκληρο, απ’ την κορυφή ως τα νύχια να τρέμει και να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Τα χείλια της έσφιγγαν την ψωλή που συνέχιζε να χύνει πηχτά νεανικά χύσια με τους κουβάδες. Η πουτσότρυπα του ανοιγόκλεινε κάθε φορά που τ’ αρχίδια του έστελναν και νέα χύσια προς τον πούτσο του. Τα δόντια του Μιχάλη είχαν σφιχτεί σαν τανάλιες πάνω στα ζουμερά νεανικά της μουνόχειλα και τα τραβούσαν προς τα έξω.

Η μύτη του είχε γεμίσει με εκείνα τα θεσπέσια αρώματα που βγάζει μια σωστή και γλυκιά μουνάρα που ψοφάει για άγρια γαμήσια. Μετά από κάμποσα λεπτά, τα χυσίματα τους σταμάτησαν και σι δυο τρελοί εραστές ξάπλωσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου ξεθεωμένοι απ’ το γαμήσι και λαχανιασμένοι απ’ την ένταση της καύλας που είχαν περάσει.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")