Η αρραβωνιασμένη συνάδελφος

Δημοσιεύθηκε από suspect2you
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ενώ η ιστορία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα οι λεπτομέρειες όπως και τα ονόματα έχουν αλλάξει για να διαφυλαχθεί η ιδιοτικότητα των συμμετεχόντων.

Η ιστορία:

Βγήκα από το γραφείο του διευθύνοντα συμβούλου, μετά από μια μαραθώνια συνάντηση που, ως συνήθως, δεν κατέληξε πουθενά και έκατσα στην θέση εργασίας μου όλο νεύρα από την σπατάλη ενέργειας. Κάθε απόφαση μια περιπέτεια και ένας κύκλος ερωτήσεων χωρίς τέλος. Καμία δυνατότητα λήψης απόφασης εκ μέρους κανενός. Όλα έπρεπε να περάσουν από αυτόν και όλα να αναλυθούν έως την τελευταία ανούσια λεπτομέρεια.

Έθεσα τον υπολογιστή μου σε λειτουργία για να στείλω τα δεκάδες e-mails που ζήτησε και να φτιάξω τα reports που θα του έδιναν την εικόνα που ήθελε για να λάβει αποφάσεις. Κι άλλη σπατάλη ενέργειας, καθώς όλη η πληροφορία ήταν ήδη στα χέρια του. Καθώς έσυρα το πληκτρολόγιο προς το μέρος μου, ένα ανώνυμο, χειρόγραφο σημείωμα, εμφανίστηκε από κάτω. «Μπες xstream». Κοίταξα τους συναδέλφους στο γραφείο αλλά κανείς δεν έδωσε σημάδι «ενοχής». Ξανακοίταξα το σημείωμα και κρίνοντας από τον γραφικό χαρακτήρα φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ήταν της Μαρίας, της καινούριας κοπέλας που πρόσφατα ήρθε στην εταιρία. Μέτριο ανάστημα, πλούσια όμως χαρακτηριστικά, μακριά ξανθά μαλλιά και σπιρτόζο, ανήσυχο χαρακτήρα. Το πακέτο που κραύγαζε ότι κοπέλες σαν και αυτή είναι έτοιμες για ζημιά, μεγάλη ζημιά.

Κοίταξα προς το μέρος της και έκανε την αδιάφορη συνεχίζοντας να πληκτρολογεί κάποιο έγγραφο. Πέταξα το χαρτάκι στον κάδο δίπλα μου και συγκεντρώθηκα στην αποστολή των απαραίτητων ηλεκτρονικών μηνυμάτων με θέματα αναφορικά με την συνάντηση με τον διευθύνοντα. Συνέχισα με την σύνταξη των αναφορών και όλη αυτή την ώρα παρατηρούσα όσο διακριτικά γινόταν την Μαρία. Κινούταν επαγγελματικά αλλά με υπονοούμενα μέσα στο γραφείο. Το πλούσιο στήθος της να τσιτώνει τα κουμπιά από το πουκάμισο που φορούσε ενώ το κλικ από τις γόβες της πάνω στο δάπεδο έστελνε ερεθιστικά μηνύματα καθώς ο κώλος της παλλόταν ηδονικά σε κάθε της βήμα, ενώ διαγραφόταν απολαυστικά μέσα από την κοντή φούστα της. Τράβηξα την προσοχή μου πριν γίνει καμιά στραβή και συγκεντρώθηκα στις αναφορές και τα νούμερα.

Αφού όλα είχαν μπει στη ροή τους, τα ηλεκτρονικά μηνύματα στον δρόμο τους προς τους πελάτες και προμηθευτές, όπως ήθελε ο διευθύνοντας και οι αναφορές στο γραφείο του, συνδέθηκα στο site κατά προτροπή του post-it στο γραφείο μου. Τα συνηθισμένα μηνύματα και μια αίτηση φιλίας από την Μαρία. Ώστε αυτή ήταν η ένοχος τελικά. Η περιέργεια μου με πρόδωσε και αποδέχτηκα την αίτηση για να φτάσει σχεδόν αμέσως μήνυμα.

«Ευχαριστώ, νόμισα ότι δεν με συμπαθούσες.»

«Όχι, το αντίθετο»

βιάστηκα να διορθώσω, μη θέλοντας να δημιουργώ θέματα με τους συναδέλφους. Η Μαρία εξ’ άλλου ήταν μέρος της ομάδας Υποστήριξης Πελατών που ήταν υπό την εποπτεία μου, μιας κι ήμουν ο παλαιότερος στο τμήμα και δεν ήθελα να νομίζει ότι μεροληπτώ. Ξεκίνησε μια αλληλογραφία, στην αρχή περί ανέμων και υδάτων και στην συνέχεια πιο προσωπική, καταλήγοντας ότι είχαμε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα και κάποια κοινά πάθη. Ήταν αρραβωνιασμένη με ένα νεαρό εδώ και 2 χρόνια, δεν ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένη γιατί αυτός ήταν «κολλημένος με την μπάλα». Της άρεσε πολύ η techno μουσική και ο κινηματογράφος και λοιπά τέτοια τετριμμένα, αλλά αρκετά για να επιβεβαιώσω την αρχική μου εντύπωση ότι η κοπέλα ήταν για μεγάλες ζημιές και εμένα είχαν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες.

Οι επόμενες ημέρες κυλούσαν με την ένταση της δουλειάς αλλά και επικοινωνία με μηνύματα στο site με τη Μαρία. Σιγά-σιγά τα θέματα συζήτησης άρχισαν να γίνονται ολοένα και πιο προκλητικά μαθαίνοντας στην πορεία ότι ο αρραβωνιαστικός δεν την ικανοποιεί ερωτικά και ότι η ίδια είναι πιο περιπετειώδης και θα ήθελε να γευτεί νέες εμπειρίες. Συχνά δε ζητούσε την γνώμη μου για το ντύσιμο της και μου έλεγε ότι ντύνεται έτσι για να με προκαλεί. Πάντα όμως έκλεινε την πόρτα που άνοιγε με τα θέματα της με το γνωστό πλέον επιχείρημα του αρραβώνα της. Η φαντασία μου όμως, αλλά και η όρεξη μου φούντωνε διαρκώς. Η Μαρία ήξερε καλά πως να παίζει με τα αρσενικά που της γυάλιζαν.

Είχε περάσει ένα δεκαήμερο επικοινωνίας, πειράγματος, και καύλας για την Μαρία. Τη μέρα εκείνη όλοι οι συνάδελφοι είχαν αποχωρήσει, όπως και ο διευθύνοντας και μείναμε εγώ και η Μαρία να ανταλλάσσουμε μηνύματα προφασιζόμενοι εργασία που είχαμε από κοινού αναλάβει να ολοκληρώσουμε. Και πραγματικά ολοκληρώσαμε. Καθισμένη πάνω στο πόδι της στην καρέκλα με την φούστα της να έχει τραβηχτεί ψηλά άφηνε σε θέα όλο το πόδι έως το μηρό της, ενώ το στήθος της διαγραφόταν μέσα από το πουκάμισο της. Μου μιλούσε για διακοπές και πως λάτρευε να κάνει μπάνιο γυμνή με το νερό να χαϊδεύει το κορμί της και να κάνει της ρόγες της να ορθώνονται και πως της άρεσε να νιώθει την φρεσκάδα να αγγίζει το μουνί της και να νιώθει να χαϊδεύει τα χείλη της. Είχα φτάσει σε σημείο έκρηξης και έμεινα καρφωμένος στο γραφείο γιατί το θέαμα της καυλωμένης πούτσας μου μέσα από το παντελόνι μου θα με έφερνε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση εάν έπρεπε να σηκωθώ.

Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δεν έχει νόημα να δακτυλογραφούμε όλα όσα θέλουμε να πούμε μιας και το γραφείο ήταν όλο στην διάθεση μας και ρίχνοντας το σακάκι μου πάνω μου για να κρύψω τον «ενθουσιασμό» μου, πήγα προς την θέση εργασίας της και έσκυψα από πάνω της ώστε να μην φαίνεται η στύση που με είχε τρελάνει. Εκείνη γύρισε να με κοιτάξει και χωρίς να σκεφτώ τις επιπτώσεις, τον «αρραβώνα» της, ή τον χώρο που βρισκόμαστε, έσκυψα περισσότερο για να κολλήσω τα χείλη μου πάνω στα δικά της. Θα περίμενα αντίσταση στην καλύτερη και χαστούκι στην χειρότερη, αλλά έλαβα ανταπόκριση και την γλώσσα της να χώνεται με μανία στο στόμα μου για να βρει τη δική μου, ενώ το χέρι της άπλωσε και έπιασε την καύλα μου πάνω από το παντελόνι. Η κοπέλα ήταν φτιαγμένη για μεγάλες ζημιές.

Χωρίς κουβέντα άνοιξε το φερμουάρ από το παντελόνι μου και πήρε την πούτσα μου στο στόμα της ρουφώντας με μανία και γλείφοντας με μαεστρία ενώ εγώ, ακόμη όρθιος δίπλα της, έχωσα το χέρι μου μέσα από το πουκάμισο της και παραμερίζοντας το στηθόδεσμο της έπιασα το πλούσιο στήθος της και άρχισα να παίζω την ρόγα της με τα δάχτυλα μου. Τσιμπούσα και έτριβα την ρόγα της απαλά στην αρχή και πιο δυνατά στην συνέχεια κάνοντας την να με ρουφάει με μεγαλύτερο πάθος. Η Μαρία ήξερε πως να κάνει ένα άντρα να λιώσει με την γλώσσα της να τρέχει όλο το μήκος του καυλωμένου μου πούτσου, να γλείφει το κεφάλι, να σπρώχνει ελαφριά στην σχισμή και τα χείλη να ρουφάνε με δύναμη, ενώ την ίδια ώρα τα δάχτυλα της να χαϊδεύουν τ’ αρχίδια και να φτάνουν μέχρι την σχισμή στον πρωκτό με τα νύχια της να γρατζουνάνε προκλητικά και διερευνητικά την «πίσω πόρτα». Με τόση περιποίηση δεν μπόρεσα να κρατηθώ για πολύ. Ήταν άλλωστε συσσωρευμένη η καύλα και ένταση από τις συνεχιζόμενες επικοινωνίες και τα υπονοούμενα της τόσες ημέρες και μέσα στην ένταση της στιγμής γραπώνοντας μια τούφα από τα μαλλιά της την έσπρωξα με δύναμη προς τον πούτσο μου. Η Μαρία χωρίς να τα χάνει τον πήρε όλο στο στόμα της και όταν έφτασε η έκρηξη κατάπιε όλο μου το σπέρμα ελέγχοντας με μαεστρία το πνίξιμο.

Ήμουν έτοιμος να καταρρεύσω. Η περιποίηση της ήταν πέρα από κάθε προηγούμενο και είχε στη κυριολεξία ρουφήξει όλη μου την ενέργεια. Σηκώθηκε με χαμόγελο, μου έσκασε ένα φιλί και αφού ίσιωσε την φούστα και το πουκάμισο της έφυγε βιαστικά αφού την περίμενε ο αρραβωνιαστικός από κάτω. Έμεινα αποσβολωμένος να κοιτάζω τον κώλο της να χορεύει σε κάθε της βήμα και λίγο πριν χαθεί πίσω από την πόρτα κοντοστάθηκε, γύρισε προς το μέρος μου, σήκωσε τη φούστα της και είδα ότι δεν φορούσε εσώρουχο. Με το βλέμμα καρφωμένο πάνω μου πέρασε το δάχτυλο της ανάμεσα στα μουνόχειλα της και αφού το έτριψε κάνα 2 φορές το έφερε στο στόμα της γλείφοντας το όπως έγλειφε πριν λίγο τον πούτσο μου. Κοιτάζοντας, το θέμα είχε αρχίσει πάλι να σηκώνεται. Χαμογέλασε ικανοποιημένη βλέποντας την καινούρια μου στύση και αφού μου έστειλε ένα φιλί στον αέρα χάθηκε πίσω από την πόρτα. Ομολογώ ότι εκείνη την στιγμή στεναχωρήθηκα αλλά και ταυτόχρονα ζήλεψα το παλικάρι που την περίμενε από κάτω.

Τις επόμενες ημέρες το παιχνίδι στο site συνεχίστηκε, με αναφορές στο απόγευμα εκείνο αλλά και υποσχέσεις για μεγαλύτερες τρέλες. Η Μαρία είχε ήδη αρχίσει να κάνει μεγάλες ζημιές. Η ευκαιρία να εκπληρώσει τις υποσχέσεις της όμως άργησε να έρθει μιας και ο αρραβωνιαστικός ήταν πάντα στην ώρα του κάτω από το γραφείο ενώ οι συνάδελφοι έμεναν και αυτοί λίγο πιο αργά καθώς τρέχαμε ένα έργο εκείνο τον καιρό. Η κάψα μου είχε αρχίσει να φουντώνει και η αγωνία για τη επόμενη φορά που θα είχα την ευκαιρία να γευτώ την καύλα της Μαρίας ολοένα φούντωνε όταν μια ημέρα βγαίνοντας από την τουαλέτα μου έδωσε διακριτικά το κινητό της με ένα post-it, που ζητούσε να δω τις φωτογραφίες που έβγαλε μόλις.

Λίγο μετά και για να μην δώσω στόχο κατευθύνθηκα προς την τουαλέτα με το κινητό της Μαρίας στην τσέπη και όλο αγωνία να ανακαλύψω τι ήθελε να δω. Η έκπληξη που μου επεφύλασσε το επικίνδυνο πλάσμα ήταν μεγαλύτερη απ’ ότι περίμενα ή ήλπιζα. Μια φωτογραφία μετά την άλλη, η Μαρία με τα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα, να κάθεται στο κάθισμα της τουαλέτας, να έχει ανοίξει το πουκάμισο της, το σουτιέν της ξεκούμπωτο, και να φέρνει τις ρόγες της στο στόμα, να τις ρουφάει, να τις δαγκώνει και να τις γλείφει με την γλώσσα της, που πριν λίγο καιρό έγλείφε τον καυλωμένο πούτσο μου, όπως ακριβώς ήταν και τώρα που ζοριζόταν μέσα στο παντελόνι μου.

Το show όμως δεν τελείωνε εδώ, αφού η επόμενη σειρά φωτογραφιών ήταν ακόμη πιο καυλωτική, με τη Μαρία στο ένα χέρι να κρατάει το κινητό και με το άλλο να βάζει τα δάχτυλα της στο μουνί της. Στη μια φωτογραφία ένα δάχτυλο, στην επόμενη δύο, στην τρίτη τρία, μετά τέσσερα και στην τελευταία όλα της τα δάχτυλα. Από τις φωτογραφίες φαινόταν ότι ήταν μούσκεμα ενώ η έκφραση του προσώπου της έδειχνε ότι ζοριζόταν αλλά το απολάμβανε. Δεν ξέρω πως κατάφερα να κρατηθώ και να μην χύσω μέσα στο παντελόνι μου. Ομολογώ όμως ότι τις είδα πολλές φορές και στο τέλος κατέβασα το φερμουάρ, ελευθέρωσα την καυλωμένη μου πούτσα και χωρίς πολλά τραβήγματα έχυσα με την ανάσα μου να τρέχει από την καύλα

Έκανα scroll και στις επόμενες φωτογραφίες. Άλλες ήταν οικογενειακές στιγμές με τον «αρραβωνιαστικό» και την οικογένεια χωρίς ίχνος της πρόκλησης ή της τρέλας που είχα αρχίσει εγώ να βλέπω. Υπήρχαν στιγμές σε όλο αυτό το παιχνίδι που λυπήθηκα τον «αρραβωνιαστικό», αλλά δεν ήμουν σίγουρος κατά πόσο ήξερε ή ήθελε αυτό το παιχνίδι αφού ψάχνοντας λίγο το κινητό της Μαρίας είδα ότι του είχε στείλει μια από τις φωτογραφίες που με έκαναν να χύσω με σημείωμα που έλεγε: «Τα καλύτερα έρχονται».

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 64618)