Όταν οι άντρες βλέπουν μπάλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail moυ είναι το:

Θα θυμάστε την προηγούμενη ιστορία με τη Μαίρη την παντρεμένη.

Βρισκόμασταν συχνά στο γραφείο (τι συχνά δηλαδή, κάθε μέρα!) και κάναμε έρωτα. το παράξενο μ’ αυτό το θηλυκό, ήταν πως δε κάναμε ποτέ άγιο σεξ. Πάντα κάναμε αργά και απολαυστικά έρωτα, όπως πίνει ένας μερακλής τον καφέ του.. Απολαμβάναμε κάθε στιγμή. Με τη γυναίκα αυτή είχα κάνει τα περισσότερα χυσίματα. μετά από κάθε φορά, ένοιωθα τα αρχίδια μου μουδιασμένα για ώρες.

Είχαμε ξεφύγει με τη Μαίρη. κάναμε έρωτα κάθε μέρα, το περιμέναμε πως και πως σαν να παίρναμε τη δόση μας.. Πολλές φορές μετά που κάναμε έρωτα, μιας έπιαναν οι ενοχές. χωρίζαμε λες και ήταν η τελευταία φορά, αλλά την άλλη μέρα, δε μας κράταγε τίποτα. Μου άρεσε πάρα πολύ να τη γλείφω ατελείωτα! Υπήρχαν φορές που δεν έμπαινα μέσα της καθόλου, αλλά την έγλειφα για πολύ ώρα κάνοντάς τη να χύνει στη γλώσσα μου. Με τρέλαινε με τα εσώρουχα που φόραγε. από τότε, έχω ψάξει πολλές φορές να τα βρω σε μαγαζιά, αλλά δε τα κατάφερα μέχρι τώρα. με το που τα έβλεπα, νόμιζα θα τελείωνα.

Μια μέρα, μας είχε καλέσει στο σπίτι της, για να δούμε ένα αγώνα. όλους τους συνεργάτες. Εμένα μου ήταν παντελώς αδιάφορο, μιας και το μόνο που ξέρω από μπάλα, είναι ότι κάτι τύποι κλωτσάνε μια μπάλα. Δεν ήθελα να πάω, και ο βασικότερος λόγος ήταν πως είχα και συναισθήματα ενοχής.. Ήρθε όμως ένα μήνυμα στο κινητό μου από τη Μαίρη.. μου έγραφε πολύ όμορφα μηνύματα και το συγκεκριμένο, δε μπορούσα να το αγνοήσω. έλα μου έγραφε, είναι Σάββατο και θα σε δω τη Δευτέρα, δεν αντέχω. Σάμπως άντεχα εγώ;

Έφτασα στο σπίτι τους κάπου στη Σαρωνίδα, οι περισσότεροι ήταν εκεί ήδη. Και η Μαίρη φυσικά που με κοίταγε με αυτά τα φοβερά μάτια της. Σύντομα βαρέθηκα, η Μαιρη ετοίμαζε διάφορα, οπότε οι άλλοι, ξέροντας τις φοβερές μου γνώσεις για την μπάλα, συμφώνησαν να πάω να τη βοηθήσω στη κουζίνα επάνω.

Ανέβηκα με μεγάλη ταχυκαρδία! Η Μαίρη ήταν στην κουζίνα και ετοίμαζε σαλάτες. Αφού είδα πως δε με ακολούθησε κανείς, πήγα πίσω της και κόλλησα επάνω της, φιλώντας τη στο λαιμό. Πετάχτηκε, «τι κάνεις εκεί ρε τρελέ» μου είπε. έλα ντε. τι έκανα εκεί. γύρισε και μου έδωσε ένα καυτό φιλί και συνέχισε να ετοιμάζει. «τι να κάνω να βοηθήσω;» ρώτησα. «τίποτα, να μου δίνεις κάνα φιλάκι!» Εύκολη δουλειά! Από το παράθυρο, είχαμε θέα τους άλλους, που στρωμένοι στον κήπο και έβλεπαν τον αγώνα που είχε ξεκινήσει μόλις.

Πήγα πίσω της και έχωσα τα χέρια μου κάτω από τη φούστα της. ένας αναστεναγμός βγήκε ακούστηκε, αρκετός για να με καυλώσει. συνέχισα να τις χαϊδεύω τον κώλο και το χέρι μου εξερευνούσε το φανταστικό κορδονάκι που είχε το στρινγκ της. Το χέρι μου χώθηκε στο μουνάκι της. Ζουμερό.. Με έκοψε, «έτοιμη» μου λέει «η σαλάτα, κατέβασε τη». μου την πάσαρε και με ένα γρήγορο φιλάκι, βγήκε από την κουζίνα. Κατέβηκα και τα πόδια μου ήταν κομμένα.τι κάνω ρε ο μαλάκας σκεφτόμουνα. Την άφησα στο τραπέζι αλλά κανείς δε μου έδωσε σημασία. Γύρισα προς τα πάνω.σταμάτησα στην τουαλέτα, και έβρεξα το πρόσωπο μου. η αδρεναλίνη μου είχε χτυπήσει κόκκινο. πρέπει η καρδιά μου να πήγαινε με 300..

Μπήκα στην κουζίνα. η Μαίρη ήταν εκεί. «άντε» μου λέει «άργησες». Πήγα πίσω της έδωσα φιλάκι.. κοίταξα κάτω από το παράθυρο, όλοι ήταν στις θέσεις τους. πάνε πάλι οι αναστολές περίπατο!! Θόλωσε το μυαλό μου από την καύλα! Χώνω τα χέρια μου κάτω από τη φούστα της. είχε βγάλει το στρινγκ της. κόντεψα να χύσω!! Το δάχτυλο μου χώθηκε στην τρυπούλα της, έγειρε πίσω το κεφάλι της με το άλλο χέρι μου χάιδευα τα βυζιά της. Δεν άντεξα άλλο, κάθισα κάτω, και έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της. άρχισα να τη γλείφω τρελά, τα χύσια της έτρεχαν στο πρόσωπο μου. η Μαίρη πίεζε το μουνάκι της πάνω μου. Βογκούσε και κουνιόταν ρυθμικά επάνω μου. ΣΗΚΩ μου φωνάζει, μέσα στον πανικό πετάχτηκα! Μου πάσαρε ένα ακόμα πιάτο να κατεβάσω. Ούτε θυμάμαι τι ήταν. κατέβηκα σαν υπνωτισμένος, σα χαμένος! Τώρα πάει λέω καρφώθηκα στους άλλους. Με το που με είδανε, ο Αλέξης, ο άντρας της, μου λέει, «άντε ρε, ωραίο βοηθό βρήκε η Μαίρη. Μπράβο, μπράβο! Βοήθα εσύ να βλέπω εγώ, γιατί αλλιώς θα με έπρηζε.»

Δε ξέρω αν έχει τύχει ποτέ σε κανένα αυτό, αλλά εγώ εκείνη τη στιγμή, νόμιζα πως θα λιποθυμούσα!

Έκατσε με τους άλλους και άνοιξα μια μπύρα. η καύλα δε μου είχε φύγει. κοίταγα πίσω στο παράθυρο, προσπαθώντας να καταλάβω αν φαινόμασταν. Η Μαίρη με φώναξε από το παράθυρο, «ρε, και εσύ σαν τους άλλους είσαι; Και εγώ νόμιζα θα βοηθούσες!!» Με έπαιζε κανονικά! Με ήξερε αρκετά καλά και αυτό ήταν πλέον ολοφάνερο!! Άντε ρε, μου είπαν όλοι, άντε γιατί πεινάμε ανέβα να βοηθήσεις.

Σηκώθηκα πρόθυμα φυσικά.

Μπαίνοντας στην κουζίνα, η Μαίρη μου όρμησε με γέμισε φιλιά μου χούφτωσε τον πούτσο, πόναγα σχεδόν από την καύλα! Με μια κίνηση μου κατεβάζει το παντελόνι, και μου τον παίρνει στο στόμα. αυτά τα χειλάκια, με στείλανε ταξίδι. μου τον τρομπάριζε κανονικά και πότε πότε, μου ρούφαγε και τα αρχίδια μου. Το ρούφηγμά της ακουγόταν και αυτό με καύλωνε περισσότερο. Δεν άντεχα άλλο, αλλά μάλλον η Μαίρη είχε σκοπό να με παίξει κανονικά! Και το κατάφερνε!! Σηκώθηκε, και σήκωσε τη φούστα της, μου γύρισε τη πλάτη και έσκυψε. τον έχωσα με τη μια μέσα της.εκείνη τη στιγμή, νόμιζα πως ήταν καυτό!! Είχα χάσει κάθε έλεγχο. την έσπρωχνα αργά, προσπαθώντας να μη κάνω θόρυβο, ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ! Ήθελα να χύσω! Σηκώθηκε, και μου έδωσε ένα από κείνα τα φοβερά φιλιά. κατέβασε τη φούστα της και μου είπε.. πάμε κάτω.

Εγκεφαλικό!

Δε μπορούσα να πω τίποτα, λες και είχα πάρει ναρκωτικά! Κατεβήκαμε, εγώ δε ξέρω πως κατέβηκα, αν κατέβηκα, αν πήδηξα αν τσούλησα. δε ξέρω. Καθίσαμε με τους άλλους, αλλά εγώ σα χαμένος.τύψεις, καύλα όλα μαζί!! Η Μαίρη με κοίταγε χαμογελώντας. Οι άλλοι καμιά σημασία δεν έδωσαν στην παρουσία μας. Σε κάποια φάση ο Αλέξης μου λέει, ρε, μιας και είσαι εδώ, δε πας να δεις το συναγερμό μιας και ξέρεις από αυτά; Με χαρά λέω. ευκαιρία να φύγω από το οπτικό τους πεδίο γιατί τα είχα χαμένα. Που είναι του λέω; Πριν προλάβει να πει, πετάχτηκε η Μαίρη, έλα θα σου δείξω εγώ!!!

Σηκωθήκαμε και πήγαμε στο υπόγειο. Μου έδειξε που ήταν η κεντρική μονάδα.. Θα το φτιάξεις μου λέει; Δεν απάντησα, την πήρα αγκαλιά και άρχισα να τη φιλάω παντού. Την έσπρωξα σε ένα πάγκο που είχε εκεί. μου φώναξε, μη, θα μας ακούσουν. μετά το εγκεφαλικό που είχα πάθει πριν, δεν άκουγα όμως!!! Της σήκωσα τα πόδια, και κατέβασα λίγο το παντελόνι μου, χωρίς πολλά πολλά μπήκα μέσα της. Ένοιωσα απίστευτη καύλα. την έπαιρνα μέσα στο σπίτι της και ο άντρας της επάνω έβλεπε αγώνα. είχαμε γίνει μούσκεμα, της πιπίλαγα το λαιμό και η Μαίρη βογκούσε. άρχισε να χύνει. σφίχτηκε πάνω μου.. αυτό ήταν το τελείωμα. άρχισα να τη χύνω σα τρελός. ήταν το κάτι άλλο. τα κορμιά μας ήταν ένα. Ήμασταν σα ζώα εκείνη τη στιγμή. χύναμε και οι δύο μέσα σε σπασμούς. Αφού συνήλθαμε λίγο, ντυθήκαμε. και περιμέναμε να ξεϊδρώσουμε. ανεβήκαμε πάνω. είχε ημίχρονο. οπότε την πέσαμε στα φαγητά.

Τι έγινε ο συναγερμός; Με ρώτησε ο Αλέξης. άσε ρε φίλε, του λέω, πολύ ζέστη κάτω και δεν έχω και εργαλεία, θα περάσω μια άλλη μέρα και θα τον φτιάξουμε. έγινα μούσκεμα δε βλέπεις;

Η Μαίρη είχε πάει πάνω. σε λίγο ξεκίνησε ο αγώνας. βαρεμάρα πάλι. το δεύτερο ημίχρονο κύλησε ομαλά.

Ήταν ένα από τα πιο παράξενα που μου έχουν τύχει και μπορώ να πω, ότι μου έχει μείνει στη μνήμη και καυλώνω πάντα όταν το σκέφτομαι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")