Μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

To e-mail μου ειναι το:

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε την χρονιά που πήρε η Ελλάδα το Euro στη Πορτογαλία. Τότε δούλευα σε ένα γραφείο με ενοικιαζόμενα αμάξια. Η φύση της δουλειάς ήταν τέτοια, που οδηγούσα όλη την ώρα στην γύρω περιοχή. Κάποια στιγμή σταμάτησα σ’ ένα περίπτερο, κοντά στη δουλεία, για να πάρω ένα μπουκαλάκι νερό. Όταν πάω να πληρώσω κοιτάω στο περίπτερο και τι βλέπω;… έναν άγγελο. Ήταν γύρω στο 1.78, καμία 90αρια κιλά, μελαχρινή με μακριά μαλλιά και τσιμπούκοχειλα. Για να μην μιλήσω για το μπούστο της, που με το που το είδα, τα έχασα, δεν μπορούσα ούτε να την ρωτήσω, ποσό κάνει το νερό. Αυτή κατάλαβε γιατί σάστισα και με ρωτάει:

-Τόσο πολύ σου αρέσει αυτό που βλέπεις;

Και εγώ ασυναίσθητα της λέω:

-Ναι.

Εκείνη γελάει και μου λέει πως και εγώ δεν είμαι άσχημος, μου γραφεί σ’ ένα χαρτάκι το τηλέφωνό της και μου το δίνει. Εγώ με την φάση είχα σαστίσει, δεν πίστευα στην τύχη μου. Πάω στη δουλεία και όταν άρχισε ο αγώνας και σταματήσαμε όλοι τη δουλεία και καθίσαμε στην τηλεόραση, της έστειλα μήνυμα και κανονίσαμε να πάμε για νυχτερινό μπανάκι, όταν θα σχολούσα.

Ο αγώνας τέλειωσε, κάναμε και τα τελευταία πράγματα που είχαμε να κάνουμε και σχόλασα. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο κα πήγα και την πήρα από ένα κεντρικό σημείο, που μου είχε πει. Εκεί έπαθα ακόμα μεγαλύτερη πλάκα, που την είδα ολόκληρη, είχε τέλειο κωλαράκι φουσκωτό, φουσκωτό και πεταχτό.

Φτάσαμε στην παραλία, έβγαλα τα ρούχα μου κι έμεινα με το σώβρακο για να βουτήξω. Εκείνη μου λέει:

-Αυτό δεν θα το βγάλεις;

-Μπορεί να είναι κανείς κοντά, της λέω.

-Μην είσαι χαζός,είναι ερημική η παραλία, βγάλ’το να κάνουμε γυμνοί μπάνιο

-Οκ

Έβγαλα το σώβρακο μου, είχα πια καταλάβει ότι εκείνη είχε αγρίους σκοπούς και δεν πίστευα για άλλη μια φορά στην τύχη μου. Γδύθηκε και εκείνη και πέσαμε στην θάλασσα. Κολυμπήσαμε για λίγο και μετά βγήκαμε στην άμμο και ξαπλώσαμε σε σημείο, που να μας βρέχει λίγο, λίγο το κύμα. Την πλησίασα και την φίλησα, εκείνη ανταποκρίθηκε και με έσφιξε στην αγκαλιά της,δίνοντας μου το πιο παθιασμένο φιλί. Μετά από λίγο άρχισε να μου γλύφει το στήθος (ευτυχώς είχα κάνει ολική αποτρίχωση σώμα και αρχίδια την προηγούμενη μέρα).Κατέβηκε πιο χαμηλά και έφτασε στα άτριχα αρχίδια μου και άρχισε να μου τα γλύφει με μεγάλη μαστοριά, χωρίς να αγγίζει τον πούτσο μου καθόλου. Η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο. Μου σήκωσε τα πόδια, τα άνοιξε και άρχισε να γλύφει την τρυπούλα μου. Εκεί έπαθα! δεν μου το είχαν ξανακάνει, τρελάθηκα!!! Μετά πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και μου έκανε ένα τσιμπούκι τρελό, μέχρι που τελείωσα και τα έγλυψε όλα.

Ηρέμισα λίγο και την γύρισα και άρχισα κι εγώ να της ανταποδίδω τον στοματικό ερωτά, που μου έκανε πριν. Άρχισα να γλείφω απαλά το ξυρισμένο της μουνάκι. Απαλά έξω την αρχή και μετά έβαλα την γλώσσα μου στα υγρά της. Με το δάχτυλο μου άρχισα να κάνω κυκλικές κινήσεις οριακά πάνω από την κλειτορίδα της και με την γλώσσα μου τις έγλυφα τον κόλπο και λίγο κάτω από την κλειτορίδα. Όλο αυτό γινόταν χωρίς να αγγίξω για μια στιγμή την κλειτορίδα της, πράγμα που την καύλωσε ακόμα περισσότερο και την έκανε να τελειώσει σε σπασμούς, δίνοντας μου ένα υπέροχο κύμα από τα υγρά της να γλύψω. Την άφησα λίγο να ξεκουραστεί και άρχισα να πιπιλάω απαλά με τα χείλια μου την κλειτορίδα της, μέχρι που τέλειωσε για άλλη μια φορά σε τρελή έκσταση. Με γύρισε ανάσκελα και κάθισε πάνω στο κεφάλι μου και με πρόσταξε να την γλύφω χωρίς να σταματώ. Μου έλεγε, πως δεν την έχει γλύψει ποτέ κανείς τόσο ωραία και άρχισε να τρίβεται πάνω στο πρόσωπο μου, δεν μπορούσα να πάρω αέρα, αλλά γούσταρα σαν τρελός. Την έγλυφα ασταμάτητα σε τρελούς ρυθμούς και πρέπει να τελείωσε πάνω από 7-8 φορές. Μετά ανέβηκε πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να χοροπηδά σαν τρελή, μέχρι που με έκανε να τελειώσω.

Μετ ά ξάπλωσε δίπλα μου, με πήρε αγκαλιά και μας πήρε εκεί ο ύπνος και ευτυχώς, πριν ξημερώσει και έρθει κόσμος να μας δει έτσι, χτύπησε το κινητό μου, ήταν κάτι παιδιά από την δουλειά, που είχαν μείνει από βενζίνα. Ντυθήκαμε, την πήγα σπίτι της και δώσαμε ραντεβού την επόμενη μέρα αφού σχολάσω,για κάτι ανάλογο, αλλά θα σας το γράψω άλλη φόρα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")