Δεμένη Μαρία

Δημοσιεύθηκε από anjo84
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αυτή είναι μια ξεχωριστή ιστορία. Αφορά την Μαρία (φυσικά το όνομα δεν είναι αληθινό) κι εμένα. Η Μαρία λοιπόν είναι μια ψηλή κοπέλα με πιασίματα, όπως μου αρέσει και κανονικό στήθος, με δυο υπέροχες και πεταχτές ρώγες. Η ιστορία ξεκινά ως εξής…

Η ιστορία:

Ανοίγω την πόρτα της κρεβατοκάμαρας απότομα. Εκείνη είναι εκεί, έτοιμη, τα χέρια δεμένα στα μπροστινά πόδια του κρεβατιού και τα πόδια της στα πίσω. Δεν μπορεί να κουνηθεί καθόλου. Στο κεφάλι μια μάσκα που καλύπτει μόνο τα μάτια. Δε βλέπει τίποτα, μόνο ακούει και αισθάνεται.

-    Ποιος είναι;… ρωτάει.

-    Σκάσε πουτάνα και μη μιλάς.

-    Τι θα μου κάνεις;

-    Ότι γουστάρω.

Έρχομαι από πάνω της από την κάτω πλευρά του κρεβατιού και χωρίς να την ακουμπήσω φυσάω τις ρώγες της. Από τον κρύο αέρα ερεθίζονται και σκληραίνουν αμέσως. Ανασηκώνει το στήθος από το ξάφνιασμα, τότε της ρίχνω μια σφαλιάρα στο αριστερό στήθος και κοκκινίζει. Μουγκρίζει από τον πόνο, αλλά δε μιλάει. Ρίχνω άλλη μια και στο άλλο και τα χουφτώνω με δύναμη. Τα χέρια μου βρίσκονται παντού πάνω της. Σφίγγω τα βυζιά, χαϊδεύω όλο το σώμα από το λαιμό προς την κοιλιά και κατεβαίνω προς το μουνάκι της, χωρίς να το ακουμπώ ακόμα. Κάθομαι από πάνω της και με τα δυο μου χέρια τρίβω τα μουνόχειλα. Τα βάζω ανάμεσα στους δείκτες και τα πιέζω, τα τρίβω με δύναμη. Εκείνη αναστενάζει ήρεμη. Ξαφνικά δίνω μια κατευθείαν πάνω στο μουνί. φωνάζει «μη…» από τον πόνο κι εγώ γυρίζω και της ρίχνω μια σφαλιάρα.

-    Σκάσε τσουλάκι, σου αρέσει…

λέω και συνεχίζω να χτυπώ πιο ελαφρά τώρα το μουνί της. Τα ζουμιά της τρέχουν στον κώλο της, τρέχουν και το χέρι μου κολλάει πλέον. Αφού το κοκκινίζω καλά λοιπόν, παίρνω από δίπλα ένα δονητή, βάζω τη δόνηση και τον ακουμπώ κάτω από τις τρύπες της, ίσα να ακουμπάει τον κώλο της. Επιστρέφω πάλι τώρα στο μουνί της παίζοντας το πιο γρήγορα αυτή τη φορά. Έτσι όπως έχω καθίσει από πάνω της, δε μπορεί ούτε τη μέση της να κουνήσει. Χύνει έτσι, με το σώμα της να προσπαθεί να συσπαστεί αλλά να μη μπορεί. Ο πούτσος μου είναι έτοιμος, καυλωμένος από ώρα ακουμπάει στην κοιλιά της. Αφού τελείωσε σκύβω και ρουφάω όλους τους χυμούς της, είναι η πρώτη φορά που ακουμπά η γλώσσα μου στο μουνί της.

Έρχομαι έπειτα μπροστά στο μουνί της, τον χτυπάω στα μουνόχειλα τον τρίβω λίγο και τον καρφώνω με τη μια ολόκληρο βαθιά... σκούζει. Ο πούτσος μου είναι χοντρός και όλο αυτό είναι ξαφνικό, αλλά εμένα δε με νοιάζει που φωνάζει και την γαμάω δυνατά και γρήγορα. Ο δονητής υπάρχει ακόμα κάτω από τον κώλο της και τον νιώθω κι εγώ στ’ αρχίδια κάθε φορά που την καρφώνω. Το μουνί της δεν αντέχει και ξαναχύνει σε λίγο, αλλά κι εγώ δε μπορώ άλλο αν συνεχίσω θα τελειώσω. Βγαίνω και ανεβαίνω στο πρόσωπο της, βγάζω τη μάσκα και της τον δίνω να δει πως τον έκανε και να τον γλείψει. Της ρίχνω μια σφαλιάρα δυνατή λοιπόν και λέω…

-    κοίτα πως τον έκανες παλιοπούτανο, καθάρισε τον τώρα.

Εκείνη τον γλείφει όπως μπορεί μόνο με το στόμα. Ανασηκώνομαι λίγο ακόμα και της βάζω τα αρχίδια μου στο κεφάλι, τα γλείφει και τα ρουφάει με προθυμία. Θέλω όμως να τη γαμήσω πάλι. Γυρίζω και τη λύνω. Τη βάζω να καθίσει στα τέσσερα και δένω πάλι μόνο τα χέρια της πίσω στην πλάτη, ακουμπάει με το κεφάλι κάτω κι έχω την υπέροχη θέα του κώλου της με τις τρύπες της στη διάθεση μου. Φτύνω στην κωλότρυπα της και τρίβω προς τα κάτω, βάζω δυο δάχτυλα στο μουνί και τα γυρίζω προς τα πάνω, βάζω και τον αντίχειρα στον κώλο και τα αφήνω να ενωθούν, έχω και τις δυο τρύπες στο χέρι μου και παίζω μαζί τους όπως γουστάρω. Εκείνη δε λέει κουβέντα. Βρίσκεται σε άλλο κόσμο, είναι σε έκσταση. Επικεντρώνομαι στον κώλο της. Βάζω δύο και μετά από λίγο τρία δάκτυλα για να τον ανοίξω. Παίρνω πάλι το δονητή και τον χώνω ξαφνικά στο μουνί της με την ένταση στο τέρμα. Γυρίζω λίγο τα δάχτυλα μου ακόμα και της καρφώνω τον πούτσο μου στη σούφρα της. Φαίνεται να πονάει αλλά δε σταματάω. Είμαι σίγουρος ότι έχει καυλώσει απίστευτα. Τον βάζω μέχρι να νιώσω τον πάτο της και μετά αρχίζω να την σκίζω πάλι.

Η τρύπα της είναι στενή και η καύλα έχει χτυπήσει κόκκινο. Τη γαμάω δυνατά ρίχνοντας που και που καμιά σφαλιάρα. Ο κώλος της έχει κοκκινίσει και εγώ είμαι έτοιμος να την γεμίσω. Την αρπάζω από τα μαλλιά και πιάνοντας ένα γρήγορο ρυθμό ο πούτσος μου συσπάται. Χύνω με δύναμη χωρίς να σταματήσω να της τον χώνω. Τα χύσια μου τρέχουν κι αυτά στο μουνί της και στάζουν στα σεντόνια. Ξαπλώνω δίπλα της να πάρω ανάσα. Εκείνη γυρίζει όπως είναι δεμένη και μου γλείφει τον πούτσο. Ο δονητής είναι ακόμα στο μουνί της.

Αυτή ήταν η αρχή για πολλές στιγμές απίστευτης καύλας.

(Copyright protected OW ref: 64429)