Πως έγινα πουτανάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η παρακάτω ιστορία έγινα όταν ήμουν 17, μαζί με το αγόρι μου τον Χρήστο που τότε ήταν 20. Ο Χρήστος και εγώ δεν είχαμε ολοκληρώσει ποτέ και με παρακαλούσε αλλά εγώ ποτέ δεν ένιωθα έτοιμη.

Η ιστορία:

Ο κολλητός του ο Χάρης (19) ήταν αντίθετος και του έλεγε να περιμένει, αλλά εκείνος ανυπομονούσε. Ένα Σάββατο βράδυ πήγαμε εγώ, ο Χρήστος και ο Χάρης, σε ένα μπαράκι και περιμέναμε την κοπέλα του Χάρη. Εγώ ξαφνικά ένιωσα να ξεκουμπώνει το σουτιέν μου και πήγα στην τουαλέτα να το φτιάξω. Ο Χάρης και ο Χρήστος ήδη είχαν αρχίσει να πίνουν. Μόλις μπήκα στην τουαλέτα και έβγαλα την μπλούζα, μπήκε μέσα ο Χάρης και έκλεισε την πόρτα.

- Τι κάνεις;

Με πλησίασε σε απόσταση αναπνοής.

- Αυτό που θέλω εδώ και ώρα.

Με κόλλησε στον τοίχο και άρχισε να με φιλάει. Πήρε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στον πούτσο του. Είχε ήδη γίνει σκληρός.

- Και με τον Χρήστο τι θα γίνει; Έχεις τρελαθεί;

- Αν είσαι καλό κορίτσι δεν θα μάθει τίποτα. Αλλιώς θα του πω ότι μου την έπεσες.

Έβαλε το χέρι του μέσα από το σουτιέν και μου έστριψε τη ρώγα. Με το άλλο χέρι του είχε πιάσει το δικό μου, και έτριβε τον πούτσο του. Είχα γίνει μούσκεμα. Έβαλα το κεφάλι μου μέσα από την μπλούζα του και άρχισα να του γλείφω και να του δαγκώνω τις ρώγες. Πέταξε την μπλούζα του και μου ξεκούμπωσε το σουτιέν.

- Όχι έτσι εύκολα πουτανάκι, πρώτα θα γλείψεις πούτσα.

Γονάτισα και του ξεκούμπωσα το παντελόνι. Πίπα είχα ξαναπάρει και ήξερα. Έβγαλα έξω την πούτσα του και άρχισα να την γλείφω από πάνω μέχρι κάτω σφίγγοντας τα αρχίδια του. Ήταν τεράστια. Εκείνος έπιανε το κεφάλι μου και πίεζε την πούτσα του όλο και πιο μέσα. Μετά από λίγα λεπτά έχυσε. Πήγα να ντυθώ.

- Όχι, είπε. Ξανασήκωσε την και θα την φας κανονικά.

Άρχισα να του την παίζω και μετά από 2 λεπτά ήταν όρθια ξανά. Σήκωσα τη φούστα μου και παραμέρισα το στρινγκάκι μου.

- Μ… και ξυρισμένο... προετοιμασμένο πουτανάκι έτοιμο για δουλεία.

Έπιασε τα χέρια μου και τα κόλλησε στον τοίχο. Άνοιξα τα πόδια μου και μου κάρφωσε τον πούτσο του. Ήταν τόσο μεγάλος που μου ξέφυγε μια κραυγή. Άρχισε να μπαινοβγαίνει αργά αργά όσο εγώ είχα γεμίσει υγρά. Μετά, επιτάχυνε και ένιωθα τα αρχίδια του να με κοπανάνε όση ώρα με έσκιζε στα 2 ο πούτσος του. Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ο Χρήστος.

- Άκουσα μια κραυγή τί έγινε, τι κάνετε;

Ήταν τελείως τύφλα. Κλείδωσε την πόρτα και πλησίασε.

- Πουτανάκι, εμένα δεν μου έδινες την παρθενιά σου έ; Θα πάρω άλλη όμως.

Ο Χάρης τον έβγαλε από μέσα μου και ο Χρήστος ήρθε από την άλλη και μου τον κάρφωσε από πίσω. Έτρεξε λίγο αίμα.

- Αχ... πονάω.

- Έτσι πρέπει πουτανάκι.

Και ο Χάρης μου τον ξανακάρφωσε από μπροστά. Με ξέσκιζαν για λίγη ώρα και έχυσα πολλές φορές ώσπου αποφάσισαν να αλλάξουν τρύπες. Εγώ φοβήθηκα γιατί ο πούτσος του Χάρη ήταν πολύ μεγάλος για να χωρέσει. Με σήκωσε πάνω και με έβαλε να καθίσω στον πούτσο του Χρήστου και γρήγορα μου τον έχωσε. Ένιωθα να μου ανοίγει τις τρύπες τρομερά και πονούσα. Αλλά μ' άρεσε τρελά. Μετά από λίγο έχυσα, τελείωσαν και εκείνοι και ντυθήκαμε. Βγήκε ο Χρήστος και μείναμε μόνοι μας με τον Χάρη.

- Από καιρό σε θέλω Σίσσυ. Σε γουστάρω τρελά.

Με τράβηξε και με φίλησε. Τον αγκάλιασα και έτριψα το ακόμα ζεστό μουνάκι μου πάνω στον πούτσο του.

- Με τον Χρήστο τι θα γίνει;

- Αύριο δεν θα θυμάται τίποτα. Έχει πιει πάρα πολύ.

Βγήκαμε σαν να μην συνέβη τίποτα. Περίμενε και η κοπέλα του Χάρη εκεί με την οποία χώρισε επιτόπου. Εγώ και ο Χάρης το επαναλάβαμε πολλές φορές όταν ήταν μεθυσμένος ο Χρήστος, ώσπου χωρίσαμε με τον Χρήστο και από τότε απολαμβάνω τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου με τον Χάρη.

(Copyright protected OW ref: 64319)