Πέτυχα την ξαδέρφη μου να γαμιέται

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είμαι ο Νίκος, 27 χρονών. Δουλεύω σε λογιστικό γραφείο, δικό μου δηλαδή και αυτό που συνέβη δεν το περίμενα.

Η ιστορία:

Την περασμένη παρασκευή, πήγα στο θείο μου που είναι έμπορος σε ελιές, πορτοκάλια και καλοκαιρινά φρούτα. Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου λέει…

-    Καλησπέρα ανιψιέ, φέτος δεν θα κάνω φορολογική δήλωση;

-    Καλησπέρα θείε. Εννοείται. Θα περάσω αύριο να πάρω τα χαρτιά που χρειάζονται και να τα πούμε.

-    Ok… μου λέει.

Πήγα κατά το μεσημέρι της παρασκευής, όταν έκλεισα, στην επιχείρηση του που είναι ακριβώς δίπλα από το σπίτι του.

-    Τι κάνεις παιδί μου;… μου λέει. Νόμιζα ότι με ξέχασες.

-    Όχι θείε, μέσα στις μέρες θα ερχόμουν.

-    Νίκο, μου λέει, έχω τα χαρτιά εδω που μου ζήτησες.

-    Θείε ταυτότητα;

-    Ωχ την ξέχασα μέσα στην ξαδέρφη σου τη Λένα. Κάνε μου μια χάρη. Πήγαινε να τη φέρεις και να σε κεράσει τίποτα να πιεις.

Σηκώθηκα και πήγα. Η πόρτα από το σπίτι ήταν μισάνοιχτη. Φώναξα… τίποτα. Μπήκα μέσα και σε κάποια φάση, ακούω βογκητά από την κρεβατοκάμαρα. Ξαναφώναξα και έρχεται στην κουζίνα μπροστά, με το μαύρο στρινγκ που φορούσε παραμερισμένο.

-    Ωχ συγγνώμη, μου λέει. Να η ταυτότητα του πατέρα μου ορίστε. Με συγχωρείς, καταλαβαίνεις.

Βγάζει το στρινγκ από τον κώλο της και πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Δεν έφυγα. Για λίγο πήγα στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας και κοιτούσα το θέαμα. Του πήρε πίπα και μετά τη γαμούσε δίχως σταματημό. Έφυγα καυλωμένος από αυτό που είδα, πήγα στο θείο μου και του είπα πως θα του πω τα υπόλοιπα τη δεύτερα. Μόλις έφτασα σπίτι, παίρνω τηλέφωνο τη Φρόσω την γειτόνισσα δήθεν για τη δήλωση. Η Φρόσω είναι 32 χρονών, παντρεμένη και ασχολείται με οικιακά. Δήλωσε νέα αγρότισσα και έγινε. Έχει μεγάλα βυζιά και MILF κώλο. Όταν ήρθε της λέω…

-    Κάτσε να σου πω. Μου χρωστάς 300 ευρώ που πήρες δανεικά. Τι θα γίνει;

-    Δεν ξέρω, μου λέει. Μέσα στην εβδομάδα θα τα έχεις.

-    Θα σου προτείνω κάτι άλλο.

-    Τι;… μου λέει;

-    Να σε γαμήσω τρεις φορές και τα ξεχνώ τα 300 ευρώ μου.

Χωρίς κουβέντα κατεβάζει το φορεματάκι που φορούσε. Φορούσε στρινγκ κορδόνι και δεν φορούσε σουτιέν. Σκύβει, μου κάνει ένα ωραίο τσιμπούκι και σκεφτόμουν την ξαδέρφη μου την Λένα στη θέση της. Τη γάμησα σε όλες τις στάσεις. Την έχυσα πάνω στον κώλο της.

-    Φρόσω σε γαμάει καθόλου ο άνδρας σου;

-    Όχι, μου λέει και το είχα ανάγκη αυτό.

-    Αύριο την ίδια ώρα, της λέω.

Αυτό γινόταν καθημερινά. Προχθές έμεινε μαζί μου το βράδυ. Την γαμούσα και δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Χθες το βράδυ με πήρε τηλέφωνο η ξαδέρφη μου. Μου είπε ότι θα έρθει δεύτερα ή τρίτη να κάνει δήλωση. Της είπα να έρθει στο σπίτι το μεσημέρι και δέχτηκε. Θα κάνω τα πάντα να την γαμήσω και θα σας γράψω με την εβδομάδα τη συνέχεια.

(Copyright protected OW ref: 64090)