Το dvd με την τσόντα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Μ. είμαι 19 ετών και η ιστορία που θα σας πω δεν συνέβη σε εμένα, αφορά ένα dvd (όχι του Ζαχόπουλου χα! Χα!).

Αλλά ας αρχίσω από την αρχή... Η μητέρα μου είναι η Γ. είναι τριάντα επτά ετών, έχει μακριά ξανθά μαλλιά και είναι γενικά ωραία γυναίκα, ερεθιστική. Δεν σας κρύβω ότι είχα πολλές φαντασιώσεις μαζί της. Είναι χωρισμένη και είχε πιάσει δουλειά ως καθαρίστρια σε ένα νοσοκομείο. Εκεί καμιά φορά σύχναζα και εγώ να της κάνω παρέα.

Σε μια από αυτές τις φορές γνώρισα δύο γιατρούς, τον Γιάννη ο οποίος ήταν τριανταπεντάρης αλλά πολύ μάγκας. Γούσταρα να κάνω παρέα μαζί του, και τον Στέλιο που ήταν σαραντατεσσάρης. Δεν τον πολυσυμπάθησα, όχι για κάποιο λόγο, απλώς δεν μου έκατσε η φάτσα του. Ο Γιάννης ήταν παθολόγος, είχε τα κιλάκια του, μελαχρινός και γενικά είχα υποψιαστεί ότι κάτι παίζει με την μάνα μου γιατί πολύ συζήτηση έπεφτε κρυφά.

Δεν με χάλαγε... Η μάνα μου τον διάλεξε άρα θα ξέρει. Γενικά κάναμε παρέα με τον Γιάννη, μιλούσαμε για γαμήσια, για γκόμενες, γενικά είμαστε σαν κολλητάρια. Η μάνα μου μάλιστα τον έφερε στο σπίτι να φάει και μετά έφυγε δεν έγινε τίποτα. Η φάση αρχίζει μια νύχτα που πήγαμε στο σπίτι του. Κανόνισαν να βγουν και έμεινα εγώ στο σπίτι του Γιάννη. Μου παρήγγειλαν πίτσα και χάζευα τηλεόραση. Γενικά είχε βαρετό πρόγραμμα και σκέφτηκα να βάλω dvd.

Άνοιξα το ντουλαπάκι που μου είχε πει ο Γιάννης ότι κρύβει τις τσόντες του και καύλωσα. Τόσες τσόντες μαζί δεν είχα ξαναδεί. Έβγαζα τα κουτιά και κοιτούσα. Βέβαια την προσοχή μου τράβηξε ένα dvd το οποίο δεν ήταν τσόντα. Έλεγε πάνω το όνομα της μάνας μου, η τουλάχιστον συνωνυμία. Δεν ήξερα μέχρι τη στιγμή που το έβαλα στο dvd player…

Περίμενα από την εικόνα κατάλαβα ότι πρόκειται για κρυφή κάμερα. Έδειχνε στην αρχή ένα κρεβάτι και κάποιος γυμνός έφτιαχνε την κάμερα. Ήταν ο Γιάννης. Μετά είδα και την μάνα μου να μπαίνει στο πλάνο με τα εσώρουχα της μόνο. Καύλωσα τρελά. Ο Γιάννης πάτησε με το ένα πόδι του στο κρεβάτι και η μάνα μου πήρε υπάκουα το τεντωμένο του καυλί στο στόμα, και εκείνος της έλεγε:

-    «Έτσι… και τα αρχίδια, και τις μπάλες!»

Και η μάνα μου έγλυψε τα τριχωτά μπαλάκια του Γιάννη. Εκείνος της είπε:

-    «Θα σε σκίσουμε!»

Και κατάλαβα γιατί το είπε. Μπήκε και ο Στέλιος, ο αντιπαθητικός κατά την γνώμη μου. Ο Στέλιος γδύθηκε στα γρήγορα και ήρθε στο κρεβάτι. Ο Γιάννης ξάπλωσε πίσω και η μάνα μου πήρε πίπα. Τρελάθηκα από την καύλα. Ο Γιάννης της έλεγε «Έτσι!» και έπαιρνε διάφορες γκριμάτσες. Η μάνα μου τον καύλωνε τρελά.

Ο Στέλιος είχε πάρει θέση από πίσω. Η μάνα μου του είπε:

-    «Όχι! Θέλω κανονικά…»

Έτσι προφανώς της τον έβαλε στο μουνάκι. Ο Στέλιος άρχισε να την γαμάει γρήγορα και δυνατά και της έλεγε:

-    «Γουστάρεις τα χύσια του Γιάννη στο στόμα σου ε;»

Η μάνα μου έγλυφε και γελούσε. Ο Γιάννης της είπε:

-    «Σου αρέσει; Έτσι, και τα αρχίδια, και τις μπάλες!»

Η μάνα μου έγλυφε σαν πουτάνα. Ο Στέλιος γαμούσε. Την είχε στα τέσσερα και ο Γιάννης λέει το θεϊκό που με καύλωσε τρελά:

-    «Θα σε σκίσουμε μαζί!»

Η μάνα μου με απόγνωση:

-    «Μαζί; Θα με σκίσετε;»

-    «Ναι μωρό μου...» είπε ο Γιάννης.

Λίγο μετά την έβαλε να κάτσει στον πούτσο του με το μουνί. Ο Στέλιος την γάμησε από τον κώλο. Η μάνα μου φώναζε σαν τρελή. Ο Γιάννης έλεγε:

-    «Έτσι!!!»

Ο Στέλιος έβριζε. Έπεφτε τρελό γαμήσι. Εγώ δεν άντεξα, έβγαλα τον πούτσο έξω και τον έπαιζα. Καύλααα! Έχυσα πολλές φορές. Όταν την γάμησαν καλά, ο Γιάννης κρατήθηκε και την έχυσε στα μούτρα. Όταν φόρεσε τα ρούχα του είδα ότι φόρεσε την ιατρική στολή. Την γάμησαν μέσα στο νοσοκομείο.
Ειλικρινά καύλωσα με το dvd.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")