Τη γνώρισα στο Μετρό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μια μέρα, καθώς πήρα το Μετρό από την πλατεία Αττικής για να πάω στην Δάφνη είδα να κάθεται σε μια θέση μια γυναικάρα γύρω στα 45. Ήταν πληθωρική και χυμώδης γυναίκα, ξανθιά με μεγάλα εκφραστικά γαλανά μάτια και φορούσε μια πουκαμίσα άσπρη άνετη απάνω της, που από το ντεκολτέ ξεχώριζαν δύο υπέροχα στήθια.

Όπως ήμουν όρθιος απέναντι της και σχεδόν από πάνω της, την έβλεπα συνέχεια και την έτρωγα με τα μάτια μου, ιδίως τις υπέροχες βυζάρες της. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε κι αυτή ότι την κοιτάζω και άρχισε κι αυτή να με κοιτάζει και να με παρατηρεί.

Μετά από λίγη ώρα, σκάζοντας ένα χαμόγελο, της έδωσα να καταλάβει ότι την γουστάρω. Χαμογέλασε κάπως κι αυτή ώσπου μετά από αρκετά βλέμματα που ανταλλάξαμε, φάνηκε ότι τα θέλει.

Όταν κοντεύαμε στο Σύνταγμα, μου έκανε ένα μορφασμό κλείνοντας τα μάτια της και γέρνοντας ελαφρά το κεφάλι της, σαν να μου έλεγε ότι θα κατεβεί εδώ. Μετακινήθηκα προς την πόρτα και την είδα και αυτή να σηκώνεται. Μόλις βγήκαμε από το βαγόνι την πλησίασα και της πρότεινα αν είχε χρόνο να πάμε για καφέ.

Συμφώνησε με την προϋπόθεση ότι αν μπορέσει να αναβάλει ένα ραντεβού με μια φίλη της. Όταν βγήκαμε από τον σταθμό έκανε ένα τηλεφώνημα και μετά από λίγο μου είπε:

-    «Ok, το ακύρωσα!»

Καθίσαμε σε μια καφετέρια στο Σύνταγμα. Μου είπε ότι είναι παντρεμένη και έχει δύο αγόρια 17 και 20 χρονών αντίστοιχα. Μου άνοιξε την καρδιά της και μεταξύ των άλλων μου είπε ότι ο άνδρας της όχι μόνο την παραμελούσε αλλά και την απατούσε. Έτσι λοιπόν, αν και είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει αυτό, πήρε την απόφαση όταν κοιταζόμαστε.

Μετά από αρκετή ώρα ώσπου να την φέρω στα νερά μου, της ζήτησα να πάμε σε κάποιο ξενοδοχείο. Η ώρα είχε πάει 11:30. Κοίταξε το ρολόι της και συμφώνησε μόνο που έπρεπε στις 1:30 να είναι σπίτι της.

Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, την αγκάλιασα με πάθος και την έπνιξα στα φιλιά βγάζοντας σιγά - σιγά την πουκαμίσα και μετά το σουτιέν της αποκαλύπτοντας τις υπέροχες βυζάρες της. Την φίλαγα και της έγλειφα τις ορθωμένες της ρώγες σαν τρελός.

Έβγαλα κι εγώ το πουκάμισο και μετά από λίγα τριψίματα και φιλιά, έβγαλα και το παντελόνι. Την έριξα στο κρεβάτι και αφού της ξεκούμπωσα το τζιν της το έβγαλα. Έπεσα από πάνω της και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. Την φίλαγα και την έγλειφα παντού σε όλο της το σώμα μέχρι που έφθασα κοντά στο μουνάκι όταν αυτή σπαράζοντας από καύλα φώναζε:

-    «Χύνωωωωω! Χύνωωωωωωωωω! Χύνωωωωωωωωωωω!!!»

Παραμέρισα το κιλοτάκι της και άρχισα τα της γλείφω τα μουνόχειλα και να της παίζω την κλειτορίδα με την γλώσσα, όταν της ήρθε ο δεύτερος οργασμό και μια ποσότητα υγρών ακόμη, συμπλήρωσε την άλλη. Της τράβηξα την κιλότα και της την έβγαλα και ένα υπέροχο καλοξυρισμένο μουνάκι μου έκλεινε το μάτι για να το ρουφήξω.

Της άνοιξα τα πόδια διάπλατα και με τα δάχτυλα, της άνοιξα τα μουνόχειλα και βεντουζάρισα το στόμα μου αρχίζοντας να την ρουφάω. Αυτή αναστέναζε από καύλα και ένας νέος οργασμός άφησε το στίγμα του στο στόμα μου. Συνέχισα να την γλείφω, να χώνω την γλώσσα μου μέσα της και να της ρουφάω την κλειτορίδα, ενώ αυτή κραύγαζε από καύλα και ηδονή. Την ρώτησα:

-    «Τι σου κάνω τώρα καύλα μου;

-    «Μου γλείφεις το μουνάκι μου και με κάνεις να λιώνωωωω!»

-    «Είμαι ο νέος σου γαμιάς;», την ρώτησα.

-    «Ναι πουτσαρά μου. Εσύ θα γαμάς το μουνάκι μου όποτε θέλεις!!!»

Όσο λέγαμε αυτά εγώ την έγλειφα και της το ρούφαγα με λύσσα και αυτή συνέχεια ερχόταν σε οργασμούς, ώσπου μου λέει:

-    «Έλα ψωλαρά μου να με πάρεις. Έλα να γαμήσεις με την ψωλάρα σου!»

Ανέβηκα από πάνω της και της έπαιζα το πουτσοκέφαλο στα μουνόχειλα ώσπου με έπιασε από τους γοφούς και με τράβηξε απάνω της και τον έφαγε.

-    «Έλα άντρα μου… γάμα μεεεεεεε. Σκίσε μεεεεεεεεεεεεε. Σκίσε το μουνί μουυυυυυυυυυυυυ!!!»

Μπήκε το καυλί μου στο στενό μουνάκι της και άρχισα να την γαμάω με λύσσα. Όταν κόντευα να χύσω την ρώτησα:

-    «Μουνάρα μου, να σου χύσω μέσα;»

-    «Ναι γαμιά μουυυυυυυυ. Έλα να χύσουμε μαζί να καούμεεεεεεεεεεε!!!»

-    «Σου χύνω μουνάρα μουυυυυυυυυυυυ!!!», της είπα.

-    «Κι εγώωωωωωω. Κι εγώωωωω! Χύνωωωωωωωω!!!»

Όταν μου φύγανε όλα, έπεσα από πάνω της και φιλιόμαστε σαν τρελοί ενώ αυτή με έσφιγγε στην αγκαλιά της. Πήγαμε κάναμε ένα ντους και γυρίσαμε στο κρεβάτι. Ανάψαμε ένα τσιγάρο και αυτή χαϊδεύοντας το καυλί μου, άρχισε να μου λέει ότι ο άνδρας της έχει χρόνια να της κάνει τέτοιον έρωτα. Είχε αρχίσει να ξεχνάει το γλειφομούνι.

Έβαλα κι εγώ το χέρι μου και της το χάιδευα. Η ώρα περνούσε και αυτή δεν έλεγε να σηκωθεί. Όταν κατάλαβε ότι μου σηκώθηκε ήρθε και κάθισε απάνω μου και καρφώθηκε στο καυλί μου. Τον είχε πάρει όλο μέσα της και έγειρε μπροστά για να της γλείψω τα βυζιά.

-    «Μανάρι μου με έχει τρελάνει ο πούτσος σου!», μου είπε ενώ λικνιζόταν απάνω μου.

-    «Σου αρέσει πολύ;», την ρώτησα.

-    «Ναι γαμιά μου… τον θέλω συνέχεια μέσα μουυυυυυυυυ!!!»

Κατάλαβα τότε να συσπάται το μουνάκι της και τα υγρά της για μια φορά ακόμη να καίνε το καυλί μου. Μόλις έχυσε και πριν προλάβω να χύσω κι εγώ, σηκώθηκε και μου τον πήρε όλο στο στόμα. Δεν πρόλαβε όμως να τον γλείψει για πολύ, κι εγώ της τα έδωσα όλα. Όταν τελείωσα σηκώθηκε γρήγορα - γρήγορα και πήγε να πλυθεί.

Η ώρα εντωμεταξύ είχε πάει 1:10. Ντυθήκαμε στα γρήγορα και την έβαλα σε ένα ταξί για να πάει σύντομα στο σπίτι της που θα σχόλαγε από το σχολείο ο γιος της.

Έκτοτε, εδώ και δύο χρόνια, έχουμε μόνιμη εξωσυζυγική σχέση και περνάμε οι δυο μας υπέροχα. Είναι η μόνη γυναίκα με την οποία ζω τον απόλυτο έρωτα όπως κι αυτή αισθάνεται και λέει το ίδιο…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")