H βυζαρού Λέτα στο πάρκινγκ

Δημοσιεύθηκε από kwstasleta
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Εδώ και δέκα μέρες παραθερίζουμε κοντά στην Αθήνα. Οι μέρες μας περνάνε καλά και κάθε μέρα γαμιόμαστε συνέχεια και σε δημόσια μέρη.

Η ιστορία:

Προχθές ενώ κάναμε το μπανάκι μας και γυρίζαμε πίσω, σταματήσαμε σε ένα πάρκινγκ απόμερο, με αρκετές φυλλωσιές προς το δρόμο. Έτσι είχαμε μια κάλυψη. Βγαίνω από το αμάξι και πάω στο παράθυρο της Λέτας. Τον πετάω έξω και αρχίζει να με τσιμπουκώνει άγρια. Με το μαγιό της και τις βυζάρες της έτοιμες να ξεχυθούν από το παράθυρο. Με τσιμπούκωνε και την έβριζα χαστουκίζοντας πότε τη μούρη της και πότε τις βυζάρες της.

Αυτή μαλάκιζε τη μουνάρα της με μανία. Λίγο πριν αδειάσω στο λαρύγγι της, μπαίνει στο πάρκιν ένα φορτηγό μεταφορών.  Σταθμεύει, βγαίνει ο οδηγός, ένας γύρω στα 50 και κατουράει στη ρόδα του φορτηγού. Καύλωσα που κατάλαβε τι γινόταν και κοίταζε, καθώς κατούραγε. Έβγαλα τις βυζάρες της Λέτας να κρέμονται από την πόρτα. Άρχισα και την έβριζα δυνατά.

-    Έτσι μωρή καριολάρα παρ’ την πούτσα. Ρούφα μωρή πουτάνα. Έτσι να χύσω τις βυζάρες σου μωρή.

Ο τύπος κατούρησε και μπήκε στο φορτηγό. Κατέβασε τα τζάμια και άναψε τσιγάρο, ενώ κοίταζε τα βυζιά της που κρεμόντουσαν από το παράθυρο. Ανοίγω την πόρτα και τη βγάζω έξω. Την ξαπλώνω στο καπό και μπαίνω μέσα στη μουνάρα της απότομα. Ο τύπος πρέπει να βάραγε μαλακία σίγουρα. Η Λέτα κατάλαβε τα πάντα και καύλωνε σαν τρελή. Τώρα φώναζε δυνατά… «χύνω η πουτάνα, χύνω μη σταματάς να με γαμάς». Την πιάνω από το χέρι και την πάω ακριβώς έξω από την πόρτα του τύπου. Τη βάζω να γονατίσει και της γαμάω το στόμα. Τη χαστουκίζω. Τη βρίζω και της τα αδειάζω στη μούρη. Ο τύπος την έπαιζε γρήγορα. Της δίνω μια ανάποδη αρκετά δυνατή και της λέω…

-    μωρή ξεκωλιάρα βοήθα τον άνθρωπο. Κοίτα τον μωρή ξευτίλα τι του κάνες.

Ανοίγω την πόρτα του τύπου, την πιάνω από το μαλλί και κολλάω τη μούρη της πάνω στο παπάρι του.

-    Ρούφα μωρή βυζαρού, ρούφα καργιόλα. Μεγάλε δωσ’ της τα όπου γουστάρεις, του λέω. Παρ’ τη να και Φέρτη μου στο αμάξι την ξεκωλιάρα μόλις σε φτιάξει.

Δεν μίλαγε καθόλου ο τύπος, απλά με κοίταζε και αυτή τον τσιμπούκωνε. Φεύγω και πάω στο αμάξι. Κοιτώ από τον καθρέφτη πίσω. Έχει κάτσει πάνω του και η πόρνη κοιτάζει εμένα. Οι βυζάρες της κολλάνε στο τζάμι και χορεύουν στο ρυθμό του γαμησιού. Ακούω τον τύπο να τη βρίζει.

-    Μωρή πουτάνα σου σκίζω την κωλότρυπα. Τσούλα… τόσο καυλιάρα καμιά. Θα σε χύσω παντού μωρή.

Τη βγάζει από το φορτηγό, τη φέρνει στο αμάξι και την ξαπλώνει στο καπό μου.

-    Θα σε γαμάω και θα τον κοιτάς, πουτάνα.

Εγώ έπαιζα την ψωλή μου δυνατά. Ο τύπος άρχισε να την χτυπά πολύ δυνατά. Τόσο δυνατά που η πουτάνα έβαλε τα κλάματα. Καύλωσα πολύ μόλις την είδα να κλαίει και να τον σπρώχνει να σταματήσει. Βγήκα έξω και την έπιασα από το μαλλί. Της έδωσα ένα δυνατό χαστούκι.

-    Πουτανάρα θα τον φας θες δε θες. Φίλε ξεκώλιασε τη και χτύπα τη συνέχεια.

-    Μωρή παρτουζιάρα μην τολμήσεις να σηκωθείς, θα φας πολλές μπουνιές.

Όσο έκλαιγε, τόσο μας καύλωνε. Της τον έδινα στο στόμα, τον έβγαζα έξω και τον έτριβα στα μούτρα της στα δάκρυα της.

-    Τη χύνω στο κωλάντερο την πουτάνα,

άκουσα τον τύπο, ενώ την έπιασε από τη μέση και την κάρφωσε στον πούτσο του. Άρχισε να χύνει κι αυτή δυνατά.

-    Χτύπα τη… του λέω.

Τη σηκώνει από το μαλλί και την χτυπά στη μούρη και τις βυζάρες της. Μου τη στήνει στο καπό στα τέσσερα, της πιέζει το κεφάλι στο καπό και μου λέει…

-    Βίασε της τη μουνάρα να τη γεμίσεις χύσια. Γκάστρωσε τη να μας βγάλει άλλη μια σαν αυτή να τις γαμάμε παρέα μάνα και κόρη.

Με το που μπήκα μέσα στο μουνί της και το γάμαγα, ο τύπος την έβριζε, την έφτυνε και ζούλαγε δυνατά τις βυζάρες της. Τον έπαιζε δίπλα στη μούρη της. Δεν άντεξα...

-    Χύνω γαμιόλα, χύνω...

-    Παρ’ τα μωρή και κάνε μας μια βυζαρού σαν εσένα…

της λέει ο τύπος, ενώ τα χύσια του πέφτουν πάνω στη μούρη της.

-    Πουτάνα έλα να μας καθαρίσεις…

της λέω. Αρχίζει και καθαρίζει της πούτσες μας με τη γλώσσα της.

-    Ρε φίλε τι βυζάρες έχει η πουτάνα σου; Τεράστια είναι. Ρωγάρες, μουνάρα και κωλάρα για σκίσιμο….

και σκύβοντας στο αφτί μου λέει.

-    Έχω τέσσερις πακιστανούς πίσω. Θες να τους τη δώσουμε να την ξεσκίσουν;

-    Θέλω, του λέω. Καριόλα πάμε.

Η συνέχεα στην επόμενη ιστορία μάγκες. Πάμε για μπανάκι τώρα...

(Copyright protected OW ref: 63583)