Γνωριμία με τη Σοφία στο γάμο

Δημοσιεύθηκε από beis
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία είναι αληθινή και διαδραματίζεται το 2008.

Η ιστορία:

Εκείνο το διάστημα εγώ σε δεσμό και η Σοφία που είναι η πρωταγωνίστρια ελεύθερη. Είμαι καλεσμένος σε γάμο, στον οποίο έχω πάει μόνος μου και παρατηρώ όλα τα γυναικεία κορμιά χωρίς όμως να δω κάτι το ιδιαίτερο. Τελειώνει το μυστήριο και ακολουθεί το τραπέζι. Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον φτάνω στο κέντρο και ακολουθώντας τη διαδικασία, κάθομαι στο τραπέζι που έπρεπε κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα είναι μία βαρετή βραδιά, εμφανίζεται η Σοφία.

Μέτριο ανάστημα, καλοσχηματισμένο σώμα, πρόσωπο αθώο αλλά και ταυτόχρονα πρόστυχο και το μεγάλο όπλο της το στήθος. Τέτοιο στήθος δεν έχω δει, ούτε πιστεύω θα ξαναδώ. Όλοι οι πλαστικοί να το δουλεύανε τέτοιο αποτέλεσμα δεν θα έβγαινε. Τέλος πάντων, κάθεται στο τραπέζι μας και γίνονται οι τυπικές γνωριμίες. Εγώ την κοιτάζω συνέχεια και καταλαβαίνω ότι και αυτή ανταποκρίνεται. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς λίγο το ποτό λίγο η κουβέντα είχαμε ανοιχτεί αρκετά και λέω ή τώρα η ποτέ.

-    Σοφία λέω να φύγουμε τι λες;

-    Συμφωνώ απολύτως μου λέει.

Σε 5 λεπτά βρισκόμασταν στο αυτοκίνητο και σε άλλα 5 στο σπίτι μου. Μόλις μπαίνουμε αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα. Με φιλάει στο λαιμό, κατεβαίνει, ξεκουμπώνει το πουκάμισο μου και με γλείφει. Ανοίγει το φερμουάρ αρπάζει τον πούτσο μου και αρχίζει ένα τρελό ρούφηγμα. Τέτοιο τσιμπούκι πρώτη φορά. Ενδιάμεσα έλεγε και διάφορα… «θα στο φάω το καβλί σου μωρό μου», «τι πουτσάρα θα φάω σήμερα η πουτάνα» και άλλα τέτοια. Η κάβλα μου στα ύψη, έτοιμος να χύσω αλλά κρατιέμαι. Την αρπάζω και την ακουμπάω στον καναπέ. Της βγάζω το φόρεμα και μένει με τα εσώρουχα. Αρχίζω να τη γλείφω από τα πόδια και ανεβαίνω. Η ανάσα της όλο και πιο βαριά. Φτάνω στο μουνάκι της. Αρχίζω να γλείφω την κλειτορίδα της και να χώνω δάχτυλα στο μουνάκι της. Την ακούω όλο και πιο καυλωμένη, αλλά εμένα μου έχει καρφωθεί το στήθος της στο μυαλό μου.

Ανεβαίνω και με μια απότομη κίνηση της βγάζω το σουτιέν. Τα βυζιά της ότι πιο τέλειο. Μεγάλα και στητά με μια σκούρα ρώγα. Αρχίζω το γλείψιμο και το δάγκωμα. Δέκα λεπτά ασχολιόμουν μόνο με τα βυζιά της. Με παρακαλάει να τη γαμήσω. Κάθεται πάνω στον πούτσο μου και κουνιέται ρυθμικά ενώ οι βυζάρες της μπροστά μου χορεύουν στο ρυθμό της.
Αυξάνει το ρυθμό και φωνάζει…

-    θα χύσω η πουτάνα, χύνω καύλα μου, χύνω καργιόλη…

Αυτό ήταν. Της φέρνω τον πούτσο μου στο στήθος και της γεμίζω τα βυζιά της με τα χύσια μου. Τόσο χύσι πρώτη φορά. Είχαν ασπρίσει τα βυζιά της. Η ιστορία έχει και συνέχεια αλλά την επόμενη φορά.

(Copyright protected OW ref: 63549)