Με τον πρώην μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας. Ονομάζομαι Έλενα και είμαι 20 χρονών. Μένω στη Θεσσαλονίκη, άλλα σπουδάζω υπαξιωματικών στην Αθήνα. Διατηρούσα σχέση με ένα παΐδι από την Αθήνα και ήταν η πρώτη ουσιαστική μου σχέση. Αυτός σπούδαζε στην ίδια σχολή, όπου και γνωριστήκαμε.

Η ιστορία:

Να πω και δυο λόγια για ‘μένα. Είμαι 1.75, αδύνατη, με γυμνασμένο σώμα, εμφανίσιμη με μακριά μαλλιά σαντρέ στο χρώμα. Λοιπόν εγώ διατηρούσα σχέση με αυτό το αγόρι εδω και ένα χρόνο και ήταν ο πρώτος. Πραγματικά ένιωθα πολλά γι’ αυτόν άλλα απ’ ότι φάνηκε αυτό όχι και τόσα. Τα Χριστούγεννα ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη για τις γιορτές και να δω φίλους και τους δικούς μου. Κάθε μέρα μιλούσαμε. Κάποιο βράδυ λίγο πριν γυρίσω μιλήσαμε και τον άκουσα παράξενο. Δεν έδωσα σημασία και δεν του είπα ότι θα γύριζα για να του κάνω έκπληξη.

Όταν έφτασα με το τρένο, πήρα ένα ταξί και με πήγε στο σπίτι μου για να ετοιμαστώ και μετά να πάω από εκεί. Παρά την κούραση μου, ετοιμάστηκα σχετικά γρήγορα . Είχα ετοιμαστεί για ένα τρυφερό βράδυ με το αγόρι μου που είχα να το δω γύρω στις 2 εβδομάδες. Παρκάρω το αυτοκίνητο κάτω από την πολυκατοικία του και ανεβαίνω τρέχοντας επάνω. Μόλις φτάνω έξω από την πόρτα του, παίρνω μια ανάσα και χτυπώ το κουδούνι. Περιμένω, περιμένω αλλά τίποτα. Ανησύχησα. Στο τηλέφωνο δεν μου είχε πει ότι θα βγει και έτσι έσκυψα, πήρα το κλειδί από τη γλάστρα και ανοίγω την πόρτα. Δεν άκουγα τίποτα και αρχίζω να ψάχνω όλο το σπίτι. Είδα πως έλειπε και έτσι κάθισα και τον περιμένω. Μετά από κάνα 2 ώρες ανοίγει η πόρτα και ακούω δυο φωνές. Τη μια δεν την αναγνώριζα, αλλά ακουγόντουσαν γέλια. Σηκώνομαι να δω τι συμβαίνει και βλέπω τον Κώστα (το μέχρι τότε αγόρι μου), με μια άγνωστη να φιλιούνται μπροστά στην πόρτα. Δεν το περίμενα. Είχα μείνει κάγκελο, αλλά συνήρθα γρήγορα και λέω…

-    Κώστα…

-    Έλενα… να σου εξηγήσω.

-    Ας’ το καλύτερα. Από αύριο, να μη σας χαλάσω τη βραδιά.

Βγήκα από το διαμέρισμα και κατέβηκα σαν σίφουνας τα σκαλιά. Εκείνη την ώρα δεν καταλάβαινα την γινόταν γύρω μου, αλλά το μόνο που άκουσα ήταν Έλενα περίμενε. Δεν του απαντούσα ούτε στις κλήσεις, ούτε στα μηνύματα. Όταν άνοιξε η σχολή δεν τον κοιτούσα καν. Τον απέφευγα και προσπαθούσα να μην τον συναντώ.

Μια μέρα δεν ένιωθα καλά και πήγα στις τουαλέτες των γυναικών. Εκεί μια συμφοιτήτρια μου προσπάθησε να με βοηθήσει αλλά δεν τα κατάφερε και της είπα να πάει στην τάξη . Όταν πήγα να βγω, ένα χέρι από πίσω μου, με άρπαξε και με έβαλε με τη βία μέσα σε μια από τις τουαλέτες. Μόλις γύρισα να δω τι έγινε αντίκρισα εκείνα τα γνώριμα μάτια που είχα ερωτευτεί. Ήταν ο Κώστας.

-    Γιατί μας το κάνεις αυτό;

Εκείνη την ώρα τα πήρα και του τα έχωσα όλα όσα σκαφτόμουνα όλον αυτό τον καιρό.

-    Εγώ μας το κάνω; Δηλαδή εσύ που πήγες και πηδιόσουν με την κάθε μια δηλαδή δεν μας έκανες τίποτα; Δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά εσύ μας διέλυσες. Με διέλυσες.

-    Ξέρεις ότι εσένα θέλω και καμιά άλλη και αυτό που είδες το παρεξήγησες.

-    Α ναι το παρεξήγησα. Δηλαδή δεν φιλιόσουν με εκείνη την τσούλα; Και δεν ετοιμαζόσασταν να το κάνετε;

-    Ε… ναι εντάξει, αλλά...

-    Ένα πράγμα πες μου.

-    Ότι θες!

-    Τον λόγο για τον οποίο το έκανες αυτό. Τι σου έκανα;

-    Εσύ τίποτα. Εγώ ένιωθα αμφιβολία.

-    Α… ωραία, τότε κάτσε μόνος με την αμφιβολία σου...

-    Ρε μωρό μου...

και εκεί που είμαστε, με σπρώχνει πάνω στη γωνιά της τουαλέτας και αρχίζει να μου μυρίζει τα μαλλιά και να με φιλάει στον λαιμό. Πήγα να φύγω αλλά με είχε αιχμαλωτίσει.

-    Μου έχεις λείψει ρε μωρό μου…

και εκεί που με φιλούσε, μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο διαρκείας και δεν αντιστάθηκα και πολύ. Άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και μου το έβγαλε. Σειρά είχε η μπλούζα μου και με άφησε μόνο με τα εσώρουχα. Ήξερε ότι δεν μου αρέσουν οι πίπες και το προσπέρασε. Κατέβασε το καπάκι της λεκάνης και μ’ έβαλε να κάτσω πάνω του. Άρχισα να χοροπηδώ πάνω του και να του κάνω κάτι τεράστιες γρατζουνιές στην πλάτη. Με φιλούσε παντού. Είχα φτάσει στον 7ο ουρανό. Είχα έρθει όπως και εκείνος σε έκσταση.

Με σηκώνει και με ρίχνει πάνω στην στη γωνιά που με είχε πριν και άρχισε να με γαμάει πιο δυνατά και πιο βαθιά από κάθε άλλη φορά. Κραυγές βγαίνανε και από τους δυο μας. Σε κάποια φάση κάποιος μπήκε μέσα και για να μη μας ακούσουν, αρχίζει να με φιλάει. Μόλις έφυγε όποιος και να ήταν, βγαίνει από μέσα μου και χύνει πάνω στο στήθος μου.

Σκουπίστηκα και ντυθήκαμε. Κάθισε πάνω στο καπάκι κι εγώ επάνω του, κοιτώντας τον και έχοντας ανοίξει τα πόδια μου με το μουνάκι ακριβώς πάνω από την πούτσα του και τρίβοντας το πάνω του. Το ένοιωσα αμέσως να σκληραίνει. Με είχε αγκαλιά και μου πιπιλούσε τον λαιμό, όπως έκανα και εγώ. Καταλήξαμε να το ξανακάνουμε και να έχουμε ο καθένας από μια πιπιλιά. Όταν βγήκαμε, εγώ πήγα σε κάτι φιλές μου και εκείνος στους δικούς του και όλοι μας ρωτούσαν τον καθένα ξεχωριστά, που τα κάναμε αυτά τα σημάδια.

Τέλος πάντων, καταλήξαμε εκείνη την μέρα να το κάνουμε 6 φορές + 3 το βράδυ, από παντού όμως. Τα ξαναβρήκαμε μετά από κάνα 2 μήνες. Τώρα είμαστε μαζί και σε λίγο καιρό αρραβωνιαζόμαστε. Τελικά δεν έκανε τίποτα με την άλλη.

(Copyright protected OW ref: 63582)