Ο βιασμός της πεθεράς μου από 5 Βούλγαρους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η πεθερά μου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι μια κοντή σχετικά γυναίκα 74 ετών με μεγάλο της όπλο τα πολύ μεγάλα βυζιά της και τον τουρλωτό κώλο της. Παρά τα χρόνια της όμως προσέχει όσο το δυνατόν μπορεί να γίνει αυτό τον εαυτό της βάφοντας καστανά τα μαλλιά της και ξυρίζοντας πόδια και μασχάλες.

Η ιστορία:

Εδώ και 15 χρόνια που παντρεύτηκα την κόρη της το όνειρο μου και η φαντασίωση μου ήταν πάντα να την ξεσκίσω αλλά πότε μα ποτέ δεν μου έδωσε το παραμικρό δικαίωμα ή αφορμή. Το ντύσιμο της πάντα ήταν συντηρητικό μια και κατοικεί σε χωριό, όμως πολλές φορές έβλεπα τις ρώγες της να τσιτώνουν τις μπλούζες που φορούσε και δεν ήξερα τι να υποθέσω και καύλωνα αφάνταστα. Όποτε έβλεπα τις ρώγες της να διαγράφονται σκεφτόμουν τρόπο να την γαμήσω ή έστω να την δω να γαμιέται αλλά αυτό ήταν δύσκολο γιατί ο πεθερός μου αρκετά χρόνια τώρα είχε προβλήματα υγείας και αμφιβάλω αν είχε τον νου του στο να γαμήσει.

Ήταν ο φετινός Ιούνιος που μου καρφώθηκε η ιδέα να βάλω άλλους να την γαμήσουν. Λέγοντας άλλους εννοώ Βούλγαρους εργάτες που έρχονται εποχιακά ψάχνοντας για μεροκάματο στα χωράφια. Κάθε απόγευμα σχεδόν ερχόταν διάφορα αυτοκίνητα με Βούλγαρους που έψαχναν για δουλειά και εγώ καθόμουν και περίμενα τους κατάλληλους. Και λέω κατάλληλους εννοώντας να είναι μόνο άντρες χωρίς γυναίκες και παιδιά και να το λέει η φάτσα τους. Οι μέρες περνούσαν και είχα απογοητευθεί μια και δεν εμφανιζόταν τίποτε της προκοπής στον ορίζοντα. Ένα βράδυ φεύγοντας από το καφενείο για το σπίτι ακούω ένα αυτοκίνητο να σταματά πίσω μου και μια φωνή με σπαστά ελληνικά να με ρωτά εάν έχω δουλειά για αυτούς. Γυρνώντας να απαντήσω από συνήθεια όχι τα μάτια μου γούρλωσαν. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν πέντε Βούλγαροι που από της φάτσες τους φαινόταν ότι μόνο δουλειά δεν θα κάνανε εάν τους προσλάμβανες. Τους λέω ότι είχα δουλεία για αυτούς και να συζητήσουμε.

Παρκάρανε το αμάξι στο πλάι και κατέβηκε ο αρχηγός τους να συνεννοηθούμε. Αφού τα είπαμε δώσαμε ραντεβού την επόμενη μέρα στις 06:30 στην πλατεία να πάμε στο χωράφι. Όπως ακριβώς το είχα φανταστεί ήρθαν στις 07:15 αργοπορημένοι και όλοι την μέρα μόνο δουλειά δεν έκαναν. Ήταν όλοι γύφτοι από την Βουλγαρία όχι ιδιαίτερα ψηλοί και σωματώδεις. Αφού τελείωσε η μέρα και πήγα να τους πληρώσω τους έσκασα το παραμύθι. Εάν γαμήσει κάποιος από όλους σας μια γριά θα σας δώσω τα διπλά χρήματα από ότι παίρνατε για να τσαπίσετε. Δεύτερη φορά δεν το συζήτησαν, δεχτήκαν αμέσως γιατί όπως είπαν θα φύγουν πίσω στην χώρα τους. Αφού τους έδειξα το σπίτι και τους είπα τις συνήθειες τους και ότι πηγαίνουν νωρίς για ύπνο αλλά μια πόρτα δεν κλειδώνει καλά και με λίγη πίεση ανοίγει τους άφησα και περίμενα τηλεφώνημα τους.

Ήταν 23:10 όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν να πάω. Προφασιζόμενος δουλειά στα χωράφια άφησα την γυναίκα μου και πήγα στο σπίτι της πεθερά μου. Μπήκα μέσα και αντίκρισα την πεθερά μου με δεμένα τα μάτια να κάθεται με την νυχτικιά της στο καναπέ. Έκανα νόημα στους άλλους που είναι ο πεθερός μου και μου είπαν στο δίπλα δωμάτιο δεμένος. Τότε τους έκανα νόημα ποιος θα την γαμήσει και μου έδειξαν τον πιο νέο την παρέας που ήταν γύρω στα 30. Δυο πήγαν και κάθισαν κοντά στην πεθερά μου και άρχισαν να την χαϊδεύουν τα βυζιά και τα πόδια της πάνω από την νυχτικιά. Οι υπόλοιποι είχαν βρει μια μπουκάλι τσίπουρο και φαγητό και κάθισαν απέναντι τρώγοντας και πίνοντας. Η πεθερά μου με το που την ακούμπησαν οι δύο βούλγαροι άρχισε να τρέμει σαν το ψάρι από τον φόβο της γιατί κατά καιρούς άκουγε για φόνους ηλικιωμένων στη τηλεόραση και φοβόταν για την ζωή της. Τους είχα προειδοποιήσει να μην χρησιμοποιήσουνε βία αλλά εκφοβισμό και είχαν συμφωνήσει. Σιγά-σιγά χαδεύοντας την διέκρινα τιε ρώγες της να σκληραίνουν κάτω από το νυχτικό. Επιτέλους ήρθε η ώρα να δω τα βυζιά της και το μουνί της. Τα χέρια των δυο άρχισαν αν γίνονται πιο επίμονα και της άνοιξαν τα πόδια. Εγώ καθόμουν ακριβώς απέναντι για να μην χάνω λεπτομέρεια. Με το που άνοιξαν τα πόδια τράβηξαν ψηλά το νυχτικό και φάνηκαν δυο κάτασπρα μπούτια πιο λευκά και από το γάλα. Συνέχισαν να την χαϊδεύουν στο εσωτερικό των μηρών και πάνω από την κυλόττα της το μουνί της, Εγώ μην μπορώντας να κρατηθώ τους έκανα νόημα να βγάλουν το νυχτικό. Την σήκωσαν όρθια και της τράβηξαν το νυχτικό πάνω από το κεφάλι της αφήνοντας την με τα λευκά της εσώρουχα. Τι θέαμα ήταν αυτό! Οι 3 Βούλγαροι που έτρωγαν και πίνανε σταμάτησαν για να χαζέψουν τα τεράστια βυζιά της που ήταν καλυμμένα από ένα μεγάλο σουτιέν. Οι ρώγες της ήταν ήδη ερεθισμένες χωρίς να μπορώ να καταλάβω εάν ήταν από φόβο η από ηδονή. Το σώμα της μπορεί να μη ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά ήταν πολύ ποθητό.

Αφού την έβαλαν να καθίσει πάλι κάτω οι 2 που την κρατούσαν άρχισαν να μαλάζουν τα βυζιά της και να τσιμπάνε τις ορθωμένες ρώγες της. Με μια κίνηση σήκωσαν επάνω το σουτιέν και φάνηκαν τα τεράστια στήθη της σε όλο το μεγαλείο τους. Εγώ μετά βίας κρατήθηκα να μην χύσω επάνω μου. Τι βυζιά ήταν αυτά! Γεμάτα και ζουμερά παρά τα 74 χρόνια της αρκετά πεσμένα και με 2 μικρές ρώγες με ροδοκόκκινο χρώμα σε άσπρο φόντο. Η κοιλιά της ήταν στρογγυλή σαν εγκύου 6 μηνών κάτασπρη και αυτή και το κυριότερο χωρίς ίχνος τρίχας πάνω της. Αυτός που θα την γαμούσε τελείωσε με το φαγητό του και πήγε κοντά της. Γονάτισε μπροστά της και κατέβασε την κυλόττα της. Εκεί ήταν που κόντεψα να πάθω έμφραγμα. Ήταν το πιο τέλειο μουνί που είχα αντικρύσει ποτέ μου. Με μεγάλα χείλη, ελάχιστες τριχούλες άσπρες και τεράστιο. Σηκώθηκα και πλησίασα μην μπορώντας να κρατηθώ και τις χάιδεψα το μουνί, τι αίσθηση τρελή ήταν αυτή. Μετά άνοιξα τα χείλη και αντίκρισα μια μικρή τρυπούλα που δεν δικαιολογούνταν από τον όγκο και το μέγεθος του μουνιού της. Ίσως είναι απ’ την αγαμία σκέφτηκα μια και υπολόγιζα ότι είχε να γαμηθεί πολλά χρόνια. Με έπιασε η τρελή επιθυμία να την γαμήσω εγώ αντί του Βούλγαρου αλλά όταν γύρισα να του το πω είδα ότι είχε ήδη βγάλει την πούτσα του έξω και την έπαιζε ενώ οι άλλοι άρχισαν τα πειράγματα στα Βουλγάρικα, μάλλον για το μέγεθος της πούτσας του που εγώ το βρήκα ικανοποιητικό.

Πλησίασε την πεθερά μου και προσπάθησε να την δώσει τσιμπούκι αλλά εκείνη δεν άνοιγε τον στο στόμα της με τίποτα. Οι δύο που την κρατούσαν είχαν βάλει από μια ρώγα της στο στόμα τους και την πιπιλούσαν και την δάγκωναν με μανία. Τότε ο Βούλγαρος κάτι τους είπε και σταμάτησαν έπιασαν από ένα πόδι και την άνοιξαν για να της τον χώσει. Αυτός άνοιξε τα τεράστια μουνόχειλα και είδε την μικρή της τρύπα και έκανε ένα σχόλιο στην γλώσσα τούς και ένας απ’ αυτούς γέλασε τρίβοντας την πούτσα του πάνω από το παντελόνι του. Ο Βούλγαρος που θα την γαμούσε πήρε θέση ανάμεσα στα πόδια της και έφερε το πουτσοκέφαλο του μπροστά στην τρύπα της. Προσπάθησε να της τον βάλει αλλά μάταια. Δεν έμπαινε με τίποτα μιας και ήταν και στενή και στεγνή.

Τότε σηκώθηκε κάποιος και πήγε στο μπάνιο να βρει κάτι για να γλιστρήσει η πούτσα μέσα της. Όντως σε 1 λεπτό γύρισε κρατώντας την λοσιόν που χρησιμοποιούσε η πεθερά μου και άλειφε τα πόδια της μετά το ξύρισμα. Ο βούλγαρος έριξε μια γενναία ποσότητα μέσα στα μουνόχειλα και στην πούτσα του. Αργά και σταθερά άρχισε να σπρώχνει την πούτσα του μέσα της. Όταν μπήκε όλη, η πεθερά μου άφησε έναν αναστεναγμό πόνου. Ποιός ξέρει πόσα χρόνια είχε να μπει πούτσα μέσα της, σκέφτηκα. Ο Βούλγαρος άρχισε να μπαινοβγαίνει με αργό ρυθμό μέσα της και εγώ καθόμουν από πάνω για να έχω καλύτερη θέα. Τα εσωτερικά της χείλη κάθε φορά που τραβιόταν ο πούτσος τραβιόταν και αυτά και σιγά-σιγά άρχισαν να προσαρμόζονται στο μέγεθος της πούτσας που μπαινόβγαινε μέσα της. Το θέαμα ήταν άκρως ερεθιστικό. Η πεθερά μου ανάμεσα σε 3 άντρες στον καναπέ να γαμιέται από τον ένα και οι άλλοι δυο να της κρατάνε τα πόδια ανοιγμένα και με το άλλο χέρι να μην έχουν αφήσει ούτε στιγμή τις ρώγες απ’ τα βυζιά της.

Σε λίγο ο βούλγαρος αύξησε τον ρυθμό του και κατάλαβα ότι θα έχυνε. Όντως σε ένα λεπτό άρχισε να χύνει πάνω στα μουνόχειλα της γεμίζοντας την με μια τεράστια ποσότητα σπέρματος σημάδι ότι είχε να γαμήσι καιρό. Επιτέλους το όνειρο μου είχε γίνει πραγματικότητα η πεθερά μου καθόταν μπροστά μου με τα πόδια ανοιχτά, γυμνή και γεμάτη χύσια. Η στενή της τρύπα έκανε συσπάσεις για να επανέλθει στην αρχική της κατάσταση. Το θέαμα όμως δεν ήταν ερεθιστικό μόνο για μένα αλλά για όλους. Αυτό το κατάλαβα αργά όταν είδα αυτόν που χάιδευε την πούτσα του πάνω από το παντελόνι του και αφού είχε πιεί με τον άλλο 2 λίτρα τσίπουρο να σηκώνεται και να βγάζει έξω την πραγματικά τεράστια πούτσα του. Απ’ τη μια η καύλα μου χτύπησε κόκκινο και απ’ την άλλη λυπήθηκα την πεθερά μου. Πλησίασε την πεθερά μου και της έδωσε τσιμπούκι αλλά όταν εκείνη δεν άνοιγε το στόμα της, την έπιασε από τον λαιμό και της άνοιξε το στόμα με το ζόρι σπρώχνοντας το μισοσηκωμένο τεράστιο παλούκι του στο στόμα της κάνοντας παράλληλα νόημα στο άλλο που τα πίνανε μαζί να έρθει και αυτός.

Η πεθερά μου ήταν αυτή την στιγμή ανάμεσα σε 4 άντρες αφού ο πρώτος που την γάμησε έκατσε τον καναπέ να ξεκουραστεί και να φάει. Οι 2 που τόση ώρα της κρατούσαν ανοιχτά τα πόδια έβγαλαν την πούτσες τους και τις έβαλαν στο κάθε χέρι της πεθεράς μου που άρχισε να τους μαλακίζει. Βλέποντας τον τρόπο που τους μαλάκιζε και που έπαιρνε πίπα κατάλαβα ότι δεν ήταν καθόλου μα καθόλου πεπειραμένη. Ο τέταρτος της παρέας πήγε έφερε χαρτί σκούπισε τα χύσια του 1ου και γονάτισε ανάμεσα στα πόδια της. Ανασήκωσε λίγο ακόμη την λεκάνη και μπροστά μού μια άλλη τρύπα που απ’ ότι φαινόταν ήταν ανέγγιχτη. Ο Βούλγαρος το κατάλαβε και το σχολίασε γιατί όλοι έσκυψαν να δουν. Η κωλοτρυπίδα της ήταν πιο στενή από κέρμα ευρώ με ένα ροζακί χρώμα. Χαμόγελα ευτυχίας σχηματιστήκαν στα πρόσωπα τον Βουλγάρων. Αυτός που βρήκε πρώτος την τρύπα της, έβαλε λοσιόν στο χέρι του, άλειψε την τρύπα και έβαλε σιγά σίγα τον δείκτη του χεριού του μέσα της. Άλλος ένας αναστεναγμός πόνου βγήκε από το στόμα της πεθεράς μου. Αυτός άρχισε μα μπαινοβγαίνει το δάχτυλο του σταθερά μα και με γρήγορο ρυθμό. Σε λίγο έβαλε και άλλο ένα δάχτυλο μέσα στην τρύπα του κώλου της που είχε πρηστεί και είχε γίνει κατακόκκινη από την κυκλοφορία του αίματος.

Πλέον και οι 4 πούτσες ήταν σηκωμένες. Αυτός με την μεγαλύτερη πούτσα που του έπαιρνε τσιμπούκι έκανε νόημα στον άλλο που της έβαζε κωλοδάκτυλο να αλλάξουν. Αυτός έβγαλε τα δάκτυλα του από τον κώλο της και ξεκίνησε να της δίνει πίπα, ο άλλος γονάτισε ανάμεσα στα πόδια της και έφερε το πουτσοκέφαλο που ήταν σαν μανιτάρι στην πρησμένη τρύπα του κώλου της. Θα την ξεσκίσει σκέφτηκα και πήρα καλύτερη θέση για να βλέπω. Μόλις το κεφάλι της τεράστιας πούτσας ακούμπησε στην κωλοτρυπίδα η πεθερά μου άρχισε να φωνάζει. Τότε ο ένας απ’ τους δυο τις έκλεισε το στόμα και ο άλλος την έπιασε από τον λαιμό λέγοντας της να σκάσει. Αφού κούνησε το κεφάλι της θετικά ο Βούλγαρος που προσπαθούσε να της γαμήσι τον κώλο συνέχισε χωρίς όμως επιτυχία. Όσο και να έσπρωχνε το τεράστιο πουτσοκέφαλο δεν έμπαινε ούτε πόντο. Αλλάζοντας τρύπα έφερε το κεφάλι της πούτσας του αντίκρυ από την τρυπούλα του μουνιού της που είχε σχεδόν επανέλθει στην αρχική της θέση. Άρχισε να σπρώχνει σιγά-σιγά το παλούκι του στο μουνί της.

Εγώ έβλεπα με δέος την τεράστιο κεφάλι να χάνεται πόντο-πόντο μέσα της και τα τοιχώματα του μουνιού της να ανοίγουν έτοιμα να σπάσουν. Αφού έκανε πάνω από ένα λεπτό για να τερματίσει την τεράστια πούτσα του στον πάτο του μουνιού της, άρχισε να μπαινοβγαίνει με αρκετά γρήγορο ρυθμό. Τα τεράστια μουνόχειλα ήταν ορθάνοιχτα και το παλούκι του βούλγαρου ξέσκιζε τα σωθικά της πεθεράς μου. Μικρή αναστεναγμοί έβγαιναν από το στόμα της αλλά δεν ήξερα εάν είναι από ηδονή ή πόνο. Τα βυζιά της ήταν γεμάτα μελανιές από τα ζουλήγματα τον δυο άλλων Βουλγάρων και οι ρώγες σηκωμένες και κατακόκκινες. Όπως και ο πρώτος και αυτός τελείωσε σχετικά αμέσως. Αυτός που του έπαιρνε τσιμπούκι τελείωσε μέσα στο στόμα της κάνοντας την αναγουλιάσει και να φτύσει το σπέρμα και οι άλλοι δυο σηκώθηκαν και με την σειρά τους την έχυσαν στο πρόσωπο. Η όλη φάση δεν είχε κρατήσει από την στιγμή που πήγα πάνω από μισή ώρα. Αφού όλοι εκτός από μένα είχαν τελειώσει τους έκανα νόημα να σηκωθούν και να φύγουμε. Αλλά εγώ το είπα εγώ το άκουσα. Ήταν όλοι γυμνοί στους καναπέδες χωρίς κανένας να μου δίνει σημασία και ξεκουραζόταν για το δεύτερο γύρο από ότι αποδείχτηκε τις επόμενες ώρες.

Αυτός που την γάμησε πρώτος πήγε κοντά της την σήκωσε και όπως ήταν με δεμένα μάτια την πήγε στο μπάνιο να την πλύνει από τα χύσια. Τότε εγώ βρήκα την ευκαιρία και ρώτησα γιατί δεν φεύγουμε και μου απήντησε αυτός με την τεράστια πούτσα ότι τέτοιο σφιχτό μουνί είχε πολλά χρόνια να γαμήσι και ότι θα την ξεσκίσει από τον κώλο. Τους παρακάλεσα να φύγουμε και θα τους έδινα παραπάνω χρήματα αλλά μου απάντησε να φύγω, δεν τους ενδιαφέρουν πλέον τα χρήματα και ότι θα της βγάλει το μαντήλι για να βλέπει ποιοι την ξεσκίζουν. Εγώ με το που άκουσα αυτό έφυγα πανικόβλητος αλλά υπερίσχυσε η καύλα μου και γύρισα άνοιξα ένα παντζούρι αθόρυβα για να έχω θεά σε όλο το δωμάτιο και περίμενα.

Σε λίγο επέστρεψε ο Βούλγαρος με την πεθερά μου πεντακάθαρη να λάμπει και το άσπρο της το δέρμα να γυαλίζει. Τότε ο αρχηγός αυτός με την μεγάλη πούτσα της έβγαλε το μαντήλι. Η πεθερά μου μόλις τους είδε γυμνούς έσκυψε το κεφάλι από ντροπή. Αυτό τους ερέθισε παραπάνω. Πέντε άντρες καθόταν γυμνοί στους καναπέδες και η πεθερά μου γυμνή μπροστά τους με σκυμμένο το κεφάλι. Αυτός που την γάμησε πρώτος την πλησίασε και τις έβαλε τον πούτσο στο στόμα. Αυτή αδέξια άρχισε να τον γλύφει φοβούμενη για τα χειρότερα. Αφού του τον σήκωσε για τα καλά την έβαλε να σκύψει στα τέσσερα και να τουρλώσει την κωλαρά της απέναντι στου άλλους 4. Έριξε αρκετή λοσιόν στις τρύπες της και ετοιμάστηκε να της τον βάλει στον κώλο. Είχε την ποιό μικρή πουτσα από όλους και έτσι έλπιζε να την ανοίξει πρώτος. Μόλις ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην τρύπα της η πεθερά λύγιζε τα γόνατα και αποτραβιόταν από κοντά του. Αυτό έγινε αρκετές φορές όποτε σηκώθηκαν οι άλλοι δυο της έπιασαν γερά τα πόδια τα άνοιξαν σε σημείο να σκιστούν και με το άλλο χέρι της άνοιξαν τα κωλομάγουλα έτσι ώστε να φανεί η τρυπίτσας της που ήταν κατακόκκινη από την προσπάθεια διείσδυσης του Βούλγαρου. Αυτός έχοντας εκνευριστεί απ τις πολλές προσπάθειες έσπρωξε την πούτσα του στον κώλο της χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ένα παρατεταμένο βογκητό πόνου ξέφυγε απ’ τα χείλη της γριάς χωρίς όμως να συγκινηθεί κανένας. Έβλεπα καθαρά από το παράθυρο την πούτσα του Βούλγαρου να έχει εξαφανιστεί ολόκληρη μέσα στην στενή τρύπα του κώλου της πεθεράς μου αφού οι δυο που την κρατούσαν ανοιχτή κόντευαν να ξεκολλήσουν τα κωλομάγουλα της από το τράβηγμα. Οι δυο κάποια στιγμή κουράστηκαν να την κρατάνε και τον άφησαν μόνο να την γαμάει. Αυτός για 15 λεπτά περίπου την γαμούσε ανελέητα και χωρίς λύπηση, ώσπου έχυσε πάνω στην κάτασπρη κωλάρα της. Αφού τελείωσε κάτι σχολίασε στην γλώσσα του και όλοι συμφώνησαν. Σηκώθηκαν όλοι σήκωσαν και την πεθερά μου από το πάτωμα και πήγαν μέσα στην κρεβατοκάμαρα στο μεγάλο κρεβάτι. Εγώ μόλις κατάλαβα που πηγαίνουν έτρεξα και άνοιξα το παντζούρι του δωματίου πριν με καταλάβουν. Σε 1 λεπτό μπήκαν μέσα οι 4 Βούλγαροι και η πεθερά μου. Την ξάπλωσαν μαλακά πάνω στο κρεβάτι και ο καθένας πήρε από ένα κομμάτι. Άλλος το στόμα, άλλος τα βυζιά άλλος το μουνί και άλλος τον κώλο. Η πεθερά μου δεν φαινόταν σχεδόν καθόλου ανάμεσα σε τέσσερα αντρικά σώματα. Για δέκα λεπτά περίπου ασχολήθηκαν με το σώμα της και μετά σηκώθηκαν. Οι δυο που της άνοιγαν τις κάτω τρύπες ετοιμάστηκαν να την γαμήσουν συγχρόνως. Την σήκωσαν και την βάλανε να κάτσει πάνω στην πούτσα του ενός ενώ ο άλλος ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του στην τρύπα του κώλου της που ήταν κατακόκκινη και πρησμένη από τον προηγούμενο. Μπήκε αρκετά δύσκολα και αυτός μια και ήταν πιο μεγάλη η πούτσα του από τον προηγούμενο.

Αφού συντονίσανε της κινήσεις τους άρχισαν να την γαμάνε. Αυτή έπαιρνε πίπα άτσαλα σε αυτόν με την τεράστια πούτσα και το πρόσωπο της ήταν ανέκφραστο και δεν ακουγόταν ο παραμικρός ήχος απ’ τα χείλη της. Είχα μια τέλεια θέα από το σημείο που ήμουν. Οι τρυπούλες της πραγματικά υπέφεραν και ήταν κατακόκκινες και οι δύο. Αυτός που τραβούσε τις ρώγες από τα μεγάλα στήθη της σηκώθηκε για να χύσει μέσα στο στόμα της. Αυτή παράτησε την πούτσα του άλλου που έπαιρνε πίπα και έστρεψε το κεφάλι της αλλού αλλά αυτός που ήθελε να χύσει την έπιασε από τα μαλλιά της άνοιξε το στόμα και έχυσε τα πάντα μέσα της . Σε λίγο χύσανε και οι άλλοι δυο που την γαμούσανε και αυτοί μέσα στο στόμα της. Η πεθερά μου ήταν ξαπλωμένη με τα πόδια ανοιχτά στο κρεβάτι της γαμημένη από όλες της τρύπες. Τότε αυτός με την μεγάλη πούτσα κάτι είπε γιατί σηκώθηκαν και οι τέσσερις και πήγανε κοντά της. Την σηκώσανε δυο από τα πόδια και δυο από τα χέρια στο αέρα και πλησίασαν τον Βούλγαρο που είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι με το θεόρατο εργαλείο του σηκωμένο και το σαν μανιτάρι πουτσοκέφαλο έξω και μωβ από την καύλα. Η πεθερά μου έριξε μια ματιά στο θηρίο που θα την ξέσκιζε και έστρεψε το βλέμμα της στο ταβάνι. Αφού ανέβηκαν όλοι πάνω στο κρεβάτι άρχισαν να την κατεβάζουν αργά στο τεράστιο καυλί του Βούλγαρου που είχε εν τρελό βλέμμα στο πρόσωπο του.

Εγώ ήμουν ένα μέτρο μακριά πίσω από το τζάμι του παραθύρου και έβλεπα για μια ακόμη φορά τα τεράστια χείλη να είναι ορθάνοιχτα όπως της είχαν ανοίξει τα πόδια και η τρύπα της να έχει πάρει εν κόκκινο χρώμα Μην μπορώντας να δουν την ακούμπησαν με το μουνί πάνω στην πούτσα που εξαφανίστηκε μέσα της όλη μέχρι τα αρχίδια. Άρχισαν να την ανεβάζουν και να την αφήνουν να πέφτει με σχετική φόρα πράγμα που πρέπει να την ξέσκιζε γιατί φαινόταν ότι πονούσε. Αυτό έγινε αρκετές φορές και μετά την σήκωσαν τελείως και με τις οδηγίες του ξαπλωμένου πλησίασαν την τρύπα του κώλου της στο θηρίο. Όπως την κατέβαζαν έβλεπα την τρύπα του μουνιού της να έχει ανοίξει τελείως σαν να έχει μόλις γεννήσει. Εγώ αμφέβαλα εάν μπορούσε να μπει το κεφάλι αυτού του θηρίου μέσα της και για την ώρα είχα δίκιο. Όσο και να την αφήναν και πίεζαν την τρύπα της πάνω στο πουτσοκέφαλο δεν μπορούσε να μπει με τίποτα. Ο βούλγαρος είχε κυριολεκτικά αφηνιάσει γιατί ήθελε να γαμήσι τον κώλο της και δεν μπορούσε. Τότε τους είπε να αλλάξουν στάση.

Την ξάπλωσαν στο κρεβάτι κρατώντας την γερά και έβαλαν δυο μαξιλάρια κάτω από την λεκάνη της έτσι ώστε η κωλοτρυπίδα της να ευθυγραμμιστεί με την πούτσα του γαμιά. Ο ένας κάθισε πάνω στο πρόσωπο της για να μην μπορεί να κουνηθεί και της έβαλε την πούτσα του στο στόμα της, Οι άλλοι δυο κρατούσαν τα πόδια της ανοιχτά και διπλωμένα στο στήθος της έτσι ώστε να προεξέχει ο κώλος της πάνω στα δυο μαξιλάρια και ο τέταρτος άνοιγε με τα χέρια του τα κωλομέρια της. Η τρυπίτσα της φαινόταν ταλαιπωρημένη από τα γαμήσια που έφαγε προηγουμένως και από τις προσπάθειες που κάνανε πριν. Τα χείλη της κωλοτρυπίδας της είχαν πρηστεί και είχαν κοκκινίσει. Οποιαδήποτε κίνηση ήταν αδύνατη από την πλευρά της πεθεράς μου. Το θηρίο πήρε την λοσιόν έριξε μια μεγάλη ποσότητα στα δάχτυλα του έβαλε δυο στον κώλο της και άρχισε να τα κουνάει με μανία μέσα έξω. Σε λίγο πρόσθεσε ένα τρίτο δάχτυλο. Αυτό κράτησε για λίγα λεπτά και ήταν θεώρησε ότι φτάνει, έβγαλε τα δάχτυλα του και επιθεώρησε την τρύπα της.

Είχε ανοίξει αρκετά αλλά όχι όσο θα έπρεπε. Μην έχοντας άλλη υπομονή ο βούλγαρος πήρε θέση να της των χώσει. Το πουτσοκέφαλο ακούμπησε την κωλοτρυπίδα της και άρχισε να σπρώχνει με το βάρος του. Στη αρχή δεν γινόταν τίποτα μια και η τρύπα ήταν ακόμη σφιχτή. Σιγά-σιγά όμως άρχισε ο σφιγκτήρας να υποχωρεί. Κάθε τόσο ο βούλγαρος απομάκρυνε το πουτσοκέφαλο από την τρύπα και έβλεπε τα αποτελέσματα των προσπαθειών του. Σε λίγα λεπτά είδα το μπροστά μέρος του τεράστιου πουτσοκέφαλου να μπαίνει μέσα στην τρύπα. Τρελάθηκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι μπορούσε να χωρέσει σε έναν παρθένο κώλο όλο αυτό το παλούκι. Ο βούλγαρος τραβήχτηκε για να ελέγξει την τρύπα και χαμογέλασε ικανοποιημένος. Τα χείλη της κωλοτρυπίδας είχαν γίνει τεράστια και κατακόκκινα, η δε τρύπα είχε ανοίξει τόσο που φαινόταν ένα μαύρο χάος μέσα της. Με μία το πουτσοκέφαλο μπήκε μέσα στην άλλοτε στενή τρύπα της. Αφού έβαλε το τεράστιο καυλί του όλο μέχρι τα αρχίδια μέσα άρχισε να βάζει και να βγάζει όλη την πούτσα του. Κάθε φορά που τραβιόταν τα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας τραβιόντουσαν και αυτά προς τα έξω θαρρείς και θα σκιστούν. Και κάθε φορά που βυθιζόταν έμπαιναν ξανά στη θέση τους.

Αυτό συνεχίστηκε κανένα τέταρτο μέχρι που έχυσε στα βάθη του κώλου της. Όταν βγήκε όλοι έσκυψαν και κοίταξαν την τεράστια μαύρη τρύπα που κάποτε ήταν η κωλοτρυπίδα της. Καθ’ όλη την διάρκεια που την ξέσκιζε το θηρίο η πεθερά μου έπαιρνε πίπα αυτόν που καθόταν πάνω της και δεν έβγαλε τον παραμικρό αναστεναγμό. Αφού την γάμησαν όλοι από μια φορά ακόμη έφυγαν και δεν τους ξανάδα ποτέ. Την επομένη τα πεθερικά μου συμπεριφερόταν σαν να μην έχει γίνει τίποτα.

(Copyright protected OW ref: 63528)