Αφέντρα εκπαιδεύει ζευγάρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.
Πήρα κι εγώ την απόφαση να δημοσιεύσω μια από τις πολλές εμπειρίες μου που έχω στο χώρο, αρχικά σαν σκλάβα αλλά εδώ και δύο χρόνια σαν αφέντρα. Είμαι τριάντα δύο ετών, φυσική ξανθιά με αρκετά καλοστεκούμενο σώμα.

Δεν υπάρχει καλός αφέντης στο χώρο που να μην ήταν πριν σκλάβος, αυτό είναι νόμος στον χώρο μας.

Θα σας πω για μια γνωριμία από αγγελία που γνώρισα ένα ζευγάρι. Τους γνώρισα σε μια αγγελία που είχα σε αναζήτηση σκλάβας. Μου απαντήσανε ότι είναι ζευγάρι και τους ενδιέφερε μια εμπειρία μαζί μου. Τους εξήγησα ότι δεν κάνω πλάκα και αφού δέχτηκαν τα πάντα, κανονίσαμε συνάντηση σε ένα καφέ.

Ήταν είκοσι έξι εκείνη, τριάντα τέσσερα εκείνος, παντρεμένοι, αρκετά εμφανίσιμοι χωρίς εμπειρίες υποταγής και μάλλον ντροπαλοί. Αφού μιλήσαμε για τα υπόλοιπα, ήρθε η ώρα ή να με ακολουθήσουν ή να χωρίσουμε. Ίσως φοβήθηκαν γιατί δεν με ακολούθησαν. Έτσι, μόνο μείναμε στα τηλέφωνο.

Λίγο πριν φτάσω σπίτι μου, χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν αυτοί. Μου είπαν ότι τελικά δέχονται να βρεθούμε. Τους είπα σημείο συνάντησης και επιτέλους οι νέοι μου σκλάβοι ήταν γεγονός. Μπήκαμε σπίτι ήπιαμε τα ποτάκια μας μιλάγαμε για σεξ ώσπου ήρθε η ώρα να σοβαρέψει το παιχνίδι μας.

Σηκώθηκα πάνω, διέταξα τον άντρα να γδυθεί τελείως, να διπλώσει τα ρούχα του και να κάνει μια περιστροφή να δω αν αξίζει να ασχοληθώ μαζί του. Έτσι και έγινε. Είχε ωραίο σώμα, αρκετά καλό καυλί, χοντρό με μεγάλο κεφαλάκι, και αρκετά μακρύ. Έχω δει πολλά στην μέχρι τώρα εμπειρία μου και ήταν από τα καλά...

Έκανα νόημα στην Ίνα, την γυναίκα του, να έρθει κοντά μας. Την έβαλα να κάτσει δίπλα του και τους είπα να περιμένουν. Πήγα μέσα, έφερα τα σύνεργα, έδωσα το σκοινί στην Ίνα, της είπα να τον δέσει στο τραπέζι, χέρια πόδια, του πέρασα και μια ζώνη γύρω από την μέση, οπότε πλέον δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό, ο κώλος του ήταν στο έλεος μου.

Κοίταξα την Ίνα τις είπα να γδυθεί τελείως και να κάνει ότι και ο άντρας της πριν. Ήταν όμορφη κοπέλα, κοντούλα, καλό σώμα, μεγάλα βυζιά στητά, μεγάλες καφέ ρώγες, μακρύ μαλλί και μεγάλη κλειτορίδα. Την έβαλα να γυρίσει και να σκύψει. Ντράπηκε. Τότε της έπιασα τα μαλλιά και της είπα να κάνει ότι την διέταξα.

Μάλλον δεν της άρεσε γιατί ξίνισε το πρόσωπο. Της είπα να σηκωθεί και να έρθει δίπλα μου. Παραμέρισα το κιλοτάκι μου και της είπα ότι σε λίγο θα αρχίσει να περιποιείται το ξυρισμένο μουνάκι μου. Δεν είχε ξαναγλύψει γυναίκα.

Την πήρα από το χεράκι και την πήγα στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί της έδεσα τα χέρια πίσω με χειροπέδες και τα πόδια κλειστά με χειροπέδες. Έτσι όπως ήταν στημένη στα τέσσερα, την ρώτησα αν έχει να μου πει κάτι πριν της δέσω το στόμα. Εκεί τα έχασε, μάλλον δεν το περίμενε αυτό, αλλά πλέον ήταν αργά. Τώρα ήταν δεμένη στο δωμάτιο μόνη της και ο δικός της στο σαλόνι.

Της άνοιξα τα κωλομάγουλα να δω την τρυπούλα της. Ήταν καφέ και μάλλον λίγο πειραγμένη. Της είπα να μην σφίγγεται γιατί πονάει πιο πολύ. Προσπάθησα να της βάλω ένα δάχτυλο αλλά σφιγγότανε. «Τα είχε χάσει μάλλον..», σκέφτηκα.

Την γύρισα στο πλάι, της έχωσα ένα 17άρη δονητή στο μουνάκι της και της είπα να χαλαρώσει. Της άνοιξα το στόμα και το οδήγησα στο μουνάκι μου. Έγλυφε τέλεια! Σε κάποιο σημείο άρχισε ο άλλος να διαμαρτύρεται από μέσα. Της φόρεσα ένα λουράκι στο λαιμό και την πήγα μέσα με το λουρί της.

Ο άλλος μόλις την είδε τα έχασε, αλλά ήταν είδη καυλωμένος.. Είχε όντως αρκετά καλή πούτσα. Πολύ χοντρή. Την έπιασα στα χέρια μου και ένιωσα τα ρίγη του. Πήρα τα μαστίγιο και άρχισα να το χτυπάω στον κώλο. Τον ρώτησα αν έχει πάρει ποτέ του τάπα στον κώλο του και μου είπε να το ξεχάσω. Είναι στρέιτ. Του είπα ότι ήταν πριν γνωριστούμε…

Τους άφησα και τους δύο στο σαλόνι και πήγα λίγο στην κουζίνα, πήρα ένα τηλέφωνο μια φίλη μου η οποία με είχε μυήσει στο χώρο παλιά. Τρελάθηκε! Δεν με πίστευε. Ήρθε μέσα σε δέκα λεπτά και μόλις αντίκρισε το θέαμα τρελάθηκε! Της είπα ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει...

Πήγε πίσω από τον άντρα και του έβαλε δάχτυλο. Είχε μεγάλα νύχια και πρέπει να πόνεσε γιατί φώναξε. Έκανε το ίδιο και στην άλλη. Τότε μας είπε η Ίνα ότι πρωκτικά δεν το έχει κάνει με τον Κώστα ποτέ, μόνο μια φορά παλιά το είχε κάνει με το ζόρι. Τα μάτια μας γυάλισαν... Την πήραμε και την δέσαμε στην καρέκλα με το κωλαράκι της τεντωμένο. Όντως ήταν σφιχτή.

Πήραμε τον δονητή μέσης( ήταν 19 πόντους αλλά πιο λεπτός από του Κώστα) και ξεκινήσαμε να την πάρουμε. Τότε σκεφτήκαμε ότι ίσως θα ήταν πιο επώδυνο να την πάρει ο Κώστας αρχικά από κει. Τον δέσαμε καλά και τον λύσαμε από το τραπέζι.

Ήταν τρελαμένος! Του είπαμε το παιχνιδάκι μας: Έτσι δεμένος χωρίς λίπανση, θα πρέπει να την πάρει από κώλο. Αν δεν τα κατάφερνε, θα έπαιρνε το στραπόν μέσα του χωρίς λίπανση. Σκεφτήκαμε ότι έτσι θα χαλάρωνε και η δικιά του.

Κόλλησε πίσω στην Ίνα και προσπαθούσε να σπρώξει αλλά μάλλον μάταια. Τότε πήγε η φίλη μου πίσω και τον δαχτύλιασε. Του είπε ή την παίρνει ή τον παίρνουμε. Έβαλε λίγο από το κεφαλάκι του μέσα της και τότε αυτή άρχισε να κλαψουρίζει καυλιάρικα και να μας φτιάχνει.

Τελικά μετά από ώρα, όταν κατάφερε να την πάρει, βλέπαμε στο πρόσωπο της τον πόνο. Άλλωστε καμιά μας δεν θα πέρναγε καλύτερα με τέτοιο πράγμα μέσα μας. Μόλις πήγε να κουνηθεί έχυσε, δεν πρόλαβε ούτε μια φορά να σπρώξει.

Τότε βάλαμε τα γέλια. Έπρεπε να τιμωρηθεί. Θα τον τιμωρούσε η δικιά του. Τον δέσαμε στο ίδιο τραπέζι και είπαμε της Ίνας τι έπρεπε να κάνει για να μην πάθει τα χειρότερα. Της βάλαμε το δονητή μας του ανοίξαμε τον κώλο, και ξαφνικά η Ίνα μας έβγαλε άλλον εαυτό…

Άρχισε να σπρώχνει το δονητή χωρίς οίκτο, δυνατά, βρίζοντας τον και τραβώντας του τα μαλλιά. Τον πήρε γρήγορα… τον μάτωσε… του έλεγε ότι τα ίδια πέρασε... Είχαμε μουσκέψει και οι δυο μας. Δέσαμε την Ίνα δίπλα του, της βάλαμε έναν δονητή σε κάθε τρύπα, βάλαμε μια τάπα στον δικό της και αρχίσαμε να παίζουμε γλύφοντας η μία την άλλη για κανένα δίωρο.

Το μουνάκι της Ίνας μούσκεψε τόσο πολύ που πέταξε έξω το δονητή. Πήγα κοντά της, της έριξα ένα χαστούκι, της πήρα το δονητή και της έπιασα την κλειτορίδα με ένα μανταλάκι και ένα σε κάθε ρώγα. Της κλείσαμε το στόμα και βλέπαμε μόνο τα μάτια της. Παρακαλούσε να τα βγάλουμε αλλά μάταια… Δεν ήξερε ότι ο πόνος είναι όταν βγούνε...

Είχα μουσκέψει αρκετά. Πήγα μπροστά στον Κώστα κάτω από το τραπέζι και πήρα την πούτσα του στα χέρια μου. Με το ένα χέρι μου την χάιδευα και με το άλλο μαλακιζόμουν. Η φίλη μου είχε αρχίσει να γρατσουνάει την Ίνα... Είχαμε χύσει αρκετά και κάπου έπρεπε να τελειώσει το παιχνίδι μας.

Πήραμε το διπλό μας δονητή και τον βάλαμε μία άκρη στον μουνάκι της Ίνας, μία άκρη στον κώλο του Κώστα. Η Ίνα παρακαλούσε να τον δουλέψουμε. Ο Κώστας παρακαλούσε να μην τον κουνάμε. Τέλειο βασανιστήριο...

Του τον παίξαμε μια φορά ακόμα. Έχυσε και του τα δώσαμε στο στόμα. Αρκετά για πρώτη μέρα. Τους λύσαμε. Πέρασαν όμορφα από ότι μου είπαν. Τους έχω άλλωστε ακόμα τρεις μήνες τώρα και μεμονωμένα και μαζί.

Αφέντρα Φαίδρα

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")