Πως έβαλα στρινγκ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.91 (22 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είναι καλοκαίρι. Γυρίζουμε από μια επίσκεψη σε φιλικό μας σπίτι και η μουρμούρα της γυναίκας μου δεν έχει τέλος.

Η ιστορία:

Τον τελευταίο καιρό, η Έλενα (το όνομα της γυναίκας μου, 30 χρονών τότε, 60 κιλά, 1.70 ύψος, σκέτη καύλα). Αντώνης το δικό μου, 37 χρόνων. Παραπονιέται ότι δεν την αγαπώ, δεν την προσέχω, ότι την έχω εγκαταλείψει και πολλά άλλα. Η κουβέντα συνεχίζεται και προσπαθώ να την πείσω ότι αυτά είναι μόνο φαντασιώσεις του μυαλού της και μόνο. Με φωνή γλυκιά, καυλιάρικη και όλο νάζι, με ρωτά αν την αγαπώ, αν είναι ωραία γυναίκα, αν την λατρεύω και αν θα έκανα ότι μου ζητήσει για να της αποδείξω ότι τη λατρεύω και ότι είμαι πιστός μαζί της. Χωρίς να σκεφτώ ούτε λεπτό της απάντησα πως φυσικά και θα έκανα τα πάντα για να της αποδείξω την αγάπη μου για αυτή.

Ένα χαμόγελο ικανοποίησης ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο της και ένας αναστεναγμός ανακούφισης βγήκε από το στόμα της και συνεχίσαμε την επιστροφή μας για το σπίτι χωρίς άλλη κουβέντα. Στο πρόσωπο της είναι χαραγμένο ένα χαμόγελο ικανοποίησης και όχι μόνο. Τη σιωπή που ακολουθεί έρχεται να διακόψει η γλυκιά φωνή της.

-    Αγάπη μου, πάμε να πιούμε ένα ποτό;

Έσκυψα, της έδωσα ένα φιλί στο στόμα και της απαντώ «φυσικά».

Στην είσοδο της πόλης έχει ένα χώρο στάθμευσης εκεί μου ζήτησε να σταματήσω για ένα λεπτό να βγω από το αμάξι και να πάω προς την πλευρά της. Ανοίγοντας την πόρτα της μου ζήτησε να βγάλω το παντελόνι και το σλιπάκι μου.

-    Αγάπη μου όχι εδώ, πάμε στο σπίτι…

τής είπα νομίζοντας ότι θέλει να μου πάρει πίπα.

-    Δεν κατάλαβες, μου λέει. Βγάλε τα ρούχα και θα σου πω.

Κρυμμένος πίσω από την ανοιχτή πόρτα έβγαλα το παντελόνι και το σλιπάκι. Με μια κίνηση βγάζει και μου δίνει το εσώρουχο της. Ένα στριγκ κόκκινο, με δαντέλα και μου λέει…

-    αυτή είναι η απόδειξη ότι με αγαπάς και δεν με κερατώνεις.

Έχω χάσει τα λόγια μου. Της λέω ότι είναι αδύνατων.

-    Που θα χωρέσουν τα αρχίδια και η πούτσα μου σε αυτό το πράγμα;

-    Θα σε βοηθήσω εγώ, μου λέει και η επιμονή της μεγαλώνει.

Με λίγη προσπάθεια φόρεσα το στριγκάκι της και πολύ βιαστικά το παντελόνι μου να κρύψω το γυναικείο εσώρουχο που μου φόρεσε η γυναίκα μου. Μπαίνοντας στο αμάξι το στρίνγκ με ενοχλεί. Ο εκνευρισμός, η αμηχανία και η ντροπή που με διακατέχει είναι φανερή και την διακόπτη η φωνή της Έλενας.

-    Αγάπη μου πάμε για το ποτό μας εδώ θα κάτσουμε.

Μπαίνοντας στο υπαίθριο μπαρ, νομίζω ότι είμαι γυμνός και όλοι γελάνε μαζί μου. Η Έλενα μου λέει

-    αγάπη μου δεν φαίνεται τίποτα. Ηρέμησε, απόλαυσε το και αν θες τράβα στην τουαλέτα, φόρεσε το καλά και έλα να καθίσουμε.

Φεύγοντας μου λέει χαμηλόφωνα…

-    στων ανδρών, όχι στων γυναικών

και μου χαμογελά πονηρά. Κλειδώνω την τουαλέτα, κατεβάζω το πανταλόνι και προσπαθώ να τοποθετήσω την πούτσα και τα αρχίδια μου στο μικρό αυτό εσώρουχο. Βλέποντας το κορμί μου στο καθρέφτη διαπίστωσα μια ελαφριά καύλα να με διακατέχει. Φόρεσα γρήγορα το πανταλόνι μου και γύρισα στην Έλενα που με υποδέχτηκε με χαμόγελο και ένα καυτό γλωσσόφιλο. Σιγά-σιγά συνήθισα και άρχισα να το καλαμπουρίζω. Τα πειράγματα από την Έλενα δεν είχαν τελειωμό. Τα ποτά διαδεχόταν το ένα το άλλο, η διάθεση είναι στο κατακόρυφο, όταν παίρνω την απόφαση και λέω στην Έλενα…

-    καύλα μου πάμε να ξεσκιστούμε στο γαμήσι δεν αντέχω άλλο.

Μπαίνοντας στο σπίτι άρχισα να πετάω τα ρούχα και μένω με το στριγκ. Μου ζήτησε να γαμηθούμε χωρίς να το βγάλω το έκανα. Το γαμήσι ακολουθούσε το ένα το άλλο. Το πρωί ξύπνησα γεμάτος από τα χύσια δικά μου και της Έλενας. Το στόμα μου κόλλαγε από τα μουνοχύματα.

Η ώρα έχει περάσει και πρέπει να πάμε για ψώνια. Ακολουθώ μετά την Έλενα για ένα μπανάκι. Βγαίνοντας η Έλενα είναι ντυμένη και πίνοντας τον καφέ της.

-    Αντώνη ρούχα σου έχω στο κρεβάτι. Ντύσου να φύγουμε γιατί η ώρα πέρασε.

Ένα μαύρο στριγκ είναι επάνω στο παντελόνι μου φωνάζω της Έλενας.

-    Το αστείο τέλος. Ότι έγινε, έγινε

της λέω και αυτή αρχίζει το κλάμα ότι δεν την αγαπώ και τα σχετικά και «αφού θα είμαστε μαζί γιατί δεν το φοράς» και ότι της αρέσει να φοράω τα εσώρουχα της και ότι, ότι, ότι, τελικά το φόρεσα και πήγαμε για ψώνια. Η Έλενα ήταν μες την τρελή χαρά. Με φιλούσε συνέχεια και δεν σταματούσε να μου λέει πόσο με αγαπά και ότι θέλει να πάμε μαζί να αγοράσουμε εσώρουχα και ότι αποφάσισε πως από εδώ και πέρα θα φοράω μόνο γυναικεία εσώρουχα για να έχει το κεφάλι της ήσυχο.

Μέρα με την ημέρα το πέτυχε. Τώρα εγώ αγοράζω εσώρουχα γιατί έχω καλύτερο γούστο. Παίρνω πάντα το ίδιο σχέδιο και χρώμα σε ζευγάρι και φοράμε το ίδιο σετ. Τα γαμήσια που ρίχνουμε κάθε ήμερα δεν έχουν τέλος. Η ερωτική ζωή μας ανανεώθηκε. Δοκιμάστε το.

(Copyright protected OW ref: 63499)