Πως έχασα την παρθενιά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία είναι πραγματική και συνέβη πριν 3 χρόνια.

Η ιστορία:

Γεια σας, είμαι η Νατάσσα, 1.60, με μεγάλο στήθος και κώλο. Η ιστορία συνέβηκε όταν ήμουν 17. Ο Δημήτρης ήταν 20 και με πίεζε πολύ να προχωρήσουμε αλλά δεν ένιωθα έτοιμη και ήμασταν σε ένταση εκείνο το διάστημα. Ένα βράδυ μιλούσαμε από μηνύματα στο κινητό και λαμβάνω το εξής μήνυμα.

-    Την παίζω για πάρτη σου μουνάρα μου.

-    Αλήθεια; Τι παίζεις ρε; Αφού είσαι gay!

Γενικά δεν είμαι γυναίκα που να μ' αρέσουν τα βρώμικα λόγια. Περίμενα απάντηση μα δεν έλεγε να έρθει, γιατί ήρθε ο ίδιος. Χτυπάει η πόρτα και ο Δημήτρης μπροστά μου. Δεν πρόλαβα να πω τίποτα με αρπάζει και μου λέει:

-    Θα δεις ποιος είναι ο gay Νατάσσα

Και με σπρώχνει προς το δωμάτιο μου, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω αλλά τίποτα. Φτάνουμε στο δωμάτιο και με σπρώχνει στο κρεβάτι.

-    Ρε Δημήτρη δεν το εννοούσα, μην το κάνεις θέμα.

-    Αποδείξεις θέλεις μωρό μου; Αποδείξεις θα έχεις.

Ήταν αποφασισμένος, λέω, αν πολλές φορές το γλίτωσα τώρα θα γίνει. Έπεσε πάνω μου και με φιλούσε παθιασμένα στο στόμα η γλώσσα του έπαιζε με τη γλώσσα μου. Τα χέρια του με έπιαναν παντού. Άρχισε σιγά-σιγά να με χαλαρώνει για να του δοθώ και σωματικά. Προσπαθούσε να μου ανοίξει το πουκάμισο σαν με φιλούσε στο στόμα. Τα κατάφερε. Είχα μείνει με το κόκκινο σουτιέν μου και το παντελόνι που δεν άργησε να εξαφανιστεί και να μείνω με τα εσώρουχα. Ο Δημήτρης έβγαλε βιαστικά τα δικό του ρούχα και έμεινε με το σλιπ.

-    Ρε μωρό μου συγγνώμη, δεν μπορώ να το κάνω…

και έκατσα στο κρεβάτι. Ήρθε από πίσω μου και με φιλούσε στην πλάτη. Τα χέρια του με αγκάλιασαν και με χαϊδεύει στην κοιλιά. Μου ψιθύρισε στο αυτί…

-    Σε θέλω, δεν αντέχω άλλο να περιμένω.

-    Φοβάμαι, θα πονέσω πολύ.

-    Απλά χαλάρωσε καρδιά μου.

Τα λόγια του με καθησύχασαν δεν ήταν βίαιος και άγριος όπως όταν ήρθε. Άρχισε να με φιλάει ξανά στη πλάτη και μου έλυσε το σουτιέν όταν με είδε στα μάτια μου χαμογέλασε. Μου έπιανε το στήθος και το ρουφούσε μετά κατέβηκε στη κοιλίτσα μου μέχρι να φτάσει στο ξυρισμένο μουνάκι μου. Έσφιξα τα πόδια μου για να τον σταματήσω αλλά δεν έδειχνε να βιάζεται. Με σάλιωνε όπου μπορούσε μέχρι που παραδόθηκα και τα άνοιξα τελείως. Μου έκανε ένα γλειφομούνι άλλο πράγμα. Το καυλί του είχε γίνει τεράστιο και σκληρό, αγχώθηκα όταν έβγαλε το σλιπ. Πήγα να το βάλω στα πόδια και μου έδινε ένα γλωσσόφιλο διαρκείας. Το μουνί μου άρχισε να γίνεται υγρό για τα καλά και τα πρώτα βογκητά δεν άργησαν να ακουστούν. Ο Δημήτρης ήξερε πως δεν μ' αρέσει να του κάνω πίπα και όσο κι αν επιμένει δεν θα γίνει πότε αυτό άρα το προσπέρασε.

Ήταν έτοιμος να τον βάλει μέσα μου και ήρθε από πάνω μου ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο όταν έσπρωχνε το καυλί του μέσα μου.

-    Πονάω…

του φώναζα αλλά το αίσθημα ήταν μοναδικό ένιωθα πανέμορφα να είμαστε ένα. Ο πόνος έφυγε και το απόλαυσα όσο μπορούσα. Τελειώσαμε σχεδόν μαζί. Πλυθήκαμε και κοιμηθήκαμε αγκαλιασμένοι μέχρι το πρωί. Με το Δημήτρη είμαστε ακόμα μαζί θα κλείσουμε 4 χρόνια. Μωρό μου ευχαριστώ για όλα. Περιμένω σχόλια σας.

(Copyright protected OW ref: 63112)