Ο βιασμός της Χριστίνας

Δημοσιεύθηκε από anjo84
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γεια σας, είμαι ο Γιάννης. Είμαι 29 χρονών από Αθήνα και θέλω να σας πω μια ιστορία που έζησα με την πρώην μου τη Χριστίνα.

Η ιστορία:

Ήταν πριν δυο χρόνια και εκείνη την περίοδο μόλις είχα γνωρίσει τη Χριστίνα. Ήταν μια σχέση με πολύ πάθος και αδιάκοπο σεξ. Δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε ο ένας από τον άλλο, λίγο η ζέστη του καλοκαιριού, λίγο το ότι ήταν η αρχή της σχέσης, πηδιόμασταν σε κάθε ευκαιρία. Έτσι ψάχναμε και διάφορα παιχνίδια για να εμπλουτίσουμε το σεξ.

Μια φορά λοιπόν κι ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο και φυσικά είχαμε καυλώσει και το παίζαμε ο καθένας, μου πέταξε την ιδέα ότι θέλει μια φορά να παίξουμε ένα σενάριο. Να είμαι εγώ ο διαρρήκτης που θα την βιάσει άγρια και πρόστυχα. Εγώ με το που το άκουσα καύλωσα ακόμα περισσότερο και δεν άργησα να χύσω στην ιδέα και μόνο, αλλά και από την άλλη άκρη του τηλεφώνου δεν ακούγονταν πλέον ομιλία παρά μόνο αναστεναγμοί. Η ιδέα μου άρεσε πολύ αν και δεν της το είπα και βάλθηκα να το οργανώσω. Ήθελα να περάσει λίγος καιρός και να γίνει σε ανυποψίαστο χρόνο ώστε να μην το περιμένει. Αφού περίμενα λοιπόν κάνα δυο εβδομάδες μου δόθηκε η κατάλληλη ευκαιρία. Θα έφευγα για λίγες μέρες στην επαρχία για μια δουλεία και το μωρό μου θα ήταν μόνο του. Την πρώτη μέρα λοιπόν δεν είχαμε κάποια επαφή παρά μόνο μιλούσαμε στο τηλέφωνο κι εγώ έκανα πως είχα φύγει. Το βραδάκι όμως την πήρα τηλέφωνο πάλι, με όρεξη για τηλεφωνικά παιχνίδια. Εγώ βέβαια είχα πάρει το αυτοκίνητο και βρισκόμουν κάτω από το σπίτι της. Αφού ανάψαμε για τα καλά της είπα ότι μου χτυπάνε και πρέπει να φύγω. Καλά μου λέει, με λύπη, θα συνεχίσω μόνη μου… Σε δυο λεπτά ανεβαίνω στο διαμέρισμα και με τα κλειδιά που είχα ανοίγω την πόρτα κάνοντας όμως θόρυβο για να μ’ ακούσει και τότε αρχίζουν όλα.

Ακούγοντας το θόρυβο μέσα στην καύλα της και μην έχοντας χρόνο να φορέσει κάτι εμφανίζεται στο διάδρομο μόνο με το στρινγκάκι της και της ρωγίτσες της κατακόκκινες και όρθιες για να δει τι έγινε. Με το που βλέπει έναν μαυροφορεμένο στα σκοτάδια και με μια μάσκα στο κεφάλι βάζει μια τσιρίδα που πραγματικά τρόμαξα κι εγώ. Τότε με μια κίνηση την αρπάζω και της κλείνω το στόμα με το χέρι μου ενώ την οδηγώ πάλι στο κρεβάτι της. Παίρνω ένα πανί και της το βάζω στο στόμα, έχω αρχίσει να καυλώνω απίστευτα. Την πετάω στην κυριολεξία στο κρεβάτι μπρούμυτα και ξαπλώνω πάνω της. Ο πούτσος μου είναι ήδη όρθιος και σκληρός, αρχίζω να τρίβομαι πάνω στο κωλαράκι της. Την ακούω να προσπαθεί να φωνάξει «μη, όχι, δε θέλω» αλλά δεν μπορεί. Με το χέρι μου της τραβάω και της σκίζω το στρίνγκ. Απελευθερώνω την πούτσα μου και την χώνω με τη μια μέσα της, ένα δυνατό μουγκρητό αντίδρασης της ξεφεύγει κι εγώ την χτυπάω με δύναμη στον κώλο και της πατάω το κεφάλι στο μαξιλάρι για να μην ακούγεται και τη γαμάω όσο πιο γρήγορα και άγρια μπορώ. Η όλη φάση του βιασμού και του πνιγμού φαίνεται ότι επιδρούν , το μουνάκι της είναι υγρό και δεν αργεί να χύσει με σπασμούς. Η πουτανίτσα με έχει γεμίσει με τα ζουμιά της. Τον βγάζω και τον χτυπάω στα κωλομάγουλα, της γυρίζω το κεφάλι στο πλάι και της κάνω σήμα να μη βγάλει άχνα. Τότε πάω δίπλα, της βγάζω το μαντήλι και της τον δίνω να μου τον καθαρίσει μ ένα τσιμπούκι. Εκείνη τον βλέπει για λίγο και σαν να σκέφτεται, εγώ δεν περιμένω όμως και της τον χώνω στο στόμα, έχει αρχίσει να ηρεμεί, τον παίρνει με ευχαρίστηση και μου κάνει ένα πολύ υγρό και καυλιάρικο τσιμπούκι. Την σταματάω λίγο πριν τελειώσω. Την σηκώνω και κρατώντας τα χέρια πίσω από την πλάτη της, ξαπλώνω εγώ και την βάζω να κάτσει πάνω μου ανάποδα. Την αρχίζω πάλι σ ένα γρήγορο γαμήσι ενώ εκείνη όπως έχει τα χέρια πίσω χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα της. Έχει καυλώσει πάλι η μουνίτσα.

Όπως προσπαθώ κι εγώ να βάλω ένα δάκτυλο στο κωλαράκι της, τα χέρια της ελευθερώνονται. Δεν κάνει κάποια κίνηση να ξεφύγει όμως, αλλά τα περνάει μπροστά, μου πιάνει τους αστραγάλους και αρχίζει εκείνη να χοροπηδά στον πούτσο μου και σε λίγο χύνει πάλι αλλά δε σταματάει. Χύνει ασταμάτητα. Μου τον έχει κάνει μούσκεμα και συνεχίζει. Τα υγρά της τρέχουν στα παπάρια μου κι εκείνη παίρνει το χέρι της τα σκουπίζει και τα γλύφει.

Σε λίγο δεν αντέχω θα χύσω, πετάω τη μάσκα να πάρω αέρα και την γαμάω γρήγορα πάλι. Εκείνη δεν έχει γυρίσει να με κοιτάξει, παρά μόνο το απολαμβάνει.

- χύνω καύλα μου, χύνω μουνάρα μου, παρ’ τα…

- έτσι πουτσαρά μου. Χύσε με την καριόλα, δώστα μου όλα.

Απίστευτη καύλα. Γυρίζει μετά από δυο στιγμές μόνο και με φυλάει με πάθος.

- Ήταν τέλειο μωρό μου, μου λέει. Σε κατάλαβα όταν με πηδούσες. Τον πούτσο σου θα τον αναγνώριζα από χιλιάδες και όταν τον είδα μπροστά στο πρόσωπο μου βεβαιώθηκα. Σ’ αγαπώ.

(Copyright protected OW ref: 62856)