Η γυναίκα μου θέλει κι άλλα γαμήσια (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η συνέχεια της μεγάλης αλλαγής μας και της πραγματικής ιστορία μας στις διακοπές μας πέρσι.

Η ιστορία:

Θέλω να σας την μεταφέρω, όχι μόνον γιατί όπως λέει ο άνδρας μου, θα δώσουμε ελπίδα σε ανθρώπους που νομίζουν πως αυτά γίνονται μόνο στα παραμύθια. Σε αυτά τα θέματα νομίζω τελικά πως δεν είναι θέμα ηλικίας. Αν το θέλει το οποιοδήποτε ζευγάρι μπορεί να το χαρεί.

Λοιπόν πολυλογώ…

Έμεινα στο τηλέφωνο που πήρα τα παλικάρια, μπροστά στον άνδρα μου. Δεν το πίστευε ότι θα το κάνω. Τόλμησα όμως. Βέβαια δεν έκανα αυτά που είπα πάνω στην κάβλα μου τον Λεωνίδα. Το σήκωσε ένας από τα παιδιά που με συστήθηκε σαν Άκης. Του είπα πως αυτό που έγινε στην καφετέρια ήταν στα πλαίσια ενός στοιχήματος που βάλαμε και κέρδισα τελικά από τους άνδρες τις παρέας μου. Το στοίχημα ήταν αν μπορούσα να βρω άντρα ότι ώρα θέλω και για το λόγω αυτό τους ευχαριστούσα για την προθυμία τους. Ο Άκης μου είπε πως είναι κοντόφθαλμοι στην παρέα μου αν πιστεύουν πως μια μουνάρα σαν και εμένα δεν θα έχει άμεσες επιτυχίες. Πάντως άσχετα με αυτά μου πρότεινε αν θέλω να πάρω την παρέα μου, και να πάμε σε ένα παραλιακό μπαράκι που έχει ο ίδιος. Του είπα πως θα πάμε και φυσικά είπε πως θα με γνωρίσει αμέσως γιατί τέτοιο "πρόσωπο" δεν ξεχνιέται.

Ο Λεωνίδας έμεινε με το στόμα ανοικτό και συμφώνησε να πάμε. Ο Νίκος φυσικά δεν ήθελε δεύτερη κουβέντα. Επειδή το ντύσιμο παίζει πρωταρχικό ρόλο και αυτό μου το έμαθε ο Λεωνίδας, εκείνη την βραδιά ντύθηκα πολύ προκλητικά. Η φούστα ίσα που κάλυπτε τον κώλο με το στρινγκάκι. Τα βυζιά μου ήταν ουσιαστικά σε απόλυτη θέα, κάτω από το διαφανές μπλουζάκι.

Το μαγαζί ήταν γεμάτο. Ο Άκης όμως φρόντισε και μας είχε κρατημένο ένα καλό τραπεζάκι. Συστηθήκαμε με τον Άκη και το άλλο παλικάρι, τον Γιώργο που ήταν και οι δύο μέσα στο μπαρ. Πραγματικοί παιδαράδες και νεαροί. Απορούσε ο Λεωνίδας με τις επιτυχίες μου.  Καθίσαμε στο τραπεζάκι που ήταν δίπλα στο μπαρ από το οποίο μπορούσαν τα παιδιά να μας βλέπουν. Εγώ όπως και να καθόμουν, φαινόντουσαν όλα. Όχι ότι και η Αλέκα έπεφτε παρακάτω με την σουπερ μίνι φούστα της. Ο σερβιτόρος που μας πήρε την παραγγελία επιστρέφει Και μου λέει αν ήθελα να ετοιμάσω μόνη μου το ποτό μου. «Με μεγάλη μου χαρά» απάντησα.

Ούτε ρώτησα τον Λεωνίδα και ο Νίκος απόρησε. Όταν έφτασα στο μπαρ ο Άκης μου έκανε νόημα να πάω από πίσω και να μπω μέσα. Βρέθηκα από τη μέσα πλευρά και χαιρέτησα την παρέα μου. Μου έδειξε ο Άκης που είναι τα ποτά, αλλά μου έδειξε και κάτι άλλο. Την πρώτη φορά ήρθε από πίσω μου και όπως έκανε γρήγορες κινήσεις ετοιμάζοντας παραγγελίες, το χέρι του κατέβηκε και μου έπιασε σφικτά τον κώλο. Αιφνιδιάστηκα, αλλά μου άρεσε. Τη δεύτερη φορά, ακουμπά με το σώμα του από πίσω και αισθάνομαι το παλούκι του πάνω από το παντελόνι του στα κωλομέρια μου. Καθυστερούσα να κάνω το ποτό μου, γιατί μου άρεσε και περίμενα να δω τις επόμενες κινήσεις του, που δεν ήρθαν μόνο από αυτόν αλλά και από τον Γιώργο που άπλωσε τα χέρια του στα μπούτια μου. Ομολογώ πως εκείνη την ώρα τρόμαξα και αισθάνθηκα σαν πραγματικό πουτανάκι. Το αποκορύφωμα ήταν όταν είχα ετοιμάσει το ποτό μου και έφευγα. Ήλθε πάλι στα γρήγορα ο Άκης στο αυτή μου και μου είπε πως θέλει πολύ να με γαμήσει. Δεν του απάντησα κι έφυγα. Στο τραπέζι η παρέα μου πρόσεξε την περιποίηση και την σχολίαζαν. Ο Άκης ενώ έτρεχε πάνω κάτω στο μπαρ, το βλέμμα του κολλούσε σε εμένα σαν να ήθελα κάποια απάντηση. Σε κάποια στιγμή που ο Νίκος με την Αλέκα ήταν απασχολημένη, σκύβω στο αυτί του Λεωνίδα και του λέω πως ο Άκης ζήτησε στα ίσα να με γαμήσει. Η απάντηση του ήταν άμεση και αποστομωτική. Αν μου άρεσε εμένα, να το έκανα.

Εγώ ήμουν στα ντουζένια μου. Δεν ξέρω τι έγινε έτσι ξαφνικά και άρχισα να συμπεριφέρομαι τελείως απελευθερωμένα και να κάνω και να θέλω. Πράγματα που ούτε στις φαντασιώσεις μας δεν ζητούσα. Για τις επόμενες κινήσεις μου ρώτησα και πάλι τον Λεωνίδα, ο οποίος και δεν μπορούσε να απαντήσει και τόλμησα και πήρα μόνη μου πρωτοβουλία. Πήγα στο μπαρ απ’ έξω, του ζήτησα ένα ακόμη ποτό και χαρτί με στυλό. Έγραψα το τηλέφωνο μου και πέταξα το χαρτάκι μέσα.

Περάσαμε πολύ ωραία εκείνο το βράδυ. Δέχθηκα δύο χουφτώματα και αυτό μας ήταν αρκετό για να γαμηθούμε τρελά με τον Λεωνίδα. Την επόμενη μέρα και κατά το μεσημεράκι ενώ ήμασταν στην θάλασσα, με πήρε τηλέφωνο ο Άκης. Μου πρότεινε να με κεράσει καφέ το απόγευμα σε ένα κοντινό ξενοδοχείο. Του είπα πως θα πάω. Ο Λεωνίδας ήταν σύμφωνος και θα με πήγαινε αυτός, βρίσκοντας και μια δικαιολογία για την απουσία στην παρέα μας. Πραγματικά όσο έφτανε η ώρα να φύγω για το ξενοδοχείο με είχε πιάσει ένα τρέμουλο, μια ανατριχίλα, συναισθήματα που είχαν μέσα τους και φόβο και κάβλα. Ευτυχώς είχα στο πλευρό μου τον Λεωνίδα, ο οποίος μου υπόδειξε και τα εσώρουχα που θα φοράω. Με άφησε ένα τετράγωνο μακριά και πήγαινα με τα πόδια στο ξενοδοχείο σαν να ήμουν περιπλανώμενη πόρνη. Τέτοιο θάρρος και θράσος δεν περίμενα πως θα είχα ποτέ στη ζωή μου.

Ο Άκης με περίμενε στην είσοδο και με καλωσόρισε με ένα φιλί στο μάγουλο. Με ρώτησε αν θέλω να καθίσουμε στην πισίνα του ξενοδοχείου ή να πάμε στο δωμάτιο του που από το μπαλκόνι έχει καταπληκτική θέα. Του είπα να ανέβουμε καλύτερα επάνω για να μην μας δει κανείς εκεί. Από το ασανσέρ ξεκίνησε να χαϊδεύει τα μαλλιά μου. Υπήρχε μια παράξενη έλξη μεταξύ μας. Κοιταζόμασταν στα μάτια και κάτι θέλαμε να πούμε που δεν το λέγαμε.

Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο του και έκλεισε την πόρτα, δεν πρόλαβα να προχωρήσω μέσα, με στρίμωξε όρθια στο διάδρομο και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και να μου πιάνει τον κώλο. Έμεινα ακίνητη και άφησα την τσάντα μου να πέσει. Ξεκούμπωσε το πουκαμισάκι που φορούσα και άρχισε σιγά-σιγά να μου ψιθυρίζει πόσο μεγάλη πουτάνα είμαι. Μου έγλειφε τα βυζιά κι εγώ ξεκούμπωσα την φούστα μου να πέσει και αυτή και να μείνω με το στρινγκάκι. Έχωσε το χέρι του στο μουνί μου και έτριβε τα μουνόχειλα μου. Άρχισε να μου λέει πως είμαι ένα τσουλάκι, μια καργιόλα. Οι κουβέντες αυτές με άναψαν. Δεν μου τις έχει πει ποτέ ο Λεωνίδας, αλλά κι εγώ νόμιζα πως θα ήταν προσβλητικές. Το αντίθετο. Λειτούργησαν πολύ καβλωτικά για εμένα και λύθηκε και η δική μου γλώσσα. Του ξεκούμπωσα το παντελόνι.

-    Θέλω να δω, του λέω, αν η πούτσα σου είναι τόσο μεγάλη όπως την αισθάνθηκα στο μπαρ.

Πράγματι ήταν τεράστια. Δεν πρόλαβα να σκύψω από μόνη μου να του πάρω τσιμπούκι. Μου τράβηξε αυτός βίαια το κεφάλι και με έβαλε στον πούτσο του. Δεν χόρταινα να τον ρουφάω. Όταν σήκωσα το κεφάλι μου έπαθα την πλάκα μου και φοβήθηκα, βλέποντας ακριβώς διπλά μου ακόμα μια ψωλάρα. Ήταν γυμνός δίπλα μας και ο Γιώργος. Έκανα να σηκωθώ, αλλά με τράβηξε τώρα ο Γιώργος και με έβαλε να γλείψω και τον δικό του πούτσο. Δεν είχα επιλογή και δεν ήξερα πραγματικά αν μου άρεσε εκείνη τη στιγμή. Στη διάρκεια βέβαια ξετρελάθηκα από κάβλα και κάναμε τρελά γαμήσια. Με έβαλαν στο κρεβάτι και με ξέσκιζαν. Είχα μόνιμα στο μουνί μου ένα πούτσο και έναν στο στόμα μου. Τους έλεγα πως είναι μεγάλοι γαμιάδες και αυτοί με έλεγαν ψωλού και μεγάλη πουτάνα. Ήταν τόσα πολλά τα πρόστυχα λόγια, που δεν μπορώ να τα θυμηθώ.

Καθόμουν εναλλάξ πότε στον ένα πούτσο πότε στον άλλο. Μερικές φορές τους αισθανόμουν πολύ βαθιά και μου άρεσε. Κάποια στιγμή με πιάνει ο Γιώργος με λίγο βίαιο τρόπο, με βάζει να καθίσω στα τέσσερα, με κρατά να μην σηκωθώ και έρχεται από πίσω ο Άκης. Μου γλείφει την κωλοτρυπίδα μου. Βάζει πρώτα το δάκτυλο του και μετά χώνει απότομα τον πούτσο του. Πόνεσα αρκετά εκείνη την ώρα και φώναξα. Με κρατούσε ο Γιώργος και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Δεν είχα γαμηθεί ποτέ έτσι στον κώλο με τον Λεωνίδα. Τον άφηνα κάπου-κάπου να βάζει το πουτσοκέφαλο και τώρα βρέθηκα με μια τεράστια ψωλάρα στον κώλο μου. Ευτυχώς εκείνη την ώρα τον έβγαλε. Άλλαξαν θέση με τον Γιώργο και ήρθε και αυτός και μου ξεσκίσει τον κώλο. Με γύρισαν και προσπάθησαν να με γαμήσουν και οι δύο μαζί, ένας στο μουνί και ο άλλος στον κώλο. Τρελάθηκα από καύλα και τους φώναζα να με ξεσκίσουν. Δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά, ίσως γιατί το κωλαράκι μου ήταν παρθένο. Δοκίμασαν να μου χώσουν και τις δύο ψωλές στο μουνί μου. Μπορεί να μην τα κατάφεραν καλά, αλλά και μόνο η προσπάθεια τους με ξετρέλανε. Έχυσαν και οι δύο μαζί στο κορμί μου και τα πασάλειψα. Αφού έχυσαν μου ξανάδωσαν στο στόμα τους πούτσους τους. Κατάφερα με τα τσιμπούκια μου να τους ξανασηκώσω κι έτσι περάσαμε σε ένα δεύτερο γύρο με περισσότερη πρωτοβουλία από εμένα.

Τέτοιο τρελό γαμήσι δεν είχα νιώσει ποτέ και δεν χόρταινα. Είπαμε να ξαναβρεθούμε και να το επαναλάβουμε. Έκανα ένα μπάνιο και φύγαμε. Μου είπαν να με πάνε τα παιδιά αλλά αρνήθηκα για να μην μας δούνε και είπα ότι θα πάρω ταξί. Δεν πρόλαβα να απομακρυνθώ από το ξενοδοχείο και εμφανίστηκε μπροστά μου ο Λεωνίδας. Με περίμενε, γιατί είπε στα παιδιά ότι ήμασταν μαζί.

Όταν είπα του Λεωνίδα τι έγινε, έβγαλε τον πούτσο του και έχυσε στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς είχε βραδιάσει και μάλλον δεν τον είδαν. Τόσο μεγάλη ήταν η κάβλα. Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο δεν κρατιόταν. Ήθελε να με γαμήσει από τον κώλο όπως με γάμησαν τα παιδιά. Αυτή την φορά ο πούτσος του μπήκε σχεδόν άνετα και έχυσε στην κωλοτρυπίδα μου. Καταλαβαίνετε το τσούξιμο που είχα μετά για μερικές μέρες. Παρ’ όλα αυτά, εμείς συνεχίσαμε και προχωρήσαμε κι άλλο.

(Copyright protected OW ref: 62815)