Δώρο στον Άγγελο μου

Δημοσιεύθηκε από night_fighter
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Τον χρησιμοποιούσα καιρό όπως ήθελα. Ήταν ο αγαπημένος μου υποτακτικός. Στην αρχή κλειστός και κάπως φοβισμένος μα με τον καιρό άνθιζε στα χέρια μου. Μεγαλύτερος μου, μακριά, με υποχρεώσεις, μα... όποιος θέλει, μπορεί. Η ιστορία είναι αφιερωμένη...

Η ιστορία:

Η καύλα μας μπορούσε να τον πείσει για πολλά. Δεν τον τρόμαζε πια η βία μου, αφηνόταν σε ‘μένα χωρίς όρους και απολάμβανε.

Αποφάσισα να του κάνω ένα δώρο. Ήξερα ότι το ήθελε πολύ. Από τις πρώτες φαντασιώσεις που μου περιέγραψε. Κάτι διαφορετικό από αυτά που βιώναμε μαζί, μα το άξιζε.

Τον περίμενα ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Ήμασταν κι οι δυο γυμνοί αυτή τη φορά. Χαλαροί και δροσεροί μετά από ένα αρωματικό ντους.

-    Χάιδεψε με, τρίψε με,

του είπα και γύρισα μπρούμυτα.

-    Μάλισ...

-    Σ…

τον έκοψα,

-    χαλάρωσε απόψε.

-    Ναι, μωρό μου, σ' ευχαριστώ,

μου είπε και άρχισε να με φιλάει στην πλάτη. Με έτριψε, με χάιδεψε, με φίλησε παντού. Γύρισα και πιάνοντας το κεφάλι του, τον έφερα κοντά στο πρόσωπό μου και τον φίλησα στο στόμα ξανά και ξανά. Μου άρεσε που τον είχα πρώτη φορά τόσο κοντά μου. Άλλη οικειότητα, άλλη ατμόσφαιρα. Ήταν από πάνω μου, τον είχα στην αγκαλιά μου κι εκείνος με φιλούσε στο στήθος κι έτριβε το πρόσωπό του πάνω μου.

-    Είστε πανέμορφη.

-    Κι εσύ είσαι όμορφος μωρό μου,

του είπα και οδήγησα την παλάμη του στο μουνί μου. Ήμουν σχεδόν πάντα καυλωμένη μαζί του όπως κι εκείνος. Ξεκίνησε να τρίβει την κλειτορίδα μου μα εγώ έσπρωξα το χέρι του προς τα κάτω, δείχνοντάς του τι έπρεπε να κάνει. Με μια κίνηση τα δύο μεσαία δάχτυλά του βυθίστηκαν μέσα μου. Η υγρασία μου άρχισε να τα μουλιάζει κι εγώ ζητούσα κι άλλο. Τρίτο δάχτυλο, τέταρτο κι οι οργασμοί μου πολλαπλοί και συνεχόμενοι. Τον κοίταζα να γεμίζει το μουνί μου με το χέρι του και καύλωνα απίστευτα. Μ' ένα βλέμμα λατρείας συνέχισε να μου χαρίζει ηδονή. Ήμουν έτοιμη, πιο υγρή κι ανοιχτή από ποτέ.

-    Καν' το, του είπα.

Σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε με απορία.

-    Αυτό που ήθελες τόσο πολύ, καν' το. Θέλω να γεμίσει το μουνί μου από σένα.

Άρχισε να με φιλάει τρελαμένος, μην πιστεύοντας αυτό που άκουσε και σιγά-σιγά ο αντίχειράς του εισχωρεί κι αυτός με στο μουνί μου. Η γροθιά του με γέμιζε, με έσκιζε, με έστελνε στα ουράνια. Η καύλα μου είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Έπιανα τον καρπό του και τον έσπρωχνα δυνατά μέσα μου.

-    Πιο δυνατά… του φώναξα.

Όλο μου το κορμί τρανταζόταν κι έτρεμε όπου το πήγαινε η παλάμη του. Με κουνούσε ολόκληρη, δεν είχα πλέον κανέναν έλεγχο του σώματός μου. Έκλεινα λίγο τα πόδια και το μουνί μου αγκάλιαζε μέσα του την παλάμη του. Είχε ανοίξει τόσο πολύ η τρύπα μου, που μπορούσε πλέον να μπαινοβγαίνει το χέρι του και να τη γαμάει.

Δεν ξέρω πόσες φορές έχυσα. Ξέρω μόνο πως δεν ήθελα να τελειώσει. Ένα μουνί αχόρταγο που γουστάρει τελικά να αφήνεται στα χέρια του πού και πού. Μου ζήτησε να παίξει τον πούτσο του και φυσικά του το επέτρεψα. Έχυσε έχοντας την παλάμη του στη μουνάρα της Κυρίας του. Δεν κουνήθηκα καθόλου. Μετά από λίγα λεπτά κοιμόμασταν κι οι δυο πάνω στα μουσκεμένα σεντόνια.

(Copyright protected OW ref: 62814)